Akşam ilk dozu sabaha karşı ikinci dozu oldum öğlen de sezaryene alındım.Canım gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasınamutlulukla sağlıkla büyüsün, darısı başımıza.
Ciğer geliştiriciyi kaç doz ve doğumdan ne kadar önce yaptılar? Ara ara banada kasılma geliyor bugün ama aralıkları düzensiz diye gitmeyi düşünmüyorum daha.
Bu akşam eve geldik. İkimiz de iyiyiz klasik şikayetler var tabi, gazdır uykusuzluktur :)Eve gectiniz mi ? Bebis nasil sen nasilsin ?
Bebeğin ağzına felan bişeyler damlattınızmıYebcim ilk süt damlası olay yerine ulaştı bizimki huzur içinde uyuyo :)
Şuan kimseyi etiketleyemiyorum niyeyse.
Maşallah diyelim yine de hiç canını sıkma daha kötü durumda olan arkadaşlarımın bebekleri bile çıktı oradan gönlünü ferah tut annesi biraz büyümesini bekliyolrdır sadeceCanım ben iyiyim şükür bebeğim de iyi olacak inşallah. Yoğun bakımda hala. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden hortum ile besleniyor. Basta kilo verdi şimdi şimdi 10 ar g şeklinde alıyor. Ben sütümü sağıyorum götürüyoruz ama görüş günlerimiz sadece hafta içi pzt cars cuma o da 1 er dakika. Çok zor ama sonu iyi olacak inşallah dua edin kızlar çok ihtiyacımız var buna.
Alemlere ibret için gönderildim. Hazırlanın bakayım hepiniz
geçmiş olsun canım aman dikkat et geçmezse doktora git.
bir yemek kaşığı bala bir tatlı kaşığı toz zencefil ya da kuru zencefili rendeleyip karıştır, günde 1 kaşık ye. zencefil ve bal öksürüğe çok iyi geliyor.
gecmis olsun democum,doktor bana mebucain pastil ve prospan oksuruk surubu verdi ,balli ihlamur fln ,hicbiri bi ise yaramadi ayri konuantibiyotik iciyorum simdi
Akşam ilk dozu sabaha karşı ikinci dozu oldum öğlen de sezaryene alındım.
Bi gidip nst ye girseydin keşke
Selam kizlar biri 36 haftalik ve yazmis ki asil son haftalar var kilo alinan diye36 dan sonrada mi aliniyor iyice korktum 20 sayfa bir anda okudugum icin kimin yazdigini hatirlamiyorum. Ben 11 kilo ile devam ediyorum 69 la basladim 80im. Hergun 1 saat yurumesem heralde 85 tim bende biberon avent cam aldim 1+ yazan. Avent pompasinda da bir tane plastik vardi. Trendyolda carters havlu 170 den 120 ye dusmus cok az eksiklerim vardi o havluyu aldim bebise az once. Ates olcer iyi birsey almak istiyordum ama babyjemin setini aldim gecen gun icinden ates olcerde cikti dandik birsey ama is gorur belki diye dogana kadar almayacagim. Belki dogduktan sonra laZim olursa temassiz fln alirim. O kadar cok sey aldim ki gerekli gereksiz. Ceyiz yaparken de listelere aldanmistim esimle iki kisi yasiyoruz 3 yemek takimimiz iki kahvalti takimimiz 5 yorgan 6 battaniyemiz 12 yastigimiz var ceyiz listelerimiz sagolsun yok misafir yorgani yok bilmem de. Eve sigamiyoruz. Bebekte de lazim olabilecek herseyi aldim sanirimmm. Mesela hem gumus kapak hem gogus ucu kremi hemde silikon kapak aldimm kesin birini kullanicam :S suan kalan son eksiklerim sut saklama poseti, korbell cop kovasini almistim onun poseti. Iki sey kaldi emzik temizleme fircasina kadar cok sey aldimmm. Hazirim sanirim ama hastane cantami daha hazirlamadim. Keseleri alicam pazartesi yapan kisiden. Bir de bu hafta cok ozel dersim var asiri yogunum. Haftayadan itibaren yogunlugum azalcak malum ara tatil. Son yogun haftamda da calisayim hastane cantami 34. Haftamda hazirlasam birsey olmaz heralde. 35-36 da hazirlamayan var gordum hele evde bir utum birikmis uc haftalik annem bu ara yogun heralde ses etmiyor utuye bende cagirmiyorum :) spora basladigimdan beri anca spor, yemek, dersler. Ne toz alma ne utu hicbisey yapamiyorum. Derslerim hafiflemesini bekliyorum yani karne haftasi dersim cok olmaz.
Öyle bi sancıyla uyandım ki ilk kez yaşıyorum nasıl korktum ishal likte var kalktım tuvalete çıktım şuan oturmuş bebegin hareket etmesini bekliyorumSanki devam edicek gibi bi sancı sıkışma gibi birden girdi uzunda sürdü hayrolsun
Ben de incik cıncık göbek bağı bakım setinden emzik zincirine kadar her şeyi alanlardanım. İlk 6 ay için bile hazırız yani o derece.
İndirimde görüp işe yarar ki bu dediğim ne varsa aldım. Göğüs ucu aparatları, bakımı için aynı şeyleri ben de aldım hatta az önce hastane çantama da koydum hepsini.
Mesela hangisi işe yarar bilmediğim ve herkes başka bişi söylediği için depend, normal ped, lohusa kullan at külodu vs ne var ne yoksa onları da koydum.
Plansız, hazırlıksız durumlara yakalanmayı sevmiyorum. Mesleki deformasyon sanırım bizimkisi. Plan hazır olacak, derse öyle girilecek :))
Bende emzik zinciri emzik koyma kabi vb herseyi dusundumm sanki onlar olmasa doguramicazBen de incik cıncık göbek bağı bakım setinden emzik zincirine kadar her şeyi alanlardanım. İlk 6 ay için bile hazırız yani o derece.
İndirimde görüp işe yarar ki bu dediğim ne varsa aldım. Göğüs ucu aparatları, bakımı için aynı şeyleri ben de aldım hatta az önce hastane çantama da koydum hepsini.
Mesela hangisi işe yarar bilmediğim ve herkes başka bişi söylediği için depend, normal ped, lohusa kullan at külodu vs ne var ne yoksa onları da koydum.
Plansız, hazırlıksız durumlara yakalanmayı sevmiyorum. Mesleki deformasyon sanırım bizimkisi. Plan hazır olacak, derse öyle girilecek :))
Bende emzik zinciri emzik koyma kabi vb herseyi dusundumm sanki onlar olmasa doguramicazCogunu kullanamicaz ama sanirimm. Evlenirkende boyle olmustu. Bence de ogretmenlikten gelen birsey de olabilir. Kv bazen birak lazm olnca aliriz ya da arastrma akisina brak fln diyor. Herseyi bilmeli kendimi ona gore hazirlamaliyim
Evet oyle diyorlar :))Ayynı ayynııÇok yaşamayız biz.
Bende aynı sanki içten bi sancı var hissetmiyomuşum gibi geliyo şuanİnanırmısın bende aynı şekilde kalktım gece karnım geriliyordu, ishal olmuşum tuvaletten çıkınca geçti neyseki, şimdide uyuyamıyorumYine de dakikayla takip et canım sancı olursa, doğumdan önce ishal durumu yaşanabiliyormuş diye duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?