Benim de sarilik korkum var .anne sutu sarıligiydi kan uyusmazligindan dolayi 3 ay gecmemisti dua ediyorum kan grubumuz ayni olsun diyeSarılık olursa her türlü belli oluyor vala kızımdan biliyorumaman insAllah uzamadan biter yenidoğan sarılığı her bebekte oluyor illa ama bizim uzamış sarılıkti ölmüştüm bı ay
Valla mı? Neden öyle oldun ki? Seni aşırı sallamışlardır hunharca sallamışlardır ya. Bi sürü çocuk sallanarak uyutulmuştur şimdiye kadar. Acaba o koca koca insanlar şimdilerde gizli gizli kendilerini mi sallıyolardır uyumadan önceSakin sallama sonra cocuk benim gibi titrek raziye olur. Bak ben bu yaşıma geldim anne olcam anneee hala sallaniyorum. Sallanmadan uykuya dalamam. Bacaklarımı falan sallıyorum neyseki kocam alıştı. Otururken bile ayaklarimi salliyorumheryerin ayrı oynuyor. Ve ben küçükken hep sallanmisim. Sallanan cocuk uyumuyor. Ciddiyim. Suistimal ediyor
Sekiz çizerek sallanan var elektrikli, o mu? Onu gördüm ben. Bakarken uykum geldiben bı farklısın aldım cnm hem yan hem dikine sallanıyor kızımda kullanmadım ama ablam bütün çocuklarında kullandı çok memnun
aynen cnm o yataklar hem şık hemde kullanışlı bence sadece dayanıklılık açısından düşündürüyor beni kizim çok uslu bı çocuktu ikinci naisl olur bilmiorum ama gelen çocuklarla birarada oynarken kuduruyolar ister istemez kırılır diye bı izlenim var bazı çocuklar cidden çok yaramaz zira
ay evet ya inmeye çalışıyorlar çıkarken falan sıkıntı dusebilirler ben çok rahat ettim kızımda bı yaşta ayirinca insAllah ikincide de aynı rahatlıkla ayrılır canım
MaşAllah cnm sağlıkla kullan beklesin senin acelecide biraz insAllah
ben gecelik seçeneğini eliyorum kapalı olunca uzun almam gerek bende sevmiyorum öyle en iyisi rahatindan düğmeli bı pijama
herkeste aynı olmuyor ya ona kalacak olursan benim bı komşumun oğlu 2-3 sınıfa giderken hala onlarin odasında kalıyordu durum şimdi ne bilmiorum amaben bı sene yanımdaydi sonrasjnda çok rahat ayrıldı çocukların huyuyla alakalı belki de
MaşAllah cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim ♥
Bi şekilde def edecenbenim oğlum kolikti 2 ay çok ağladı ilk aldım salladım annem dedi kızım sen ne yapıyorsun onun beyni su gibi o kadar sallama düşününce hak verdim ki doktorlar beyin hücreleri ölüyor diyorlar bide eskiler cahildi derler bence ne varsa yine onlarda var tabi akıllı olanı
Ciger gelıstırıcı yapıldı canım sancım cıktı tekrar nst deyimHadi ya haber ver ve içini ferah tut kötü düşünme. İyi yaptın gitmekle için rahatlar
Benim de bugün az hareket etti ya. Çok seyrek. Belli belirsiz. Belirgin bi sertleşme durumu da yok. Ama tam içimi karartacakken bi ihtimal sırtını karnıma dayamış olabileceği aklıma geldi. İnşallah öyledir.Ya benim kide artık tekme atmıyor ittirme esneme gibi hareketler yapıyor. Ama 1 saat içinde 10 defadan az hareket varsa bence git doktor a
Canım benim Allah'ım sağlıkla zamanında kavuştursun bebeğine panik yapma olur mu ilaç falan verirler sancin dursun diyeCiger gelıstırıcı yapıldı canım sancım cıktı tekrar nst deyim
Aynen sonucta hareket ediyor içim rahat ediyor o yuzdenSayılıyordur canım neden sayılmasınhalay çeksin çocuk hareket ettiğini göstermek için
Her çocuk da bir olmuyor canım. Benim bir tanıdıgımın çocugu hiç hareket etmezmiş anne karnında bazısıda durmuyor işte telaş yapmaBir saatte hıc oynamadı yeni bir tane vurdu doktora yazdım beklıyorum
Ciger geliştirici yapıldı takip edicez bakalım canımCanım benim Allah'ım sağlıkla zamanında kavuştursun bebeğine panik yapma olur mu ilaç falan verirler sancin dursun diye
Aaa bi tesadüf daha benimde başlanacak kimsem yoook.. diğer numune vakalari bilemedim şimdiAh canım o numune vakalar hamilelikte başımdan hiç gitmedi bide nazlanacak kimsem yokanlatsam aaa sende dersiniz doktor bile şaşırıyor herseyin kendinde nasıl topladin diye
Yeni yeni basladı oynamaya canım saolHer çocuk da bir olmuyor canım. Benim bir tanıdıgımın çocugu hiç hareket etmezmiş anne karnında bazısıda durmuyor işte telaş yapma
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla gelsin bebeğin.Ciger geliştirici yapıldı takip edicez bakalım canım
Büyük oğlumu hiç sallamadım. Birkez bile. İkinci oğlumuda sallamadan uyutamadım. Anadizi aldım. Hem öne arkaya hemde sağa sola sallanıyordu. Çok rahat ettim. Şimdide gayet kendi kendine uyuyor çok şükür. Hiç sorun yaşamadık. Maşallah diyinValla mı? Neden öyle oldun ki? Seni aşırı sallamışlardır hunharca sallamışlardır ya. Bi sürü çocuk sallanarak uyutulmuştur şimdiye kadar. Acaba o koca koca insanlar şimdilerde gizli gizli kendilerini mi sallıyolardır uyumadan önce
Sekiz çizerek sallanan var elektrikli, o mu? Onu gördüm ben. Bakarken uykum geldiBaya etkili bişey olsa gerek :))
Benim dediğim manuel yan yan sallanıyo. İşe de yarıyomuş baya bu anadizleri ama sallansın mı sallanmasın mı bilemedim
bak ne mantıklı konuşmuş o da ama herkese denk gelmez
Sallamaya alışırsa sonradan kendi kendine uyumaya alıştırması çok mu zor olur acaba? Korkuyorum kolik bi bebek olur da battaniyeyle sallama aşamasına kadar bizzat kendim gelirim diye.
Yok canım kasılma değil o bende de oluyor hareket ediyor takılıyor içeride sürekli. Kasılma konusunda tam tecrübe sahibi değilim bugun nts ye girdim kasılma var diye yokmuşHanımlar hep takip ediyorum yazdıklarınızıda şimdi aklım karıştı böyle ittirir gibi göbeğimin bi tarafını şişiriyor dıştan belli oluyor orasıda sert oluyor haliyle sonra iniyorda.. şimdi bu kasılmamı sayılıyor? Bazen bu şişiklik daha avuc ici kadar bazende küçük
Sevindim canım nstde mi çıktı sancın benimde sertleşiyor bazen korkuyorumYeni yeni basladı oynamaya canım saolsancım cıktı inş zamanını bekler bakalım
sürekli yiyorum canım kaçırmakda değil belkide kocamdan fazla yiyorumdur.Siz de eşinize sahur hazırlarken ona eşlik etmek maksatli bir şeyler yiyor musunuz?Yememeye calişşyorum ama arada kaçiriyorumm
benim poposu oluo o şişlik canım baş aşşağı bayadırMerhaba kizlar birsey soracam..bazen narnim yamuk yumuk oluyorbide böyle sert bir kisim eline gelime orasi kafasimi oluyor sirtimi oluyor .en son doktora gittigimde basi donmemisti o yuzden merak ediyorum Eger o sertlik bas ise halen dönmemis oluyor
benim için merkezde saglığıydı ama işte tek başıma uygulamak çok zor oluyordu oyuzden bende pes ettim.Bence çocuğun sağlıklı gelişimi için etrafa karşı da net olunmalı mesela benim oğlumun yatma saati 8 di akşam yemek saati de olsa gider yatrrdm, başta garip geldi herkese sonra alıştılar, düzen kaydı mi kayar, biz gidersek kola içilmezdi biz zaten almayiz, gibi... Yani merkezde çocuğun sağlığı olmalı yoksa herkes herşeyi der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?