- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Rabbim yardimcin olsun canim.insallah su 4 5 hafta daha gecse senin icin cok sevinicem ben iyiyim şükür bende de yaklastikca heyecan korku hepsi bir arada ama seni görünce korkumdan da utandim simdiÇok şükür canım bugün iyiyim. Cuma günü ve cumartesi günü acildeydim geç saatlere kadar. Kan ve idrar değerlerim bozuk cıktı. Idrarimda yüksek protein cıktı. Kanında da crp değerim 175 cıktı 0-5 deger araliginda olmasi gerekirken. Öyle olunca 3 litreye yakın serum yedim iki günde. Antibiyotik verildi. Şuan daha iyi hissediyorum agri kusma ateş yok. 24 saat idrar istedi doktorumuz. Onu da verdik az önce. Bakalım nasıl çıkacak protein olunca doktorlar da korkuttu. Iki gün baya bir gerildim. Yoksa kendimi iyi hissediyordum. Sadece ictigimi kusuyordum sıvı takviyesi olur bulantıları önlerler diye gitmiştim acile sadece.30 ları görünce insanoğlu işte daha fazlasını istiyor 37 leri de görsem keşke diyorum
Senim nasıl gidiyor süreç?
senin için dua ediyorum aklıma her geldiğinde gerçekten. büyük kısmını atlattın çok az kaldı, allah sana dayanma gücü versin, evladını kucağına aldığında bu acıları unutacaksın inşallah.Teşekkür ederim canım. Tansiyonum çok düşük çıkıyor. Çok şükür evet güzel dayandım gene
Olmazmi canim karnim tuhaf sekillere girio napio bilmem bazen ben bile korkuom o sekillerdeBebek içinizde kayıyor gbi oluyor mu sizinde . Mesela soldan sağa doğru . Dün değişik birşey yaptı . İlk defa
Benim oğlan sakindi şimdi çok hareketli. Kız hareketli doğunca sakin mi olacak acabaOlmazmi canim karnim tuhaf sekillere girio napio bilmem bazen ben bile korkuom o sekillerdeoglum pek sakin di bu kiz bizi otturecek gibi
Bizim gelinimizde de bu hastalık var. Atak geçiriyormuş ama biz hiç görmedik kendisi ile bu konuyu konuşmadık bile. Şu an çocukları yok kedileri var. Çocuk istiyorlar mı bilmiyorum hiç bahsi geçmiyor. Bende kimseye çocuk istemiyor musun diye sormam. Sen çok çektin ya inş. Hayırlısı ile güzel neticelenecek. Bebişi kucağına alıp koklayınca hepsine değecek.
Cok stres yapip dusunuyosan dogumu ve sonrasini bilinc altindan dolayidir kuzum gordugun ruyalarGünaydın kızlar ve kuzucuklar ❤
bugün kızım okula tekrar başlıcak diye biraz erken kalktım, erken dediğim de 9 yaniartık bir süre son sabah uyumaları bunlar tadını çıkaralım.
istanbuldan döndüğümden beri sol kasığım çok ağrıyor. yorulduğum için biliyorum ama sadece orası ağrıyor, bacağımın üstüne basarken eziyet oluyor resmen. geçen sefer doktor baskı yapıyor demişti. yarın yine sorarım artık.
bu arada kızlar siz çok saçma rüyalar görüyor musunuz ya? her gece o kadar saçmasapan rüyalar görüyorum ki çoğunu hatırlamıyorum ama. dün gece de doğurmaya gitmişim hastaneye, daha 31. haftamdayım ne doğurması diyorum ordakilere kimse bana cevap vermiyor
eşim hamilesin ondan saçma rüyalar görüyosun diyor da dalga mı geçiyor alakası var mı gerçekten anlamadım
Günaydın kızlar ve kuzucuklar
bugün kızım okula tekrar başlıcak diye biraz erken kalktım, erken dediğim de 9 yaniartık bir süre son sabah uyumaları bunlar tadını çıkaralım.
istanbuldan döndüğümden beri sol kasığım çok ağrıyor. yorulduğum için biliyorum ama sadece orası ağrıyor, bacağımın üstüne basarken eziyet oluyor resmen. geçen sefer doktor baskı yapıyor demişti. yarın yine sorarım artık.
bu arada kızlar siz çok saçma rüyalar görüyor musunuz ya? her gece o kadar saçmasapan rüyalar görüyorum ki çoğunu hatırlamıyorum ama. dün gece de doğurmaya gitmişim hastaneye, daha 31. haftamdayım ne doğurması diyorum ordakilere kimse bana cevap vermiyor
eşim hamilesin ondan saçma rüyalar görüyosun diyor da dalga mı geçiyor alakası var mı gerçekten anlamadım
Cok stres yapip dusunuyosan dogumu ve sonrasini bilinc altindan dolayidir kuzum gordugun ruyalar
aslında ilk kez doğumla ilgili gördüm. genelde o kadar saçma rüyalar görüyorum ki inanın sonradan aklıma gelmeyecek kadar saçmaBılıncaltının etkileri bunlar hep şekerım
Benim aldığım herşey tıkır tıkır geliyor,yalnızca LCW'da bir aksaklığım var,pijemalarım hala tedarik ediliyor :)Kızlar bu internetten verdiği siparişi gelen var mı ye Aralık sonu teslimat görünüyorDoğuma yetişse bari aldıklarımız hele benim pijama daha tedarik Bile edilmemiş
ya cok özendım senı :) bnm yerime de tadını cıkarGünaydın kızlar 9 a kadar uyumuşumoğluşum tekmeleyip duruyor kalkimde kahvaltı yapayımmm yürüyüşe gidicem evi toplicam yemek pişiricem işim çok ev hanımlığı mode : on
Banimkiler hep beklemede oğlana bez almıştım o Nil’e gelmedi yaBenim aldığım herşey tıkır tıkır geliyor,yalnızca LCW'da bir aksaklığım var,pijemalarım hala tedarik ediliyor :)
Pijama da mor. Benim dikkatimi o çektiSelam uzunca bir zaman bakamadım taşındım
Yerleştim derken epey yorucu oldu
Elim ayağım şişti yırgunluktans
Bu süreçte ufaktan alışveriş yaptım
Babynest
Bebek bezi
Biberon
Mama
Islak mendil
Gecelik
Gümüş göğüs koruyucu aldım
Geceliğim üçlü
Kadife sabahlığı ben çok beğendim
11.11 indirimlerinde 190a denk geldi
Eki Görüntüle 2560926
Benim 2 mayıs, 12 aralıkta randevum var 32+0 da çalışabilir alacağım, bir aksilik olmazsa 37ye kadar okuldayım inşallahBu arada son adet tarihi 1 Mayıs yanda o hafta olan öğretmen arkadaşlar izinlerinizi nasıl ayarlayacaksınız
hahahaBenim oğlan sakindi şimdi çok hareketli. Kız hareketli doğunca sakin mi olacak acabaumut dünyası işte. Ya karnım öyle bir kasılıyor ki sonra hemen tuvaletim geliyor milletin evinde on kere tuvalete gitmekten utanıyorum artık
Vala canim al.benden de o kadar ne kadar sacma ruya goruyorum.anlatamam yani birinden uyanip baskasina daliyorumGünaydın kızlar ve kuzucuklar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?