- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Korkma canım birşey yok spinal de öyle kesilip biçildiğini de ne görüyorsun ne anlıyorsun bir bakıyorsun bebek çıkmışBana dogum oncesi sorularin oldugu bi kagitla geldi uzman. Sonrasinda dedi ki, hepsi size uyuyor hangi yontemi istersiniz? Bende ayni sen gibi dusundugum icin genel dedim direk:) ama simdi daha bilincliyim ve o yuzden kendimi spinale hazirlamaya **çalışıyorum**
O kadar guzeldiki yazin..
Bu mesaji okumadan gecmez umarim kimse
Sezeryan istemeyip normal dogumu tercih eden sen ve senin gibi dusunen arkadaslar kesinlikle o dönem geldiginde dr un kararina inanmak adina dahi olsa baska bi hastanede cati muayenesi olsun ve teyit etsinler ki içleri rahat etsin. Ben olsam boyle yapardim cunku. Sinek ufaktir mide bulandirir misali kafan net olursun sezeryan derlerse de en azindan ✔
Bu bilgiyi bende okumuştum.
Bem normal kontrolde alindim acil sezeryana.
Normalde cati musait degildiysede dr um suni verip normali denersin eger istiyorsun demisti cunku cati muayensinde. Ama sonraki kontrolde su kritik seviye altina inince doplere yolladi rapor cikti ve acil alindim. Bebek icin cok riskli bu riski goze alamam soz hakkı tanımıyorum dedi ve iyki de boyle olmus, aksi bi durumda vicdan azabi cekerdim omur boyu.
Günaydın kızlar
Bugün bol gezmeli bir gün olacak. Önce avm alışveriş. Ordan Soma'daki ve Bergama'daki arkadaşlarımıza gideceğiz bebek görmeyeakşam döndüğümde kesin pert olurum bir de yarın yine kursa katılıcam. Allah güç kuvvet versin hepimize
Normal de 32 bitince rapor yazılırKimsenin bilgisi yok sanırım
Mide bulantısı falan olmuyor mu , bi de spinalle epidural in farkı neKorkma canım birşey yok spinal de öyle kesilip biçildiğini de ne görüyorsun ne anlıyorsun bir bakıyorsun bebek çıkmış
teşekkür ederim canım benim, kendimi bilir kişi gibi hissettimO kadar guzeldiki yazin..
Bu mesaji okumadan gecmez umarim kimse
Olmuyor spinalde ilaç bir kere de veriliyor epiduralde katater takılıp ilaç aralıklarla veriliyor spinalde bacaklar hissedilmiyor ama epiduralde hissediliyor ağrı olmuyor bildiğim kadarıylaMide bulantısı falan olmuyor mu , bi de spinalle epidural in farkı ne
yani ben kolay ve güzel bir doğum geçirdim canım ama kişiden kişiye değişir. gerçekten bazısı normal doğumda zorlanır, bazısı sezaryen doğumu çok kolay atlatır. bunlar kişinin bünyesine göre değişir. ne desem boş yani
Evet iste ben de ilk dogumda bunu deneyimledigim icin diyorum.teşekkür ederim canım benim, kendimi bilir kişi gibi hissettimöyle değil tabiiki, sadece bu hamileliğimde doğum şeklinden çok anne ve bebeğin sağlığının ilk planda olması gerektiğini daha iyi anladım. bi şekilde doğururuz ya yeterki sağlıkla gelsinler
Bugun kahvalti..Günaydın kızlarraçlık 87 cıktı mutluyum. Tarçınlı süt ve diyete uymak bence işe yarıyor şekeri çıkaj arkadaslar Demosan citlembik23 Drkdrk duyurulur :) @KARABATAK_ seni saymıyorum sn bizden daha kontrollüsün zaten
Günaydın kızlarraçlık 87 cıktı mutluyum. Tarçınlı süt ve diyete uymak bence işe yarıyor şekeri çıkaj arkadaslar Demosan citlembik23 Drkdrk duyurulur :) @KARABATAK_ seni saymıyorum sn bizden daha kontrollüsün zaten
Ben Tire'de oturuyorum canım. 5 yıl Soma'da görev yaptık. Bergama'da arkadaşlarımız var.Canım sen nerdesin ben de Bergama dayım
En son doktorda tartıldığımda 12 kiloyduPapatyaaa kilodan haber ver kilodannoldu bizim iddia
Bende iki dilimyiyorum canım 1 dilime doymak imkansızEvet iste ben de ilk dogumda bunu deneyimledigim icin diyorum.
Dusunsene normal dogurcam diye dolaniyorsun aylarca yürüyüş merdiven cikma kesi olmasin diye masaj vs herseyi arastiriyorsun uyguluyorsun sonra 38+2 ye kadar geliyorsun ve cati muayenesi sonrasi zorda olsa suni ile normali denemis olmak adina tamam diyorsun ama suprizzz. Sezeryan fikri hic yoktu bende ve hic hazmedemeden pat diye oluverdim. Bebegin saglikla gelmesi ennn onemlisi, normal veya sezeryan diye diretmemek gerek. Buda tecrubeyle oluyor. Bizim bi akraba var normal dogum diye diretmisler kv ozellikle, maalesef dogum kaynakli cocuk problemli. Biri de sezeryan sonrasi normal dogurcam diye dr un özellikle ebenin tum uyarilarina ragmen normal denemis ve bebek suan yogun bakimda beyin hasarlibu iki hikaye ve benzer hikayeler insani etkiliyor aman saglikla gelsin de nasil gelirse gelsin diyorsun. Keske hersey mukemmel ilerlese de normali yasamak herkese nasip olsa hemde kesisiz. Benim büyük hayalimdi valla :)))
Bugun kahvalti..
2 dilim ekmek
1 yumurta
Domates
Peynir
Tereyag
1.saat 172 cikti
2.saat 138 cikti.
Onceden olsa aglardim uzuntuden moral bozuklugundan suradim duserdi, ama gram takmiyorum cunku bebegin yuksek seker degeri olmadikca etkilenmedigini artik biliyorum 140 dolaylariyla.
Dr um da dun zaten dedi sekere dair etkilenme yok suyunda kilosunda.
Kahvaltida 2 yerine 1 dilim yesem bu kadar yuksek cikmaz ama yeminle bıktım ac ac kalkmaktan doymak gibisi yok, zaten tatli yiyemiyorum
Epidural mi aldınız normal doğumdayani ben kolay ve güzel bir doğum geçirdim canım ama kişiden kişiye değişir. gerçekten bazısı normal doğumda zorlanır, bazısı sezaryen doğumu çok kolay atlatır. bunlar kişinin bünyesine göre değişir. ne desem boş yani
herkesin doğum hikayesi çok farklı, başkalarının yaşadığı şeyleri sen çok farklı yaşayabilirsin. o yüzden boşverin dinlemeyin kimseyi, bir şekilde doğuyorlar gerçekten
tabii insan sağlıklı olanı ister, ama kafaya da çok takmamak lazım illa öyle doğurucam diye. senin için değil herkes için dedim bunu, doğumu düşünüp düşünüp kendinizi strese sokmayın, her şey çok güzel olacak
evetEpidural mi aldınız normal doğumda
Bacaklarını hissediyor muydun peki ? Epidural sonrası sıfır ağrı ile mi doğum yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?