Canım ben burada ki bi mağazadan baktım 2600 den 1900e düşmüş ama başka yerlerde nasıldır bilmiyorum. İntten bi araştır istersen. Prego nirvana modelin ismi
Bende bunun siyahına bakıyorum şu an ama kararsızım evde şuan hali hazırda chicco liteway var ama ona bebeği bindirebilir miyim bilmiyorum gemileri yakıp hiç almasam mı diyorum
Benim ilk bebeğim olduğu için bu tarz bişey alıcam bi tane ama liteway kullanan çok arkadaşım var ne kadar rahat olduğunu biliyorum belki ileride ben bile alabilirim hatta bitane de ondan
Kızlar yatıyordum aniden midem ağrımaya başladı oluyor zaten arada
Ağzımın içi sulandı filan dedim maden suyu içeyim ayağa kalktım tuvalete zor yetiştim çıkardım ne var ne yok
Anlamadım çok ani oldu mide bulantım filan yoktu yemek yiyeli de baya oldu evde de yalnızım korktum bişey olmaz demi
Kızlar yatıyordum aniden midem ağrımaya başladı oluyor zaten arada
Ağzımın içi sulandı filan dedim maden suyu içeyim ayağa kalktım tuvalete zor yetiştim çıkardım ne var ne yok
Anlamadım çok ani oldu mide bulantım filan yoktu yemek yiyeli de baya oldu evde de yalnızım korktum bişey olmaz demi
Canım bana da olmuştu bir kez öyle. Normalde mide bulantım falan hiç olmazken bi gece aniden kalkıp istifra etmiştim. Bence endişelenme devamı olursa doktoruna danışırsın.
Çok şükür canım bugün iyiyim. Cuma günü ve cumartesi günü acildeydim geç saatlere kadar. Kan ve idrar değerlerim bozuk cıktı. Idrarimda yüksek protein cıktı. Kanında da crp değerim 175 cıktı 0-5 deger araliginda olmasi gerekirken. Öyle olunca 3 litreye yakın serum yedim iki günde. Antibiyotik verildi. Şuan daha iyi hissediyorum agri kusma ateş yok. 24 saat idrar istedi doktorumuz. Onu da verdik az önce. Bakalım nasıl çıkacak protein olunca doktorlar da korkuttu. Iki gün baya bir gerildim. Yoksa kendimi iyi hissediyordum. Sadece ictigimi kusuyordum sıvı takviyesi olur bulantıları önlerler diye gitmiştim acile sadece.30 ları görünce insanoğlu işte daha fazlasını istiyor 37 leri de görsem keşke diyorum
Günaydın kızlarr açlık 87 cıktı mutluyum. Tarçınlı süt ve diyete uymak bence işe yarıyor şekeri çıkaj arkadaslar Demosan@citlembik23@Drkdrk duyurulur :) @KARABATAK_ seni saymıyorum sn bizden daha kontrollüsün zaten
Çok şükür canım bugün iyiyim. Cuma günü ve cumartesi günü acildeydim geç saatlere kadar. Kan ve idrar değerlerim bozuk cıktı. Idrarimda yüksek protein cıktı. Kanında da crp değerim 175 cıktı 0-5 deger araliginda olmasi gerekirken. Öyle olunca 3 litreye yakın serum yedim iki günde. Antibiyotik verildi. Şuan daha iyi hissediyorum agri kusma ateş yok. 24 saat idrar istedi doktorumuz. Onu da verdik az önce. Bakalım nasıl çıkacak protein olunca doktorlar da korkuttu. Iki gün baya bir gerildim. Yoksa kendimi iyi hissediyordum. Sadece ictigimi kusuyordum sıvı takviyesi olur bulantıları önlerler diye gitmiştim acile sadece.30 ları görünce insanoğlu işte daha fazlasını istiyor 37 leri de görsem keşke diyorum
Tansiyonun nasıl çıkıyor?
Çok geçmiş olsun. 37ler harika hedef tabi ama daha erken de olsa her şey yolunda gidecek merak etme, riskli dönemleri atlattık. Çok iyi dayandın :)
Günaydın kızlar 9 a kadar uyumuşum oğluşum tekmeleyip duruyor kalkimde kahvaltı yapayımmm yürüyüşe gidicem evi toplicam yemek pişiricem işim çok ev hanımlığı mode : on
Günaydın kızlar 9 a kadar uyumuşum oğluşum tekmeleyip duruyor kalkimde kahvaltı yapayımmm yürüyüşe gidicem evi toplicam yemek pişiricem işim çok ev hanımlığı mode : on
Tansiyonun nasıl çıkıyor?
Çok geçmiş olsun. 37ler harika hedef tabi ama daha erken de olsa her şey yolunda gidecek merak etme, riskli dönemleri atlattık. Çok iyi dayandın :)
Geçmiş olsun canım hamilelikten mi böyle rahatsızlanıyorsun yoksa normalde de oluyor muydu. Allah yardımcın olsun inş. Zaman çabucak geçerde 38 leri görürsün.
Kızlar bu internetten verdiği siparişi gelen var mı ye Aralık sonu teslimat görünüyor Doğuma yetişse bari aldıklarımız hele benim pijama daha tedarik Bile edilmemiş
Harika zamanlar benim yerime de keyfini çıkar ben erkenden kalkıp oğlanı hazırlayıp okula gönderdim tabi çoğu şeyi eşim yapıyor sonra 8.30 da kursa geldim. Kızım doğmadan baya bir kurs almış oldubelim kopuyor bu sandalyelerde. İzne ayrılma zamanım gelse bir önce.
Geçmiş olsun canım hamilelikten mi böyle rahatsızlanıyorsun yoksa normalde de oluyor muydu. Allah yardımcın olsun inş. Zaman çabucak geçerde 38 leri görürsün.
Teşekkür ederim canım. Normalde de genetik rahatsızlığıma bağlı geçirdiğim ataklar hayat kalitemi çok düşürüyordu ancak bu kadar sık her hafta olmuyordum. Kimilerinin hamilelikte çok azalırmış kimisinin de daha da artarmış benim artan grup oldu Perşembe akşamı daha başka bir şey oldu. Bulantı kusma ateş. Hiç bir şey yiyip icemeyince acile öyle gittik. Şükür şuan iyiyim.
Teşekkür ederim canım. Normalde de genetik rahatsızlığıma bağlı geçirdiğim ataklar hayat kalitemi çok düşürüyordu ancak bu kadar sık her hafta olmuyordum. Kimilerinin hamilelikte çok azalırmış kimisinin de daha da artarmış benim artan grup oldu Perşembe akşamı daha başka bir şey oldu. Bulantı kusma ateş. Hiç bir şey yiyip icemeyince acile öyle gittik. Şükür şuan iyiyim.
Bizim gelinimizde de bu hastalık var. Atak geçiriyormuş ama biz hiç görmedik kendisi ile bu konuyu konuşmadık bile. Şu an çocukları yok kedileri var. Çocuk istiyorlar mı bilmiyorum hiç bahsi geçmiyor. Bende kimseye çocuk istemiyor musun diye sormam. Sen çok çektin ya inş. Hayırlısı ile güzel neticelenecek. Bebişi kucağına alıp koklayınca hepsine değecek.