Beeeeen kaç gündür mide bulantısı var ilkbaşlar gibiKızlar sanki hamileliğin başındaymışım gibi yeniden mide bulantım başladı. Benim gibi olan var mı?
Benim 8 aydir var hic gecmedi suan bile yataktan kalkamadim bulantidan bi ara cikacak gibi olduKızlar sanki hamileliğin başındaymışım gibi yeniden mide bulantım başladı. Benim gibi olan var mı?
Aliyodur annesi neden almasinLohusalığı boşverin size mutlu bişey söyliyim. Bu kız artık gerçekten de içerlere sığamıyo,hep günlüğümde amniyotik sıvının oranı artık azalıyo hareketleri netleşecek diyodu öyle de oldu. Aha poposu aha bu dirsek diyebiliyosun. Çak bile yapıyoruz yani
İnşallah iyi kilo alıyodur, bugün görücem
Çak mı yapıyorsunuzLohusalığı boşverin size mutlu bişey söyliyim. Bu kız artık gerçekten de içerlere sığamıyo,hep günlüğümde amniyotik sıvının oranı artık azalıyo hareketleri netleşecek diyodu öyle de oldu. Aha poposu aha bu dirsek diyebiliyosun. Çak bile yapıyoruz yani
İnşallah iyi kilo alıyodur, bugün görücem
bu drları da anlamak zor, her ultrasonun hafta ayarı farklı mı ki, sizin dra göre tam gününde gidiyor demekki, 30+0 da 1464 tü çünküCok normal bence. Benimki 29+3 te 1466 gramdi. Doktor 5 gun onden gidiyor demisti.
Canim bende okudum sen yazinca ordakilerin piskolojik sorunlari var evet zor.bi dönem ama asla sikayet etmedim evet.normali de sezeryanida acı veriyor ama bunun baska sekli yok onlar cookk sacmalamis ya inan ben dogum yaptigim halde korktum uykusuzluk zor evet cocuk aglamasi devamli onunla mesgul olmak wc ye gitmek de.luks kabul ama oda bir adrenalin inan bunasimdi oglum.buyudu o gunleri ozluyorum rahat rahat banyo yapip islerimi goruyorum ve her seyi bastan geri yasayacagim vede oglumla beraber 3 cocukla yola devam eden var artik sen düşün gerisini inan bana duzen oturunca o cocuklu yaşama alisiyorsub oraya girme sen bi daha herkesin yasama sekli kendine özgü simdiden senin zaten destekci 2 annen var daha ne olsun
Yani canim inanin gecio 2 haftaya felann birseyimiz kalmaz yani en azindan kendi hayatina bakmaya baslarsin ufak ufak evet ben aglamisdm ilk gece lavaboya gidemedim diyeBen de okudum, ameliyat acısı ağrısı geçici bir şey, hep kendinizi bir 10 -15 gün sonra unutup gideceğiz bu ağrıları diye tembihleyin doğumdan sonra. Ağlamaktan da çekinmeyin ve kendinizi suçlamayın, ağlamak en güzel ağrı kesicilerden bir tanesi (bilimsel olarak kanıtlanmış).
Uykusuzluk konusunu da kendim için mimarlıktan deneyimledim diye düşünüyorum, final ayları hep günlük 2-3 saatlik uykularla geçerdi
Bir tek lohusalığın verdiği hormon dengesizliği konusunda tecrübem yok. Tek istediğim üzücü olayların yaşanmaması ve beni üzebilecek kişilerin etrafımda bulunmaması..
Kendimi şuna şartladım ama, ‘seni sağlıkla kucağıma aldım ya, gerisi önemli değil’ diyeceğim minnakıma
Belki de evlerine gecmislerdir insaAllah AllahmmEvet mahir bebişimiz nasıl oldu acabaGülçinin profiline baktım sabah girmiş ama fırsatları olmuyodur belki yazmaya
Yani canim inanin gecio 2 haftaya felann birseyimiz kalmaz yani en azindan kendi hayatina bakmaya baslarsin ufak ufak evet ben aglamisdm ilk gece lavaboya gidemedim diyeablam da dur daha yeni ameliyatlisin hemrn herseyi yapamazsin diye destek olmustu saolsun sonra da güldüm halime hele birde hastaneden cikarken ben nasil sıkılmisssam yuruyerek cikiom hasta bakicilari durdurdu beni nereye gidiyorsun sandalyeyle goturcez diye
Ya geleceği gör işte tehlikenin farkında mısınÇak mı yapıyorsunuzbizim de abis kafa atıyor ona ufak olan abi o da içerden abiye tekmeyle karşılık veriyor çok da güzel anlaşıyorlar şimdiden şiddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?