2020 Şubat Anneleri

Yaa yerler senii su tipe bak ne kadar sevimli duruyo masaAllahh paşayaa bende bi gorebilsem keske oglumun yuzunu cok merak ediyorum

Nst non stres test demek yani bebek eğer streste ise yada oksijen alımında bir sıkıntı oluyorsa hareketi az oluyor benim dr bebeğe giden damarlarda veya bebeğin eşinde bir sıkıntı olmadığı için kek yedirip hareketine tekrar bakıyordu rahattı ama biraz garanticiydi diyelim yavrum 6-7 aylıkken bile koyardım koltuğa eline bişey verirdim onunla oynardı

Anladım canım :) ilk bebek olunca bilmediğim o kadar çok şey olduğunu farkettim ki.. Bilgi alımından beynim patlayacak, hepsi birbirine karışmaz umarım Ama hala arkadaşlarımın yaptığı gibi bebek gelişim kitaplarını alıp okuyamadım vakitsizlikten. Kızlar sahi önereceğiniz kitaplar var mı bebek gelişimi, psikolojisi vs ile alakalı?

Tracy hogg kitaplarını bir incele canım

Kızlar nasılsınız sabah beri kızımın hareketini hiç hissetmedim moralim bozuldu şimdi iki dilim baklava yedim bekliyorum inşllh bi kaç pıt pıt yapıp rahatlatır annesini
Ooo bayram etmistir icerde annesi benimkide yarim saat once hareket etmeye basladi cunku anca oturabildim sende gun icinde cok hareket halinde kaldiysan ondandir kuzum sıkma canini

Ooo bayram etmistir icerde annesi benimkide yarim saat once hareket etmeye basladi cunku anca oturabildim sende gun icinde cok hareket halinde kaldiysan ondandir kuzum sıkma canini
Çok harekette etmedim ama neden öyle yaptı bilmiyorum sabh yine baya geç uyandım acaba ben uyurken etti de hissetmedim mi ama baklava iyi geldi 2 3 tekmeyle de olsa hissettirdi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…