Benimki de böyle bir şey ama hayvan figürü yok.@neysemneyim benimki bu model. İlerleyen zamanlarda bebişi yüz üstü üzerine yatırabiliyorsun, oyuncak veya uyku arkadaşı gibi kullanıyorsun. Sırtına destek olarak koyabiliyorsun, koltuğa falan bebeği koyarsan düşmesin diye koruyucu yapabiliyorsun. Çok fonksiyonlu yani. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Bende senin yazdıklarını okuduktan sonra ilk bebeğin olduğunu düşünüyorum genelde ilk bebekte asla yapmam etmem diye büyük büyük konuşmaların arkasına herşey yapılıyor bende dahil bence bebekler karakteriyle doğuyor kitaplarda yazdığı gibi değil biçok şey hele gazlı kolik bebekse uyutmak hiçte kolay iş değilBen kesinlikle buna katılmıyorum canim bir cocuk uyumuyorsa bu o ailenin becerememesi neden uyuduğunu bulamamasi daha doğrusu bulamadığı gibi de yanlis yöntemlere başvurması . Ve bizim zamanda oyle uzman pedogog bilmemne isleri yoktu simdi hic uyumayan çocuklar dahi uyuyor. Yardim almayanlar cocugun uyumuyor diyor. Ben onlara da kızmıyorum bulamıyorlar sebebini çünküama bu zamanda uyumuyor diye bisey kabul edilir gibi degil.
aynen benmkinde de hayvan figürü yok düz pempe desenli kızımda cok rahat kullandımBenimki de böyle bir şey ama hayvan figürü yok.
Ben büyük konuşmuyorum ki ,eğer bende cocugumu uyutamazsam bu kesinlikle benim beceriksizligimdirbence doğurmadan böyle konuşmasakmı adına korkuyorum valla ☺çocuğun uyumamasında belli başlı sebepler vardır ama tüm sebepleri sağladgn halde uyumuyorsa oda bebegın huysuzluğudur bence.
Mesela uyumuyormu ortam sıcaktır yada soğuktur uykuya dalamıyordur.kıyafetlrri rahatsız edıyordur.
karnı doymamıştır doyduysada gazı vardır.Altı ıslaktır pişiği vardır.
uyku saati geçmiştir ve çok hiperaktif hareketler yaptgı için dahada agresifleşmiştir.mesela çok güldürmek vb.
ortam sessizliği sağlanamamıştır.Başka başka daha verdırda şuan aklıma gelmiyor.
Çok şükür benim kızımda sakındı ama 2 aydan sonra ne kadar sakinde olsalar o kolikliği yapıolar.belli bi saati vardı 11 yada 12 de başlardı gece.sabah 4 e kadar kesintsz uyumazdı yapmadgm şey kalmazdı karnını doyur altnı değiştir gaznı çıkart masaj yaglaryla sırtına göbegine masaj yap havalr soğuktu banyoda yaptrrdımda.ama ne yaptysam o saati dolana kadar susmazdı.yani durum bu.
çevremde çook daha beterlerini gördüm halime şükrettim.
çocuk resmen bebeklikten sinir küpüydü.komşumun çcuğu.yabancıyı hiç kabul etmez aglardı bide çarşafta sallanma dışında hiç bişeyi kabul etmezdi beşik ayak araba ne olursa olsun sdece çarşafta uyurdu. en son evlerının tavanından halka ayarlayıp evlerine salıncak kurmuşlar ipten onda uyumuş yani ben hiç bir zaman büyük konuşmam.
Bir doğum yapsın hergün ne yazdı diye girip bakacağımBende senin yazdıklarını okuduktan sonra ilk bebeğin olduğunu düşünüyorum genelde ilk bebekte asla yapmam etmem diye büyük büyük konuşmaların arkasına herşey yapılıyor bende dahil bence bebekler karakteriyle doğuyor kitaplarda yazdığı gibi değil biçok şey hele gazlı kolik bebekse uyutmak hiçte kolay iş değil
Ben büyük konuşmadım ki? Olanı söylüyorum. Bu zamanda cocuk uyumuyor diye Bir sey yok. Uyutamıyorum diye birşey var. Ben çocuğumu uyuturum kesinlikle sunu yaparim bunu yapmam gibi laflar etmedim. etmem de. Çünkü çok gerizekalı insan gördüm tabletle oynayan cocugun videosunu cekipte eleştirip kendisi çocuğuna televizyon açan acmicam diyio ertesi gun pes eden yine açan. Cok şükür ki onlardan degilim. Tekrar ediyorum yukardaki arkadaşta oyle zannetmiş te ben büyük konuşmuyorum benim de cocugum uyumazsa bu benim beceriksizligimdirBende senin yazdıklarını okuduktan sonra ilk bebeğin olduğunu düşünüyorum genelde ilk bebekte asla yapmam etmem diye büyük büyük konuşmaların arkasına herşey yapılıyor bende dahil bence bebekler karakteriyle doğuyor kitaplarda yazdığı gibi değil biçok şey hele gazlı kolik bebekse uyutmak hiçte kolay iş değil
Niye ya ben soyle yapcam boyle yapcam şunu yedirecem bunu edicem bunu giydirecem diye iddaalı iddalı konuşmadım ki
Vallahi verdiğin elektrik öyle değilNiye ya ben soyle yapcam boyle yapcam şunu yedirecem bunu edicem bunu giydirecem diye iddaalı iddalı konuşmadım ki
Bide evet bebek karakteriyle doğar ama uyumamak bir karakter özelliği değil-dir. Aksine uyumamak cocugun ilerideki karakterini sekillendirecek felaket bir durumdur. Zaten her cocuk kendi karakteriyle kendi fıtratıyla doğar. Hic birimiz çocuğunuzu tanımıyoruz tanışınca görecez. En komiğime giden de tableti tv yi ceptelefonunu cocuga vermeyi eleştirip çocuğuyla 100 tane selfiesi olan ve elinden telefonu düşürmeyen instagram fenomenleri mesela. Çocuklar kitaptaki gibi değil-dir ama çocukların hepsi aslinda mükemmel olabilir onların mükemmel ligini elinden alan da anneler babalardır. Ama bunları fark ettiklerinde is isten geçmiş olur genelde. Bunlarin arasında kesinlikle 1.sırada uyku da var. 2.sıra da yemek. Yeme bozukluğu 3.sırada cocugum söz dinlemiyor. Cocuk duyduğunu yapmaz gördüğünü yapar neyse bu liste uzar giderBende senin yazdıklarını okuduktan sonra ilk bebeğin olduğunu düşünüyorum genelde ilk bebekte asla yapmam etmem diye büyük büyük konuşmaların arkasına herşey yapılıyor bende dahil bence bebekler karakteriyle doğuyor kitaplarda yazdığı gibi değil biçok şey hele gazlı kolik bebekse uyutmak hiçte kolay iş değil
Yazma tarzimdan oyle anlaşılıyordur canim yazı dili yaVallahi verdiğin elektrik öyle değilhayırlısı ile doğsunlarda artık gerisine gelen bebelere göre bakacaz
Bazı çocuklar asi oluyor canım ya. Uyku alışkanlığına katılıyorum haklısın sen düzeni nasıl kurarsan o çocuk ona göre gider. Ama işte bazı bebişler çılgın oluyorBen büyük konuşmadım ki? Olanı söylüyorum. Bu zamanda cocuk uyumuyor diye Bir sey yok. Uyutamıyorum diye birşey var. Ben çocuğumu uyuturum kesinlikle sunu yaparim bunu yapmam gibi laflar etmedim. etmem de. Çünkü çok gerizekalı insan gördüm tabletle oynayan cocugun videosunu cekipte eleştirip kendisi çocuğuna televizyon açan acmicam diyio ertesi gun pes eden yine açan. Cok şükür ki onlardan degilim. Tekrar ediyorum yukardaki arkadaşta oyle zannetmiş te ben büyük konuşmuyorum benim de cocugum uyumazsa bu benim beceriksizligimdir
Temizlik ben yaptırdım da bebegin odası gelmediği için daha duruyor bomboş ve tabi icinde koliler kutular poşetlertemziliğede başladım ben ☺silip topluorum görmcede sdece süpürüo tamam 2 odayı yaptm bugün hem bebişe yer ayarldım çekmecelrin bazsnı boşalttm.
ben pek kendimi tecrübeli göremiorum ya doğuma girerkenki sancımı unuttum valla .tek hatrladığım bacagımın üstü yanıodu bi onu hatrlıorum sonrada ıkınmaya başladım doğuma aldılar zaten ☺☺
Insallah canım çünkü bazen tek bir cocuk cok hareketli olunca da zor olabiliyor herkes icin . KısmetBazı çocuklar asi oluyor canım ya. Uyku alışkanlığına katılıyorum haklısın sen düzeni nasıl kurarsan o çocuk ona göre gider. Ama işte bazı bebişler çılgın oluyorinşallah bizimkiler uslu olur
kolay gelsin canim .yardim eden pek sayilmazda gorumcem bizde uniye hazrlanio basta teklif etti ben spryum yenge die yok dedim sen calis sonra baktim olmuo kramp girmeyr basladi ona supurttum.ben daha detayli girecem o biraz yuzeysel supurdu ama sagolsun.1 ay daha dogurmazsam yeniden detayli yaparim .Bu arada bende uni sinavina girecemTemizlik ben yaptırdım da bebegin odası gelmediği için daha duruyor bomboş ve tabi icinde koliler kutular poşetlersen ayarladıysan ve yardim edende varsa iyi. Benim isim daha da zor gibi bu hafta gelecek mis bakalim.
He yaşi küçük o zaman pek bilmiyor da olabilir bu işleri. Iyi ama yardim etmesi süs biber turşusu gibi oturanlar var neticede.kolay gelsin canim .yardim eden pek sayilmazda gorumcem bizde uniye hazrlanio basta teklif etti ben spryum yenge die yok dedim sen calis sonra baktim olmuo kramp girmeyr basladi ona supurttum.ben daha detayli girecem o biraz yuzeysel supurdu ama sagolsun.1 ay daha dogurmazsam yeniden detayli yaparim .Bu arada bende uni sinavina girecemya sinavda dogurum sansa bakalim ☺
Daha ne uyuyacak benimkiler bu kadar uyusun yeter fazlasında gözüm yokInsallah canım çünkü bazen tek bir cocuk cok hareketli olunca da zor olabiliyor herkes icin . Kısmetkinder supriz bide bazi anneler çocuğun uyumadığını zannediyor. Gece 12 de yatiyor sabah 9 da kalkıyor diyor. 10 aylik falan cocuk. Öğlen de bazen 1 bazen 2 saat yatiyor diyor
Bu uyumamak mis
Herhalde bazı anneler çocuğun 24 Saatlik günde 20 saat uyumasini bekliyor da cok beklerler o ancak yenidoğan da olur o da zaten hala zor suanki ortamda
Degil mi? Yani bana da normal geldi. Bakilinca da bu saatler gayet uygun cocuk icin yeterli.Bunlar ne biliyor musun çocuktan pişmanlık hani cocuk emekliyor ağlıyor bidi bidi yapiyor o da iste uyusun da rahat edim diye düşünüyor bu yani olay hic iyi niyetli dusunemicemDaha ne uyuyacak benimkiler bu kadar uyusun yeter fazlasında gözüm yok
yok canim biliyorda ben demedim detayli die belki ondandir.yok sagolsun iyi grmcem.He yaşi küçük o zaman pek bilmiyor da olabilir bu işleri. Iyi ama yardim etmesi süs biber turşusu gibi oturanlar var neticede.üniversite sınavı haziran da degil mi? Pek bilmiyorum. Yok doğurmazsın sınavda. Yani öyle düşünme
mantar için miydi canım ay o kaşıntı çok beter kızımda geçmemişti baya bı rezillik resmen şükür bu sefer olmadı insAllah olmaz daya hanımlar akıntı için fitil kullannalar kimdi?
ilk fitili cuma gecesi koydum digernide pazar koy dedi doktr.Ama ilkinden sonra sanki daha beter oldum ya kasintim yoktu kasinti basladi bende sadece akinti vardi oyuzden istemistm doktrdan istemez olaydim ya bune bole
kızzzz deme öyleBen büyük konuşmuyorum ki ,eğer bende cocugumu uyutamazsam bu kesinlikle benim beceriksizligimdir
Kız aman diyim heyecan falan yapıp sınavda doğum çıkartmakolay gelsin canim .yardim eden pek sayilmazda gorumcem bizde uniye hazrlanio basta teklif etti ben spryum yenge die yok dedim sen calis sonra baktim olmuo kramp girmeyr basladi ona supurttum.ben daha detayli girecem o biraz yuzeysel supurdu ama sagolsun.1 ay daha dogurmazsam yeniden detayli yaparim .Bu arada bende uni sinavina girecemya sinavda dogurum sansa bakalim ☺
mantar için miydi canım ay o kaşıntı çok beter kızımda geçmemişti baya bı rezillik resmen şükür bu sefer olmadı insAllah olmaz da
kızzzz deme öyleyani elbette uymuyorsa bebeği rahatsız eden birşey vardır kesinlikle ama ne yapsan memnun olmayan bebekler çocuklar da var hayırlısı bklm bazı şeyler çok zor ama ya ben kızıma internet kullandırmiyorum mesela bı çok yaşıtı hatta küçükleri YouTube vs ezbere biliyorken nerden açıldığını bilmez benim kizim tableti vardr ama düşkün değildir saatli dkkali oynar hatta ama misal bı komşum vardı yemek yerken kızına bebeklikten beri hep video açarak yedirdi ben sevmem sağlıklı da bulmuyorum hiç açmam o açtığı için kızım da çok ağlardı isterdi evet hiç bı zmn bundan ödün vermedik her ne kadar bozulsa da komşuma da söyledim dinledi mi hayır şu an sormadan telefonunu alır annesinin internete girer bizde izinsiz alınmaz bebekliktr evet ama sonrasında çok daha zor bence durum kızımın kuralları vardr mesela diğer çocuklarla çoğu konuda ortak nokta bulamıyor bu sefer de iyi midir kötü müdür bilmiorum çocuğun huysuzlugu konusunda bişey diyemem ama benimde yapmam dediğim şeyler var insAllah ki yapmam yine yemek yerken video izletmek gezerek yedirmek vs Rabbim hepimizin gönlüne göre evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin insAllah
Kız aman diyim heyecan falan yapıp sınavda doğum çıkartma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?