2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğin kalp atışını dinlediler sadece nts yapmadılar.sancılar 10 dk da 3 e düşerse gel dediler şimdi çıktım kapıda biraz yürüyorum.ilk doğum olduğu için açılman uzun sürer dedi.
Himm hadi insAllah sağlıkla gelsin yürüyüş çömel kalk hızlandım açılman insAllah

Bebeğin kalp atışını dinlediler sadece nts yapmadılar.sancılar 10 dk da 3 e düşerse gel dediler şimdi çıktım kapıda biraz yürüyorum.ilk doğum olduğu için açılman uzun sürer dedi.
Ben suyum gelince sancilarim basladiginda ev isin yapmaya basl1mistim
Evi supurdum bulasik yikadim camasir topla, yika, ser. Gunluk rutin isler egilip kalma, comelme gibi oyalandim
Ha bise daha var, bana doguma giderken ne kadar cok kisi bilirse okadar zor oluyo demislerdi
Ben kimseye demedim bi annem, kizim, kardesim biliyodu. 3saatte dogum oldu. Bu teoriyi kendim icin onayladim
Mümkünse herkese yayma

Şimdi kan sonucumu aldim cok şükür sonuç pozitif çok sağolun kizlar

bende aynını yaptım cnm gece 4 den sonra uyuyamadm ev işlerini yapmıştım duş alıp hazırlanmıştım en son gece ilişki de olmuştu tabi bizim açılma olsun diye sperm doğumu tetikliyorkus
Şimdi kan sonucumu aldim cok şükür sonuç pozitif çok sağolun kizlar
Hadi hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Neyse hayirlisiyla dogurduk simdi sira hamis annelerde
Fazla kisi kalmadi sanirim insallah onlarda saglikla dogum yaparlar

Ben de sadece citcitlu badi ve corap giydiriyirum ve her gun 5 dk lik da olsa ilik suya sokuyorum..havalar cok socak rahatlatiyor bebisimi...

Offff kızlar ya sıcakta su kanama olayı da delirtiyor resmen günde kaç kez ped değiştiriyorum aslında öyle aktif kanamam yok ama koku delirtiyor sizde de öyle mi ya

Kizlar
Benim kiz bugun 2oldu uykusunda kusuyo neden acaba bi bilginiz varmi
Benim kizimda surekli kusuyo hepsi olmasada. Bazen fiskirircasina da kusuyo. Annemde kusan bebek iyi olur fazlasini atiyor vs diyo endiselenmeli miyim bilmiyorum. Belkide bebek reflusu vardir..

Herkese iyi aksamlar bugün evimize döndük yarın sarılık kontrolu var sınırda cıktk önerisi olan varmı sarılık önlemek iicin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…