2 saatte bir mi içiriyorsun? Ben 3 saatte bir veriyordum o kadarı. Bazen daha istiyordu bazen de zor bitiriyordu. Doktor söylüyordu şu kadar ver diye ona göre veriyordum.
Mert daha minicik olduğundan tam çekemiyordur. 3 kilo olana kadar emzirmedim. Hep eoprotinli süt verdim. Doktor arada emzir demişti, 1 öğün emzirme bir öğün biberon denedim ikimizin de dengesi şaştı, çekemiyordu, sürekli emmek istiyordu. Ben de biberona devam ettim. doktor eoprotini bırakabilirsiniz artık size kalmış dedi o günün akşamı bıraktım, 3.3dü kilosu. Mecburen emmeyi öğrendi
sütüm yorulunca hemen azalıyor. Bu yüzden yardımcı aldık. O da grip oldu, bir haftadır gelmiyor. Sütüm yine azaldı. Çocuk hep emmek istiyor hep ağlıyor. Uyumuyor. dolaptan süt çıkarıp verdiğimde hemen uyudu. Allahtan yedekte süt var. Kadın yeniden başlayana kadar günde bir iki öğün süt verebilirim. Sonra yeniden yedeklerim inş. Yedek süt önemliymiş. Sağma makinasını kiralamıştım, bir ay daha kullanacağım. Sonrası için belki bir makine alırım. Doysun şu çocuklar ya!