mobilyanın kapakları vs açıp bol bol havalandır canım yeni mobilya kokusu çıkmıyor bir türlü, kızımın mobilyası 3 hafta oldu geleli hala kokuyor ya.yeb4 ben dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı vardı set olarak ondan aldım ama daha yıkamadım daha mobilyasınıda silemedimm zaman var daha diye saldım galiba
bende yaptrdım onlar bile dunya para tutuyomobilyanın kapakları vs açıp bol bol havalandır canım yeni mobilya kokusu çıkmıyor bir türlü, kızımın mobilyası 3 hafta oldu geleli hala kokuyor ya.
bende şimdi ölçüsünü aldım dolapların içinin, aslında sevmiyorum ama koruyucu bezler var ya onlardan yaptırıcam çok toz oluyor yoksa.
Ben ilk ıspanak çıktığında börek sarıp attım canımkızlar bebeklerımz gelmeden gelecek mısfrler için buzluğa hazırlık yapanlarınız varmı
bn kremalı börek patatesli peynırlı börek sardım :) atom kurabiye yaptım dun onu da attım poğaça falan yapsam nasıl olur bilemıyorumBen ilk ıspanak çıktığında börek sarıp attım canımbirde nasip olursa sigara böreği sarmayı planlıyorum inş yapabilirim
Hic hazirlik yapmadim vala canim yapmayi dusunuyorum ama misafire deil kendim acisindanbn kremalı börek patatesli peynırlı börek sardım :) atom kurabiye yaptım dun onu da attım poğaça falan yapsam nasıl olur bilemıyorumbide bildgnz buzluk pastası varmı yada kek dayanırmı esim ytarafı bebek olunca gelicek cunku bolca bnı hazır evde bulmuslarken :=)
kendımze de köfte yapıp attım nohut fasulye hasladım attım :) ya çalısırkende bunlar kolay oluyo ya :) ama sdce cayla davet kabul edersem taslarlar bnı :))))))Hic hazirlik yapmadim vala canim yapmayi dusunuyorum ama misafire deil kendim acisindanyemekli kimseyi kabul edemem acikcasi iki cocukla pasta borekde yapmam sanirim pek de duran biri deilim arkadasim hep yapmicam deyip 4 çeşit cikartion kaşla goz arasi der o anki ruh halime bagli tamamen
Ben çokta katılmıyorum bu yazıya çünkü eskiden bağlanılan bezler evet pamuklu olabilir fakat onlardan da sızıntı olmasın diye üstüne tekrar bir muşamba bağlanıyordu ve bu cildin nefes almasını önlüyordu. Ayrıca o kadar sık değiştirildiğinide sanmıyorum çocukluğumda makinamız yoktu ve o bezler hep elde yıkanırdı böyle bir durumda bir çiş ile bez değiştirmek şimdiki kadar kolay değildi ve o ıslak çişli bez ile kimbilir kaç saat duruyorduk. Bunu şöyle özetliyeyim adet olduğumuzda yada az bi akıntımız geldiğinde çamaşırımız istediğimiz kadar pamuklu olsun ne kadar ıslaklık çekiyorki ama ped kullanmak büyük ölçüde her anlamda rahatlık, bebek bezini de böyle düşünüyorum benANNELER LÜTFEN....
Bebeklerin çocuklarin poposuna ıslak mendille silmeyin.
hazır bez kullanmayın.
Bunların sağlığı tembel anneler yüzünden bozuluyor.gencecik taze olan ten çok tahriş olduğu gibi atık zararlı maddeler kana karışarak bağişıklık sistemi tertemiz olan bebeğin organlarına birikinti yaparak kronik hastalık oluşturuyor.
Anne şefkatlidir yaradılış itibari ile..
Ancak aklını kullanamadigi için gözünden sakındığı yavrusuna cehaletinden dolayı zarar vermektedir..
yıkayabiliriz ve zeytinyağı sürebiliriz.
pamuklu bezler kullanılmalıdır.
anne anneanne zamanındaki gibi..
Sevgili büyükler popoyu sabunlu su ile yıkar kurutur zeytinyagi sürer bezini bağlardı.Erken yaşta ona altına yapmamayı öğretirdi.
nihayetinde herşeyi en hızlı öğrenenler bebekler ve çocuklardır.
bez sık değişirdi.
hazir bez gibi saatlerce altında kalıp bebeğe işkence olmazdı.
Hazır bez bağlayan annelere şunu söyleyebilirim.
hasta bezi bağlasınlar bir kez çiş yapsınlar ve saatlerce açmasinlar açınca ıslak mendille silsinler.bunu yapabileceklermi yıkanmazlarsa içlerine sinecekmi merak ediyorum..
yapamazlar ..
ama minicik mis kokulu bebeklere bunu pervazsızca yaparlar..
Dr Aidin Salih...
Çok üzücü bebekler adına
Ben yapıcam börek sarıp atıcam bide 5 lik bidon yaprak almış annem onu sarıp atıcazkızlar bebeklerımz gelmeden gelecek mısfrler için buzluğa hazırlık yapanlarınız varmı
Ben sgk lı değilim o yüzden 32+0 beklemedim 30+0 da ayrıldım bugun 30+3 üm. Evdede işlerim var bide kardeşimin nişanı falan var yeter 30 hafta işe gidip geldik oğluşumlasen doğum öncesi izne ayrıldın mı canım? kaç haftalıksın şimdi? ben 17-18 i gibi çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. yoksa evde patlarım
Bende geldi geleli havalandırıyorum canım bide silip öylede havalandırıcammm daha zamanımız var nasılsa güzelce cıksın kokusu :)mobilyanın kapakları vs açıp bol bol havalandır canım yeni mobilya kokusu çıkmıyor bir türlü, kızımın mobilyası 3 hafta oldu geleli hala kokuyor ya.
bende şimdi ölçüsünü aldım dolapların içinin, aslında sevmiyorum ama koruyucu bezler var ya onlardan yaptırıcam çok toz oluyor yoksa.
benim çok gelen gidenim olmaz ama yine de mutlaka börek atarım buzluğa.kızlar bebeklerımz gelmeden gelecek mısfrler için buzluğa hazırlık yapanlarınız varmı
sorma ya beyaz bir bez kenarlarına overlok geçiyor ama ne kadar para alıyorlar. anneme gönderdim ölçüleri onun bi yeri var orda yaptırcak. burda bu tip şeyler çok pahalıbende yaptrdım onlar bile dunya para tutuyo
yapınca çek at görelim :)Bende geldi geleli havalandırıyorum canım bide silip öylede havalandırıcammm daha zamanımız var nasılsa güzelce cıksın kokusu :)
Bende organizer ler varya onlardan aldım bakalım nasıl olcakkk yerleştirince çeker atarım
Eğer ıslak mendil kullanınca kurularsanız hiç birşey olmuyor kupkuru misBen çokta katılmıyorum bu yazıya çünkü eskiden bağlanılan bezler evet pamuklu olabilir fakat onlardan da sızıntı olmasın diye üstüne tekrar bir muşamba bağlanıyordu ve bu cildin nefes almasını önlüyordu. Ayrıca o kadar sık değiştirildiğinide sanmıyorum çocukluğumda makinamız yoktu ve o bezler hep elde yıkanırdı böyle bir durumda bir çiş ile bez değiştirmek şimdiki kadar kolay değildi ve o ıslak çişli bez ile kimbilir kaç saat duruyorduk. Bunu şöyle özetliyeyim adet olduğumuzda yada az bi akıntımız geldiğinde çamaşırımız istediğimiz kadar pamuklu olsun ne kadar ıslaklık çekiyorki ama ped kullanmak büyük ölçüde her anlamda rahatlık, bebek bezini de böyle düşünüyorum benama ıslak mendile ilk zamanlar bende karşıyım pamuk ve zeytinyağı en güzeli bencede
Onu yıkayana kadar pamuk kullanırsın daha mantıklı daha uygunBazı anneler ıslak mendili yıkayıp öyle kullanıyormuş o nasıl oluyor
Yok artık daha neler duycak bu kulaklar acabaBazı anneler ıslak mendili yıkayıp öyle kullanıyormuş o nasıl oluyor
Benim LCW pijamalarim geldi inanılır gibi değil bulunduğum şehirdeki en kotu kargo Aras kargo olduğu halde cuma verdiğim sipariş nasıl geldi bende anlamadımBenim aldığım herşey tıkır tıkır geliyor,yalnızca LCW'da bir aksaklığım var,pijemalarım hala tedarik ediliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?