• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bilmiyordum bunu . Bir göğüsten diğerine geçeyim derken uyuyor bebis. Hangisiyle basladiysam onla bitiriyorum ben de . Bir de gaz çıkarma işlemini beceremedim bir türlü . Çok şükür bebis kendi kendine çıkarıyor ama emdikden sonra çıkarmak gerekiyormus. Dut pekmezi tavsiye ederim bu arada çok güzel gaz çıkartıyor 😄

Dut pekmezi veriliyor mu ki bebeğe

Merhaba tüm Ocak ayı annelerine. Bebişlerine kavuşanlara sağlıkla büyüsünler, bol bol uyusunlar..Annelerde iyileşsin çabucak toparlansın inşallah...
Martta. Asilse doğumumuz olacak... Medipol Çamlıca’da bu ay doğum yapan var mı acaba? Önerebileceğiniz doktor var mı? Elif Malçok ismini çok okudum. Normal doğum destekliyor mu?

4. Aydan itibaren Elif hanım benim doktorumdu. Zaten 2 normal doğumum vardi o yüzden sezaryen lafı geçmedi. Iyi hoş da Ilgi olarak sorarsan aman aman bir ilgi gormedim. Doğumda en azından daha bir motivasyon verir diye bekliyordum ama onu da bulamadım. Kötü mü dersen degil tabi iyi bi dr. Okudugum yorumlara gore ayse hanımın ilgili olduğunu söylüyorlar. Onu bi araştır istersen

4. Aydan itibaren Elif hanım benim doktorumdu. Zaten 2 normal doğumum vardi o yüzden sezaryen lafı geçmedi. Iyi hoş da Ilgi olarak sorarsan aman aman bir ilgi gormedim. Doğumda en azından daha bir motivasyon verir diye bekliyordum ama onu da bulamadım. Kötü mü dersen degil tabi iyi bi dr. Okudugum yorumlara gore ayse hanımın ilgili olduğunu söylüyorlar. Onu bi araştır istersen
Yok dut pekmezini anne yiyor bebeğe yarıyor . Çok güzel gaz çıkartıyor. Şiddetle tavsiye ederim

Benim bebiste de sarilık var. Bugün 1 haftalik olduk. Dün 13.3 cıktı. Bol bol emzir dediler. Oyle de yapiyorum. Umarim gecer dua edin bize de. 😢
Geçmiş olsun ben bebeğin de gözleri sararmaya başladı sanki. Yarın kontrolümüz var inşallah sıkıntı çıkmaz. Zaten çoğu bebekte oluyormuş ilerlemedigi sürece sıkıntı olmuyormus

hanımlar daha önce konuşuldu ama takip edemedım ateş ölçer olarak ne aldınız memnun musunuz fıyatı nedır?

Benim bebiste de sarilık var. Bugün 1 haftalik olduk. Dün 13.3 cıktı. Bol bol emzir dediler. Oyle de yapiyorum. Umarim gecer dua edin bize de. 😢
2 saatte bir uyandırıp emzirin ve evinizin ışığı sürekli açık kalsın. Mümkünse ışığın altına alın beşiği. Bu şekilde düşecektir. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim bir araştırayım

Akşam 20.22 den beri her saatte sancı giriyor degisik bir sancı acaba doğum sancısı olabilirmi takip ediyorum süresini belinden kasiklarima kadar ilki biraz siddetliydi ama daha sonrası hafif yokluyor 10 dakikada gelmeye başlarsa arayacağım doktorumu sizce doğru mu yapıyorum?

Aynen korkum yok cok sukur surekli sagsalkm kucagima alabilsem diye bekliyorum bi umut ariyorum sanci su lekelenme gibi ama yok bugun bide bas agrisi var ne yesem istifar ediyorum cok acıktım arayan insanlar bide cocuk kakasini yer kordon dolanir sivisi azalir gibi korkular veriyo iyice kafam bi tuhaf oldu stres icindeyim ya cok bunaldim Rabbimin gücüne gitmesin asla isyan etmiyorum ama millet boyle konustukca cok canım sıkılıyor artik iyice sabirsizlastim yarin kontrolum var ama sanmiyorum birsey olacagini geri yollayacaklar buyuk ihtimalle nasip ne diyelim yani Allahtan gelen bu 😔😔😔😔
üzme kendini canım bizim doğuramamamız milletin içine dert olmuş. Aklımıza kötü şeyler sokmaya çalışmaları hoş değil zaten zorlu bir süreç . Ben de sıkıldı m bugün çok ev işi yaptım çok ayakta dolandım maalesef hiç kıpırtıbile yok Doğum belirtisi sıfır. Bebeğim çok hareketliydi bugün çılgınlar gibi vurdu durdu keseyi yırtar gibi baktım gelen giden olmadı zamanı bellidir o bilgi bizde yok ne yazıkki beklemekten Başka çaremiz yok doktorum haftaya pazartesi ye dek kendiliğinden gelmezse alırız dedi:( hazırlıklı gel herşeye dedi

Akşam 20.22 den beri her saatte sancı giriyor degisik bir sancı acaba doğum sancısı olabilirmi takip ediyorum süresini belinden kasiklarima kadar ilki biraz siddetliydi ama daha sonrası hafif yokluyor 10 dakikada gelmeye başlarsa arayacağım doktorumu sizce doğru mu yapıyorum?
anammmm yoksa geliyor mu miniğimiz 😍 ben doğum belirtilerinden pek anlamam tecrübeli değilim ama yazdıklarından doğum başlamış gibi duruyor muhakkak doktorunu ara konuş o seni en doğru şekilde yönlendirecektir

Geçmiş olsun ben bebeğin de gözleri sararmaya başladı sanki. Yarın kontrolümüz var inşallah sıkıntı çıkmaz. Zaten çoğu bebekte oluyormuş ilerlemedigi sürece sıkıntı olmuyormus
Ins cikmaz sizde de. Dikkat etmekte fayda var. Yükselince hastane de yatiriyorlar. Ilk kizimda tecrube etmistik bunu

anammmm yoksa geliyor mu miniğimiz 😍 ben doğum belirtilerinden pek anlamam tecrübeli değilim ama yazdıklarından doğum başlamış gibi duruyor muhakkak doktorunu ara konuş o seni en doğru şekilde yönlendirecektir
İlk çok kötü sancı girdi şimdi hafif hafif yokluyor 45 dakikaya düşünce arayayım diyorum annem Perşembe sabahı burda onun içinde başlasın istemiyorum 😔 zaten sancılar başlayınca baya bekleniyormus tam anlamda veremedim sancilara doktor hastaneye git der büyük ihtimalle biraz takip edeyim bakalım

Nidicard ile ilgili yorum ararken karşıma yine sen çıktın mübarek insan. 😄

35+3te Nst'de kasılma çıktı bugün ve 1 cm açıklığım varmış. Günde 3 tane içecekmişim. İş güç hareket yasaklandı.

Bu arada muayene esnasında doktorum normal doğuma çok uygun olduğumu söyledi ve spinal sezaryen isteğimden caydırdı beni. 😬

Ve aksi gibi yine kaşınmaya başladım bugün. Strese mi girdim noldu bilmiyorum. Cuma kan tahlilinde anlarız artık neler oluyo.
😄 ben de 3 hafta kullandım ve surekli yattim. Ayaklarim da genelde yukarda tuttum yatarken. Sancilar azaldi acilma durdu. Hatts bu sefer de gelmedi suni sanciyla dogum yaptim. Bebeyle kafa bulur gibi oldu biyazcik 😬
Kasintiya sasirdim ama. Bende de oldu da bacak gobek gogus falan bolgeseldi. Kuruluktan oldugu belliydi kolestaz kasintisindan ayirt edebiliyordum.
Stres oldun muhtemelen ama hic korkma 😉

Merhaba arkadaşlar ben de dün öğlen doğum yaptım. Yanlız sütüm gelmiyor bebiş meme ucu Küçük olduğu için memeyi kavrayamiyor kaşıkla mama veriyorum bir yandan da emzirmeye çalışıyorum ☹
[/QUOTE
Gözünüz aydın inşallah sutunuzde gelir bebiş emer nasıl bir doğumdur anlatır mısınız 🤔

üzme kendini canım bizim doğuramamamız milletin içine dert olmuş. Aklımıza kötü şeyler sokmaya çalışmaları hoş değil zaten zorlu bir süreç . Ben de sıkıldı m bugün çok ev işi yaptım çok ayakta dolandım maalesef hiç kıpırtıbile yok Doğum belirtisi sıfır. Bebeğim çok hareketliydi bugün çılgınlar gibi vurdu durdu keseyi yırtar gibi baktım gelen giden olmadı zamanı bellidir o bilgi bizde yok ne yazıkki beklemekten Başka çaremiz yok doktorum haftaya pazartesi ye dek kendiliğinden gelmezse alırız dedi:KK43: hazırlıklı gel herşeye dedi
Sana gun vermis benim belli bile degil ama bugun baya bebde haraketli oldum yuruyus yaptim egzersiz spor yaptim hic durmadim simdide bebegin hareketi baya var cok şükür ve vajinamda cok baskı hissediyorum nedense bi degisik bu kasilmalar var ama sanci gibide degil sanki çekiliyor isallah acilmam falan vardir ya sabaha belli olacak bakalim nasip hayirlisiyla kurtuluruz isallah 🤗🤗

S Seda987 ve gaz sancısı çeken tüm arkadaşlar şimdilik faydasını gördüğüm bir yöntemi paylaşmak isterim.
Rezene kimyon anason çayının içine azıcık da muskat rendeleyip koyabilirsiniz. Günde 2-3 kere 2 çay kaşığı veriyorum, ben her emzirme arasında 2 bardak içiyorum. Biraz faydası oldu galiba. Gazını kendi çıkarıyor 2 gündür. Aman nazar etmiyim, maşallah kuzuma.

Back
X