2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kadın bı doktordu bana dedi ki benimde hamileligim öyle geçti bişey kası kasılması dedi ama adını hatırlamıyorum çözümü yok doğum yapınca geçecek herkeste olmaz dedi
Böyle numune vakalar beni bulur hep Ama yalnız degilmisim

Selamm kızlar nasılsınız epey aradan sonra gene ben 29 hazirana sezeryan randevusu verdi dr gün alan oldu mu benim 2.bebeği olan arkadaşlar

Ya bana hiç bişi demiyor hep sorucam diyorum Bebisle ilgili konuşurken iyi deyince kendimi kapıda buluyorum heyecandan bı soramadim

Ya o sertleşme ve gevşeme kasılma işte. Sende varmış peki doktorlar ne diyor gidince sana. Ben bir kaç gecedir uyuyamıyorum vs cok hareket ettiği için.
İlk defa bu kadar cok sertlestı normalde gün içinde biraz olur gecerdi o zaman doktoruma sordugumda düzenli degılse sıkıntı yok düzenli olması bir işaret demişti. Ben hiç hareketlerinden uyuyamazlık yapamadım öyle hareketli bir bebek degıl. Dünden beride kıpırdama seklınde hareket ediyor hıc tekme atmadı.

Ya benim kide artık tekme atmıyor ittirme esneme gibi hareketler yapıyor. Ama 1 saat içinde 10 defadan az hareket varsa bence git doktor a

O sertlik başıdirr Canim bnm oğlum da oleydi elimle kafasını hissederdim ilkinde

Aynen katılıyorum milletin ne dediği ilgilendirmez beni valla sonucta o düzeni pturtmak ne kadar zor bir baskası bir seferlik bile olsa o düzeni bozmamalı

Sonuna kadar haklısın cnm ama eş çok önemli. Eş destek vermezse olmuyor o düzen. Benim eşim de bana destek olur aynı düşünüyoruz o yüzden yetiştirirken çok sıkıntı çekmedim. Anne baba net olursa aynı fikirde olursa sıkıntı olmuyor.

Böyle numune vakalar beni bulur hep Ama yalnız degilmisim

Ya bana hiç bişi demiyor hep sorucam diyorum Bebisle ilgili konuşurken iyi deyince kendimi kapıda buluyorum heyecandan bı soramadim
Ah canım o numune vakalar hamilelikte başımdan hiç gitmedi bide nazlanacak kimsem yok anlatsam aaa sende dersiniz doktor bile şaşırıyor herseyin kendinde nasıl topladin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…