2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Öyle mi dersin. Nasıl yapıcaz. Ben sallamasam başkası sallar, böyle susuyo bak der sallar, kaşla göz arası sallar, sen şimdi bilmiyon der sallar. Nasıl defedeyim onları
Bi şekilde def edecen benim oğlum kolikti 2 ay çok ağladı ilk aldım salladım annem dedi kızım sen ne yapıyorsun onun beyni su gibi o kadar sallama düşününce hak verdim ki doktorlar beyin hücreleri ölüyor diyorlar bide eskiler cahildi derler bence ne varsa yine onlarda var tabi akıllı olanı

Ona bakarsan bende çok otoriter bir insanım ama bir çok şeye göz yummak zorunda kaldım herşey istediğimiz doğrultuda olmuyor maalesef ne yazıkki bende eşime söz konusu çocuklarsa laf geçiremiyorum ama düşününce oda onun doğrusu ki baba olarak onunda istediğini yapmaya Hakkı var amannnn ne diyim mecbur idare edecez bazı şeyleri

Aaa üşüme ihtimalimiz de mi var ki? Öğrendiğim iyi oldu. Iyi yapmışsın canım bende utanırım ay yelek benda ayarlayim olmadi ve çorap. Üşüme olayına karşı

Sanki alttan igne batırıyorlarmis gibi hissediyorum 2 gündür cok yoruldum ondan mi acaba cok korkuyorum oglum da erken dogmustu
banada öle oluo arada canım düz otrduğumda ayağa kalkarken bugun kaç kere girdi öle
Bir hafta önce gittim Perşembe yine kontrolüm var açılma mi oluyo acaba açılma hissediliyo mu ki içi ağrıyı resmen
bilmıorumki canım hissedilmez sanırım açılma ama sen yınede gidince iyice bi baktır

Aaa üşüme ihtimalimiz de mi var ki? Öğrendiğim iyi oldu. Iyi yapmışsın canım bende utanırım ay yelek benda ayarlayim olmadi ve çorap. Üşüme olayına karşı
çok değişik bişey normalde terlenio ama üşünede biliyor.ben düşük yaptığımda acayip üşümüştüm diğer odadakı battabıyelerıde getrmişti kaynanam yine bile çenemin zangrdamasnı durduramamıştım tir tir titredim resmen.bakalım yaz ayında nasıl olacak

Siz de eşinize sahur hazırlarken ona eşlik etmek maksatli bir şeyler yiyor musunuz?Yememeye calişşyorum ama arada kaçiriyorumm
Ben bı kaç gündür oruç tutmuyorum zaten öncesinde niyetlenecrgim için sıkıntı yoktu ama şimdi kalkmasam olmuyor kalksam yiyorum birşeyler durum vahim bı de acıkıyorum aksi gibi sabah kahvaltıyı geç yapayım iyisi yiyip yatmak iyi olmuyor ama hakikaten

Siz de eşinize sahur hazırlarken ona eşlik etmek maksatli bir şeyler yiyor musunuz?Yememeye calişşyorum ama arada kaçiriyorumm
Benim esim oruç tutmuyor ama bizim hayat tarzımız oyle zaten gece 2 3 bazen 4 te yemek yeriz. Ciddi yemek ama makarna falan sonra uyuruz sonra oglen kalkariz onu bunu yeriz ama ben yemek yemekten cok sıkıldım hamilelik bitsin yemicem bu ne ya

Selamm kızlar nasılsınız epey aradan sonra gene ben 29 hazirana sezeryan randevusu verdi dr gün alan oldu mu benim 2.bebeği olan arkadaşlar
Aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın hadi hayırlısı sağlıkla gelsin insAllah ben henüz belli değil bklm normal olursa yine ne zmn olacak bklm

Merhaba kizlar birsey soracam..bazen narnim yamuk yumuk oluyorbide böyle sert bir kisim eline gelime orasi kafasimi oluyor sirtimi oluyor .en son doktora gittigimde basi donmemisti o yuzden merak ediyorumEger o sertlik bas ise halen dönmemis oluyor

Canım o sertlik sanırım rahmin yalancı kasılmalar oluyor bu aylarda benimde oluyor o setlik olunca bebek hareket etmiyor.sonra kendi kendine geciyor

Bence çocuğun sağlıklı gelişimi için etrafa karşı da net olunmalı mesela benim oğlumun yatma saati 8 di akşam yemek saati de olsa gider yatrrdm, başta garip geldi herkese sonra alıştılar, düzen kaydı mi kayar, biz gidersek kola içilmezdi biz zaten almayiz, gibi... Yani merkezde çocuğun sağlığı olmalı yoksa herkes herşeyi der

Sabahtan beri belimde ara ara artan bir ağrı regli olacakmışım gibi hissediyorum. Geçmedi hala ama kasılma vs yok rahatım o konuda. Bu ağrı bazen sol bacağıma da vuruyor. Hemen pinpiriklenip doktor a gitmek istemiyorum ama ya birşey varsa diye de endişeleniyorum sancı olmayınca ne yapacağımı bilemedim.

Bende aynı durumdayım ara ara bel agrısı oluyor dünden beri hareketlerde azalma var ve bes on dakıka da bir karnım sertlesıyor. Nerdeyse haftada bir doktora gitmiş olucam bu pimpirikten

Kasılma ne demek onu da anlamıyorum ben

Bende aynı durumdayım ara ara bel agrısı oluyor dünden beri hareketlerde azalma var ve bes on dakıka da bir karnım sertlesıyor. Nerdeyse haftada bir doktora gitmiş olucam bu pimpirikten
Ya o sertleşme ve gevşeme kasılma işte. Sende varmış peki doktorlar ne diyor gidince sana. Ben bir kaç gecedir uyuyamıyorum vs cok hareket ettiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…