• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın sorayim ben de drums ama sarılığın bi.onkemi yok bildiğim kadarıyla.
Sorabilirsin canim ama turkiyede testi yapmiyorlar diye biliyorum . Ben yurtdisindayim turkiyede bir komsum vardi doktor ona sordum turkiyede yapilmadigi icin cok bir aciklama yok dedi. Ileri duzeyde sarilik olma ihtimali de oluyor o zaman sarilik riskli oluyor. Mesela benim abim erken dogmus ve sarilik cok yuksekmis ve kanini degistirmisler. Insallah boyle birseyi hicbirimiz tecrube etmeyiz , hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi :)

Bende hem aylardır istirahat etmem gerekiyor diye çocukla ilgilenemedim çocuğun iyice huyu değişti doğumdan sonra napicaz bilmiyorum..bide yaşıt arkadaşlar var onlarda doğum yaptı yine ve bebeğe karşı çok hırçın kıskanç oluyorlar çok üzülüyorum bu duruma.. benim oğlum 22aylik olucak seninki kaç yaşında
Benim oglum 2 hafta sonra 4 yasini dolduracak.
Bizde de ayni durum oldu ilgilenemedim huyu suyu degisti iyice hircinlasti.
Kardesi de bilecek yasta. Guya cok istiyor sabirsizlaniyor heyecanla bekliyor vs ama dogduktan sonra bebege zarar vermesinden korkuyorum.
sizde de oldu mu bilmiyorum ama bebegi ogrendiginden beri bana asiri dustu. Dibimden ayrilmiyor. Bazen cok boguluyorum 😞 Bebek gibi davraniyor bi de

Kaşınanlar naptınız ya kaşın kaşın bir hal oldum bacaklarım kollarım sırtım her yerim 😑

Bazı günler çok az kaşınmaya bazı günler de sabaha kadar kaşınmaya devam ediyorum. Cildimde yara iz kabartı yok.

Son tahlile göre karaciğer alt / ast değerlerim düşmüş yani normale dönmüş. Ama hala aynı orta şiddette kaşınıyorum. Doktorumun verdiği kremleri sürüp sürüp dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum an itibariyle. Streste artıyor, gezip tozup eğlenirken yok oluyor. Ne biçim kolestaz anlamadım. Buna şükür :/

Sorabilirsin canim ama turkiyede testi yapmiyorlar diye biliyorum . Ben yurtdisindayim turkiyede bir komsum vardi doktor ona sordum turkiyede yapilmadigi icin cok bir aciklama yok dedi. Ileri duzeyde sarilik olma ihtimali de oluyor o zaman sarilik riskli oluyor. Mesela benim abim erken dogmus ve sarilik cok yuksekmis ve kanini degistirmisler. Insallah boyle birseyi hicbirimiz tecrube etmeyiz , hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi :)

Ben 0 ürünüyüm bebeklerin a. Ilk bebekte kimse de uyarmadı. Sarilik olur dedik.mama da vermedik sütüm gelecek diye 4 günlükken 27 değerle yatış yaptık. Allahtan hastanede alttan ve üstten isik veren fototerapi vardi da hemen etki etti.O gün dusuremeselerdi kanini degiseceklerdi. Oğlumda 2 günlükken baktım sarılık başlıyor hemen görürdüm ama onda da 2 gün yattık. Yuksek sarilik bebekler için çok tehlikeli. Çok şükür kizjmda bir hasar bırakmadı. Ama isitme testinden 2 kez gecememisti de çok korkmuştuk.

Allah yardım etsin sana çok takmamaya çalış dicem ama huy meselesi temizliğe gelen kişi gelmeye devam etsin günlük işi yapmayan haftalık dip köşeyi hiç yapmaz söliyim benimde saolsun annem nerdeyse 3 aydır benle o bi tarafa yatar ben bi tarafa doğum yapcam daha evde dip temizlikten eser yok ben temizlik için birinide alamıyorum 1 haftaya kadar kendim ufak tefek Yaparken simdi mecbur kısıtladım hareketlerimi ama yok yani inanirmisin wc temizliği hergun ben yapıyorum annem haftada bir üstün körü bir süpürge çeker balkon yıkar çamaşır bulaşık toz almak mutfak temizliği yemek isi yine ben yaparım 1 haftadir saldım bende bebegimden önemli değil diye ama yinede için rahat etmiyor kalkıp en azindan mutfak ve wc temizliği yapmaya çalışıyorum bu halde yani bende bu konuda dertliyim yaşı var evet annemin ama birazda huyu o temizlik konusunda çok zayıf gezmeye gidelim desem soluksuz yürür 🤭 orasida ayrı mesele tabi
Yok gelecek o temizlikci zaten. Kacari yok yani.. 2 kedi var bu evde. Bide cok dahinik dun bilerek mutfak tezgahi uzerinde hic birsey birakmadim bir bardak bile yoktu suan tezgahi goremiyorum. O orda dursun bu burda dursun onu kullanirim buni bilmem ne yaparim. Ayrica istifici herseyi daklar. Gazete alirlar o gazeteler evde birikir durur. Biseyler yiyorum kayinpeder gelmis diyoki bogazin hic durmuyor. Ben 6 kilo aldim sadece su serum donemine kadar. Bide guya cok dusunuyolar oyle oturma oyle uzanma ordan yurume ustunu giy yaa bi rahat birakin. Bugun bi disari cikayim dedim pisman oldum. 2 gunde bezdum da bezdum ... evin daginikli zaten iyice bezdirdi. Esim camasir topluyo camasirligi kaldiricak kalsin orda.diyo.salonun ortasimda dursunmus.. simdi gelmis cay bardaklarima takmis az diye birileri helirse yetmez diye ya gelmez kimse diyorum yok inat etti...
Ay bitmiyo

Allah sabır ve kolaylık versin size. Valla diyorum kimseyi elden ayaktan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin. Ne kadar yardım eden de olsa kendi yaptigin baska

Bi gun uykumda bogulucam valla refluden... gece boyunca agzima kadar gelip gitti.. ejderha anasi olucam galiba bu ne boyle ;)

Kizlar hic bisey olmazsa bu kv ve kp ile 12 gun daha nasil gecer.. ki bu sadece doguma kadar sonrasi icin ne halt olacagi belli degil.. dun kp digiturke aylarca bosuna fatura odiycem falan dedi .. bizde kalacagi sureden bahsediyor.. aylarca dedi 😂🤣😂

evi bakirkoye yakin olan var mi beni ziyarete gelirsiniz dimi yalniz birakmayin... 🤣🤣 en parlak huni benim ki olucak.

biraz yuregime su serpildi canim doktorun bisey dedi mi peki. boyle mesajlar almaya cok ihtiyacim var
Yediklerinden kaynaklıdır. Bikereye mahsus yükselmesinden hemen gebelik zehirlenmesi anlamı çıkmaz. Bu sabah nasıl çıktı?
Benim 15-10 a kadar yükseldi iki hafta önceydi. Tedbiren ilaç başlandı sana da öyle yapabilirler

Bi gun uykumda bogulucam valla refluden... gece boyunca agzima kadar gelip gitti.. ejderha anasi olucam galiba bu ne boyle :KK66:

Kizlar hic bisey olmazsa bu kv ve kp ile 12 gun daha nasil gecer.. ki bu sadece doguma kadar sonrasi icin ne halt olacagi belli degil.. dun kp digiturke aylarca bosuna fatura odiycem falan dedi .. bizde kalacagi sureden bahsediyor.. aylarca dedi 😂🤣😂

evi bakirkoye yakin olan var mi beni ziyarete gelirsiniz dimi yalniz birakmayin... 🤣🤣 en parlak huni benim ki olucak.
😂😂 sabah sabah guldm buna ayy kalmazlar belki aylarcaa yaa
Mide olarak bnde ejderha gbi hissediyorum kendimi nolcak bole bilmem

Bi gun uykumda bogulucam valla refluden... gece boyunca agzima kadar gelip gitti.. ejderha anasi olucam galiba bu ne boyle :KK66:

Boşver zevk almaya bak. Doğumdan sonra ne kadar insan o kadar yardımcı demek, bol bol uyursun. Sülalecek gelin uleyn de

İyi sabahlar herkese arkadaşlar

aylarca mı ben şokkkk. İşleri güçleri yok herhal bunların 🤔. Kendileri sıkılıp giderler merak etme o kadar uzun süre kalmazlar rahat edemeyip dönerler aksi halde sıkıntı

Beni de dün kv Aradı yapılacak bir iş varsa geleyim yapayım kızım dedi Bi sevindim Bi sevindim o gazla şimdilik yapılacak iş yok ddim ☺
😊😊😊😊 benmki hep geliyoo hic sormuyo zatn istememde yapsn ama gecen kahvalti ediyoruz camlardn acildi esimle silelm falaan dye anneside silsene dedi esime esim kimsede demiyo yardim edelm silelm die silsene dio anne dedi silersn sen silersn dedi esim sok🤣🤣 sonra bn kizdm tabi istemem ciksin silsin millet sonra heo laf yapio

Aynen esim farkinda ama o yuzden bunlarda cozdu durumu ona bisey soylemiyolar o arkasini döndugu gibi bana ... bak simdi mesela yine temizlikci gelmesin her haftaya dönduk.. esim soylemezse bisey basimin etini yiycek benim... allahtan soyluyo yada ben cakallik yapip valla anne bana kalsa gerek yok ama oglunuz oyle istiyor diyorum.. :)..

Valla isleri gucleri yok emekliler para harciyolar bol bol. Evde 12li cay bardagi takimi var bunlar yetmez diyor birileri gelirmis ya benik evime 6 kisiden fazla gelen olmamistir ayrica hic cay misafiri agirlamadim. Bizim misafir tarzimiz farkli ama galiba yinede yeni cay takimim olacak gibi.. bide ordugum battaniyeyi begenmedi.

Kizlar yandiniz ben boyle dert yanar dururum ;)

bu kv kp in normal zamanda ilgilenmeyip doğum vs gibi durumlarda nasıl ilgili nasıl mükemmel aile olmaları!! çok komik gerçekten bende 3 gün hastanede kaldım 1 gün rahat bırakmadılar sabahın körü gelip gecenin zifirinde gittiler ulan bir rahat bırak uzanayım 3 saatte bir süt sağıyorum rahat edeyim şehirdışında doğum olmasına rağmen kp her gün hastanedeydi demek yaşadığım şehirde olsaydım hastanede yatacaklardı😀😀 birde konu komşu akraba ziyaretleri milyonları geçecekti pff.. ay çok sinir oldum 2 2kedi_1deli sen yaz yaz için rahatlasın bizde başımıza gelenleri ne kadar kötü anı varsa onları tazeleyelim 😀 unutanın canı çıksın😅😅

Back
X