Bir de ben dün geceden beri sağ kasığımda bir şey hissediyorum. Ağrı gibi değil daha önce orada olmayan bişey artık var gibi. Ama çok saçma değil mi böyle bişey hissetmek için çok çok çok minik yani.
Var mı böyle hisseden?
Selam kızlar 2018 temmuz annesiyim ve bugün adetim geciktiği için kan verdim sonuç 250. 2020ninde temmuz annesi olacağım inşallah :) (bikaçtane 2020 temmuz anneleri var hangisi sabit konu bilemedim :))
Bir de ben dün geceden beri sağ kasığımda bir şey hissediyorum. Ağrı gibi değil daha önce orada olmayan bişey artık var gibi. Ama çok saçma değil mi böyle bişey hissetmek için çok çok çok minik yani.
Var mı böyle hisseden?
Günaydınlarrr... çok güzel bir rüyayla uyandım bebeğimi doğurmuştum kar topu gibiydi emziriyordum bebeğin ağzından süt taşıyordu. Uyandım gülüyordum o günleri görmek nasip olsun hepimizee
Kızlar merhaba, bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve çok sevdim Allah isteyenlere herkese nasip etsin amin. Dün sağlık ocağı kan verdim ve bugün sonucu İnternetten 188 miu görüyorum, bu normal mi? Ben şuan 4+5 oldum bugün ve bu değeri düşük geldi bana. Benim gibi durumda olan var mı acaba? Teşekkür ederim
Kızlar merhaba, bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve çok sevdim Allah isteyenlere herkese nasip etsin amin. Dün sağlık ocağı kan verdim ve bugün sonucu İnternetten 188 miu görüyorum, bu normal mi? Ben şuan 4+5 oldum bugün ve bu değeri düşük geldi bana. Benim gibi durumda olan var mı acaba? Teşekkür ederim
Canım herkeste hcg farklı olabiliyor. Aslında önemli olan 2 günde 2 katı artması.
Ben bugün 4+4 üm. 4+2 iken verdiğim kanda hcg 1316 çıktı.
Bana da sanki aşırı yüksek gibi geldi ama bilemedim.
Selam kızlar 2018 temmuz annesiyim ve bugün adetim geciktiği için kan verdim sonuç 250. 2020ninde temmuz annesi olacağım inşallah :) (bikaçtane 2020 temmuz anneleri var hangisi sabit konu bilemedim :))
Merhaba Kızlar,
2019 Temmuz annesiyim bebişim şimdi dizlerimde uyuyor. İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Yazdıklarınıza bir göz attım ne güzel heyecanlar ilk kez keseyi görmek,ilk kalp atışını duymak... zaman çok hızlı akıyor endişe etmeden sağlıkla keyfini çıkarın bu sürecin.