2020 Şubat Anneleri

Braxton hicks denen kasılmaları yaşıyor olabilirsiniz bence. Panik yok.

Bende aynı sanki içten bi sancı var hissetmiyomuşum gibi geliyo şuan ishallik 2 3 gündür var benide uyku tutmadı ya yatmaya korkuyorum

Sancı peki sürekli mi var, ara ara mı giriyor? Bizimki bugün iyi kıpraştı ben öksürdükçe, bağırsaklarıda tabi milkshake yaptı senin rahatsızlığın uzun sürmüş ama bol bol su iç, geçmezse danış bence bir doktoruna.

Braxton hicks denen kasılmaları yaşıyor olabilirsiniz bence. Panik yok.

Büyük ihtimalle canım, bebek çok hareket ettiği için tetikledi heralde. 37. haftaya yaklaştığım için biraz daha rahatım şimdilik. Hatta gebelik şekeri olduğu için umarım 40. haftaya uzamaz doğum, tabi sağlıklısı nasıl olacaksa öyle kucağımıza alalım

Uykudan uyandıran sancı gitti canım o yok ama etkikendim mi ne yaptım sancım olucak mış gibi hissediyorum şuan bekliyorum bende korkmuştum ana biraz rahatladım uzandım bakalım uyuyabilirsem tekrarlarsa mutlaka gidicem doktorum Allaha emanet ya ulaşamam nöbetci değildir sanırım hastaneye giderim

masallah size canim ya vala dogumu yaptin bitirdin kenariya koydun suan iyilesme durumundasin en kisa suredede ayaga kalkarsin da rahatlarsiniz
herseyin guzel.gitmesine sevindim canim kilonuzda gayet iy ohh sevindim sona yaklasiyoruz ve bitiyor artik şükür insallah hep böyle devam eder
Hic ihmal.etmeden doktora git 15 gundur grip ve oksurekle ugrasiyorum ilac almadan atlatayim diye süründum evde ama aptallık ettim p.tesi geri gitcem antibiyotik isticem oksurmekden ameliyat yerim cok kotu aciyor yuruyemiyorum o dereceye geldim gece uykusu gunduz desen ayri bir dert

Bebeğin ağzına felan bişeyler damlattınızmı zemzemdir nardır hurmadır
Yok hiçbişey yapmadık ondan mı acaba böyle ağlak oldu
Selozy nasil bi duygu ya tahmin bile edemiyorum
Çok güzel ama çok ağır sorumlulukmuş. Çişe gidemiyorum derlerdi gerçekten gidip gelene kadar meraktan ölüyorum.
Biz hazırlıksız yakalanınca sağolsun güzel dostlarımız ikramlık bişeylerle gelmişler tatlı içinde kaldık. Kapı süsümüzü bile başkaları yaptı,eve bi geldik daire kapısını da süslemişler
Duygu seli üstüne duygu seli. Ben de saldım gözyaşlarımı rahatladım :)

Merhaba kızlar çoktandır giremedim gruba Doğum yapanlara sağlıklı analı babalı ömür diliyorum. Benim de şeker iki öğün insüline rağmen hala yüksek o yüzden doktor 37 sonu 38 başına çekti doğumu 20-25 ocak arası tam tarih belli değil. Şeker yüksek olunca ciğer iğnesi de yapamayız dedi. Ama 37 görürse küvezzde kalma süresi kısalır dedi. Dua edin. Bir de 35 yaşında tekrar üniversite okuyunca pazartesi finaller başlıyor 16 ocakta bitiyor. Ona da ayrıca dua edin

Sütün sifa olsun kuzuna, tez zamanda kucagina kavuştursun Rabbim.
Evinize bi girin hayirlisiyla sonrasi unutulur gider bu ayri gecen günler.
Cok zor biliyorum ama sabir et az daha.
Allah güç kuvvet versin canim sana.
Bu akşam eve geldik. İkimiz de iyiyiz klasik şikayetler var tabi, gazdır uykusuzluktur :)
Memelerime vursam ses gelecek öyle sertler.
Iki gece kaldiniz siz de dimi canim.
Kan degerlerin kactan kaca düştü hatırlıyor musun?
Ben kanim cok dusmezse ve 1 gece sonrasi gaz testinden geçersen hemen taburcu talep edecem de onun icin soruyorum. Kızim evde olacak aklim hep onda olacak.
Sen coj guclu bi hatunsun, masallah.
Sen her anlamda bu grup icin bi derssin.
Pozitif olmak nedir nasil guclu olunur
Zenzemi nerden aldin canim?
Hurma zemzem hicbisey yok bende.

Ya bende bavul mu alsam diyorum dunden beri.
Babam bavul parasi verdi,
Aslinda kv getirecekti,hos getirdi de ama canta tarziymis onunki ve sevmedim onu.
Almisken de kabin boy yerine orta boy almak mantikli gibi geliyor, herseyi rahatca koyarim dedimdi.
Inusulinle kac cikiyor?
Inusulinsiz kac cikiyordu?
Benim gebelik sekeri uslu.
Yersem cikiyor, normal beslenirsem gayet iyi.
Ama tabi ben uslu durmuyorum gun icinde yapiyorum kacamaklar.
Doğuma da az kaldi diye strese de girmez oldum bi rahatlik geldi üstüme.
Benim dr buyuk ihtimal 38+0-38+6 arasi bi tarih verir diye düşünüyorum ama bakalim.

O ruyalar bende de var her gece farkli bi sacmalik goruyorum bu gece de 100 e yakin kadin konferans salonu gibi bi yerde hepimiz ayni anda dogum yapiyoduk oglumu dogurdum bende yine hicbir sey hissetmiyorum ama ne agri ne sanci insaAllah gercegide oyle olur cok amin eve gelmisiz ben uyumusum ertesi gun 11 falan olmus aaa ben gece 2 saatte bir kalkip bebegi emzircektim uyumusum yaa diyorum gidiyorum besiginin yanina cocuk 1 gecede kocaman olmus esim sagolsun ben ustumu acsamda hep orter gece ustumu girtlagima kadar totomun acik kalma ihtimali de yok ama ruyalar hep boyle sacmaa

15 ocak elanin dogumgunu ☺ yinede kayinvalidenle fln konus ogun evde olsunlar cantan kapida olsun , birkac taksi duragi numarasi hazirda bulunsun sekerim ne olur ne olmaz ☺
ay az kalmış doğum gününe kutlayacaksınız değil mi? doğum olmadan önce güzel bir kutlama iyi olur onun için ❤
tabii önlemlerimi alırım, görümcemde de araba var. söylerim artık o gün evde olsunlar. olmazsa da dolmuşa atlar giderim çok yakın hastane, bizim burda taksi bulmak dolmuş bulmaktan zor ilk doğumuma öyle gitmiştim ama doğum olacağını bilmiyodum tabii
neyse bunlar ihtimaller tabii sanmıyorum o güne denk geleceğini.

doktor bana günde 3-4 tane pastil de alabilirsin demişti. sen kendini vitamine boğ ama geçmezse mutlaka git yine :)

Pendik camisinin karşısındaki aktarın yanındaki dükkandan aldım cnm . 1lt 10 tlydi. Birde küçğk şişe vardı 250ml lik oda 3 tlydi 1 lt aldım ben. Hurmayı zaten kuruyemişçilerde de bulabilirsin bende daha önce vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…