2020 Şubat Anneleri

Hic sorma gelmesinler zaten bosver ben kalabalik sevmem cok katiliyorum sana sonuna kadar ama bunu dusunen maalesef o kadar az insan var ki

Hic sorma gelmesinler zaten bosver ben kalabalik sevmem cok katiliyorum sana sonuna kadar ama bunu dusunen maalesef o kadar az insan var ki
bence de gelmesinler, hata eve gidince de bir süre gelmesinler.
ben misafir severim, hele değer verip geliyor hiç surat asmam ama bir süre gerçekten kimseyi istemiyorsun o lohusa kafasıyla.

ben istanbulda yaşasam ay benim akrabalarım hastane odasına sığmazdı, eve sadece halamlar teyzemler gelse zaten bir ordu misafir olurdu. uzaktayım ama bu konuda şanslıyım en azından

1 hafta oldu ama fark yok gibi

180-190 civarı çıkıyor ne yemem lazım bilmiyorum doymadan kalkıyorum açlık bile 110 altına inmiyor
şekerden çok anlamıyorum ama aşırı yüksek gelmedi bana doktorun çok mu yüksek buldu? insüline daha yeni başladın biraz daha bekle bakalım inşallah işe yarayacak sıkma canını.

1 hafta oldu ama fark yok gibi

180-190 civarı çıkıyor ne yemem lazım bilmiyorum doymadan kalkıyorum açlık bile 110 altına inmiyor
Canim daha yeni baslamissin vucudunun alismasi gerek once insuline fayda etmesi icin. Genellikle sebze agirlikli beslenmeye calis, bol bol ceviz ye hem bebis icin cok faydali hemde sekeri dusuruyo. Dogal maden suyu ic, tarcin tuketebilirsin sutle. Kabak cekirdegide sekeri dusuruyor. Et , tavuk bunlarida izgara seklinde tuket ama hepsinin gramina dikkat et canim benim girer duzene en kisa zamanda insaAllah

Gelen misafire tabikide surat asilmaz ama ben genel olarak kalabaliktan hoslanmadigim icin belli bi zaman sonra daraliyorum hele ki lohusayken kendimi dusunemiyorum

şekerden çok anlamıyorum ama aşırı yüksek gelmedi bana doktorun çok mu yüksek buldu? insüline daha yeni başladın biraz daha bekle bakalım inşallah işe yarayacak sıkma canını.

Evet doktor dedi yüksek diye tokluk 130 üzeri olamasi lazım dedi. Bu hafta da ölçüp yazacağım haftaya tekrar gideceğim bakalım ne yapacak

Maden suyu ceviz tarçın bunları tüketiyorum ama kabak çekirdeği duymamıştım teşekkür ederim onu da yiyeyim

kızlar bende hamilelikten önce pko vardı ve benim son 1 aydır aşırı sivilcelerim oldu sırtım göğsüm boğazım çenem her yerim ilthaplı sivilce doldu çok acıyor ve kaşınıyor doktora gittim konazol şampuan bi krem bide sabun verdi. şampuan evde vardı diğerlerini almadım
arkadaşım eczanede çalışıyor ilaçları ona attım kullanma dedi kortizonlu diye zaten az kaldı doğumdan sonra geçer dedi ama doğum doktorum kullanabilirsin dedi napıcamı şaşırdım aslında kimyasal kullanmak istemiyorum ama canım çok yanıyor

Kurutmak için doğal sabunlar denedin mi?
Kükürtlü sabun filan?

yok denemedim aktaramı gitsem doğal şeylerden faydalansam
Sirke de iyi gelir diye duymuştum ama denemedim. Gerçi kükürtlü sabunu da denemedim benim cildim çok kurudur sivilce çıkmaz. Sürekli kuruluktan döküntüler hatta yaralar olur.
Kükürtlü sabun eşimde çok işe yarıyo, sirkeyi de başkalarından duymuştum.

Benimde yüzümde hamilelikten öncede şimdide kızarık irinsiz sivilceler çıkıyor ama sadece yüzümde çıkıyor başka biyerimde çıkmıyor. Şimdi kullandığım ilaç nidicardda yaparmış dahada arttı :s

Olsun kasılmalar dursun da onlar geçer :)
Zaten etkisizmiş izi kalmaz nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…