2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Zaten bende seni yakından takip ediyordum o sırada inşallah bende bu gece doğururum.eğer bu gece gelirse benimle aynı gün doğacak
Aaa insallah oyle olur
Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu huzurlu yaslara bebisinle ailenle :)))
Hurma ye bol bol

batikon dışında bana da aynılarını yazdı cnm kan ilacını bende unutuyorum eczanci ne aç ne tok alsın demiş yemekten bı kaç saat sonra atıyorum ondan unutuyorum damlayı da nadir unutuyorum
Tembelliginden biberon daha kolay cunku hastanede biberona alistirdilar
Bak sen kuzucuğa yine de vermeye devam et cnm alışır insAllah ablamın kızı da biberonla mama yedi ama alıştı emmisti şükür

bişey olmaz kız Allah in izniyle korkma

Sıfır kollu zıbın üzerine ya tulum ya da alt üst takım giydiriyorum cnm üzerine de incecik örtü tamam
Bende oyle yapiyorum ve terliyor her yeride isilik oluyo boyle olunca sastim kaldim nerede hata yapiyorum diye

Kızlar yardiminiza ihtiyacım var bat 1 ağustos simdi.yaptim testi sizce bebek var mk

Eklentiler

• IMG-20200729-WA0004.webp
    5 KB · Görüntüleme: 48
Bende oyle yapiyorum ve terliyor her yeride isilik oluyo boyle olunca sastim kaldim nerede hata yapiyorum diye
sıcağı sevmiyor demek ki cnm
Kızlar yardiminizi rica ediyorum bat tarihim 1 agustos gebelik olabilir mi acaba test yaptim silik bir çizgi cikti
bence var bekledi mı test yoksa hemen çıktı mı cnm
Kızlar sancılarım başladı 7 dk bir geliyor 51 saniye civarı sürüyor.beklemem mi gerekiyor yoksa hastaneye gideyim mi
Cnm ben o araliktayken gitmiştim 6 cm açıklığım vardı yatış yapıldı hastane uzaksa hazırlan gidin bence son ana kadar bekleyeemdim ben evde

Hastanedeyim sancım devam ediyor ama açıklık 2cm olmuş.

Nst de ağrı nasıl çıkıyor peki cnm hızlı ilerler insAllah yatış mı verdiler 2 cm de daha vermezler sanki yatış
Bebeğin kalp atışını dinlediler sadece nts yapmadılar.sancılar 10 dk da 3 e düşerse gel dediler şimdi çıktım kapıda biraz yürüyorum.ilk doğum olduğu için açılman uzun sürer dedi.

Bebeğin kalp atışını dinlediler sadece nts yapmadılar.sancılar 10 dk da 3 e düşerse gel dediler şimdi çıktım kapıda biraz yürüyorum.ilk doğum olduğu için açılman uzun sürer dedi.
Sancı geldikçe çömel. Merdiven in çık. İnşallah çabuk açılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…