- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Valla benim hala doğurmama sanki 10 hafta var , öyle bir rahatlık var üstümde, gerçeği hala idrak edemedim sanırım, halbuki max 4 haftam kaldı :) gebe eğitiminde suyunuz gelirse veya sancınız belli aralıklarda olursa gelin dediler, takipteyim şimdilik ama düzenli olmadı hiç sancım
Bende aynı sanki içten bi sancı var hissetmiyomuşum gibi geliyo şuanishallik 2 3 gündür var benide uyku tutmadı ya yatmaya korkuyorum
Braxton hicks denen kasılmaları yaşıyor olabilirsiniz bence. Panik yok.
Uykudan uyandıran sancı gitti canım o yok ama etkikendim mi ne yaptım sancım olucak mış gibi hissediyorum şuan bekliyorum bendeSancı peki sürekli mi var, ara ara mı giriyor? Bizimki bugün iyi kıpraştı ben öksürdükçe, bağırsaklarıda tabi milkshake yaptısenin rahatsızlığın uzun sürmüş ama bol bol su iç, geçmezse danış bence bir doktoruna.
masallah size canim ya vala dogumu yaptin bitirdin kenariya koydun suan iyilesme durumundasin en kisa suredede ayaga kalkarsin da rahatlarsinizMesajların hepsini okuyamıyorum malum.
Dün gece 12den sonra tedbiren bana hiçbişey yedirmediler. Sezaryen sonrası da akşam 6 ya kadar yemek içmek, kalkmak yasaktı. 6dan beri ayaktayım çok katlanılmayacak bi ağrı değil iyiyim. Deniz de gayet iyi kontrollerini yaptılar.
İlk defa sezaryen olacakların gözü hiç korkmasın. Gerçekten onu görünce bişey hissedilmiyomuş. Bugün bikere kustu tıkanınca korktum tabi acemiyim, bebek bakım odasına koşarak gitmişim dikişler sonrdan aklıma geldi
Ameliyattan çıktığımda daha başlamadık mı yoksa bitti mi ayırt edemedim. Eşimi gördüm "Deniz çok güzel" dedi ah dedim demek bitmiş
İki gündür hiç uyumamış olmak dışında hiç derdim yok, hala uyku hissetmiyorum. Bitek ameliyat olurken uyudum
herseyin guzel.gitmesine sevindim canim kilonuzda gayet iy ohh sevindim sona yaklasiyoruz ve bitiyor artik şüküryeb4
Selam canimmm
Sabah 8 de sessizce ciktik evden bizim cimcime uyanmadan kactik
Eşim ilk defa Bahar olmadigi icin ekrandan rahat rahat oglani izleme sansi elde etti.
Nst de sanci cikmadi.
46 cm
2535 gr
Diğer olcumleri de haftasiyla uyumlu dedi.
En cok merak ettigim seylerde,
Suyu gayet iyiymis.
Plesentada yaslanma felan yokmuş.
10 gun kontrol suresi icinde bekliyorum dedi,
13 ocak p.tesine aldim randevuyu.
Onceki kontrolde 2 haftada 500 gr almisti,
Bu sefer 3 haftada 500 gr almasinin sebebi corasprini bırakmam mi? Hani beslenemedigi icin olabilir mi dedim. Alakasi yok, kilo alımı gayet iyi dedi. Karin olcumune göre belirleniyor kilo dedi, olcum yaparken nefes vermis olursa az,nefes almisken olcum yaparsak cok cikar kilo olarak dedi. Kucuk farklara takilmamak gerekir onemli olan sey haftasiyla uyumlu olup kilo aliyor olmasidir dedi.
Eşimde cikarken damari sordu,
Sorun yok akim iyi dedi.
60 ile basladim tartilmaya,66 geliyorum.
Cok sevindim kilo almis olmama hahahah.
68 ile doguma giderim gibi geliyor bakam :)
Hic ihmal.etmeden doktora git 15 gundur grip ve oksurekle ugrasiyorum ilac almadan atlatayim diye süründum evde ama aptallık ettim p.tesi geri gitcem antibiyotik isticem oksurmekden ameliyat yerim cok kotu aciyor yuruyemiyorum o dereceye geldim gece uykusu gunduz desen ayri bir dertBende hastalananlar furyasına katıldım sonundainanılmaz bir nezle başladı ve biliyorum ki 1 hafta içinde sürekli öksürüğe dönüşecek. Ihlamur dışında hamilelikte kullanabileceğimiz bir pastil veya başka bitkisel bir şey kullanan var mı öksürük için?
Yok hiçbişey yapmadık ondan mı acaba böyle ağlak olduBebeğin ağzına felan bişeyler damlattınızmızemzemdir nardır hurmadır
Çok güzel ama çok ağır sorumlulukmuş. Çişe gidemiyorum derlerdi gerçekten gidip gelene kadar meraktan ölüyorum.Selozy nasil bi duyguya tahmin bile edemiyorum
Biz hazırlıksız yakalanınca sağolsun güzel dostlarımız ikramlık bişeylerle gelmişler tatlı içinde kaldık. Kapı süsümüzü bile başkaları yaptı,eve bi geldik daire kapısını da süslemişlerAhaha deli manyak
Doğru diyon valla, buraları ibret alıp hazırladım az önce hastane BAVULumu. Orta boy valiz yeter yeaa diyodum, listelere baka baka koydukça sığmadım töbe olsun.
Daha bunun çiklatı miklatı var.. Ocak'ın son haftası sipariş ederim artık onu. O çok önemli deel.
Sütün sifa olsun kuzuna, tez zamanda kucagina kavuştursun Rabbim.Canım ben iyiyim şükür bebeğim de iyi olacak inşallah. Yoğun bakımda hala. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden hortum ile besleniyor. Basta kilo verdi şimdi şimdi 10 ar g şeklinde alıyor. Ben sütümü sağıyorum götürüyoruz ama görüş günlerimiz sadece hafta içi pzt cars cuma o da 1 er dakika. Çok zor ama sonu iyi olacak inşallah dua edin kızlar çok ihtiyacımız var buna.
Iki gece kaldiniz siz de dimi canim.Bu akşam eve geldik. İkimiz de iyiyiz klasik şikayetler var tabi, gazdır uykusuzluktur :)
Memelerime vursam ses gelecek öyle sertler.
Zenzemi nerden aldin canim?Bende dün zemzem aldım buakşamda çikiletalarımızı sipariş verdik bebişin dolabı felanda yerleştirdim yatak odasındada eşime iiler yaptırdım şifonyerin en üst çekmecesini boşalttık bebişe ayırdık orayıda
Ya bende bavul mu alsam diyorum dunden beri.Ahaha deli manyak
Doğru diyon valla, buraları ibret alıp hazırladım az önce hastane BAVULumu. Orta boy valiz yeter yeaa diyodum, listelere baka baka koydukça sığmadım töbe olsun.
Daha bunun çiklatı miklatı var.. Ocak'ın son haftası sipariş ederim artık onu. O çok önemli deel.
Inusulinle kac cikiyor?Merhaba kızlar çoktandır giremedim gruba Doğum yapanlara sağlıklı analı babalı ömür diliyorum. Benim de şeker iki öğün insüline rağmen hala yüksek o yüzden doktor 37 sonu 38 başına çekti doğumu 20-25 ocak arası tam tarih belli değil. Şeker yüksek olunca ciğer iğnesi de yapamayız dedi. Ama 37 görürse küvezzde kalma süresi kısalır dedi. Dua edin. Bir de 35 yaşında tekrar üniversite okuyunca pazartesi finaller başlıyor 16 ocakta bitiyor. Ona da ayrıca dua edin
Yebcim ilk süt damlası olay yerine ulaştı bizimki huzur içinde uyuyo :)
Şuan kimseyi etiketleyemiyorum niyeyse.
O ruyalar bende de var her gece farkli bi sacmalik goruyorumGunaydin kızlar.
Sona yaklaştıkça gördüğüm ruyalar asiri saçma olmaya basladi.
Bilincalti felan da olamaz ya ayy ayy.
Yektayi dusunerek uyuyunca onu da gordum ayri bi ruyadadoguruyormuydu pek hatirlamiyorum ama baya bi ekşinli idi ruyalar.
ay az kalmış doğum gününe kutlayacaksınız değil mi? doğum olmadan önce güzel bir kutlama iyi olur onun için ❤15 ocak elanin dogumgunu ☺ yinede kayinvalidenle fln konus ogun evde olsunlar cantan kapida olsun , birkac taksi duragi numarasi hazirda bulunsun sekerim ne olur ne olmaz ☺
doktor bana günde 3-4 tane pastil de alabilirsin demişti. sen kendini vitamine boğ ama geçmezse mutlaka git yine :)Çok teşekkürler pastil almaktansa böyle bir tarif arıyordumilaçsız geçirebilirim umarım.
Sana da çok geçmiş olsun canım, hamile olunca iyice düşüyor sanırım bağışıklık. Bende çok dikkat etmeme rağmen nerden nasıl kaptım hastalığı şaşkınım, etrafımda da olmadı hiç hastalanan. Dediğin pastil ve şuruba bakayım, biraz bitkisel çözümleri deneyeceğim ama geçmezse işi şansa bırakmam, kesin uzayıp gider bu hastalık.
Girmeyi düşündümde canım yolda kaldık uzunca bir süre trafikte, o sırada oldu eve yaklaşınca azaldı. Yolda suyum gelirse naparım diye germiştim kendimi heralde bu yüzden yaşadım kasılmaları, takipteyim ama yine yaşarsam gideceğim.
Sütün sifa olsun kuzuna, tez zamanda kucagina kavuştursun Rabbim.
Evinize bi girin hayirlisiyla sonrasi unutulur gider bu ayri gecen günler.
Cok zor biliyorum ama sabir et az daha.
Allah güç kuvvet versin canim sana.
Iki gece kaldiniz siz de dimi canim.
Kan degerlerin kactan kaca düştü hatırlıyor musun?
Ben kanim cok dusmezse ve 1 gece sonrasi gaz testinden geçersen hemen taburcu talep edecem de onun icin soruyorum. Kızim evde olacak aklim hep onda olacak.
Sen coj guclu bi hatunsun, masallah.
Sen her anlamda bu grup icin bi derssin.
Pozitif olmak nedir nasil guclu olunur
Zenzemi nerden aldin canim?
Hurma zemzem hicbisey yok bende.
Ya bende bavul mu alsam diyorum dunden beri.
Babam bavul parasi verdi,
Aslinda kv getirecekti,hos getirdi de ama canta tarziymis onunki ve sevmedim onu.
Almisken de kabin boy yerine orta boy almak mantikli gibi geliyor, herseyi rahatca koyarim dedimdi.
Inusulinle kac cikiyor?
Inusulinsiz kac cikiyordu?
Benim gebelik sekeri uslu.
Yersem cikiyor, normal beslenirsem gayet iyi.
Ama tabi ben uslu durmuyorum gun icinde yapiyorum kacamaklar.
Doğuma da az kaldi diye strese de girmez oldum bi rahatlik geldi üstüme.
Benim dr buyuk ihtimal 38+0-38+6 arasi bi tarih verir diye düşünüyorum ama bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?