- 6 Haziran 2019
- 332
- 566
- 23
- 38
Ekledim sizi, bu arada tahmini doğum tarihimiz aynıymış sizinle28 eylül, 1. olacak kısmetse.
Batıdan yaşıyorsan yine neyse de bugün gittim cinsiyeti belki söyler diye normal de kontrolüm özel hastanede. Eşimi içeri almadılar. Bebeğimi göreceğim karşıda ekran yoktu otuz saniye sürmedi kalpleri güzel atıyor gayet her şey iyi biri kesin kız diğerini göremedim bitti kalk dedi. Oysa yatmadan cinsiyet için geldim aslında dedim insan azcık sallar falan öylesine baktı yolladı. O kadar kalabalık içinde havasız bekledim de ne olduBana bırak demedı hala ıcıyorum hıc ekstra vıtamın falanda vermedıof ya vallahı bu devlet hastanelerının ılgısızlıgınden gına geldııı
Evet o yonden kotu oluyor baskakarininda ozel durumlarina sahit oluyoruz onlarda bizimkineYa ıcerı 3 kısı bırden alıyo ultrasonla bakması sanıye surmuyo zaten ınsan soruda soramıyor kı cıdden keske bıraz ılgılenseler
bildim bak kızı içime doğmuşBatıdan yaşıyorsan yine neyse de bugün gittim cinsiyeti belki söyler diye normal de kontrolüm özel hastanede. Eşimi içeri almadılar. Bebeğimi göreceğim karşıda ekran yoktu otuz saniye sürmedi kalpleri güzel atıyor gayet her şey iyi biri kesin kız diğerini göremedim bitti kalk dedi. Oysa yatmadan cinsiyet için geldim aslında dedim insan azcık sallar falan öylesine baktı yolladı. O kadar kalabalık içinde havasız bekledim de ne oldukızçeme sevindim o da doğru baktıysa. Birde bir hafta büyük çıktılar o da ayrı bir durum 13+4 üz. 15+4 yazmış 15. Haftasın dedi Allah razı olsun yani şimdi iş yapmış oldun diyecektim neyse dedim
uzun sürmüyorsa anlık ağrılar normalMerhaba kızlar bende 14+6 yım kısmetse bende temmuz annesiyim sonunda bulantılarım dan kurtuldum gibi ama iki gündür kasığımın sag tarafı ağrıyıp duruyor bir sıkıntı yoktur değilmi
Aynen en azından değişmeyeceği kesinleşti çok emin olarak kız dedibildim bak kızı içime doğmuş
Niğdede yasıyorum canım mecburıyetten köy desek yeridir. Soyledıklerının hepsını her muayenede yasıyorum ne ara ultrasonu koyuyo ne ara kalk dıyo anlamıyorum bıle 3 kısı alıyolar ıcerı ve es kesinlikle yasak daha esım goremedı bıle hıc yazık. Neysekı sen özele gıdıyormussun burda o sansımda yok benım halıne sukrett canımBatıdan yaşıyorsan yine neyse de bugün gittim cinsiyeti belki söyler diye normal de kontrolüm özel hastanede. Eşimi içeri almadılar. Bebeğimi göreceğim karşıda ekran yoktu otuz saniye sürmedi kalpleri güzel atıyor gayet her şey iyi biri kesin kız diğerini göremedim bitti kalk dedi. Oysa yatmadan cinsiyet için geldim aslında dedim insan azcık sallar falan öylesine baktı yolladı. O kadar kalabalık içinde havasız bekledim de ne oldukızçeme sevindim o da doğru baktıysa. Birde bir hafta büyük çıktılar o da ayrı bir durum 13+4 üz. 15+4 yazmış 15. Haftasın dedi Allah razı olsun yani şimdi iş yapmış oldun diyecektim neyse dedim
İkiz mi canım senin? Devlete mi gidiyorsun devlet öyle bence hamilelikte devlete gitmeyin derim özel bir ilgi isteyen birşey sonucta soru sormak istiyosun devlet hayatta dinlemiyor bide senin ikizmişBatıdan yaşıyorsan yine neyse de bugün gittim cinsiyeti belki söyler diye normal de kontrolüm özel hastanede. Eşimi içeri almadılar. Bebeğimi göreceğim karşıda ekran yoktu otuz saniye sürmedi kalpleri güzel atıyor gayet her şey iyi biri kesin kız diğerini göremedim bitti kalk dedi. Oysa yatmadan cinsiyet için geldim aslında dedim insan azcık sallar falan öylesine baktı yolladı. O kadar kalabalık içinde havasız bekledim de ne oldukızçeme sevindim o da doğru baktıysa. Birde bir hafta büyük çıktılar o da ayrı bir durum 13+4 üz. 15+4 yazmış 15. Haftasın dedi Allah razı olsun yani şimdi iş yapmış oldun diyecektim neyse dedim
Aynen oyle ben utandıgımdan hıc esımle ılıskı durumunu sormadım doktora mesela su zamana kadar ıcerde tanımadıgım kadınlar var nasıl sorım kı bıde hadı cık der gıbı bakıyo doktorEvet o yonden kotu oluyor baskakarininda ozel durumlarina sahit oluyoruz onlarda bizimkine
Yok canım normal kontrolüm özelde randevuya on gün var cinsiyeti belki söyler diye gittik yavrularımı göremedim ki doğru düzgün önündeki ekrandan göreyim diye boynum koptu resmen zaten bir dakika sürmeden kalkmıştım. Çıktığım da şükrettim özel hastaneler var ve gidecek durumum var diye. Bir sürü kadın orda bekliyordu özele gitme durumu olmayanlara da Allah yardım etsin. Büyük şehir de yaşıyorum ama doğum oranı çok yüksek kundakta bebeği var diğeri karnında iki tane yanındaİkiz mi canım senin? Devlete mi gidiyorsun devlet öyle bence hamilelikte devlete gitmeyin derim özel bir ilgi isteyen birşey sonucta soru sormak istiyosun devlet hayatta dinlemiyor bide senin ikizmiş
Çıktığım da şükrettim canım yemin ederim. Bana bakıyor diğerinin tansiyon a bakan var birinin iki test sonucuna bakıyor ne oluyor dedim. Özelde boyuna enine her şeyine bakıp söylüyor ve kendim görüyorum zaten. Bende burdan Niğde nin ilçesinde misin ayrıntılı için merkeze gidince görürsünüz ayrıntılı inşallah canım eşim sinir oldu cinsiyet öğrenemeye gittik çık dedilerNiğdede yasıyorum canım mecburıyetten köy desek yeridir. Soyledıklerının hepsını her muayenede yasıyorum ne ara ultrasonu koyuyo ne ara kalk dıyo anlamıyorum bıle 3 kısı alıyolar ıcerı ve es kesinlikle yasak daha esım goremedı bıle hıc yazık. Neysekı sen özele gıdıyormussun burda o sansımda yok benım halıne sukrett canım
Evet canım ikizlerİkiz mi canım senin? Devlete mi gidiyorsun devlet öyle bence hamilelikte devlete gitmeyin derim özel bir ilgi isteyen birşey sonucta soru sormak istiyosun devlet hayatta dinlemiyor bide senin ikizmiş
İlk aylarda daha rahattım ikinci trimester beni yataklara düşürdü resmen halsizlikten kalkamiyorum sabahları uyanamiyorum bu arada sola yat canim sağa yatarsan kan akışını azaltiyosunKendimi dinlememeye çalışıyorum, dinlesem hep bi yerlerim ağrıyor. hani 2. trimester balayıydı..bir de kızlar sağa sola yatmak sıkıntı yapmaz di mi gebelikte.
Kayseriye gitmeni öneririm hem yakın da.Niğdede yasıyorum canım mecburıyetten köy desek yeridir. Soyledıklerının hepsını her muayenede yasıyorum ne ara ultrasonu koyuyo ne ara kalk dıyo anlamıyorum bıle 3 kısı alıyolar ıcerı ve es kesinlikle yasak daha esım goremedı bıle hıc yazık. Neysekı sen özele gıdıyormussun burda o sansımda yok benım halıne sukrett canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?