2020 Şubat Anneleri

Akşam ilk dozu sabaha karşı ikinci dozu oldum öğlen de sezaryene alındım.
Bi gidip nst ye girseydin keşke

Yebcim ilk süt damlası olay yerine ulaştı bizimki huzur içinde uyuyo :)
Şuan kimseyi etiketleyemiyorum niyeyse.
Bebeğin ağzına felan bişeyler damlattınızmı zemzemdir nardır hurmadır

Maşallah diyelim yine de hiç canını sıkma daha kötü durumda olan arkadaşlarımın bebekleri bile çıktı oradan gönlünü ferah tut annesi biraz büyümesini bekliyolrdır sadece

Selam kizlar biri 36 haftalik ve yazmis ki asil son haftalar var kilo alinan diye 36 dan sonrada mi aliniyor iyice korktum 20 sayfa bir anda okudugum icin kimin yazdigini hatirlamiyorum. Ben 11 kilo ile devam ediyorum 69 la basladim 80im. Hergun 1 saat yurumesem heralde 85 tim bende biberon avent cam aldim 1+ yazan. Avent pompasinda da bir tane plastik vardi. Trendyolda carters havlu 170 den 120 ye dusmus cok az eksiklerim vardi o havluyu aldim bebise az once. Ates olcer iyi birsey almak istiyordum ama babyjemin setini aldim gecen gun icinden ates olcerde cikti dandik birsey ama is gorur belki diye dogana kadar almayacagim. Belki dogduktan sonra laZim olursa temassiz fln alirim. O kadar cok sey aldim ki gerekli gereksiz. Ceyiz yaparken de listelere aldanmistim esimle iki kisi yasiyoruz 3 yemek takimimiz iki kahvalti takimimiz 5 yorgan 6 battaniyemiz 12 yastigimiz var ceyiz listelerimiz sagolsun yok misafir yorgani yok bilmem de. Eve sigamiyoruz. Bebekte de lazim olabilecek herseyi aldim sanirimmm. Mesela hem gumus kapak hem gogus ucu kremi hemde silikon kapak aldimm kesin birini kullanicam :S suan kalan son eksiklerim sut saklama poseti, korbell cop kovasini almistim onun poseti. Iki sey kaldi emzik temizleme fircasina kadar cok sey aldimmm. Hazirim sanirim ama hastane cantami daha hazirlamadim. Keseleri alicam pazartesi yapan kisiden. Bir de bu hafta cok ozel dersim var asiri yogunum. Haftayadan itibaren yogunlugum azalcak malum ara tatil. Son yogun haftamda da calisayim hastane cantami 34. Haftamda hazirlasam birsey olmaz heralde. 35-36 da hazirlamayan var gordum hele evde bir utum birikmis uc haftalik annem bu ara yogun heralde ses etmiyor utuye bende cagirmiyorum :) spora basladigimdan beri anca spor, yemek, dersler. Ne toz alma ne utu hicbisey yapamiyorum. Derslerim hafiflemesini bekliyorum yani karne haftasi dersim cok olmaz.

Alemlere ibret için gönderildim. Hazırlanın bakayım hepiniz

Ahaha deli manyak

Doğru diyon valla, buraları ibret alıp hazırladım az önce hastane BAVULumu. Orta boy valiz yeter yeaa diyodum, listelere baka baka koydukça sığmadım töbe olsun.
Daha bunun çiklatı miklatı var.. Ocak'ın son haftası sipariş ederim artık onu. O çok önemli deel.

Çok teşekkürler pastil almaktansa böyle bir tarif arıyordum ilaçsız geçirebilirim umarım.

gecmis olsun democum,doktor bana mebucain pastil ve prospan oksuruk surubu verdi ,balli ihlamur fln ,hicbiri bi ise yaramadi ayri konu antibiyotik iciyorum simdi

Sana da çok geçmiş olsun canım, hamile olunca iyice düşüyor sanırım bağışıklık. Bende çok dikkat etmeme rağmen nerden nasıl kaptım hastalığı şaşkınım, etrafımda da olmadı hiç hastalanan. Dediğin pastil ve şuruba bakayım, biraz bitkisel çözümleri deneyeceğim ama geçmezse işi şansa bırakmam, kesin uzayıp gider bu hastalık.

Akşam ilk dozu sabaha karşı ikinci dozu oldum öğlen de sezaryene alındım.
Bi gidip nst ye girseydin keşke

Girmeyi düşündümde canım yolda kaldık uzunca bir süre trafikte, o sırada oldu eve yaklaşınca azaldı. Yolda suyum gelirse naparım diye germiştim kendimi heralde bu yüzden yaşadım kasılmaları, takipteyim ama yine yaşarsam gideceğim.

Öyle bi sancıyla uyandım ki ilk kez yaşıyorum nasıl korktum ishal likte var kalktım tuvalete çıktım şuan oturmuş bebegin hareket etmesini bekliyorum Sanki devam edicek gibi bi sancı sıkışma gibi birden girdi uzunda sürdü hayrolsun

Ben de incik cıncık göbek bağı bakım setinden emzik zincirine kadar her şeyi alanlardanım. İlk 6 ay için bile hazırız yani o derece.

İndirimde görüp işe yarar ki bu dediğim ne varsa aldım. Göğüs ucu aparatları, bakımı için aynı şeyleri ben de aldım hatta az önce hastane çantama da koydum hepsini.

Mesela hangisi işe yarar bilmediğim ve herkes başka bişi söylediği için depend, normal ped, lohusa kullan at külodu vs ne var ne yoksa onları da koydum.

Plansız, hazırlıksız durumlara yakalanmayı sevmiyorum. Mesleki deformasyon sanırım bizimkisi. Plan hazır olacak, derse öyle girilecek :))

İnanırmısın bende aynı şekilde kalktım gece karnım geriliyordu, ishal olmuşum tuvaletten çıkınca geçti neyseki, şimdide uyuyamıyorum Yine de dakikayla takip et canım sancı olursa, doğumdan önce ishal durumu yaşanabiliyormuş diye duydum.

Ne güzel ya planlı olmak isteyipte yapamadıklarımdan bu atalar, bende de tam tersi bir rahatlık var. Pazartesiye attım bebeğin ütülerini, o gün yaparım çantayı diyorum. Erken gelirse artık eşim halleder getirir bir şekilde Kapı süsünüde önümüzdeki haftaya bıraktım azcık daha bekler umarım bebiş

Bende emzik zinciri emzik koyma kabi vb herseyi dusundumm sanki onlar olmasa doguramicaz Cogunu kullanamicaz ama sanirimm. Evlenirkende boyle olmustu. Bence de ogretmenlikten gelen birsey de olabilir. Kv bazen birak lazm olnca aliriz ya da arastrma akisina brak fln diyor. Herseyi bilmeli kendimi ona gore hazirlamaliyim

Ayynı ayynıı Çok yaşamayız biz.

Bende aynı sanki içten bi sancı var hissetmiyomuşum gibi geliyo şuan ishallik 2 3 gündür var benide uyku tutmadı ya yatmaya korkuyorum

Demosan A Aycee09

Hayırdır inşallah. Haftalarınız da aynı Dakikalara dikkat edin bakalım ne kadar sıklıkta olacak.
Aycee bacım 09 ile bi bağlantın var mı bu arada?

Valla benim hala doğurmama sanki 10 hafta var , öyle bir rahatlık var üstümde, gerçeği hala idrak edemedim sanırım, halbuki max 4 haftam kaldı :) gebe eğitiminde suyunuz gelirse veya sancınız belli aralıklarda olursa gelin dediler, takipteyim şimdilik ama düzenli olmadı hiç sancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…