2020 Şubat Anneleri

Tarçınlı sütü diyetısyen vermıstı bana aksamları yatmadan 2 saat önce iç diye , hem sekeri dengelıyor hemde metabolızmayı hızlandırıyomus , tadınıda cok severek içtim uzun bir süre

Benımkıde dün bütün gün hareket etti canım ,benım doktorum saglıklı bebek cok hareket eder demıstı , artık uyku süreleri kısalıyor daha uzun uyanıklar gün içinde şu anda bıle atlayıp zıplıyor topiş ya

Benimkisi hala çok sessiz sakin :) 2-3 saatte bir anca hissediyorum hareketini, doğduktan sonrada uysal olacakmı bakalım böyle

Kizimda da buna benzer hissettigim oluyordu onlem amacli progestan vermisti dr ve bol bol dinlen demisti hatta yuruyusleri yasaklamisti bile. 2.olmasina ragmen bu hissiyat kasilma mi degil mi anlamiyorum kontrolde ogrenecegim ben de artik.
Aspiratörü doktorlar çok önermiyor yalnız.burun mukozasını tahriş ettiği için
Aynen. Cok cok nadiren kullanilacak bi aparat. Ve kullanirken de cok kuvvetli nefes cekmemelisiniz kizlar, zaten nette arastirin yaziyordur illaki.
Tarçınlı sütü diyetısyen vermıstı bana aksamları yatmadan 2 saat önce iç diye , hem sekeri dengelıyor hemde metabolızmayı hızlandırıyomus , tadınıda cok severek içtim uzun bir süre
Ben de tarcinli yogurt yiyorum pek guzel oluyor tadi :)
Evet benim dr umda saglikli bebek hareketli olur demisti ama karnimin gerilmesi vs bunlar birebir ayni mi degil mi bilmiyorum ilk kizimda anlatinca erken dogum acısından progestan vermisti,yürüyüş yasaklamisti bol bol dinlen hatta is yaoma bile demisti net hatirliyorum. Bunda da derse zaten kahkaha atabilirim o an.
Sabahin 7 sinden beri daha ilk kez popom yer gördü. Kajvaltiydi yemek yapmakti vs kızımı da yeni uyuttum düşün. Simdi de namaz kilacam ve sonra 1 saatcik dinlenebilcem.

İnşallah gerek kalmaz canım ama gerek olursada bebişlerin iyiliği için yapcak birşey yok

Merhaba canım,yazını okuduktan sonra ben de aldım bir çift,uyguna geldi,umarım beğenirim :)

Benimkisi hala çok sessiz sakin :) 2-3 saatte bir anca hissediyorum hareketini, doğduktan sonrada uysal olacakmı bakalım böyle
Hiç ümitlenme olsaydı benimki olurdu. Hareket etmiyor diye kaç kere acile gittim. Çocuk şimdi aşırı yaramaz oldu. Daha bugün avmde çıldırttı bizi hemen eve döndük. Sürekli koşup uzaklaşıyor.

Bugün güzel haberler aldım, sol damarımın akımı da düzelmiş. Tansiyonum günde iki tansiyon ilacının etkisinde anca 11/7 olduğundan tansiyon ilacına ve tuzsuz beslenmeye devam edicem.
Bebeğin kafası bi başka göbeği bi başka ölçüde ama normalmiş. Ortalama alınınca 1880 gram çıktı ama bu ölçümlere çok güven olmuyomuş.
Kız aynı babası

Eklentiler

• 20191128_113942.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 67
yaa ben giremedim 1 haftadır ne dediler nasıl geçti muayene ?

Hiç ümitlenme olsaydı benimki olurdu. Hareket etmiyor diye kaç kere acile gittim. Çocuk şimdi aşırı yaramaz oldu. Daha bugün avmde çıldırttı bizi hemen eve döndük. Sürekli koşup uzaklaşıyor.
Senin oglan ile benim kız bayağı benziyorlar canim. Hele avm deki halleri. Asla eşim olmadan gitmem avm ye. Anca o zaptediyor. Kosturmalari magazalara girmeleri asiri merak icinde oluyor. Ona da kiyamiyorum 4 duvar arasında buyuyor kuzum napsin gidince de çıldırıyor minnagim.
Peki Deniz, akşamları nasil uykuya geciyor? Kendi yatağına yatip mi uyuyor ?
Mesela ben halen salliyorum( bu aralar aradaki salincaginda sallarken uyuyor oyle geciriyorum yatagina mesela)

Ya masallah prensese
Ölçüm yeri kaç çıktı selozy varmı ölçümü

anneler bişey soracağım, benim aslında beyaz olan ve kurudukça sarı renge dönen yoğun ve süt kesiği akıntım var . ben bu akıntının vücudumdan ayrıldığını hissediyorum. yani afedersiniz ama adet kanı vücüttan parça atarken sıkışma olur sonra atınca oh dersiniz ya öyle bir ağrıyla giriyor akınca rahatlıyorum. doktor muayenem salı veya perşembe olacak bu neden sizce ?

Dudaklara bak ya kilosu da çok iyi canım maşallah ortalama tabi değerler olsun.

anladım canım iyi yapmışsın mutlaka bir uzmanına görün, bence önemli bir sorun yoktur ama için rahatlasın.
az kaldı şu son haftaları da hayırlısıyla atlatıp sağlıkla kucaklarımıza alalım şu sıpaları artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…