2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Allah yardımcın olsun canım ben bir sefer gittim bi kovmadığı kalmıştı inşallah sana iyisi denk gelir
Sağol canım. Öyle gercekten benım doktorum yıne bırcok kısıye gore ıyı ama mesela dun gıttım yoktu ızındeymıs her gıttıgınde denk gelemıyorsun baska bırıne denk geldm ultrasonla bakmıcaktı bıle zorladım baktı bebegı falanda asla gostermedı ekran kendıne donuktu cınsıyet demeye kalmadı bunada ıcın rahatlasın dıye baktm dedı resmen tamam hadı cık gıt dedı çok sınırlendım ama mecbur kaldıgım ıcın sesımı cıkaramadım

Ya sen 1 kılo ıyı almıssın yıne ben 3 kılo aldım hıc mıde bulantısı cekmedım aksıne ıstahım arttı şu sıralarda asla doymuyorum
Ben istahima göre yesem ooo 10 kilo olduydu o. Midem kaziniyo yemiyorum bişey ama benim kilom var canım kilolu gebe kaldim

Ben istahima göre yesem ooo 10 kilo olduydu o. Midem kaziniyo yemiyorum bişey ama benim kilom var canım kilolu gebe kaldim
Ya bende engel oluyorum sözdee ama bazen cıdden elınde olmuyor ınsanın bende kılolu hamıle kaldım 77 kıloylaa boyum uzun ama ırı bır yapım var azıcık kılo alsam hemen balına formuna gecıyorum

Bende bı kuzenim var yelek battaniye orcekmis bende sırf skntidan başlıyim diyorum örgü kursları falan var bakalım yapabilecek miyim
Ben internetten bakarak yapıorum vıdeo bulabılırsnz kızımda yelek süveter elbise yapmıştım hep buda kız olursa örmem kızımınn dolu örgüleri var.erkk olrsa örerim

Bende de her ay adet gunum yaklaştgnda yüzüm sivilce doluo garibim vücüdum daha olayı anlayamadı sanırım

Günaydın hanımlar benımde bugün randevum var ama nedense cinsiyetini öğrenemem gibi geliyor ikili test için gdecegım kendı doktorum muayene bile etmez bence direk ikiliye gönderir oy oy benki çok sabırsızım bakalım neler olacak İnşallah miniğim hayttadır iki gündür bi boşlukta hissedıorum hamıle degılmışım gbi

İkilide ultrasonda bakarlarken çaktırmadan sor bende bi garibim son günlerde ara sıra ağrılarımda olmasa hamile olduğumu unutcam

Hiç rüya görmeyen ben sabaha kdr sanki film izler gibi ruta görüyorum

Evet dün aksam adamın birinden kaçıyorum, sapık mıdır mafya babası mıydı neydi hatırlamıyorum. surekli taksi, kılık kıyafet değiştiriyorum. en son havalaanında hacıların arasına karışmış çarşaf giymiştim

@kucukbirkadın beni de listeye ekler misin ? 30 yaş, tam hamile kaldığım kilomu bilmiyorum hep progrestan kullandım o da malum ödem şişkinlik yapıyor. 66.4 üm ilk tartılığımda. hastane değiişiyor İstanbul/liv-acıbadem arasında gidip geliyorum.

Bende hep aldatilirken görüyorum kendimi ruyamda.bu gece de eşim hadiseyle aldatıyordu beni vallahi kabuslardan uyuyamaz oldum bugun kalktık esime rüyamda ne gördüm biliyor musun dedim yine kimle aldatıyordum Allah aşkına dedi valla yildik artik

Ya bende engel oluyorum sözdee ama bazen cıdden elınde olmuyor ınsanın bende kılolu hamıle kaldım 77 kıloylaa boyum uzun ama ırı bır yapım var azıcık kılo alsam hemen balına formuna gecıyorum
Yine iyisin valla ben 90 la hamile kaldım bende de boy var Allah'tan ordan kurtarıyor evleneli çok olmadı daha 6 aylık evliyim evlenince birden kilo aldım balayiydi tatildi eve geldiğinde yeme duzeniydi derken çok geçmedi bebiş geldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…