- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Amin inşallahİyi günlerde kullanalim insAllah ilkini elden mi çıkarmıştın yoksa yıprandı mi
Çok geçmiş olsun canım bende de benzer belirtiler vardı bizde takipteyiz inşallah zamanında gelir bebişlerimizCiger geliştirici yapıldı takip edicez bakalım canım
Saolasın sağlıkla kucagımıza alalım inşallah hepimizÇok geçmiş olsun canım bende de benzer belirtiler vardı bizde takipteyiz inşallah zamanında gelir bebişlerimiz
Yok canım açılmam yoktu alttan da baktı doktorum ama nst de sancım çıkınca tedirgin oldu baya doktor. Ona kalsa hastahane de müşade altına alacaktı ama ben kabul etmedim coronadan dolayı. Şuan da iyiyim çok şükür ama mümkün oldukça iş yapmıyorum onun etkisi sanırımSaolasın sağlıkla kucagımıza alalım inşallah hepimizAçılma var mı senin canım Sancın devam ediyor mu
Benimde acılmam yok ama nst de 70-100 sancı cıktı. Ciger geliştirici yapıldı takip edicez işte bakalım ne zamam geleceklerYok canım açılmam yoktu alttan da baktı doktorum ama nst de sancım çıkınca tedirgin oldu baya doktor. Ona kalsa hastahane de müşade altına alacaktı ama ben kabul etmedim coronadan dolayı. Şuan da iyiyim çok şükür ama mümkün oldukça iş yapmıyorum onun etkisi sanırım
YaaaAmin inşallah
Başka bebek düşünmediğim için ihtiyacı olan birine vermiştim. Kıyafet, battaniye, biberonlarım, süt sağma makinem vs birsürü bebek malzememi elimde tuttum. Sonra ev taşıma olayımız oldu. Bir dahamı yapıcam verim ihtiyacı olan birine dedim. verdim. 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
ailen beceremediği için değil canım sen huysux bi bebekmişsin bence oyuzden.Hahahahaha tabi cok sallamışlar beni. Ailem beni uyutmayi beceremedigi icin ne yazık ki hayatımla oynadılar uyku problemi yüzünden okul hayatım bitti desem abartmış olmam. Mesela beni arabaya bindiriyorlarmis uyuyormusum eve çıkarken geri uyaniyormusumBir de üstüne rahatsızlıklar falan. Bir aile cocugunu uyutamiyorsa isi cok ama çok zor . Yemek yemiyorsa huysuzsa falan onemli değil ama uyumuyorsa cok ciddî bir problem . Sallamak bunların arasında masum bile kalıyor uyumayan sallansa da uyumuyor çünkü
sizin de mi kan grubunuz negatif ?Benim de sarilik korkum var .anne sutu sarıligiydi kan uyusmazligindan dolayi 3 ay gecmemisti dua ediyorum kan grubumuz ayni olsun diye
Sağlıkla kullanın inşAllah canım30+4den selamlar
Biz bugun ilk alisverisimizi yaptik
Evet belki biraz gec gibi demi ama napalim magazalar kapaliydi
Sizlerin aldiklarinizi yazdiklarinizla takip ettim
Simdilik 5aya kadar aldik sonrasi Allah buyuk
Bol bol zibin aldik
Ilk ay icin hem uzun kollu hem kisa kollu aldik
Boyle pijama turu seyler cok aldim
Ilk aylarda oyle cok cicili bicili degilde rahat seyler olsun dedim
Havlusunu battaniyesini muzikli oyuncagini hepsinin aldik daha dogrusu tekstil olarak aldik
Haftayada gidip bezini, sampuanini,deterjanini falan butur seylerini alalim diyoruz birde besik ve puseti ya haftaya yada diger haftaya bilemedim suan
Kendime hic bise alamadim. Sanirim turkiyeden siparis yapicam lohusa geceligi falan malum avrupalilarin kulturunde yok boyle seylerhic bise bulamadim
Sanirim burada herkes herseyi aldi
Okuyorum yazdiklarinizi bende not aliyorum ona gore alisveris yapiyorum
güle güle sağlıkla kulanın inş30+4den selamlar
Biz bugun ilk alisverisimizi yaptik
Evet belki biraz gec gibi demi ama napalim magazalar kapaliydi
Sizlerin aldiklarinizi yazdiklarinizla takip ettim
Simdilik 5aya kadar aldik sonrasi Allah buyuk
Bol bol zibin aldik
Ilk ay icin hem uzun kollu hem kisa kollu aldik
Boyle pijama turu seyler cok aldim
Ilk aylarda oyle cok cicili bicili degilde rahat seyler olsun dedim
Havlusunu battaniyesini muzikli oyuncagini hepsinin aldik daha dogrusu tekstil olarak aldik
Haftayada gidip bezini, sampuanini,deterjanini falan butur seylerini alalim diyoruz birde besik ve puseti ya haftaya yada diger haftaya bilemedim suan
Kendime hic bise alamadim. Sanirim turkiyeden siparis yapicam lohusa geceligi falan malum avrupalilarin kulturunde yok boyle seylerhic bise bulamadim
Sanirim burada herkes herseyi aldi
Okuyorum yazdiklarinizi bende not aliyorum ona gore alisveris yapiyorum
benımkide hep altlarda otururken çiş yok ayağa kalktgım anda sıkışıyorum birden.dedgn gbi kafayla alttan zorluo sanırın elleriyle falnda bazende hıçkırık tutuo sanırım.arkada dediğim bildiğin arka bölümden çıkacak gbi hissedıorum.doktrada gittm progestana devam dedi rahım agzna baktı 30 ml çıktı normal dedı adet agrısı gbı agrın olursa gel hemen dedi nstye girmedm bende durum buYa benim ki de altta atıyor. Hatta suanda da yine yapacağını yapiyor fenalardayimben hep cocugumu altta hissettim ve bazen solda . Doktora ayakları aşağıda mi dedim hayır kafası aşağıda diyor eliyle vuruyor napiyor bilmiyorum ama hep mesaneme baskı yapıyor. Hep tuvaletteyim ben guatr hastasıyım korkuyorum 32 yi göreyim sonrası Allah büyük diyorum arkama baskı oluyor derken kalça kısmına mi?progestan cok kullandım ben fenalık geldi bana ondan ama güzel bisey fitil olarak mi kullanıyorsun ağızdan mi? Ya bende tedirginim iste canim erken doğarsa diye. Esim e bise desem bisey olmaz olmaz uzan yat diyor hıncımı alamadan cocuk benden hıncını alıyor cok tekme atıyor çok fenayim
progestanı sormuşsun agızdan alıorum canımYa benim ki de altta atıyor. Hatta suanda da yine yapacağını yapiyor fenalardayimben hep cocugumu altta hissettim ve bazen solda . Doktora ayakları aşağıda mi dedim hayır kafası aşağıda diyor eliyle vuruyor napiyor bilmiyorum ama hep mesaneme baskı yapıyor. Hep tuvaletteyim ben guatr hastasıyım korkuyorum 32 yi göreyim sonrası Allah büyük diyorum arkama baskı oluyor derken kalça kısmına mi?progestan cok kullandım ben fenalık geldi bana ondan ama güzel bisey fitil olarak mi kullanıyorsun ağızdan mi? Ya bende tedirginim iste canim erken doğarsa diye. Esim e bise desem bisey olmaz olmaz uzan yat diyor hıncımı alamadan cocuk benden hıncını alıyor cok tekme atıyor çok fenayim
Ben kesinlikle buna katılmıyorum canim bir cocuk uyumuyorsa bu o ailenin becerememesi neden uyuduğunu bulamamasi daha doğrusu bulamadığı gibi de yanlis yöntemlere başvurması . Ve bizim zamanda oyle uzman pedogog bilmemne isleri yoktu simdi hic uyumayan çocuklar dahi uyuyor. Yardim almayanlar cocugun uyumuyor diyor. Ben onlara da kızmıyorum bulamıyorlar sebebini çünküailen beceremediği için değil canım sen huysux bi bebekmişsin bence oyuzden.
Aynı fikirdeyim seninle bende umursamıyorum sancıları umursamicamm dedigin gibi su gelene kadar. Zaten su geldiğinde anlıyorsun yani. Bir de sen zaten tecrubelisin canim bilirsin hani. Yine de kendini o kadar yorma yav hamur isi falanbenımkide hep altlarda otururken çiş yok ayağa kalktgım anda sıkışıyorum birden.dedgn gbi kafayla alttan zorluo sanırın elleriyle falnda bazende hıçkırık tutuo sanırım.arkada dediğim bildiğin arka bölümden çıkacak gbi hissedıorum.doktrada gittm progestana devam dedi rahım agzna baktı 30 ml çıktı normal dedı adet agrısı gbı agrın olursa gel hemen dedi nstye girmedm bende durum bu
artık bende çok sallamıorum kasılmam oluo umursamıorum.bugün akşama kadar full ayaktaydım bide yemrğe hamur işi yaptım pert oldum.yemekten sonra alttan alttan sancı girdi yürüyemedm bile sabit durdum biraz sonra gecti.sanırım suyum gelenr kadar sancıda gelse umursamayacam
bence doğurmadan böyle konuşmasakmı adına korkuyorum valla ☺Ben kesinlikle buna katılmıyorum canim bir cocuk uyumuyorsa bu o ailenin becerememesi neden uyuduğunu bulamamasi daha doğrusu bulamadığı gibi de yanlis yöntemlere başvurması . Ve bizim zamanda oyle uzman pedogog bilmemne isleri yoktu simdi hic uyumayan çocuklar dahi uyuyor. Yardim almayanlar cocugun uyumuyor diyor. Ben onlara da kızmıyorum bulamıyorlar sebebini çünküama bu zamanda uyumuyor diye bisey kabul edilir gibi degil.
temziliğede başladım ben ☺silip topluorum görmcede sdece süpürüo tamam 2 odayı yaptm bugün hem bebişe yer ayarldım çekmecelrin bazsnı boşalttm.Aynı fikirdeyim seninle bende umursamıyorum sancıları umursamicamm dedigin gibi su gelene kadar. Zaten su geldiğinde anlıyorsun yani. Bir de sen zaten tecrubelisin canim bilirsin hani. Yine de kendini o kadar yorma yav hamur isi falangerci hareketli olmak guzel yatmak ağrı yapiyor sanki ogun benim bacağım tutuldu ve artik sol tarafım çürüdü
aynen canım bende tam onu yazacaktım herkesin suyu gelmıor die.benim suyum gelmişti ama herkesde her hamlelikte farklı olur bakalım zaman ne gösterecekKızlar su mevzusunda benim gelmedi açılmam ilk olduğunda sonrasında da açılma devam etti ama hala yok ebe geldi o açtı bı çubuklaiğrenç bı his ille de su diye diretmeyin yine de ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?