2020 Şubat Anneleri

Rabbim yardimcin olsun canim.insallah su 4 5 hafta daha gecse senin icin cok sevinicem ben iyiyim şükür bende de yaklastikca heyecan korku hepsi bir arada ama seni görünce korkumdan da utandim simdi

Teşekkür ederim canım. Tansiyonum çok düşük çıkıyor. Çok şükür evet güzel dayandım gene
senin için dua ediyorum aklıma her geldiğinde gerçekten. büyük kısmını atlattın çok az kaldı, allah sana dayanma gücü versin, evladını kucağına aldığında bu acıları unutacaksın inşallah.

Olmazmi canim karnim tuhaf sekillere girio napio bilmem bazen ben bile korkuom o sekillerdeoglum pek sakin di bu kiz bizi otturecek gibi
Benim oğlan sakindi şimdi çok hareketli. Kız hareketli doğunca sakin mi olacak acaba umut dünyası işte. Ya karnım öyle bir kasılıyor ki sonra hemen tuvaletim geliyor milletin evinde on kere tuvalete gitmekten utanıyorum artık

Günaydın kızlar ve kuzucuklar

bugün kızım okula tekrar başlıcak diye biraz erken kalktım, erken dediğim de 9 yani artık bir süre son sabah uyumaları bunlar tadını çıkaralım.

istanbuldan döndüğümden beri sol kasığım çok ağrıyor. yorulduğum için biliyorum ama sadece orası ağrıyor, bacağımın üstüne basarken eziyet oluyor resmen. geçen sefer doktor baskı yapıyor demişti. yarın yine sorarım artık.

bu arada kızlar siz çok saçma rüyalar görüyor musunuz ya? her gece o kadar saçmasapan rüyalar görüyorum ki çoğunu hatırlamıyorum ama. dün gece de doğurmaya gitmişim hastaneye, daha 31. haftamdayım ne doğurması diyorum ordakilere kimse bana cevap vermiyor

eşim hamilesin ondan saçma rüyalar görüyosun diyor da dalga mı geçiyor alakası var mı gerçekten anlamadım

Bende kimseye cocuk yapmıcakmısınız fln diye sormam , soranada sinir olurum özel hayata müdahaleden başka bişey degıl bence ,
bir kendı kız kardeşime söyledım geçenlerde , artık onların toplam 10 yıl oldu yegen yapın teyze olmak ıstıyorum dedım , 3/4 sene sonra belkı düşünürüz dedi benım teyze olma hayallerım tamamen yok oldu

Cok stres yapip dusunuyosan dogumu ve sonrasini bilinc altindan dolayidir kuzum gordugun ruyalar

Bılıncaltının etkileri bunlar hep şekerım

Cok stres yapip dusunuyosan dogumu ve sonrasini bilinc altindan dolayidir kuzum gordugun ruyalar
Bılıncaltının etkileri bunlar hep şekerım
aslında ilk kez doğumla ilgili gördüm. genelde o kadar saçma rüyalar görüyorum ki inanın sonradan aklıma gelmeyecek kadar saçma

ben kızımı rüyamda cumartesi akşamı doğurduğumu görmüştüm, ertesi gün kontrolde doktoruma söyledim güldü ne olur cumartesi akşamı olmasın dedi
sonuç gerçekten cumartesi akşamı doğurdum

Arkadaşlar merhaba ,

Aranızda özel sektörde çalışanlar var mı,izin planı üstlerinizle görüştünüz mü,resmi iznin haricinde ne kadar izin istediniz,ben de müdürümle konuşacağım bugün yarın.
Açıkçası 6 ay izin planlıyorum ama resmimiz bu kadar değil
Konuşurken dikkat etmem gereken noktalar neler acaba :/

Kızlar bu internetten verdiği siparişi gelen var mı ye Aralık sonu teslimat görünüyor Doğuma yetişse bari aldıklarımız hele benim pijama daha tedarik Bile edilmemiş
Benim aldığım herşey tıkır tıkır geliyor,yalnızca LCW'da bir aksaklığım var,pijemalarım hala tedarik ediliyor :)

Selam uzunca bir zaman bakamadım taşındım
Yerleştim derken epey yorucu oldu
Elim ayağım şişti yırgunluktans
Bu süreçte ufaktan alışveriş yaptım
Babynest
Bebek bezi
Biberon
Mama
Islak mendil
Gecelik
Gümüş göğüs koruyucu aldım
Geceliğim üçlü
Kadife sabahlığı ben çok beğendim
11.11 indirimlerinde 190a denk geldi

Temizlik konuşulmuş
Koltuklarım yıkandı taşınma sonrası
Yatağım da yıkandı
Çok da uyguna yıkadılar yatağı80
Koltuk takımı 100 pırıl pırıl oldu

Pijama da mor. Benim dikkatimi o çekti
Mor huydur bende diyosuun :)

hahaha .insallah canim uslu olur ama önünde de bir ornek var onuda unutmatuvalet konusundan bende muzdaribim dorusu
Vala canim al.benden de o kadar ne kadar sacma ruya goruyorum.anlatamam yani birinden uyanip baskasina daliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…