2020 Şubat Anneleri

Bebek arabası ile ilgili fikirleri olan yazabilir mi? chicconun liteway i var kızımdan çok iyi durumda ama bebek onu kullanamaz diye düşünüyorum mecbur travel sistem gerekecek hangi markaları kullanıyorsunuz? Şuan prego var aklımızda ama

Şimdi 3. Kedili eve geldik bizim oğlan direk pisi Miyav diyerek sevmeye kalktı. Deniz direk sarılıyor bıyıklarını çekiyor üzerine basıyor patisinden tutup çekiştiriyor. Ama kardeşimin kedisi direk çiziyormuş. Kediyi odaya kapattılar ama Deniz kediyi unutamıyor sürekli onu arıyor. Evi dağıtıyor acayip yaramazlaştı. Ben dokunamıyorum küçükken ne yaşadıysam

O dediğin hareketleri agresif bi kediye yaparsa kedi Deniz'e zarar verebilir.
Bence de normal iletişimi sağlayabilene kadar hayvanlarla temasına çok dikkat et.
Hem o hayvanları incitmesin hem hayvanlar onu.

Ilk sezeryanlar normal dogumdan donmeliyse 40 lari buluyor da planlilar 38+ hep.
Ya keske benim beybiyi 39+ larda alsa varya nasil mutlu olurdum.

02.02.2020 bu tarihi hayatta beklemez ki dr um
Beklemeyi tercih ettiğini söyleyebilirsin.
Herhangi bi doğum belirtin olmaz nstler de iyi olursa beklenebilir.
Sezaryeni doğum sancısı geldiğinde yapmayı tercih edenler var , planlı değil de doğal akışında olması daha sağlıklı diye sancıyı bekliyolar.

Bunu hic bilmiyordumm.
Gittigimde soracagim mutlaka.
Bende kendimce diyordum ki, dogum pozisyonunda olmazsa beklenebilinir belki.
Bakalim ne dicek dr :)

Benim de planlı değildi normal görünüyordu, 38+2de sancım başladı 10dkda bire indiğinde hastaneye gittik. 1.5 gün sancı çektikten sonra acil sezaryene aldılar, 38+3te gelmiş oldu.
selozy dediğin mantıklı canım.. sancı başlayınca almak.

Ben de 20.02.2020 diyorum bakalım kısmet

37+5 oluyorum ben o tarihte

Yanlış hesaplıyorsun canım ya 265 günlük olucak kısmetse 20.02de sen de doğurmuş olursun o zamana çooktaan:)
Kiz ben onu 20.01.2020 olarak okudum.
Cunku o tarihi de dusunmustum 38+lara denk geliyor mu diye hesaplarken. 20.02.2020 sana uyuyor aynen, benim beybi Allah nasio ederse o zamanlar kucagimda olacak

Kiz ben onu 20.01.2020 olarak okudum.
Cunku o tarihi de dusunmustum 38+lara denk geliyor mu diye hesaplarken. 20.02.2020 sana uyuyor aynen, benim beybi Allah nasio ederse o zamanlar kucagimda olacak
Aynen canım kucağında olucak..
Kısmet bakalım güzel şeyler bekliyor bizi:)

Bunu hic bilmiyordumm.
Gittigimde soracagim mutlaka.
Bende kendimce diyordum ki, dogum pozisyonunda olmazsa beklenebilinir belki.
Bakalim ne dicek dr :)
Planlı sezaryen yönetmesi kolay olduğu için tercih ediliyo, aslında en iyisi doğum vaktinin beklenmesi tabii.
Planlı olunca doktorunun ve ekibin yanında olacağından emin oluyosun, anesteziyi kim yapacak biliyosun mesela, sancıyla gittiğinde neyle karşılaşacağını bilemezsin. Sezaryen öncesi hazırlıkları tamamlamak da mesele.
Mesela ameliyat öncesi aç olmak gerektiğinden her şey hızlı ilerlerse operasyona başlamakta sıkıntı çıkabiliyo, bu gibi sebeplerden planlı yapılıyo, iyice konuşup değerlendirirsiniz.

travel sistem bebek arabasından hiç memnun kalmadığım için bir şey önereniycem canım ne yazıkki
tavsiyem tek parça, hafif ve kolay açılıp kapanabilen bir şey alman.

travel sistem bebek arabasından hiç memnun kalmadığım için bir şey önereniycem canım ne yazıkki
tavsiyem tek parça, hafif ve kolay açılıp kapanabilen bir şey alman.
Aslında travel sistem istememin sebebi bebek küçükken pusetli olan kısmında gezdirilmesi rahat görünüyor bende bilemiyorum nasıl bir şey alacağım

Bende epidural sezeryanı sevmedim canım ya amelıyat ortamı benı etkiledi , tüplerimide baglatıcam sımdı oyuzden genel olucak benımkı sımdı

Ben Tire'de oturuyorum canım. 5 yıl Soma'da görev yaptık. Bergama'da arkadaşlarımız var.

En son doktorda tartıldığımda 12 kiloydu evdeki tartının da pili bitti takmadım ben de öğrenmemek için

Bende en son 11 i gördüm 2-3 hafta önce , şuan artık tartıya cıkasım gelmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…