2020 Şubat Anneleri

Bende 20.02 yi beklıyorum en olmadı ablası gibi erken gelmeye kalkarsa 14 şubat

Aslında travel sistem istememin sebebi bebek küçükken pusetli olan kısmında gezdirilmesi rahat görünüyor bende bilemiyorum nasıl bir şey alacağım

evet o ana kucağı mı diyorlar puset mi diyorlar, sepet gibi olan şey işte adını bir türlü tam bilemiyorum o ilk zamanlar çok kullanılıyor. oto koltuğu olarak da kullanıldığı için lazım oluyor ama onu ayrı alabilirsin. tam yatan bir araba alırsan da bebekken gayet rahat kullanırsın.

Kızlar 14 şubatın ne çok taliplisi var ya, bende hiç istemem özel günde doğsun. kızım 7 mart doğumlu, akşam doğdu bi de. doktora sormuştum 8 martı bulmaz di mi diye, 8 cm açılmam olmuş benim derdim 8 mart olmasın
özel günlerde insanın doğum günü arada kaynıyor, kendine özel bir gün olması daha güzel oldum olası 14 şubatı sevmem zaten

aman işte hepsi geyik bunların, gelsinler de sapasağlam bi şekilde

Aslında oto koltuğumuz da var kızım emniyet kemerine geçti artık önerilere açığım valla alan,bilen,kullananlar yazabilir arkadaşlar gerçi sayfanın çoğu ilk gebelik sanırım

Ayy bende özel gün istemem kızlar özel gün ayrı doğum günüsü ayrı olsun kızımın

14 subati olsum olasi hazetmem.
Gerci ben dogum gunu kutlamasini da sevmeyen biriyim.
Ama tarih konusunda cok isterdim yalan yok 02.02.2020 ne kadar hos gorunuyor.
Veeee ne diyoruz tabiki saglikla gelsinlerde varsin tarih uymasın.

Ilk sezeryanlar normal dogumdan donmeliyse 40 lari buluyor da planlilar 38+ hep.
Ya keske benim beybiyi 39+ larda alsa varya nasil mutlu olurdum.

02.02.2020 bu tarihi hayatta beklemez ki dr um(39+4 oluyorum bu tarihte)
02.02 bizimde evlilik yıldönümümuz bende keşke o tarihte olsa diyorum hemde normal olsun diye dua ediyorum kısmet bu isler hiç belli olmaz degilmi 39+larda olucaz.Doktorum 39 haftayı ongoruyorum dedi zaten

14 şubatı benımde kutlamıslıgım yoktur aslında ama güzel bir gün yinede ilk tercıhım 20.02

14 subati olsum olasi hazetmem.
Gerci ben dogum gunu kutlamasini da sevmeyen biriyim.
Ama tarih konusunda cok isterdim yalan yok 02.02.2020 ne kadar hos gorunuyor.
Veeee ne diyoruz tabiki saglikla gelsinlerde varsin tarih uymasın.
evet çok uyumlu bir tarih, denk gelmez ama senin muhtemelen tarihine göre çok geç. 02.02 olur belki belli mi olur
14 şubatı benımde kutlamıslıgım yoktur aslında ama güzel bir gün yinede ilk tercıhım 20.02
20.02 olabilir senin bence şansın var
benim kızımın da tahmini doğum tarihi 26 şubattı, geç geldi mart oldu. oğlum da şubat bebesi dedik ama o da sanki ocakta gelcek gibi hissediyorum. şubatı tutturamayacağım sanırım bi türlü

Bence bende şubatı tuttıramayacağım gibime geliyor.19 una kadar yolu var dedi benm dr ama hiç sanmıyorum 4-5 şubat gibi düşünüyor dr 02,20 olsa bari diyorum ama o gün pazar acil durum dışında o tarih olmaz

Kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim toplu okudum şimdi hepsini yarın ev boyanmaya başlıyor çok şükür bu hafta koşuşturmalı geçecek bizim için sonra da odasına falan bakıcaz artık. Birde bugün kızıma çok güzel bir elbise ve ayakkabı çıktı çekiliş ile Hem çok sevindim hem çok şaşırdım çünkü ben çok şanssızımdır sanırım babasına çekecek şansı o da zamanında ingiltereye gitmiş dil eğitimine çekiliş ile elbisemizde en baştaki taba rengi olan

Eklentiler

• F732697C-5D8B-4422-9282-3DB2BFECAD26.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 60
Aslında oto koltuğumuz da var kızım emniyet kemerine geçti artık önerilere açığım valla alan,bilen,kullananlar yazabilir arkadaşlar gerçi sayfanın çoğu ilk gebelik sanırım
Canım bende arabada prego chicco arası gidip geliyorum ama geçen gün bi mağazada pregonun bu modelini gördüm o kadar hafifti ki ben çok beğendim. Ağır arabayı kullanmak da katlamak da ana kucağını taşımak da çok zor oluyor o yüzden hafif olmasını çok istiyorum ben. Chicco da bu kadar hafif araba var mı bilmiyorum ama tam araştıramadım onu henüz

Eklentiler

• 2ECF908A-E7B7-411A-BC93-6FBA8CA811E1.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 2474FEE0-08BE-473A-9BDE-F695602B4EF7.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 56
Ne kadar acaba fiyatı ?

Bende
Bende bunun siyahına bakıyorum şu an ama kararsızım evde şuan hali hazırda chicco liteway var ama ona bebeği bindirebilir miyim bilmiyorum gemileri yakıp hiç almasam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…