2020 Şubat Anneleri

Kızlar aldığım bütün eşyaları renklerine göre ayırdım, etiketlerini çıkardım. şimdi yıkayıp ütülemek kaldı. dolabına koyup üstlerini örtücem bezlerle, hazır dursunlar erkenden.

ama deterjanım yok şu an, almam lazım. kızımda hacı şakir granül kullandım, dalin kullandım ama şimdi ne en iyisidir acaba ne kullansam. siz ne düşünüyosunuz? kızımı ilk götürdüğüm doktor sıvı deterjanı önermemişti ama bilemedim şimdi.

Oğlumda roxy kullanmıştım ama içeriği değişmiş. Dalan, dalin, duru granül sabunlardan birini alıcam. Sıvı deterjan düşünmüyorum şimdilik.

Roxy alabilirsin cnm ben yikadim utuledim kaldirdim bez siparisi verdim lohusa pijamasi aldm 2 takim hemen hemen herseyi tamam bir canta alicam onuda instagramdan siparis edicem

Canım muhendısoglunun sıtesıne bı baksana , ben yeşilanneden aldım deterjanı , dalan sabunu tavsıye edıyordu bırde sanırım dalin iyiydi ,
Bende hep hacısakır granul kullandım ama ona ıyı yorumlar yapmamıs

Benim 2 mayıs, 12 aralıkta randevum var 32+0 da çalışabilir alacağım, bir aksilik olmazsa 37ye kadar okuldayım inşallah
Bende aynı 37 geç oluyor 15 tatile denk geldiği için fazladn çalışmış oljyorum çünkü erken alacak sezeryanla 37 yılbaşında gösterip ayrılsam olur mu dedim olur dedi doktor

Canım henüz yıkamadım ama 2 gün önce carrefourda indirimde olan green clean baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Mühendisinoğlunda da önermiş bu deterjanı. Ayrıca granül sabun deterjan yorumlarında genelde erimediği ve makinayı tıkayabildiği yorumları olduğu için almaktan vazgeçtim. Sende bir bak istersen bu markanın yorumlarına.

Ebebekten aldım ben arkadaşım sabun tozu kendi markasını

Bu markayi herkes cok övüyor bime gelmisti alsam olurmus

Bende aynı 37 geç oluyor 15 tatile denk geldiği için fazladn çalışmış oljyorum çünkü erken alacak sezeryanla 37 yılbaşında gösterip ayrılsam olur mu dedim olur dedi doktor
Perşembe izne ayrılıyorum, cuma karne alınıyor, başka türlü yapmayı düşünmedim ben izne doğumdan sonra ihtiyaç var diye

Ayy bende çalışırken daha az yoruluyordum ya bugun bi sürü iş buldum kendime az kaldı sizindd yaa çalışmak en güzeli valla işleyen demir ışıldar diye boşa dememişler

Bende bundan aldım, sonra acaba sabun tozu mu alsam dedim ama zor arınıyormuş, bunu kullanacağım galiba, ama daha fazla kimyasala gerek yok diye yumuşatıcısını almadım

Evet sanki daha önce de demistin. Çok geçmiş olsun ona da. Her fmf hastası bir olmuyor mesela cevremde de var gruplardan da okuyorum bazilarinin rahat geçiyor atakları. Öyle farklı ki herkesin hastalık seyri. Benimki en ağır mutasyon. O yüzden çok şiddetli ve arası yakın oluyor. Inşallah gelininizin öyle değildir. Ve hayat standarti yüksektir. Istemem benim gibi olmasını. Benim iki küçük yeğenimde de var. Onlar acı çektikçe ve o hallerini gördükçe kahroluyorum çaresizlik çok kötü. Bir de cektigin acının aynısını küçük bedende görmek çok üzücü .

Rabbim yardimcin olsun canim.insallah su 4 5 hafta daha gecse senin icin cok sevinicem ben iyiyim şükür bende de yaklastikca heyecan korku hepsi bir arada ama seni görünce korkumdan da utandim simdi

Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Olur mu öyle estağfurullah. Hepimizin ayrı sıkıntıları oluyor hamilelik zaten başlı başına zor. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Güzel haberler paylaşırız buradan.

Amin canim çok teşekkür ederim. Allah razi olsun. Gerçekten de öyle çoğu bitti azı kaldı. Bu grupta hep güzel haberler verelim birbirimize inşallah. O güzel günler gelsin. Maşallah sizler çok güzel annelersiniz. Inşallah ben de öyle olabilirim.

Allah razı olsun kızlar hepinizden. Iyi ki varsınız. Dualarım hepinizle.

ANNELER LÜTFEN....
Bebeklerin çocuklarin poposuna ıslak mendille silmeyin.
hazır bez kullanmayın.
Bunların sağlığı tembel anneler yüzünden bozuluyor.gencecik taze olan ten çok tahriş olduğu gibi atık zararlı maddeler kana karışarak bağişıklık sistemi tertemiz olan bebeğin organlarına birikinti yaparak kronik hastalık oluşturuyor.
Anne şefkatlidir yaradılış itibari ile..
Ancak aklını kullanamadigi için gözünden sakındığı yavrusuna cehaletinden dolayı zarar vermektedir..
yıkayabiliriz ve zeytinyağı sürebiliriz.
pamuklu bezler kullanılmalıdır.
anne anneanne zamanındaki gibi..

Sevgili büyükler popoyu sabunlu su ile yıkar kurutur zeytinyagi sürer bezini bağlardı.Erken yaşta ona altına yapmamayı öğretirdi.
nihayetinde herşeyi en hızlı öğrenenler bebekler ve çocuklardır.
bez sık değişirdi.
hazir bez gibi saatlerce altında kalıp bebeğe işkence olmazdı.
Hazır bez bağlayan annelere şunu söyleyebilirim.
hasta bezi bağlasınlar bir kez çiş yapsınlar ve saatlerce açmasinlar açınca ıslak mendille silsinler.bunu yapabileceklermi yıkanmazlarsa içlerine sinecekmi merak ediyorum..
yapamazlar ..
ama minicik mis kokulu bebeklere bunu pervazsızca yaparlar..
Dr Aidin Salih...
Çok üzücü bebekler adına

Bende bundan aldım, sonra acaba sabun tozu mu alsam dedim ama zor arınıyormuş, bunu kullanacağım galiba, ama daha fazla kimyasala gerek yok diye yumuşatıcısını almadım

Bende ilk başta yumuşatıcıyı kullanmayı düşünmüyorum, belki bir kaç ay geçtikten sonra. Hazır indirimdeyken onu da alayım dedim. Olmadı kendi çamaşırlarımız için kullanırım :)

Oğlumda roxy kullanmıştım ama içeriği değişmiş. Dalan, dalin, duru granül sabunlardan birini alıcam. Sıvı deterjan düşünmüyorum şimdilik.
Roxy alabilirsin cnm ben yikadim utuledim kaldirdim bez siparisi verdim lohusa pijamasi aldm 2 takim hemen hemen herseyi tamam bir canta alicam onuda instagramdan siparis edicem
Ebebekten aldım ben arkadaşım sabun tozu kendi markasını
yeb4 ben dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı vardı set olarak ondan aldım ama daha yıkamadım daha mobilyasınıda silemedimm zaman var daha diye saldım galiba

kızlaaar harikasınız hepinize teşekkürler
mühendisoğlunun yıldızlar listesini buldum sizinle de paylaşıyorum.
mendil listesini de daha önceden kaydetmişim onu da paylaşıyorum.

granül sabun kalıntı bırakabiliyor bazen ama ben kızımda bu sorunu aşırı yaşamadım. zaten çift durulama yapın mutlaka, o zaman sorun olmuyor.

ve nacizane bir tavsiye yumuşatıcı kullanmayın çok çok zararlı, çamaşırlardan arınmıyor. ben yıllardır kendi çamaşırlarımızda bile kullanmıyorum, hiç de öyle dedikleri gibi kazık gibi kalmıyor çamaşırlarım.

sanırım ben yine granül kullanıcam, önerdiğiniz markalara bi bakıcam marketlerde artık birinden birine karar veririm.

Ayy bende çalışırken daha az yoruluyordum ya bugun bi sürü iş buldum kendime az kaldı sizindd yaa çalışmak en güzeli valla işleyen demir ışıldar diye boşa dememişler
sen doğum öncesi izne ayrıldın mı canım? kaç haftalıksın şimdi? ben 17-18 i gibi çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. yoksa evde patlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…