2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben internetten bakarak yapıorum vıdeo bulabılırsnz kızımda yelek süveter elbise yapmıştım hep buda kız olursa örmem kızımınn dolu örgüleri var.erkk olrsa örerim
Bugün ya da yarın malzemeleri alıp basliycam heyecanlıyım en son ilkokulda el işi dersi vardı orda çeşit çeşit şeyleri yapardık

15. haftada 1 kg fazla mı? omg!! benim doktor rahim büyüyor, bebek büyüyor gayet normal demişti.
Ama benim doktorum ısrarla bir kilo bile alma dedi bunun anlamı bı yandan diyet yapa getirdi bende fitikta da var kilolu doğum zor olurmuş sağlık açısından kilo alma şansım yok almamam lazım

Boy varsa en azından ordan kurtarıyordur ama :) benim boy ortalama da dediğiniz gibi yeni evlilik balayı düzen derken üstüne hiç zaman da geçmeden hamile kaldım alıyoruz kiloları :) 3 aldım hatta daha nasıl alırım bakalım

Rosemiracle bebek hareketi hissediyor musun? Yarım saattir otururken göbek deliği in alt kısımlarında hareket hissediyorum acaba damarım mı atıyor anlamadım bebek olsa bu kadar uzun sürmez herhalde? Korktum bir yandan da

Ama benim doktorum ısrarla bir kilo bile alma dedi bunun anlamı bı yandan diyet yapa getirdi bende fitikta da var kilolu doğum zor olurmuş sağlık açısından kilo alma şansım yok almamam lazım

tabi canm ne kadar az alırsak o kadar iyi. max 10 kg mu almak lazım ? 6 kg almıştı ebru sallı zamanında topa tutulmuştu

Günaydın kızlar.
Hormonların değişiminden midir nedir kabuslar peşimi bırakmıyor. Siz de görüyor musunuz kabus
Aynen canım bende bu gece kötü şeyler gördüm ya herhalde hamilelikten bebişle ilgili gördüm bide çok kötüydü

Öyle oluyor ben evlendıkten sonra 96 kıloya cıkmıstım herkes sok olmustu

Ara ara hissediyorum canim hatta uyuyup uyumadıigini öyle anlıyorum erkek bebeklerde hareketler çok erken hissedilirmis ultrasonda baktığımızda bebek bıcır bıcır ya uzun sürmesi normal yani durmuyor durduğu yerde

tabi canm ne kadar az alırsak o kadar iyi. max 10 kg mu almak lazım ? 6 kg almıştı ebru sallı zamanında topa tutulmuştu
Kilolu hamile kalanlar 6-7 kilo alımına izin var galiba ama arkadaşlarım hamileliklerinde hep 30 35 kilo aldı korkuyom

sat ve kaçıncı bebek bilgisi?

Kizlar bende hamileyim doktur 13 haftalikken cinsiyet icin erken dedi ben biraz ısrar ettim bisey yok dedi ama 5 saniye sürmedi acaba geçistirmi hemde ayakta bakti bacak arasinada bakmadi sizde cinsiyet kizmidir yoksa doktur bakmadimi

Kizlar ben 13 haftalikken dokturum cinsiyet icin erken dedi ben biraz ısrar edince bisey yok dedi ama bacak arasina bakmadi aykta muane etti 5 saniye surmedi tahmindede bulunmadi sizde kizmidr

İnşallah öyledir endişelendim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…