aynen bi de uyanıp uyanıp tekrar rüyalara devam ediyorum bende ya çok acayipVala canim al.benden de o kadar ne kadar sacma ruya goruyorum.anlatamam yani birinden uyanip baskasina daliyorum
Oğlumda roxy kullanmıştım ama içeriği değişmiş. Dalan, dalin, duru granül sabunlardan birini alıcam. Sıvı deterjan düşünmüyorum şimdilik.Kızlar aldığım bütün eşyaları renklerine göre ayırdım, etiketlerini çıkardım. şimdi yıkayıp ütülemek kaldı. dolabına koyup üstlerini örtücem bezlerle, hazır dursunlar erkenden.
ama deterjanım yok şu an, almam lazım. kızımda hacı şakir granül kullandım, dalin kullandım ama şimdi ne en iyisidir acaba ne kullansam. siz ne düşünüyosunuz? kızımı ilk götürdüğüm doktor sıvı deterjanı önermemişti ama bilemedim şimdi.
Roxy alabilirsin cnm ben yikadim utuledim kaldirdim bez siparisi verdim lohusa pijamasi aldm 2 takim hemen hemen herseyi tamam bir canta alicam onuda instagramdan siparis edicemKızlar aldığım bütün eşyaları renklerine göre ayırdım, etiketlerini çıkardım. şimdi yıkayıp ütülemek kaldı. dolabına koyup üstlerini örtücem bezlerle, hazır dursunlar erkenden.
ama deterjanım yok şu an, almam lazım. kızımda hacı şakir granül kullandım, dalin kullandım ama şimdi ne en iyisidir acaba ne kullansam. siz ne düşünüyosunuz? kızımı ilk götürdüğüm doktor sıvı deterjanı önermemişti ama bilemedim şimdi.
Kızlar aldığım bütün eşyaları renklerine göre ayırdım, etiketlerini çıkardım. şimdi yıkayıp ütülemek kaldı. dolabına koyup üstlerini örtücem bezlerle, hazır dursunlar erkenden.
Bende aynı 37 geç oluyor 15 tatile denk geldiği için fazladn çalışmış oljyorum çünkü erken alacak sezeryanla 37 yılbaşında gösterip ayrılsam olur mu dedim olur dedi doktorBenim 2 mayıs, 12 aralıkta randevum var 32+0 da çalışabilir alacağım, bir aksilik olmazsa 37ye kadar okuldayım inşallah
Kızlar aldığım bütün eşyaları renklerine göre ayırdım, etiketlerini çıkardım. şimdi yıkayıp ütülemek kaldı. dolabına koyup üstlerini örtücem bezlerle, hazır dursunlar erkenden.
Bu markayi herkes cok övüyor bime gelmisti alsam olurmusCanım henüz yıkamadım ama 2 gün önce carrefourda indirimde olan green clean baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Mühendisinoğlunda da önermiş bu deterjanı. Ayrıca granül sabun deterjan yorumlarında genelde erimediği ve makinayı tıkayabildiği yorumları olduğu için almaktan vazgeçtim. Sende bir bak istersen bu markanın yorumlarına.
Eki Görüntüle 2560988
Perşembe izne ayrılıyorum, cuma karne alınıyor, başka türlü yapmayı düşünmedim ben izne doğumdan sonra ihtiyaç var diyeBende aynı 37 geç oluyor 15 tatile denk geldiği için fazladn çalışmış oljyorum çünkü erken alacak sezeryanla 37 yılbaşında gösterip ayrılsam olur mu dedim olur dedi doktor
Ayy bende çalışırken daha az yoruluyordum ya bugun bi sürü iş buldum kendimeGünaydın kızlar
Harika zamanlar benim yerime de keyfini çıkarben erkenden kalkıp oğlanı hazırlayıp okula gönderdim tabi çoğu şeyi eşim yapıyor sonra 8.30 da kursa geldim. Kızım doğmadan baya bir kurs almış oldu belim kopuyor bu sandalyelerde. İzne ayrılma zamanım gelse bir önce.
Bende bundan aldım, sonra acaba sabun tozu mu alsam dedim ama zor arınıyormuş, bunu kullanacağım galiba, ama daha fazla kimyasala gerek yok diye yumuşatıcısını almadımCanım henüz yıkamadım ama 2 gün önce carrefourda indirimde olan green clean baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Mühendisinoğlunda da önermiş bu deterjanı. Ayrıca granül sabun deterjan yorumlarında genelde erimediği ve makinayı tıkayabildiği yorumları olduğu için almaktan vazgeçtim. Sende bir bak istersen bu markanın yorumlarına.
Eki Görüntüle 2560988
Bizim gelinimizde de bu hastalık var. Atak geçiriyormuş ama biz hiç görmedik kendisi ile bu konuyu konuşmadık bile. Şu an çocukları yok kedileri var. Çocuk istiyorlar mı bilmiyorum hiç bahsi geçmiyor. Bende kimseye çocuk istemiyor musun diye sormam. Sen çok çektin ya inş. Hayırlısı ile güzel neticelenecek. Bebişi kucağına alıp koklayınca hepsine değecek.
Rabbim yardimcin olsun canim.insallah su 4 5 hafta daha gecse senin icin cok sevinicem ben iyiyim şükür bende de yaklastikca heyecan korku hepsi bir arada ama seni görünce korkumdan da utandim simdi
senin için dua ediyorum aklıma her geldiğinde gerçekten. büyük kısmını atlattın çok az kaldı, allah sana dayanma gücü versin, evladını kucağına aldığında bu acıları unutacaksın inşallah.
Senin ilk doğumun muEbebekten aldım ben arkadaşım sabun tozu kendi markasını
Bende bundan aldım, sonra acaba sabun tozu mu alsam dedim ama zor arınıyormuş, bunu kullanacağım galiba, ama daha fazla kimyasala gerek yok diye yumuşatıcısını almadım
Oğlumda roxy kullanmıştım ama içeriği değişmiş. Dalan, dalin, duru granül sabunlardan birini alıcam. Sıvı deterjan düşünmüyorum şimdilik.
Roxy alabilirsin cnm ben yikadim utuledim kaldirdim bez siparisi verdim lohusa pijamasi aldm 2 takim hemen hemen herseyi tamam bir canta alicam onuda instagramdan siparis edicem
Canım muhendısoglunun sıtesıne bı baksana , ben yeşilanneden aldım deterjanı , dalan sabunu tavsıye edıyordu bırde sanırım dalin iyiydi ,
Bende hep hacısakır granul kullandım ama ona ıyı yorumlar yapmamıs
Canım henüz yıkamadım ama 2 gün önce carrefourda indirimde olan green clean baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Mühendisinoğlunda da önermiş bu deterjanı. Ayrıca granül sabun deterjan yorumlarında genelde erimediği ve makinayı tıkayabildiği yorumları olduğu için almaktan vazgeçtim. Sende bir bak istersen bu markanın yorumlarına.
Eki Görüntüle 2560988
Ebebekten aldım ben arkadaşım sabun tozu kendi markasını
yeb4 ben dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı vardı set olarak ondan aldım ama daha yıkamadım daha mobilyasınıda silemedimm zaman var daha diye saldım galiba
sen doğum öncesi izne ayrıldın mı canım? kaç haftalıksın şimdi? ben 17-18 i gibi çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. yoksa evde patlarımAyy bende çalışırken daha az yoruluyordum ya bugun bi sürü iş buldum kendimeaz kaldı sizindd yaa çalışmak en güzeli valla işleyen demir ışıldar diye boşa dememişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?