2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

MaşAllah yarı kirkiniz çıkmış
Anladm cnm
insAllah devam etmez cnm

Çok sürersen açabilir arkadaşınkini açmıştı
Ben surmuyorumda pedime dokuyorum tam dikis bolgeme gelecek yere. Banada dr verdi batikon kan ilaci antibiyotik. Antibiyotik bitti jan serumlarim ve 1 kutu kan ilacimda bitti 2. Kutuya basladim. Malum ben bayagi kansizlik yasadim.

bende aynını yaptım cnm gece 4 den sonra uyuyamadm ev işlerini yapmıştım duş alıp hazırlanmıştım en son gece ilişki de olmuştu tabi bizim açılma olsun diye sperm doğumu tetikliyorkus
Zaten sen burada yazinca bende dedim benim kojayi cagriyim yoksa doguramiycam diye araba bozuldu vs ama gece 4 bile olsa dogurmak icin yaptim ve aksam doguma gittim herkeste diyoki cikmak icin babasini bekliyormus insallah kimse cakmamistir yoksa cok utanc verici

Merhaba arkadaşlar epeydir giremedim ben de doğum yaptım çok şükür sağlıkla geldi bebeğimiz. 11 günlük olduk. başta sütüm az geldiği için biberon verildi aç kaldı diye sarılık tehlikesi olmuştu sonra yavrum biberona alıştı derken sarılığı azalınca inat ettim benim sütüm de artmıştı sonunda bebeğim emmeye başladı çok zormuş sürekli süt sağmak en azından o dertten kurtuldum. Bazı arkadaşlar idrar yaparken sancı çekmekten bahsetmiş bende de öyle oluyor benim sezaryen oldu. Niye öyle oluyo anlamıyorum ama ikinci günü ayaklandım çok şükür ağrım olmadı.58 ile hamile kalmıştım 69la girmiştim doğuma, sonrasında da 63 oldum. Bir haftada 2 kilom de gitmiş 61e indim inşallah eski hamile döndüm sayılır:)

Kilo icin bende 56 ile hamile kaldim bulantilardan 54 oldum hamilelik sonunda 66 oldum simdi 59a dusmusum. Daha zayiflarim ben 1 aya kalmaz. Dogum yapali 17 gun olacak

Merhaba arkadaşlar ben bugun sunı sancı ıle yatıs yaptım 8 saat sancı cektım 2 cm gecmedı acılma bebegın bası ınmedı dedı sıpınal sezeryan oldum uyusukluk gecınce agrılar basladı sıpınal olanlar kaçıncı gunde toparladınız

Yok cnm emziriyorum oyle fiskirircasina gelmiyo az bise agizdan cikariyo. Miktari kendi avuc ici kadar ya var ya yok. 3kez oldu.

Bende de öyle kokuyo

zamanı mı gelmisti yoksa cidden ilişki mi tetikledi bilmiorum ama yaptgimz gecenin sabahında sancım olması da tesadüf değildir sanki zaten demiştim ya hiç hissetmedim ilişkiyi çok genişlemiş diye demek ki açılmadan kaynaklı miydi ki
MaşAllah cnm gözün saydım sağlıkla büyütün insAllah
Kilo icin bende 56 ile hamile kaldim bulantilardan 54 oldum hamilelik sonunda 66 oldum simdi 59a dusmusum. Daha zayiflarim ben 1 aya kalmaz. Dogum yapali 17 gun olacak
insAllah bende zayıflarım ya hamile kaldığım kiloya dönsem yeter şu asamada
mrb cnm gözün aydın sağlıkla büyütün insAllah

Kilo konusunda bende 84le hamile kalmıştım 99-100le doğuma gittim ama 3-4 kg belki de ödemdi acayip şiştim çünkü ben doğumdan sonra 4. Gün 95 çıktım tartıda su an 90-91 arasındayım kalan kilolar da gider insAllah

Saolasın anne olmak cok guzelmıs o acılara degıyor dedım gordugumde o kadar buyuk mucizeki cok sanslıyız cok sukur rabbıme darısı bekleyenlere evlat ısteyenlere

Dün kanama bitti oh dedim ped koymadım. Bide baktım kocaman bi kan pıhtısı geldi. Durup durup geliyor benden. Bide ped tahriş etti beni. Bebeğin pişik kreminden sürdüm. Mahvetti beni ya.
Benim kirk cikmak uzere hala ya pihti seklinde ya hafif kan geliyo ben hastanede hasta bezinddn sonra pisik olmustim cozumu sunda buldum pedin bantli yan kanatları varya onu çamaşırın altina koyarsanız pisigi arttiriyo surtunmeden dolayi ben pedin yapiskanli yerine katlayarak bantladim katlayinca yapiskani duruyo yinr camasira yapisiyo hemde pisigi azaltiyo gunluk ped gibi dusun

Öncelikle gözün aydın 4ya da 5.günde rahatladım diye hatırlıyorum

Zaten kenarlar tahriş oldu. İyiki dedin ya ben de öyle yapıyım.

Bende hic hissetmedim zamani mi geldi bilmem 40 +3 te dogum yaptim ama onu yapinca baslamasi bizim bu baglantimizi guclendirdi o yuzden dogurmak isteyenlere tavsiye ediyorum

Karabukte dogum yaptigimda ilk kizimda hasta bezi kullanmadilar birde kullandirtmadilar. Gazli bezin icine pamuk koyup gazli bezi sariyorlar onu ped olarak kullaniyorlar. Ne pisik ne ter olmustu hava aldigi icin cok cabuk iyilesmisti dikislerim. Ayrica kotu kokuda olmuyordu. Bunda ped kullaniyoruz sicaktan ve terden koku yapiyo ve islak gibi surekli hastanenin yaptigi mantikli geldi o yuzden

Kesinlikle çok mantikliymis keske bizde de oyle yapsalardi bide depent külot bez kullandim o asiri ter yapti onu da kullanamadm bir daha bosuna bir suru almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…