Mantıklı selozycim.
Bende artık akşamları tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum malum tarçının şekeri dengeleme özelliği var. Sabah açlığım daha güzel çıkar diye düşünüyorum bu şekilde
Kizlar sizin bebekler hareket ederken karnınıza dogru baski yapiyor mu? Pozisyobdan pozisyona değişen bi hal olsa da benimki gibi olaniniz varsa kendimi cesaretlendircem.
Acaip karnim dalgalaniyor boyle kasilir kasilir gibi geriliyor baska da nasil anlatsam bilemedim. Toplanma gibi degil tamamen hareket ederken oluyor ve bu kadar cok hareketli olmasi da ayri bi dusunduruyor uyku suresi cok kisa resmen habire hareket halinde bu oglan.
Benımkıde dün bütün gün hareket etti canım ,benım doktorum saglıklı bebek cok hareket eder demıstı , artık uyku süreleri kısalıyor daha uzun uyanıklar gün içindeşu anda bıle atlayıp zıplıyor topiş ya
Benimkisi hala çok sessiz sakin :) 2-3 saatte bir anca hissediyorum hareketini, doğduktan sonrada uysal olacakmı bakalım böyle
Kizimda da buna benzer hissettigim oluyordu onlem amacli progestan vermisti dr ve bol bol dinlen demisti hatta yuruyusleri yasaklamisti bile. 2.olmasina ragmen bu hissiyat kasilma mi degil mi anlamiyorum kontrolde ogrenecegim ben de artik.Yalnız değilsin canım. Bende dertliyim bu konuda kontrolüme daha var. Erzurum’daki doktorum hareketli bebek sağlıklı olduğunu gösterir demişti. Bazen hareket ederken canımı yakıyor. Eşime bu kız erken doğmaya kalkmasın sakın diyorum
Aynen. Cok cok nadiren kullanilacak bi aparat. Ve kullanirken de cok kuvvetli nefes cekmemelisiniz kizlar, zaten nette arastirin yaziyordur illaki.Aspiratörü doktorlar çok önermiyor yalnız.burun mukozasını tahriş ettiği için
Ben de tarcinli yogurt yiyorum pek guzel oluyor tadi :)Tarçınlı sütü diyetısyen vermıstı bana aksamları yatmadan 2 saat önce iç diye , hem sekeri dengelıyor hemde metabolızmayı hızlandırıyomus , tadınıda cok severek içtim uzun bir süre
Evet benim dr umda saglikli bebek hareketli olur demisti ama karnimin gerilmesi vs bunlar birebir ayni mi degil mi bilmiyorum ilk kizimda anlatinca erken dogum acısından progestan vermisti,yürüyüş yasaklamisti bol bol dinlen hatta is yaoma bile demisti net hatirliyorum. Bunda da derse zaten kahkaha atabilirim o an.Benımkıde dün bütün gün hareket etti canım ,benım doktorum saglıklı bebek cok hareket eder demıstı , artık uyku süreleri kısalıyor daha uzun uyanıklar gün içindeşu anda bıle atlayıp zıplıyor topiş ya
İnşallah gerek kalmaz canım ama gerek olursada bebişlerin iyiliği için yapcak birşey yokCanım doktorla 3 aralıkta randevum ama msjla endokrinde görün demişti. Henüz net bişey söylenmedi yani bende bilgisizim ve korkuyorum. 2 aralığa endokrin bölümünün de olduğu bir araştırma hastanesinde kadın doğuma randevu bulabildim (endokrin randevularını direk sistemden alamıyorsun önceden dahiliye vb bölümler tarafından açılması gerekiyor) Kadın doğumcu endokrine onayı açtığı zaman bakalım randevuyu ne zaman alabileceğim. Ayrıca 3 aralıkta kendi doktoruma napılması gerektiğini soracağım detaylı olarak. Onlardan öğrendiklerimi yazarım artık buraya. Umarım insüline gerek kalmaz ama olurda kullan derlerse kullanacağız artık
Merhaba canım,yazını okuduktan sonra ben de aldım bir çift,uyguna geldi,umarım beğenirim :)Günaydın kızlar lcw da güzel indirim var, hamile pijamalarında ve normallerde 1 alana 1 bedava var, iki taneyi 80e aldım, birkaç haftadır bakıyorum tanesi 80di, hastanede ve sonrasında da giyerim dedim aklınızda olsun ihtiyacınız varsa
Hiç ümitlenme olsaydı benimki olurdu. Hareket etmiyor diye kaç kere acile gittim. Çocuk şimdi aşırı yaramaz oldu. Daha bugün avmde çıldırttı bizi hemen eve döndük. Sürekli koşup uzaklaşıyor.Benimkisi hala çok sessiz sakin :) 2-3 saatte bir anca hissediyorum hareketini, doğduktan sonrada uysal olacakmı bakalım böyle
yaa ben giremedim 1 haftadır ne dediler nasıl geçti muayene ?Benimde düşmüş çok şükür 1.70 olmuş
Yarın kendi dr uma gideceğim muayene ve şeker yüklemesi var
Haftaiçi 100 haftasonu 150 içiyorum haftasonu çarpıntım oluyor Pazartesi de endokrine gidip bu sonucu göstermem lazım bakalım ilacın dozunu değiştirecek mi yoksa böyle devam mı diyecek.
Senin oglan ile benim kız bayağı benziyorlar canim. Hele avm deki halleri. Asla eşim olmadan gitmem avm ye. Anca o zaptediyor. Kosturmalari magazalara girmeleri asiri merak icinde oluyor. Ona da kiyamiyorum 4 duvar arasında buyuyor kuzum napsin gidince de çıldırıyor minnagim.Hiç ümitlenme olsaydı benimki olurdu. Hareket etmiyor diye kaç kere acile gittim. Çocuk şimdi aşırı yaramaz oldu. Daha bugün avmde çıldırttı bizi hemen eve döndük. Sürekli koşup uzaklaşıyor.
Ya masallah prenseseBugün güzel haberler aldım, sol damarımın akımı da düzelmiş. Tansiyonum günde iki tansiyon ilacının etkisinde anca 11/7 olduğundan tansiyon ilacına ve tuzsuz beslenmeye devam edicem.
Bebeğin kafası bi başka göbeği bi başka ölçüde ama normalmiş. Ortalama alınınca 1880 gram çıktı ama bu ölçümlere çok güven olmuyomuş.
Kız aynı babası
Fl yani uyluk kemiği ölçümü 32+5, baş ölçümü 31+4, karın ölçümü 30+5Ya masallah prensese
Ölçüm yeri kaç çıktı selozy varmı ölçümü
Dudaklara bak yaBugün güzel haberler aldım, sol damarımın akımı da düzelmiş. Tansiyonum günde iki tansiyon ilacının etkisinde anca 11/7 olduğundan tansiyon ilacına ve tuzsuz beslenmeye devam edicem.
Bebeğin kafası bi başka göbeği bi başka ölçüde ama normalmiş. Ortalama alınınca 1880 gram çıktı ama bu ölçümlere çok güven olmuyomuş.
Kız aynı babası
Teşekkürler kırmızı pabuççumDudaklara bak yakilosu da çok iyi canım maşallah ortalama tabi değerler olsun.
Kız yenicez heralde biz bu direnciTeşekkürler kırmızı pabuççum
Yenicez tabii yaKız yenicez heralde biz bu direnci
Bakmadı hiç gerek yok onların hiç biri kesin değil düşünme dediYenicez tabii ya
Seninkinin de kilosu çok iyiymiş maşallah.
Belki damarlar normale dönmüştür bile, bakıldı mı ?
anladım canım iyi yapmışsın mutlaka bir uzmanına görün, bence önemli bir sorun yoktur ama için rahatlasın.Tokluk değerleri bir yüksek bir düşük çıkıyor canım, aslında ara öğünlerimde var ama çok dengesiz bir inip çıkma durumu mevcut. Pankreas düzensiz çalıştığında oluyormuş diye okudum internette bu durumu tabi asıl doktorundan bilgi almak gerek dediğin gibi, randevu almak için uğraşıyorum bakalım. Şimdilik max 180e yakın en düşükte 70 çıktı tokluğum (bu değerin açlığı 90dı yemek yedikten sonra düşüş gösterdi), ama bebek büyüdükçe anne karnında dahada dengesizleşebiliyor diye okudum bu değerler vakit kaybetmeden önlemini almaya çalışacağım umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?