- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Daha hiç bel fıtığı hariç belden gelen ağrı olmadı benim 3.aydan beri burda defalarca bahsettiğim kasik ağrım sağolsun birakmiyo bı doktor en son teşhis etmişti sonunda bişey demişti adına nadir olan bir cesitmis o lanet ağrı onun dışında alt karin ağrısı şeklinde geliyo bir kaç gündür adet öncesi ağrısı gibi zaten erken doğumdan korkumdan herşeyi bir an önce bitirdim
Benim doktor herşeye normalll sorunnn yok diyoBende kasik ağrısı yazacaktım ama kadın ağrısı yazmışım Doktor ne demişti acaba çok merak ettim şimdiHareket edince geçiyor değil mi
aşagı dogru baskı hıssetmıyorum. ama başı aşağıda olunca cok ıdrara cıkasım gelıyor sadece. bugun gorduk bebısımızı bı sıkınıt yok dedı doktor. cok sukurAynen öyle canım yatıştayım artık yapıcak bişey yok. Benim aşağı doğru baskı şeklinde titreşimlerdi senin de öyle mi ?
Valla benim tanıdığımın kızı hala aynı yatakta yatıyor kendi odasında yatmıyor 3 yasındaAman o kadar alışmaz inşaallah ya gözümü korkutuyor gece kendi odasnda yatmak istemezse
aç kalmaması lazım benim kızım hastanede yatmıştı beraber yattık daha doğrusu.sarılığı düştü eve geldik tekrar sarılık oldu ıkı gn daha kaldık.ve sonuç doktor mamaya başlattı.Ne yapmak gerekiyo sarılığın hemen geçmesi için:/ yenidoğan bebeklere en iyisi beyaz ekru kıyafet giydirmek diye biliyorum ten rengini daha iyi anlamak için
canım ben odama beşik aldım kendi odasınada ranza aldık.3.5 yasındada odasına gitti çok şükür şimdi beşik yeni sahbini bklıoKızlar size sorum olacak şimdii ben en başından beri anneyanı yatak düşünüyodum hatta babyplus var ebebekte satılan direk o modeli. Çocuğu 1 yaşına kadar yanımda yatırıp sonra odasına montessori yaptırırm diyordum fakat eşimde beşik alalım 4 yaşına kadar yatar yatak işini sonra bakarız diyor. Kararsız kaldım acaba hangisi daha kullanışlı olur ki. Beşik hiç alasım yoktu yababy plus her yere taşınabilir diyorum, bi yandan beşik daha mı iyi acaba diyorum hiç fikrim yok şuan. Yorumlarınızı bekliyorum
Canım ben bu üçünü aldım.onu düğmeli olanı da muhtemelen sıcak olduğu için üstünü giyemeyeceğim.onun içine lacıvert bir emzirme atleti alıp pijama ile giyerim diye düşündüm.zaten hastaneye ziyaretçi felan gelmeyecek.o yüzden sorun olmaz.Ya ben herseyi aldim depend de aldim almayanlar migrosta 30 TL diğer sitelerde 40 haberiniz olsun
Simdi bu pijama isi nasil olacak adana da benim doğum malum baya sıcak hastane ortamı tabi klimalı da bu önden düğmeli olanlar beni yakar diyorum alti uzun ya bi de ama gecelik te biraz ayıp olmaz mı ki doktorlar hemşireler falan utandım galiba siz ne aldınız hastanede giymeye o gecelik sabahlık sanki bir daha kullanılmaz gibi ama kararsız kaldım fikir verin sevabına
Aaaa. Evet. Akıl edemedim bak. Sağol canım Bu şekilde yapayım tabi esim giderse insallah gider ya. Bugün kuaföre gittim bana diyor ki hani sen izole edecektin kendini Manyak .Aslında kodunu not alıp mağazayı arasan ayırırlar eşinde hemen gider alır çıkar. Bence dene bu şekilde yapmayı.
O da bizim veteriner gibiymiş köpeğe ne zaman bise olsa sorsam bisey olmaz bisey olmaz diyor.Benim doktor herşeye normalll sorunnn yok diyoalıştım artık sormuyorum bisi
Ya puanliyi beğendim. Buna benzer az evel baktim trendyolda gercekten cool duruyor. Yani dantellilerden iyi benceCanım ben bu üçünü aldım.onu düğmeli olanı da muhtemelen sıcak olduğu için üstünü giyemeyeceğim.onun içine lacıvert bir emzirme atleti alıp pijama ile giyerim diye düşündüm.zaten hastaneye ziyaretçi felan gelmeyecek.o yüzden sorun olmaz.
Sakin sallama sonra cocuk benim gibi titrek raziye olur. Bak ben bu yaşıma geldim anne olcam anneee hala sallaniyorum. Sallanmadan uykuya dalamam. Bacaklarımı falan sallıyorum neyseki kocam alıştı. Otururken bile ayaklarimi salliyorumÖyle mi dersin. Nasıl yapıcaz. Ben sallamasam başkası sallar, böyle susuyo bak der sallar, kaşla göz arası sallar, sen şimdi bilmiyon der sallar. Nasıl defedeyim onları
Bende mağazalar kapalı diye bulabildiklerimi aldım.kollu olanı eşim beğendi zatenYa puanliyi beğendim. Buna benzer az evel baktim trendyolda gercekten cool duruyor. Yani dantellilerden iyi benceboyle puanlı giyip kırmızı kurdela taç ve ya örgü taç bitti gitti. cok güzelmiş güle güle kullan. Az cok kafamda şekillendi
Ona guzel ama renkleri cok iyiymişBende mağazalar kapalı diye bulabildiklerimi aldım.kollu olanı eşim beğendi zaten
ben bı farklısın aldım cnm hem yan hem dikine sallanıyor kızımda kullanmadım ama ablam bütün çocuklarında kullandı çok memnunBu anadizlerinin dikine değil de yana doğru sallananını gördüm kullanan bilen var mı onu iyi midir? Yana doğru baya alıcı sallanıyo gibi. Böyle bişey>Eki Görüntüle 2635550
aynen cnm o yataklar hem şık hemde kullanışlı bence sadece dayanıklılık açısından düşündürüyor beni kizim çok uslu bı çocuktu ikinci naisl olur bilmiorum ama gelen çocuklarla birarada oynarken kuduruyolar ister istemez kırılır diye bı izlenim var bazı çocuklar cidden çok yaramaz ziraBizde montessori yaptık çok rahat 6-7 yıl götürür bizimki yerden bide emeklerken bile gider gelirler yataklarınasonra ayakla yükseltiriz
ay evet ya inmeye çalışıyorlar çıkarken falan sıkıntı dusebilirler ben çok rahat ettim kızımda bı yaşta ayirinca insAllah ikincide de aynı rahatlıkla ayrılır canımAynen sonra çocuk beşikten atlama yaşına geliyo beşiğin yüksekte olması da sıkıntı gibi geliyo1 yaş ayırmak için ideal bi zaman o zaman
MaşAllah cnm sağlıkla kullan beklesin senin acelecide biraz insAllahDepend hariç herşey hazır oğlumun erken gelme ihtimaliyle bir gazla herşeyini hazır ettm sanırım.. sadece yıkayıp ütülemek kaldi üstümden bir ton yük kalkmış bulunmaktaartık gelebilir sabırsız bey bu arada kizlsr adet ağrısına benzer sancılar giriyo cikiyo arada yalancı kasilma dedikleri o mu
ben gecelik seçeneğini eliyorum kapalı olunca uzun almam gerek bende sevmiyorum öyle en iyisi rahatindan düğmeli bı pijamaYa ben herseyi aldim depend de aldim almayanlar migrosta 30 TL diğer sitelerde 40 haberiniz olsun
Simdi bu pijama isi nasil olacak adana da benim doğum malum baya sıcak hastane ortamı tabi klimalı da bu önden düğmeli olanlar beni yakar diyorum alti uzun ya bi de ama gecelik te biraz ayıp olmaz mı ki doktorlar hemşireler falan utandım galiba siz ne aldınız hastanede giymeye o gecelik sabahlık sanki bir daha kullanılmaz gibi ama kararsız kaldım fikir verin sevabına
herkeste aynı olmuyor ya ona kalacak olursan benim bı komşumun oğlu 2-3 sınıfa giderken hala onlarin odasında kalıyordu durum şimdi ne bilmiorum amaValla benim tanıdığımın kızı hala aynı yatakta yatıyor kendi odasında yatmıyor 3 yasında
MaşAllah cnm herşeyin yolunda olmasına sevindimbugun doktora gıttık 29+5te kılosu 1380gr cıktı. 3haftaönce gıttıgımızde karın cevresı bı hafta gerıdeydı hala bı hafta gerıymıs ama artmadıgı için şanslısın dedı. gelişim geriliği yok şuan dedı. normalmiş çok şukur.
Hahah o zaman sen git al demesin sana kuaföre gittin diyeAaaa. Evet. Akıl edemedim bak. Sağol canım Bu şekilde yapayım tabi esim giderse insallah gider ya. Bugün kuaföre gittim bana diyor ki hani sen izole edecektin kendini Manyak .
bende çok sallamadım ama kolik dönemlerinde mecbur sallıosun yoksa uyutmanın imkanı yok.benm kızımda skındı ama o dönemleri yinede sıkıntılıydı.zor yani bende doğurmadan önce çok otoriter olmayı düşünüodum emzik vermeyecektm sallamayacaktım saatli uyutacaktım oo neler neler ama doğunca hem o yönetio hem etrafn karışmaları allak bullak oluo herşey.Canım bana sorarsan hiç sallamaya alıştırmayın bebişleri ben oğlumu sallamadan büyüttüm o kadar rahat ettimki tabi oğlumda uslu ve uyumluydu bazıları çok huysuz mecbur sallandırtıyor kendiniama sallamadanda büyütülebilir bence
Bir sabahlıklı gecelik bir de düğmeli pijama takımı yeterli bence de ben fazlasini koymayacağım çantamaCanım ben bu üçünü aldım.onu düğmeli olanı da muhtemelen sıcak olduğu için üstünü giyemeyeceğim.onun içine lacıvert bir emzirme atleti alıp pijama ile giyerim diye düşündüm.zaten hastaneye ziyaretçi felan gelmeyecek.o yüzden sorun olmaz.
doktor adet agrısı gbi agrı girip çıkmaya başlarsa gel dedi bana canım sen en son ne zaman kontrole gttn?Depend hariç herşey hazır oğlumun erken gelme ihtimaliyle bir gazla herşeyini hazır ettm sanırım.. sadece yıkayıp ütülemek kaldi üstümden bir ton yük kalkmış bulunmaktaartık gelebilir sabırsız bey bu arada kizlsr adet ağrısına benzer sancılar giriyo cikiyo arada yalancı kasilma dedikleri o mu
O ağrı ama ara ara oluyor geri gidiyor aslinda. Yani bende öyle oluyor mesela ama bilemedimdoktor adet agrısı gbi agrı girip çıkmaya başlarsa gel dedi bana canım sen en son ne zaman kontrole gttn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?