2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İyi günlerde kullanalim insAllah ilkini elden mi çıkarmıştın yoksa yıprandı mi
Amin inşallah
Başka bebek düşünmediğim için ihtiyacı olan birine vermiştim. Kıyafet, battaniye, biberonlarım, süt sağma makinem vs birsürü bebek malzememi elimde tuttum. Sonra ev taşıma olayımız oldu. Bir dahamı yapıcam verim ihtiyacı olan birine dedim. verdim. 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.

Saolasın sağlıkla kucagımıza alalım inşallah hepimiz Açılma var mı senin canım Sancın devam ediyor mu
Yok canım açılmam yoktu alttan da baktı doktorum ama nst de sancım çıkınca tedirgin oldu baya doktor. Ona kalsa hastahane de müşade altına alacaktı ama ben kabul etmedim coronadan dolayı. Şuan da iyiyim çok şükür ama mümkün oldukça iş yapmıyorum onun etkisi sanırım

Benimde acılmam yok ama nst de 70-100 sancı cıktı. Ciger geliştirici yapıldı takip edicez işte bakalım ne zamam gelecekler

Yaaa nasip işte hayırlısı olsun

30+4den selamlar
Biz bugun ilk alisverisimizi yaptik
Evet belki biraz gec gibi demi ama napalim magazalar kapaliydi
Sizlerin aldiklarinizi yazdiklarinizla takip ettim
Simdilik 5aya kadar aldik sonrasi Allah buyuk
Bol bol zibin aldik
Ilk ay icin hem uzun kollu hem kisa kollu aldik
Boyle pijama turu seyler cok aldim
Ilk aylarda oyle cok cicili bicili degilde rahat seyler olsun dedim
Havlusunu battaniyesini muzikli oyuncagini hepsinin aldik daha dogrusu tekstil olarak aldik
Haftayada gidip bezini, sampuanini,deterjanini falan butur seylerini alalim diyoruz birde besik ve puseti ya haftaya yada diger haftaya bilemedim suan
Kendime hic bise alamadim. Sanirim turkiyeden siparis yapicam lohusa geceligi falan malum avrupalilarin kulturunde yok boyle seyler hic bise bulamadim
Sanirim burada herkes herseyi aldi
Okuyorum yazdiklarinizi bende not aliyorum ona gore alisveris yapiyorum

ailen beceremediği için değil canım sen huysux bi bebekmişsin bence oyuzden.

Sağlıkla kullanın inşAllah canım

güle güle sağlıkla kulanın inş

benımkide hep altlarda otururken çiş yok ayağa kalktgım anda sıkışıyorum birden.dedgn gbi kafayla alttan zorluo sanırın elleriyle falnda bazende hıçkırık tutuo sanırım.arkada dediğim bildiğin arka bölümden çıkacak gbi hissedıorum.doktrada gittm progestana devam dedi rahım agzna baktı 30 ml çıktı normal dedı adet agrısı gbı agrın olursa gel hemen dedi nstye girmedm bende durum bu
artık bende çok sallamıorum kasılmam oluo umursamıorum.bugün akşama kadar full ayaktaydım bide yemrğe hamur işi yaptım pert oldum.yemekten sonra alttan alttan sancı girdi yürüyemedm bile sabit durdum biraz sonra gecti.sanırım suyum gelenr kadar sancıda gelse umursamayacam

progestanı sormuşsun agızdan alıorum canım

ailen beceremediği için değil canım sen huysux bi bebekmişsin bence oyuzden.
Ben kesinlikle buna katılmıyorum canim bir cocuk uyumuyorsa bu o ailenin becerememesi neden uyuduğunu bulamamasi daha doğrusu bulamadığı gibi de yanlis yöntemlere başvurması . Ve bizim zamanda oyle uzman pedogog bilmemne isleri yoktu simdi hic uyumayan çocuklar dahi uyuyor. Yardim almayanlar cocugun uyumuyor diyor. Ben onlara da kızmıyorum bulamıyorlar sebebini çünkü ama bu zamanda uyumuyor diye bisey kabul edilir gibi degil.

Aynı fikirdeyim seninle bende umursamıyorum sancıları umursamicamm dedigin gibi su gelene kadar. Zaten su geldiğinde anlıyorsun yani. Bir de sen zaten tecrubelisin canim bilirsin hani. Yine de kendini o kadar yorma yav hamur isi falan gerci hareketli olmak guzel yatmak ağrı yapiyor sanki ogun benim bacağım tutuldu ve artik sol tarafım çürüdü

Kızlar su mevzusunda benim gelmedi açılmam ilk olduğunda sonrasında da açılma devam etti ama hala yok ebe geldi o açtı bı çubukla iğrenç bı his ille de su diye diretmeyin yine de

bence doğurmadan böyle konuşmasakmı adına korkuyorum valla ☺çocuğun uyumamasında belli başlı sebepler vardır ama tüm sebepleri sağladgn halde uyumuyorsa oda bebegın huysuzluğudur bence.
Mesela uyumuyormu ortam sıcaktır yada soğuktur uykuya dalamıyordur.kıyafetlrri rahatsız edıyordur.
karnı doymamıştır doyduysada gazı vardır.Altı ıslaktır pişiği vardır.
uyku saati geçmiştir ve çok hiperaktif hareketler yaptgı için dahada agresifleşmiştir.mesela çok güldürmek vb.
ortam sessizliği sağlanamamıştır.Başka başka daha verdırda şuan aklıma gelmiyor.
Çok şükür benim kızımda sakındı ama 2 aydan sonra ne kadar sakinde olsalar o kolikliği yapıolar.belli bi saati vardı 11 yada 12 de başlardı gece.sabah 4 e kadar kesintsz uyumazdı yapmadgm şey kalmazdı karnını doyur altnı değiştir gaznı çıkart masaj yaglaryla sırtına göbegine masaj yap havalr soğuktu banyoda yaptrrdımda.ama ne yaptysam o saati dolana kadar susmazdı.yani durum bu.
çevremde çook daha beterlerini gördüm halime şükrettim.
çocuk resmen bebeklikten sinir küpüydü.komşumun çcuğu.yabancıyı hiç kabul etmez aglardı bide çarşafta sallanma dışında hiç bişeyi kabul etmezdi beşik ayak araba ne olursa olsun sdece çarşafta uyurdu. en son evlerının tavanından halka ayarlayıp evlerine salıncak kurmuşlar ipten onda uyumuş yani ben hiç bir zaman büyük konuşmam.

temziliğede başladım ben ☺silip topluorum görmcede sdece süpürüo tamam 2 odayı yaptm bugün hem bebişe yer ayarldım çekmecelrin bazsnı boşalttm.
ben pek kendimi tecrübeli göremiorum ya doğuma girerkenki sancımı unuttum valla .tek hatrladığım bacagımın üstü yanıodu bi onu hatrlıorum sonrada ıkınmaya başladım doğuma aldılar zaten ☺☺

Kızlar su mevzusunda benim gelmedi açılmam ilk olduğunda sonrasında da açılma devam etti ama hala yok ebe geldi o açtı bı çubukla iğrenç bı his ille de su diye diretmeyin yine de ☺
aynen canım bende tam onu yazacaktım herkesin suyu gelmıor die.benim suyum gelmişti ama herkesde her hamlelikte farklı olur bakalım zaman ne gösterecek

ya hanımlar akıntı için fitil kullannalar kimdi?
ilk fitili cuma gecesi koydum digernide pazar koy dedi doktr.Ama ilkinden sonra sanki daha beter oldum ya kasintim yoktu kasinti basladi bende sadece akinti vardi oyuzden istemistm doktrdan istemez olaydim ya bune bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…