2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende dantelli sabahlıklı pijamamı giyecektm dantelin altına kumaş dikip kapayacaktm geride dedgn gbi utanırım giyemem die normal pijama takımı aldım.ustunede kalçamı örtsün die sabahlık giyerim yelekde aldım malum lohusalık üşürmüyüz yanarmıyız Allah bilir.ben kızımda buram buram terlemiştim gece uyandgımda kaç kere ust degıstryordum.

Bir sabahlıklı gecelik bir de düğmeli pijama takımı yeterli bence de ben fazlasini koymayacağım çantama
Bende öyle düşündüm.birde yaşadığım yerde normal doğumda yarım gün hastanede tutuyorlar.belki ikinci takımı bile giymeme fırsat olmaz.

Benim doktor herşeye normalll sorunnn yok diyo alıştım artık sormuyorum bisi
Banada sorun yok diyor En çok yatağa yatıp sabah kalkınca falan oluyor işte yürümeye başlayınca geçiyor .. İsmini söyledi demişsiniz ya ondan ekstra merak ettim

Sanki alttan igne batırıyorlarmis gibi hissediyorum 2 gündür cok yoruldum ondan mi acaba cok korkuyorum oglum da erken dogmustu

Aynen işte seni dinlemeyen bir çocuksa vay haline o yuzden riske girmemek gerek

doktor adet agrısı gbi agrı girip çıkmaya başlarsa gel dedi bana canım sen en son ne zaman kontrole gttn?
Bir hafta önce gittim Perşembe yine kontrolüm var açılma mi oluyo acaba açılma hissediliyo mu ki içi ağrıyı resmen

Banada sorun yok diyor En çok yatağa yatıp sabah kalkınca falan oluyor işte yürümeye başlayınca geçiyor .. İsmini söyledi demişsiniz ya ondan ekstra merak ettim
Kadın bı doktordu bana dedi ki benimde hamileligim öyle geçti bişey kası kasılması dedi ama adını hatırlamıyorum çözümü yok doğum yapınca geçecek herkeste olmaz dedi

Youtube dan egzersizlere bakıyordum da. Bebeginiz dogum kanalina girmeden squat yapmayın diyor ece vahapoğlu videosunda. Oyle yapsak bebegin dogum.kanalina girmesi daha zorlasiyormus.
Annem pilates topuna bile çıkartmıyor beni korkuyo kadın yürüyüş hariç herşeye yasak koydu

aynen al benden de okadar
uyku yok hele koronadan dolayı eve kapandık hareketsizlikten yorulmuyorum heralde uyku uğramaz oldu
Ay ben menopozlu gibi sıcak basmaları yaşıyorum hava zaten sıcak. Birde bu cocuk 3 gündür 23:30 da hareketlenmeye başlıyor ay son aylarımız ya ne vardı uyuyabılsek. Ayrıca nefret geldi şu corona dan Allahın cezası ya.

evet bende öyle sürekli ateş basıyor ellerimin içi yanıyor sabır az kaldı diyorum da zman da geçmiyor
allah sabır ve kolaylık versin son aylar zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…