2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya o sertleşme ve gevşeme kasılma işte. Sende varmış peki doktorlar ne diyor gidince sana. Ben bir kaç gecedir uyuyamıyorum vs cok hareket ettiği için.
bende de çok sık oluyor canım doktora söyledim koluyla karnımı yokladı ve karnın yumuşak dedi dedim heran olmuokı bazen oluo gecıo.normal dedi rahim büyüyor bebrk buyuyor oyuzden kasılıosun dedi.eger adet agrısı gbi olmaya başlarsa işte ozaman gel hemen dedi

işte ben o konuda çok sıkıntıdayım çok zor gerçekten.kızım beni pek dinlemıor çok zoruma gidiyor bilmiyorum sonumuz ne olacak

Yok kız benim aldığımda manuel atayım hatta elektrikli olanlara para vermek istemedim bu da iş görür her türlü ben kızımı salladım ayağımda beşikte de sonrasında çok sıkıntı çekmedim şükür ablası muhtemelen sallar bı ana dizinde

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-16-21-00-48-48.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 33
Anlatabildiğim kadar anlatayım canım. İçerde tarif edemediğim bişey oluyor ahan geliyor diyorum sonra karnımın her tarafı semsert oluyor içerdende hissediyorsun onu elini koydugunda da anlıyorsun sertliği. İlk nstye girdim meğer nst bozukmuş hiç sancı göstermedi sonra doktor ultrasona aldı orda sertleştikçe eliyle hissetti Allah Allah sancın varmış gibi dedi. Sonra baska makıneyle nst cekıldı orda 70-100 arası sancı cıktı

Anladım canım gayet güzel anlattın teşekkür ederim. o sertleşme bende oldu bende bugun gittim nts ye ama sancı çıkmadı. Demekki tam doğru hissedemedim.

Sallama konusunda da ben ilk bebeğimde 2 ay dayandım istemedim sallamak ama kolik bebeği ancak anne babası bilir. Çoooook zor. Sonra salladım mecbur. Kolik bebeği sakinleştirmek ultra zor. 1 yaşına girdi kendi kendine uyumayı öğrettim. Şimdilerde masalını okuyoruz ben yada babası. Sonra mışıl mışıl uyuyor meleğim.

Böyle b
Bölgesel değilde daha geniş alanda dimi bu sertleşme bi süre tutuluyor hissediyorsunuz sonra geçiyor

Evet benim doktor da günde on hareket etmesi yeterli dedi saatte on hareket etmese insan tedirgin olur bence çünkğ her an bir olmuyor

Hahahahaha tabi cok sallamışlar beni. Ailem beni uyutmayi beceremedigi icin ne yazık ki hayatımla oynadılar uyku problemi yüzünden okul hayatım bitti desem abartmış olmam. Mesela beni arabaya bindiriyorlarmis uyuyormusum eve çıkarken geri uyaniyormusum Bir de üstüne rahatsızlıklar falan. Bir aile cocugunu uyutamiyorsa isi cok ama çok zor . Yemek yemiyorsa huysuzsa falan onemli değil ama uyumuyorsa cok ciddî bir problem . Sallamak bunların arasında masum bile kalıyor uyumayan sallansa da uyumuyor çünkü

Evet benim doktor da günde on hareket etmesi yeterli dedi saatte on hareket etmese insan tedirgin olur bence çünkğ her an bir olmuyor
Bana da öyle dedi de benim cocuk cok acayip çıktı. Yaramazlık anne karnında başlıyorsa eğer kesinlikle aşırı yaramaz. Aynı annesi iste

Benim daha önce kullandığımda şimdi sipariş verdiğimde bundan

Kesinlikle es destegi çok önemli ama bence eşler de bize göre şekil alıyor, başta onlara da garip gelse de zamanla düzen oturdukca çocuğun düzeninin bozulmasını onlar da istemiyor
benim için merkezde saglığıydı ama işte tek başıma uygulamak çok zor oluyordu oyuzden bende pes ettim.
Zor olsa da pes etmeyin, çocuğun olumsuz durumlarında yine en çok anne uzuluyor, valla millet önce karşı çıkıyor bazı şeylere ama çocuğun olumlu davranislarini gördükçe onalr da anlıyor, mesele anlamaları değil tabi de, mesele cocuksa herkes biraz duracak geride

Sanki alttan igne batırıyorlarmis gibi hissediyorum 2 gündür cok yoruldum ondan mi acaba cok korkuyorum oglum da erken dogmustu
Bana da ona benzer bişey olmuştu ben de 2-3 gün evvelsi temizlik yapıp kışlıkları kaldırmıştım bebeği hissetmeyince doktoruma gittim Dr. İstirahat verdi bebeğin başı biraz aşağıdaymış bence sen de dinlen birkaç gün iş yapma canım 2 gündür yemekleri bile eşim halletmeye çalışıyor mecbur ama daha iyiyiz şuan çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…