2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende bugun tam 36 haftayi tamamladım Alalhin izniyle ama bazen ağrı giriyo neden olabilir onu bilmiyorum asiri oksurugum var ondan olabilirmi geciremedim 1 haftadir oksururgu onereceginiz seyler varsa yardimci olurmusunuz herkeze hayirli kolay dogumlar isallah
cnm aynı durumdayız ben de ağır akciğer enfeksiyonu geçiriyorum dr da eczacı da tek birşey söyledi kendi kendine geçmez dedi.... :KK43: antibiyotik tedavisi görüyorum ben evde her yolu denedim bu beni daha da kötüleştirdi Bi etkisini göremedim sıcak içeceklerin . Sadece geçici Boğazımı rahatlattılar o kadar...... ciğer öksürük çok sıkıntı . En son bu hastalığın bebişe de geçme ihtimali var Allah cc korusun Bi an önce dr a git bekleyince geçmiyor tecrübeyle sabit ben defalarca acilden parol serum vurdurdum kollarım mosmor ama işte bunlar geçici çözüm oldular bana. Gece yatmadan öksürük şurubu içiyorum baskılıyor öksürüğü. Dr öksürüğü hapşurdukçe bebeği alttan tut karnını destekle dedi

Yaaa saclara bakkk 😍ilk defa boyle sari sacli bebek görüyorum 😊masallah subhanallah. Aman canim cikarsin eve ne guzel dogum yaptin ya gerisi gelir merak etme. Yaninda kim kaliyor ?
Annem kalıyor canım yanında çok şükür 🤗 Yani biz doğal olarak esmer beklerken sarışın oldu 🤭 Senin minnakı ne zaman seveceğiz acaba 🤔🤔

Meraba kizlar dogumdn sonra pek girmedim firsatm olmadi bizim minik adamda sarilik cikti bende emziremedm ilk sutum gelmedi sonra goguslerm yara oldu ve sisti hayatmin en zor gunlerini yasiyormm tas gibi oldular 🙄 bugun esim yeni sagma makinasi almis yavas yavas sagiom yawrumda gozlerinin acmaya basladi mama ile acamiodu kiyamam ya Allahm hepimizin evlatlarina saglik versij inaallah🤲🏽

Tansiyonum yok kalp atimi suyu plasenta vs hicbi seyde sorun yok şükür. Niye kilo alimi yavasladi anlamadik dr da sorun yok dedi ama bilac defa ölçtü
Senin tansiyon var miydi
cok şükür, onlar da bizim de sorun yok on uzerinden on diyor hatta. sadece tansiyonum pik yapiyor. baya baya çıkıyor işte. hep takipliyim

Esmer anne babasının papatya kızı 🤣 Gören herkes şok 🤭🤭 Gazı kolay çıkardım çok şükür ama ağrılarım henüz bitmedi.
Maşallah Allah nazarlardan korusun 😊 biz de esmeriz benim oğlum da sarışın doğabilir hatta benimki kel dogacak galiba ..Çünkü mide yanmalarim yok denecek kadar az

Back
X