2020 Şubat Anneleri

Kızlar birde dün gece koçtaşta şu sarı beşiği buldum anne yanı için ama sadece intte var mağazalarında yok sinir olmuştum insan görmeden nasıl alıcak yani diye şimdi çilek mobilyada da varmış aynısı onu gördüm çok sevindim gidip bakayım diyorum sizce nasıl kullanışlı olur mu böyle birşey?

Eklentiler

• 8D4B72E3-F204-41B3-AD3B-0D7B4A9E72E4.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 30
  • C2B46F36-BF2A-4C4D-9BA5-07101FFCAD81.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
Ben şuana kadar karbonhidrata dikkat etmedim, artık kahvaltı harici ekmek yemek istemiyorum, umarım yapabilirim, dikkat edersek sadece bebekler kilo alır diye düşünüyorum, inşallah yaparız

Benimkisi bunun 60 120 olani canim

Benimkisi bunun 60 120 olani canim
Çok büyük olmasın dedim ama tabi gidince canlısını görürsem değişir mi fikrim bilmiyorum odası olucak zaten 1 yaşına kadar kullansam yeterli bide çok ağır olmazsa taşırım her odaya diye düşündüm

Tracy hogg kitaplarını bir incele canım

Teşekkürler canım Önümüzdeki hafta bakacağım kitapçılara, kesin bakarım buna da.

Odamızıda ileride almayı düşündüğümüz montessori yatağa uygun olarak temalı boyayalım dedik. Biraz acemi işi oldu ama tablo, aydınlatma vs gelince biraz daha iyi olur sanki :)

Ben beğendim değişik olmuş

ayy kızlar kısır demeyin bana çok severim ve canım çekti şu an
sabahtan beri temizlik yapıyorum, kahvaltıdan beri bişey yemedim. annemin evinde ne güzeldi ya yemek derdi yok ohh mis.

hareket halindeyken insan hiç hissetmiyor bebeğini normalde ama benimki maşallah yerlere eğilirken zaten zorlanıyorum düşene bi tekme de o vuruyo

yalnız kendime şaştım kaldım nasıl bir enerjiyle temizlik yaptım inanılmaz. ama belim mort tabii birazdan kaynar suyun altına giricem banyoda, bütün kemiklerim çözülür artık

Acı ekşi bir numaralı favorim tansiyonum olmasa yanında biberiye turlusu yerim
Ya ben acı ekşi yiyince ishal gibi oluyorum bir ağrı bir sancı tuvalete zor yetişiyorum. Acıdan uzak durup ekşiyi azaltmayı düşünüyorum dün görümceme gittik çok becerikli eli lezzetli ama ben hemen doydum su böreği bir dilimcik yiyebildim

Bayildimmm ben bile yatarim burda cok guzel olmuss

Evine hoş geldin canım. Tertemiz oturursun ne güzel. Enerjim var diye çok yüklenme birazdan oram buram ağrıyor diye yazmaya başlarsın su da çok kaynar olmasın malum bize iyi gelmez.

Ben de temizlik yaptım canım bugün kısırı da yedim perte çıktım

Deliricem ya.
Akşam yemeğim
Bi kase tarhana
1 tabak fırında patates musakka
Cacık
Yarım dilim ekmek
Tokluk1. Saat 145 deli olucam
Sadece bir kaç dilim patates mi yükselten şimdi ?? Üstelik yağsız ve fırında.
Eşime pilav yapmıştım tatmadım bile yinede yüksek

Gayet normal bi deger neden uzuldun?
2.saati de yaZ, ve 145 için kendini ASLA uzme...

Doktorun sana 1. Ve 2.saat kaç olmalı dedi?
Değerin fena değil ki, hem patates yemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…