Ben de bilmiyordum bunu . Bir göğüsten diğerine geçeyim derken uyuyor bebis. Hangisiyle basladiysam onla bitiriyorum ben de . Bir de gaz çıkarma işlemini beceremedim bir türlü . Çok şükür bebis kendi kendine çıkarıyor ama emdikden sonra çıkarmak gerekiyormus. Dut pekmezi tavsiye ederim bu arada çok güzel gaz çıkartıyor![]()
Dut pekmezi veriliyor mu ki bebeğe
Merhaba tüm Ocak ayı annelerine. Bebişlerine kavuşanlara sağlıkla büyüsünler, bol bol uyusunlar..Annelerde iyileşsin çabucak toparlansın inşallah...
Martta. Asilse doğumumuz olacak... Medipol Çamlıca’da bu ay doğum yapan var mı acaba? Önerebileceğiniz doktor var mı? Elif Malçok ismini çok okudum. Normal doğum destekliyor mu?
4. Aydan itibaren Elif hanım benim doktorumdu. Zaten 2 normal doğumum vardi o yüzden sezaryen lafı geçmedi. Iyi hoş da Ilgi olarak sorarsan aman aman bir ilgi gormedim. Doğumda en azından daha bir motivasyon verir diye bekliyordum ama onu da bulamadım. Kötü mü dersen degil tabi iyi bi dr. Okudugum yorumlara gore ayse hanımın ilgili olduğunu söylüyorlar. Onu bi araştır istersen