2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben evde ufak pilates hareketleri yapmak istiyodum, esneme gibi daha çok. 3 ay dolunca sorarım
demiştim. Sordum ama son aylarda yaparsın dedi. Şimdi bilmiyorum nasıl yapacağını o yüzden ama bilen bi yerde olabilir dedi. Ben en son evde yapalı da 5-6 ay olmuştur bu arada. Benim gibi bu aylarda evde spor yapmaya niyetlenen oldu mu?

Merhaba
İkili testi sıkıntılı olup nifty testi yaptıran arkadaşlar var mı ya da nifty için onerebileceginiz bir yer var mıdır?
Devlet Hastanesi'nde nifty testi yapan İstanbul da bildiğiniz hastane var mı?

Teşekkür ederim cevaplarınız için...

yakın bir şehir filan yok mu canım gidebileceğiniz? bizimde bulunduğumuz yerde özel yok 1 saatlik mesafedeki başka bir şehirde gidiyoruz

Benim dr.um ultrasonu karnıma koyup öyle bi salliyoki bacak arasını gorim kafasını oynarsın fln diye ben de korkuyorum içimden saydiriyom adama buda bisey yaptım sanıyo diyom eşime , ay bi sağlıkla doğursaydık

Ikili hiç yaptırmadan çünkü yaşdan dolayı risk çıkardı, nifty nin neredeyse aynısı olan panorama test yaptırdık, biruni laboratuvar da 2.450 cvp bekliyoruz, devleti hiç bilmiyorum

Merhaba ben yaptıracaktım nifty. İçim rahat etsin diye. İkili temiz çıkmıştı ama istedim yinede. Hatta bugün bunun için gittim perinatoloğa. Doktor ikilin riskli olmadığı için özel sağlık sigortan karşılamaz dediği için vazgeçtim yaptırmaktan. Devlet bu testi yapmıyor diye biliyorum. Özel laboratuvarlar var. Yapan. Ya da özel hastaneler var yapan. Ben acıbadem de yaptıracaktım. Sigortasız fiyatı 2.400 tl idi. Belki başka kurumlarda daha uyguna vardır.

Merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza bulantıdan dolayı bi türlü giriş yapıp yazamıyordum bugün biraz iyiyim yazayım dedim herkese sağlıklı kusmuksuz gazsız sorunsuz hamilelik diliyorum
Hahah tesekkur ederiz guzel dileklerin icin sanada saglikli hamilelik insallah

Aynen öyle canım devlet çok sıkıntı hamilelikte özelde yattıgın yerden görüyorsun bebişini gidemeyen insanlar var Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten

Sen sanslılardansın her zaman cekmıyorsunbuarada merkezdeyım bır tane ozel hastane var ama devlet daha temız ve doktorlar daha ıyı var sen dusun butun nıgde devlete gıdıyor heryer hamıle doluu hastanedee

Kayseriye gitmeni öneririm hem yakın da.
Her komtrole gıtmek cok zor olucak ama ben adanalıyım zaten 2 hafta sonra adanaya gıdıcem doğum yapacagım özel hastanede muayene olacam canım artık orda cınsıyetı falanda ogrenecez ınsallah sonrasındada sureklı olamasada 2 kere devlete gıdıyorsam 1 kerede adanaya gıtmeye calısıcam boyle cunku cok sıkıntı bılgı bıle vermıyolar

yakın bir şehir filan yok mu canım gidebileceğiniz? bizimde bulunduğumuz yerde özel yok 1 saatlik mesafedeki başka bir şehirde gidiyoruz
Biz merkezdeyız sözde ama berbat bıryer ya ben adanalıyım canım ama esım kurumsal bır sırkette yonetıcı oldugu ıcın cok bırakıp gıdemıyor 2 saat malum adanada gıdıs gelıs gun bıtıyor ama bundan sonra en azından 2 kontrol devletse 1 kontrol adanadakı dogum yapacagım ozel hastanedeki doktora gidicem ınsallah cunku aydınlatmıyor bılgı vermiyorlar ınsanın aklı kalıyor bebekte

İyi bari 2. Bir seçeneğin olmasına çok sevindim özelle devlet arasında uçurum bir fark var kadın doğumda özellikle en hassas olduğumuz dönemi sinir harbine çeviriyor devletteki vicdansız doktorlar

İyi bari 2. Bir seçeneğin olmasına çok sevindim özelle devlet arasında uçurum bir fark var kadın doğumda özellikle en hassas olduğumuz dönemi sinir harbine çeviriyor devletteki vicdansız doktorlar
Kesinlikle öyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu dönemlerde, sağsalim kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi

Merhaba randevunuz nasıl geçti?Cinsiyet belli oldu mu
Merhaba ay çok düşünceli bi insanla karşılaştım teşekkür ederim .erkek gibi dedi ama haftaya kesin söylerim dedi bilmiyorum ki sziin belli mı bu arada ;çok değişik bi his ilk gebelik diye mı böyle bilmiyorum ama

Kayseride misin sen? Ankarada yasiyorum ama ben kayseriliyim memleketim benim 15 tatilde gidecegim insallah
Kayseri benim canım ciğerim memleket kadar yakınım ben de sivaslıyım daha doğrusu kayseriye sınır bi ilçedenim o yüzden kayserili sayılırım.Doktorum orada.her iş için kayseriye gideriz akrabalarımızda orda hep.inşallah bizde bu yıl tayin isteyeceğiz.inşallah çıkar ben de 15tatilde orda olacağım devamlı gidip geleceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…