2020 Şubat Anneleri

yeb4 ben dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı vardı set olarak ondan aldım ama daha yıkamadım daha mobilyasınıda silemedimm zaman var daha diye saldım galiba
mobilyanın kapakları vs açıp bol bol havalandır canım yeni mobilya kokusu çıkmıyor bir türlü, kızımın mobilyası 3 hafta oldu geleli hala kokuyor ya.

bende şimdi ölçüsünü aldım dolapların içinin, aslında sevmiyorum ama koruyucu bezler var ya onlardan yaptırıcam çok toz oluyor yoksa.

Yumuşatıcı konuşulmuş kullanan arkadaşlar bilir kurutma kullanınca hiç yumuşarocıya gerek olmuyor pamuk gibi çıkıyor kurutmadan

bende yaptrdım onlar bile dunya para tutuyo

kızlar bebeklerımz gelmeden gelecek mısfrler için buzluğa hazırlık yapanlarınız varmı
Ben ilk ıspanak çıktığında börek sarıp attım canım birde nasip olursa sigara böreği sarmayı planlıyorum inş yapabilirim

Ben ilk ıspanak çıktığında börek sarıp attım canım birde nasip olursa sigara böreği sarmayı planlıyorum inş yapabilirim
bn kremalı börek patatesli peynırlı börek sardım :) atom kurabiye yaptım dun onu da attım poğaça falan yapsam nasıl olur bilemıyorumbide bildgnz buzluk pastası varmı yada kek dayanırmı esim ytarafı bebek olunca gelicek cunku bolca bnı hazır evde bulmuslarken :=)

Hic hazirlik yapmadim vala canim yapmayi dusunuyorum ama misafire deil kendim acisindan yemekli kimseyi kabul edemem acikcasi iki cocukla pasta borekde yapmam sanirim pek de duran biri deilim arkadasim hep yapmicam deyip 4 çeşit cikartion kaşla goz arasi der o anki ruh halime bagli tamamen

kendımze de köfte yapıp attım nohut fasulye hasladım attım :) ya çalısırkende bunlar kolay oluyo ya :) ama sdce cayla davet kabul edersem taslarlar bnı :))))))

Ben çokta katılmıyorum bu yazıya çünkü eskiden bağlanılan bezler evet pamuklu olabilir fakat onlardan da sızıntı olmasın diye üstüne tekrar bir muşamba bağlanıyordu ve bu cildin nefes almasını önlüyordu. Ayrıca o kadar sık değiştirildiğinide sanmıyorum çocukluğumda makinamız yoktu ve o bezler hep elde yıkanırdı böyle bir durumda bir çiş ile bez değiştirmek şimdiki kadar kolay değildi ve o ıslak çişli bez ile kimbilir kaç saat duruyorduk. Bunu şöyle özetliyeyim adet olduğumuzda yada az bi akıntımız geldiğinde çamaşırımız istediğimiz kadar pamuklu olsun ne kadar ıslaklık çekiyorki ama ped kullanmak büyük ölçüde her anlamda rahatlık, bebek bezini de böyle düşünüyorum ben ama ıslak mendile ilk zamanlar bende karşıyım pamuk ve zeytinyağı en güzeli bencede

sen doğum öncesi izne ayrıldın mı canım? kaç haftalıksın şimdi? ben 17-18 i gibi çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. yoksa evde patlarım
Ben sgk lı değilim o yüzden 32+0 beklemedim 30+0 da ayrıldım bugun 30+3 üm. Evdede işlerim var bide kardeşimin nişanı falan var yeter 30 hafta işe gidip geldik oğluşumla

Bende geldi geleli havalandırıyorum canım bide silip öylede havalandırıcammm daha zamanımız var nasılsa güzelce cıksın kokusu :)
Bende organizer ler varya onlardan aldım bakalım nasıl olcakkk yerleştirince çeker atarım

kızlar bebeklerımz gelmeden gelecek mısfrler için buzluğa hazırlık yapanlarınız varmı
benim çok gelen gidenim olmaz ama yine de mutlaka börek atarım buzluğa.
mozaik pasta olabilir ama o kadar durur mu buzlukta bilmiyorum.
buzluğa atılacak bir kaç çeşit kurabiye olabilir. daha fazla da yapamam vallahi, genel yemeğe gelmez zaten. çaya gelen de bi tatlı getirir herhalde

bende yaptrdım onlar bile dunya para tutuyo
sorma ya beyaz bir bez kenarlarına overlok geçiyor ama ne kadar para alıyorlar. anneme gönderdim ölçüleri onun bi yeri var orda yaptırcak. burda bu tip şeyler çok pahalı

yapınca çek at görelim :)
ama o dediklerin ufak eşyalarda olur çekmecelerde olur da dolabın büyük rag kısımlarında olmaz.

benim dediğim şey normal bir kumaş, mobilyanın üstüne sermek için tozlanmasın mobilya diye. hatta fotoğrafını netten buldum gönderiyim, ama tabiiki kenarları böyle güpürlü değil asla ıyy nefret ederim dantelden güpürden
bunları da sevmiyorum da işte tozlanmasın diye mecbur.

Kızlar bugün oğlana baston bebek arabası baktım ama onlarda çok büyüktü. Cabin boy olanı varmış birde onu baktık yenidoğan aparatı bile var. Katlanınca küçüçük kalıyor. Bilseydim oğluma önceden alırdım şimdi düşünüyoruz .fiyatı bin lira civarı . Oğlana değilde kıza mı alsak oğlan eski arabasında devam mı etse.

Eklentiler

• 67B9E61B-228C-46B2-9045-88E92F7B0184.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 70
Eğer ıslak mendil kullanınca kurularsanız hiç birşey olmuyor kupkuru mis

Bence bu kadar hijyen de iyi değil. sonra her şeyden nem kapıyor çocuklar. hepimiz şehirlerde yaşıyoruz, yaşadığımız yerler pis bi kere. eskiler gibi doğal ortamda yaşayıp doğal şeylerle beslenemiyoruzki.

tabiiki elimden geldiğince her şeyin en doğalını kullanmaya çalışırım ama o kadar da abartamam yani

genelde ilk çocuklar çok korunur, her şey abartılır ama en çok onlar hasta olur. ikincilerin üstüne o kadar düşülmez ama onlar da sapasağlam olur, gerçekten hep böyle bu ya çok denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…