- 25 Şubat 2016
- 7.755
- 12.952
- 248
- 31
bende de çok sık oluyor canım doktora söyledim koluyla karnımı yokladı ve karnın yumuşak dedi dedim heran olmuokı bazen oluo gecıo.normal dedi rahim büyüyor bebrk buyuyor oyuzden kasılıosun dedi.eger adet agrısı gbi olmaya başlarsa işte ozaman gel hemen dediYa o sertleşme ve gevşeme kasılma işte. Sende varmış peki doktorlar ne diyor gidince sana. Ben bir kaç gecedir uyuyamıyorum vs cok hareket ettiği için.
işte ben o konuda çok sıkıntıdayım çok zor gerçekten.kızım beni pek dinlemıor çok zoruma gidiyor bilmiyorum sonumuz ne olacakSonuna kadar haklısın cnm ama eş çok önemli. Eş destek vermezse olmuyor o düzen. Benim eşim de bana destek olur aynı düşünüyoruz o yüzden yetiştirirken çok sıkıntı çekmedim. Anne baba net olursa aynı fikirde olursa sıkıntı olmuyor.
Yok kız benim aldığımda manuel atayım hatta elektrikli olanlara para vermek istemedim bu da iş görür her türlü ben kızımı salladım ayağımda beşikte de sonrasında çok sıkıntı çekmedim şükür ablası muhtemelen sallar bı ana dizindeSekiz çizerek sallanan var elektrikli, o mu? Onu gördüm ben. Bakarken uykum geldiBaya etkili bişey olsa gerek :))
Benim dediğim manuel yan yan sallanıyo. İşe de yarıyomuş baya bu anadizleri ama sallansın mı sallanmasın mı bilemedim
Anlatabildiğim kadar anlatayım canım. İçerde tarif edemediğim bişey oluyor ahan geliyor diyorum sonra karnımın her tarafı semsert oluyor içerdende hissediyorsun onu elini koydugunda da anlıyorsun sertliği. İlk nstye girdim meğer nst bozukmuş hiç sancı göstermedi sonra doktor ultrasona aldı orda sertleştikçe eliyle hissetti Allah Allah sancın varmış gibi dedi. Sonra baska makıneyle nst cekıldı orda 70-100 arası sancı cıktıYok canım kasılma değil o bende de oluyor hareket ediyor takılıyor içeride sürekli. Kasılma konusunda tam tecrübe sahibi değilim bugun nts ye girdim kasılma var diye yokmuşama dediğin bebek hareketi. Kasılmayı gerçekten yaşayan ve sancısı çıkan biri anlatsa keşke
Anladım canım gayet güzel anlattın teşekkür ederim.Anlatabildiğim kadar anlatayım canım. İçerde tarif edemediğim bişey oluyor ahan geliyor diyorum sonra karnımın her tarafı semsert oluyor içerdende hissediyorsun onu elini koydugunda da anlıyorsun sertliği. İlk nstye girdim meğer nst bozukmuş hiç sancı göstermedi sonra doktor ultrasona aldı orda sertleştikçe eliyle hissetti Allah Allah sancın varmış gibi dedi. Sonra baska makıneyle nst cekıldı orda 70-100 arası sancı cıktı
Benim ilkinden kalma var cnm. Kullanmıştım sezaryen sonrası ilk ay özellikle işimi epey görmüştü.selam arkadaşlar :) emzirme yastıgı alan var mı öneri beklıyorum:)
Bölgesel değilde daha geniş alanda dimi bu sertleşme bi süre tutuluyor hissediyorsunuz sonra geçiyorAnlatabildiğim kadar anlatayım canım. İçerde tarif edemediğim bişey oluyor ahan geliyor diyorum sonra karnımın her tarafı semsert oluyor içerdende hissediyorsun onu elini koydugunda da anlıyorsun sertliği. İlk nstye girdim meğer nst bozukmuş hiç sancı göstermedi sonra doktor ultrasona aldı orda sertleştikçe eliyle hissetti Allah Allah sancın varmış gibi dedi. Sonra baska makıneyle nst cekıldı orda 70-100 arası sancı cıktı
Evet benim doktor da günde on hareket etmesi yeterli dedi saatte on hareket etmese insan tedirgin olur bence çünkğ her an bir olmuyorSanirim bu haftalarda herkesde bi farklı agrilar olmaya başladı normal o zmn demekki
Dr a gideceğim günü iple cekiyorum
Bi de saatte 10 hareket degil diye biliyorum günde en az 10 hareket etmesi lazim en son hemsire oyle demişti bana
Çoğunlugu uyuyarak geciriyorlar o saate denk gelirse panik olmamak elde değil
Evet karnımın her tarafı sertleşiyor sonra gevşiyor. Gevşediğinide hissediyorsun zatenBöyle b
Bölgesel değilde daha geniş alanda dimi bu sertleşme bi süre tutuluyor hissediyorsunuz sonra geçiyor
Valla mı? Neden öyle oldun ki? Seni aşırı sallamışlardır hunharca sallamışlardır ya. Bi sürü çocuk sallanarak uyutulmuştur şimdiye kadar. Acaba o koca koca insanlar şimdilerde gizli gizli kendilerini mi sallıyolardır uyumadan önce
Sekiz çizerek sallanan var elektrikli, o mu? Onu gördüm ben. Bakarken uykum geldiBaya etkili bişey olsa gerek :))
Benim dediğim manuel yan yan sallanıyo. İşe de yarıyomuş baya bu anadizleri ama sallansın mı sallanmasın mı bilemedim
bak ne mantıklı konuşmuş o da ama herkese denk gelmez
Sallamaya alışırsa sonradan kendi kendine uyumaya alıştırması çok mu zor olur acaba? Korkuyorum kolik bi bebek olur da battaniyeyle sallama aşamasına kadar bizzat kendim gelirim diye.
Ben kullandım rahat oluyor. Yaz bebeğinde daha rahat olur hatta. Yoksa vıcık vıcık ter oluyoruz.selam arkadaşlar :) emzirme yastıgı alan var mı öneri beklıyorum:)
Bana da öyle dedi de benim cocuk cok acayip çıktı. Yaramazlık anne karnında başlıyorsa eğer kesinlikle aşırı yaramaz. Aynı annesi isteEvet benim doktor da günde on hareket etmesi yeterli dedi saatte on hareket etmese insan tedirgin olur bence çünkğ her an bir olmuyor
Benim daha önce kullandığımda şimdi sipariş verdiğimde bundanYok kız benim aldığımda manuel atayım hatta elektrikli olanlara para vermek istemedim bu da iş görür her türlü ben kızımı salladım ayağımda beşikte de sonrasında çok sıkıntı çekmedim şükür ablası muhtemelen sallar bı ana dizinde
Kesinlikle es destegi çok önemli ama bence eşler de bize göre şekil alıyor, başta onlara da garip gelse de zamanla düzen oturdukca çocuğun düzeninin bozulmasını onlar da istemiyorSonuna kadar haklısın cnm ama eş çok önemli. Eş destek vermezse olmuyor o düzen. Benim eşim de bana destek olur aynı düşünüyoruz o yüzden yetiştirirken çok sıkıntı çekmedim. Anne baba net olursa aynı fikirde olursa sıkıntı olmuyor.
Zor olsa da pes etmeyin, çocuğun olumsuz durumlarında yine en çok anne uzuluyor, valla millet önce karşı çıkıyor bazı şeylere ama çocuğun olumlu davranislarini gördükçe onalr da anlıyor, mesele anlamaları değil tabi de, mesele cocuksa herkes biraz duracak geridebenim için merkezde saglığıydı ama işte tek başıma uygulamak çok zor oluyordu oyuzden bende pes ettim.
Çok geçmiş olsun inşallah zamanını beklerCiger gelıstırıcı yapıldı canım sancım cıktı tekrar nst deyim
İyi günlerde kullanalim insAllah ilkini elden mi çıkarmıştın yoksa yıprandı miBenim daha önce kullandığımda şimdi sipariş verdiğimde bundan
Belki anne karnında yorulup doğunca sakinlerBana da öyle dedi de benim cocuk cok acayip çıktı. Yaramazlık anne karnında başlıyorsa eğer kesinlikle aşırı yaramaz. Aynı annesi iste
Bana da ona benzer bişey olmuştu ben de 2-3 gün evvelsi temizlik yapıp kışlıkları kaldırmıştım bebeği hissetmeyince doktoruma gittim Dr. İstirahat verdi bebeğin başı biraz aşağıdaymış bence sen de dinlen birkaç gün iş yapma canımSanki alttan igne batırıyorlarmis gibi hissediyorum2 gündür cok yoruldum ondan mi acaba cok korkuyorum oglum da erken dogmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?