- 25 Şubat 2016
- 7.755
- 12.952
- 248
- 31
geliyorduda artık gelmıyor eskısı kadar.sütyen degılde yatım atlet tarzı şeyler gıyıyorumKızlar bı göğsünüzu emzirirken diğerinden süt geliyor mu sizde de bı bakıyorum çamaşırım ıslanmış bı de evde sütyen takıyor musunuz
onu anladım canımda yeniden süt dolup yaglı kısım yine sona kalmazmı gerçi boru şeklinde düşünürsek yaglı kısım uçta kalır şimdi anladmKalan yagli kisim icin canim
tulum dedıgın ney canım uzun kollu uzun bcaklmıSuyu cok sicak olmayacakmis ilik olacakmis. Ama iste bizimkiler terliyo. 1 atlet 1 tulum var uzerinde muslin battaniye karninda ortulu kapi acik uyuyoz ama yinede bu sekilde
benim kız 3.010 kilo doğdu 11.gün 2975 geldi ve doktor baya afalladı kılo almamıs dıe.saglık ocagındakıler normal dedı.doktor 15 gün sonraya çagrdı dün gittik 500 gr almıştı 3.520 geldi.ama kendi doktrum degil başka doktra yönlendrdiler o adamda hiç beğenmedim adam dioki almış işte kilo dıo.gülermisin aglarmısın bebegın yüzüne hiç bakmadı.Bugün aile hekimliğine gittik kontrolü için. Kilosunu ölçtü hemşire ama hiçbi şey demedi. 3200 doğum kilosu. Bugün 12.gün. 3245 çıktı. İyi mi idare eder mi bu kilo şimdi? Çok düşük olsa derdi heralde ama ne bileyim.
nasıl kusuyor.mama verıyormusun benim kızda kusuyodu agzından burnundan fışkırtarak kusuodu.sanırım biraz fazla gelıodu.yada mamayı içirene kadar soğuyordu.şimdi mama vermıyorum axcık agzından gelıor oda normal .Kizlar
Benim kiz bugun 2oldu uykusunda kusuyo neden acababi bilginiz varmi
şuan ne kadarlık bebegin.ben başlarda 2 saatı gecrmıyordum ama artık 3 4 saat uyudugu oluyorKızlar bebişler uzun uyuduğunda uyandırıp emziriyor musunuz? Ben büyük oğlumu hiç uyandırmadım ama aile hekimim 2 buçuk saatten fazla uyutma diyor. Uyandır emzir diyor. Sizde durumlar ne
oy oy aynı biz şu sıcakta bide saclarını cocugun yüzüne sallıo öperken ben bunlaıorum gördükçe.bi öpmeye başlaynca 50 kere öpüo yeter bırak dıorum en son cocuk ağlmaya başlıo.kolunu tutuo çevirmeye çalışıo kndine çekio.ben zorla uyutuyorum hemen basına gidip uyandıroyor valla çok zor ya çook.biraz uyuyum dedim hemen çocuğun bütün eşyalarnı dagtmış çantasını boşaltmışAyy severken bunaltmaları aynı işte. Oğlum dur, oğlum yapma, kolunu bırak, bacağını bırak, üstüne bastırma diye diye bayılacam
aynen canım benim kanamam yok ama bi akıntı var dehset kokulu kendimden iğrendim resmen.saglık ocagında ki ebeye sordum acaba mikripmu kaptım die.yok dedı normal o akıntı dedı.ama ben diğer kızımda hiç hatrlamıorum öle akıntı faln.o akıntı bitmedende gusül alınmıomuş.Offff kızlar ya sıcakta su kanama olayı da delirtiyor resmen günde kaç kez ped değiştiriyorum aslında öyle aktif kanamam yok ama koku delirtiyor sizde de öyle mi ya
ben önceki kızımda yatmıştık hastanede.bunda sarılığı çok azdı doktor kan bile almadı.emzirerek hallettim evde çok şükür.Merhaba oğlum 7 günlük oldu.sarılığı 15 çıktı bugün yarın yine götüreceğim yine yükselme olursa sanırım fototerapi mi ışın mı ondan olucakmış.başına gelen varmı hastaneye yatış falan oluyomu
benim belli olmuyor ya bı gün gelmiyor ertesi günü leke geliyor tamamen bitmedi yaniBenm kanamam 10 gün sürdü bitti cnm özelikle bebek emerken daha çok geliyordu sıcakta baya sıkıntı oluyor
aynen ya vala sıkıldım değiştire değiştireBenimde devam ediyor kanama ped takmaktan pişik bile oluyorum
bol bol emzir cnm uyutma fazlaHerkese iyi aksamlarbugün evimize döndük yarın sarılık kontrolu var sınırda cıktk önerisi olan varmı sarılık önlemek iicin ?
ay evet yaOlu fare kokusumu
sutyenden mi kaynaklı ki yani benimde yarım atlet gibi eski sutyenim penye sıkmıyor bile amageliyorduda artık gelmıyor eskısı kadar.sütyen degılde yatım atlet tarzı şeyler gıyıyorum
ayyyy kıyamam gecmis olsun cnm bende korkuyorum hasta olmasından giydirmek sıkıntı soysal sıkıntı valaof of galiba kızım grip oldu hapşrup duruyo gözleride ıslak ıslak kışın doğan yavrumu hasta etmedmde bunu hasta ettim herlde ya.zaten üşümesinden korkmamak lazım terlemesi bela terleyip üşümesi daha doğrusu of of daha eşimede sölemedimNasıl atlatacagım ya bide bayram var kaç kilo eti görmcemle ben doğrayacam bebekte böle olursa hiç bişey yapamam
kızımda fototerapi almıştık yatış veriyorlar tabiki yüksek değilse bır ya da iki gün kalirsnz ben kızımda 2 gün hastanede 3 gün evde kalarak bı ayı geçirmiştim çok yüksekti hep damar yolu açıyorlardi minicik ellerinden ayağındanMerhaba oğlum 7 günlük oldu.sarılığı 15 çıktı bugün yarın yine götüreceğim yine yükselme olursa sanırım fototerapi mi ışın mı ondan olucakmış.başına gelen varmı hastaneye yatış falan oluyomu
Aynen cnm kızımda bende hatrlamiom ya bu kadra surmemisti de kanamam bı gün hiç bişey yok ertesi günü leke geliyor tamamen beyaza dönmedi benim akintiaynen canım benim kanamam yok ama bi akıntı var dehset kokulu kendimden iğrendim resmen.saglık ocagında ki ebeye sordum acaba mikripmu kaptım die.yok dedı normal o akıntı dedı.ama ben diğer kızımda hiç hatrlamıorum öle akıntı faln.o akıntı bitmedende gusül alınmıomuş.
İlk kızımda 19 olmuştu hiç durmadan emzirdim birazda mama verdim canım ışına gerek kalmadı. Emzir bol bol.Merhaba oğlum 7 günlük oldu.sarılığı 15 çıktı bugün yarın yine götüreceğim yine yükselme olursa sanırım fototerapi mi ışın mı ondan olucakmış.başına gelen varmı hastaneye yatış falan oluyomu
21 günlükşuan ne kadarlık bebegin.ben başlarda 2 saatı gecrmıyordum ama artık 3 4 saat uyudugu oluyor
Senin kız da amma cimcimeoy oy aynı biz şu sıcakta bide saclarını cocugun yüzüne sallıo öperken ben bunlaıorum gördükçe.bi öpmeye başlaynca 50 kere öpüo yeter bırak dıorum en son cocuk ağlmaya başlıo.kolunu tutuo çevirmeye çalışıo kndine çekio.ben zorla uyutuyorum hemen basına gidip uyandıroyor valla çok zor ya çook.biraz uyuyum dedim hemen çocuğun bütün eşyalarnı dagtmış çantasını boşaltmış
Dün kanama bitti oh dedim ped koymadım. Bide baktım kocaman bi kan pıhtısı geldi. Durup durup geliyor benden. Bide ped tahriş etti beni. Bebeğin pişik kreminden sürdüm. Mahvetti beni ya.Offff kızlar ya sıcakta su kanama olayı da delirtiyor resmen günde kaç kez ped değiştiriyorum aslında öyle aktif kanamam yok ama koku delirtiyor sizde de öyle mi ya
aynen cnm ya ben sürekli koyuyorum ped belli olmayınca kaç paket gitti ha senin kaçıncı gününduDün kanama bitti oh dedim ped koymadım. Bide baktım kocaman bi kan pıhtısı geldi. Durup durup geliyor benden. Bide ped tahriş etti beni. Bebeğin pişik kreminden sürdüm. Mahvetti beni ya.
21 günlükaynen cnm ya ben sürekli koyuyorum ped belli olmayınca kaç paket gitti ha senin kaçıncı günündu
sütün akmaması ondan degıldır canım sanıeım süt kanalları önceden dar olduğu için hemen dolup çıkıomuş.sonradan genişledgı için akmıomus dıd dymştm.benim belli olmuyor ya bı gün gelmiyor ertesi günü leke geliyor tamamen bitmedi yani
aynen ya vala sıkıldım değiştire değiştire
bol bol emzir cnm uyutma fazla
ay evet ya
sutyenden mi kaynaklı ki yani benimde yarım atlet gibi eski sutyenim penye sıkmıyor bile ama
ayyyy kıyamam gecmis olsun cnm bende korkuyorum hasta olmasından giydirmek sıkıntı soysal sıkıntı vala
kızımda fototerapi almıştık yatış veriyorlar tabiki yüksek değilse bır ya da iki gün kalirsnz ben kızımda 2 gün hastanede 3 gün evde kalarak bı ayı geçirmiştim çok yüksekti hep damar yolu açıyorlardi minicik ellerinden ayağındansadece bezi kalıyor çıplak şekilde gözlerinde bant ışık altında yatiriyolar gözlerinin açılmaması gerekiyor insAllah gerek kalmaz düşer cnm
Aynen cnm kızımda bende hatrlamiom ya bu kadra surmemisti de kanamam bı gün hiç bişey yok ertesi günü leke geliyor tamamen beyaza dönmedi benim akinti
aynen ya ilk bebek büyütmek çocuk oyuncagıymış diorum.bide buna emzik vermıorumya çok zorluyor beni ya.vermeye çalıştm bugun ama almıyor.şekere faln batrsam alır kesin sıpaSenin kız da amma cimcimeeşyalarını dağıtmıyor ama diğer söylediklerin bizde de var. Tek çocuk varken bu sıkıntılar yoktu tabi. Rahat büyütmüşüm ilkini diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?