2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sarılık olursa her türlü belli oluyor vala kızımdan biliyorum aman insAllah uzamadan biter yenidoğan sarılığı her bebekte oluyor illa ama bizim uzamış sarılıkti ölmüştüm bı ay
Benim de sarilik korkum var .anne sutu sarıligiydi kan uyusmazligindan dolayi 3 ay gecmemisti dua ediyorum kan grubumuz ayni olsun diye

Valla mı? Neden öyle oldun ki? Seni aşırı sallamışlardır hunharca sallamışlardır ya. Bi sürü çocuk sallanarak uyutulmuştur şimdiye kadar. Acaba o koca koca insanlar şimdilerde gizli gizli kendilerini mi sallıyolardır uyumadan önce
Sekiz çizerek sallanan var elektrikli, o mu? Onu gördüm ben. Bakarken uykum geldi Baya etkili bişey olsa gerek :))
Benim dediğim manuel yan yan sallanıyo. İşe de yarıyomuş baya bu anadizleri ama sallansın mı sallanmasın mı bilemedim
bak ne mantıklı konuşmuş o da ama herkese denk gelmez
Sallamaya alışırsa sonradan kendi kendine uyumaya alıştırması çok mu zor olur acaba? Korkuyorum kolik bi bebek olur da battaniyeyle sallama aşamasına kadar bizzat kendim gelirim diye.

Ya benim kide artık tekme atmıyor ittirme esneme gibi hareketler yapıyor. Ama 1 saat içinde 10 defadan az hareket varsa bence git doktor a
Benim de bugün az hareket etti ya. Çok seyrek. Belli belirsiz. Belirgin bi sertleşme durumu da yok. Ama tam içimi karartacakken bi ihtimal sırtını karnıma dayamış olabileceği aklıma geldi. İnşallah öyledir.
Bu durumda da mı saatte 10 hareket olması lazım gelir?

Ah canım o numune vakalar hamilelikte başımdan hiç gitmedi bide nazlanacak kimsem yok anlatsam aaa sende dersiniz doktor bile şaşırıyor herseyin kendinde nasıl topladin diye
Aaa bi tesadüf daha benimde başlanacak kimsem yoook.. diğer numune vakalari bilemedim şimdi

Büyük oğlumu hiç sallamadım. Birkez bile. İkinci oğlumuda sallamadan uyutamadım. Anadizi aldım. Hem öne arkaya hemde sağa sola sallanıyordu. Çok rahat ettim. Şimdide gayet kendi kendine uyuyor çok şükür. Hiç sorun yaşamadık. Maşallah diyin ha hangisinde rahattı dersen sallanan oğlumda daha rahattım çünkü çabucak uykuya geçiyordu. O yüzden aynı anadizinden şimdide sipariş verdim. 2,5 yaşa kadarda kullandım. Uyuttum yatağına koydum. Beyin falan olayına gelincede gayette zeki bir çocuk. Acaba sallamasam daha mı zeki olurdu bize gerçi Bu kadarı yetiyor. Ondaki akıl bende yok diyorum bazen.

Hanımlar hep takip ediyorum yazdıklarınızıda şimdi aklım karıştı böyle ittirir gibi göbeğimin bi tarafını şişiriyor dıştan belli oluyor orasıda sert oluyor haliyle sonra iniyorda.. şimdi bu kasılmamı sayılıyor? Bazen bu şişiklik daha avuc ici kadar bazende küçük

Yok canım kasılma değil o bende de oluyor hareket ediyor takılıyor içeride sürekli. Kasılma konusunda tam tecrübe sahibi değilim bugun nts ye girdim kasılma var diye yokmuş ama dediğin bebek hareketi. Kasılmayı gerçekten yaşayan ve sancısı çıkan biri anlatsa keşke

benim poposu oluo o şişlik canım baş aşşağı bayadır

Sanirim bu haftalarda herkesde bi farklı agrilar olmaya başladı normal o zmn demekki
Dr a gideceğim günü iple cekiyorum
Bi de saatte 10 hareket degil diye biliyorum günde en az 10 hareket etmesi lazim en son hemsire oyle demişti bana
Çoğunlugu uyuyarak geciriyorlar o saate denk gelirse panik olmamak elde değil

benim için merkezde saglığıydı ama işte tek başıma uygulamak çok zor oluyordu oyuzden bende pes ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…