- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
yakın bir şehir filan yok mu canım gidebileceğiniz? bizimde bulunduğumuz yerde özel yok 1 saatlik mesafedeki başka bir şehirde gidiyoruzNiğdede yasıyorum canım mecburıyetten köy desek yeridir. Soyledıklerının hepsını her muayenede yasıyorum ne ara ultrasonu koyuyo ne ara kalk dıyo anlamıyorum bıle 3 kısı alıyolar ıcerı ve es kesinlikle yasak daha esım goremedı bıle hıc yazık. Neysekı sen özele gıdıyormussun burda o sansımda yok benım halıne sukrett canım
Benim dr.um ultrasonu karnıma koyup öyle bi salliyoki bacak arasını gorim kafasını oynarsın fln diye ben de korkuyorum içimden saydiriyom adama buda bisey yaptım sanıyo diyom eşime , ay bi sağlıkla doğursaydıkBatıdan yaşıyorsan yine neyse de bugün gittim cinsiyeti belki söyler diye normal de kontrolüm özel hastanede. Eşimi içeri almadılar. Bebeğimi göreceğim karşıda ekran yoktu otuz saniye sürmedi kalpleri güzel atıyor gayet her şey iyi biri kesin kız diğerini göremedim bitti kalk dedi. Oysa yatmadan cinsiyet için geldim aslında dedim insan azcık sallar falan öylesine baktı yolladı. O kadar kalabalık içinde havasız bekledim de ne oldukızçeme sevindim o da doğru baktıysa. Birde bir hafta büyük çıktılar o da ayrı bir durum 13+4 üz. 15+4 yazmış 15. Haftasın dedi Allah razı olsun yani şimdi iş yapmış oldun diyecektim neyse dedim
Ikili hiç yaptırmadan çünkü yaşdan dolayı risk çıkardı, nifty nin neredeyse aynısı olan panorama test yaptırdık, biruni laboratuvar da 2.450 cvp bekliyoruz, devleti hiç bilmiyorumMerhaba
İkili testi sıkıntılı olup nifty testi yaptıran arkadaşlar var mı ya da nifty için onerebileceginiz bir yer var mıdır?
Devlet Hastanesi'nde nifty testi yapan İstanbul da bildiğiniz hastane var mı?
Teşekkür ederim cevaplarınız için...
Merhaba
İkili testi sıkıntılı olup nifty testi yaptıran arkadaşlar var mı ya da nifty için onerebileceginiz bir yer var mıdır?
Devlet Hastanesi'nde nifty testi yapan İstanbul da bildiğiniz hastane var mı?
Teşekkür ederim cevaplarınız için...
Hahah tesekkur ederiz guzel dileklerin icin sanada saglikli hamilelik insallahMerhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza bulantıdan dolayı bi türlü giriş yapıp yazamıyordum bugün biraz iyiyim yazayım dedim herkese sağlıklı kusmuksuz gazsız sorunsuz hamilelik diliyorum
Aynen öyle canım devlet çok sıkıntı hamilelikte özelde yattıgın yerden görüyorsun bebişini gidemeyen insanlar var Allah herkesin yardımcısı olsun gerçektenYok canım normal kontrolüm özelde randevuya on gün var cinsiyeti belki söyler diye gittik yavrularımı göremedim ki doğru düzgün önündeki ekrandan göreyim diye boynum koptu resmen zaten bir dakika sürmeden kalkmıştım. Çıktığım da şükrettim özel hastaneler var ve gidecek durumum var diye. Bir sürü kadın orda bekliyordu özele gitme durumu olmayanlara da Allah yardım etsin. Büyük şehir de yaşıyorum ama doğum oranı çok yüksek kundakta bebeği var diğeri karnında iki tane yanındabenim yaşadığım yerde kesinlikle devlet hastanesi büyük sıkıntı batıda belki böyle değildir ya da doğum yüzdesi normal olan yerlerde ama burda durum vahim.
Ne güzel maşallah ailede varmıydıEvet canım ikizler
Sen sanslılardansın her zaman cekmıyorsunÇıktığım da şükrettim canım yemin ederim. Bana bakıyor diğerinin tansiyon a bakan var birinin iki test sonucuna bakıyor ne oluyor dedim. Özelde boyuna enine her şeyine bakıp söylüyor ve kendim görüyorum zaten. Bende burdan Niğde nin ilçesinde misin ayrıntılı için merkeze gidince görürsünüz ayrıntılı inşallah canım eşim sinir oldu cinsiyet öğrenemeye gittik çık dediler
Evet var canım ama bizim tedavi ile oldu :)Ne güzel maşallah ailede varmıydı
Her komtrole gıtmek cok zor olucak ama ben adanalıyım zaten 2 hafta sonra adanaya gıdıcem doğum yapacagım özel hastanede muayene olacam canım artık orda cınsıyetı falanda ogrenecez ınsallah sonrasındada sureklı olamasada 2 kere devlete gıdıyorsam 1 kerede adanaya gıtmeye calısıcam boyle cunku cok sıkıntı bılgı bıle vermıyolarKayseriye gitmeni öneririm hem yakın da.
Biz merkezdeyız sözde ama berbat bıryer ya ben adanalıyım canım ama esım kurumsal bır sırkette yonetıcı oldugu ıcın cok bırakıp gıdemıyor 2 saat malum adanada gıdıs gelıs gun bıtıyor ama bundan sonra en azından 2 kontrol devletse 1 kontrol adanadakı dogum yapacagım ozel hastanedeki doktora gidicem ınsallah cunku aydınlatmıyor bılgı vermiyorlar ınsanın aklı kalıyor bebekteyakın bir şehir filan yok mu canım gidebileceğiniz? bizimde bulunduğumuz yerde özel yok 1 saatlik mesafedeki başka bir şehirde gidiyoruz
Anladım canım hayırlısıyla kucagına al inşallahEvet var canım ama bizim tedavi ile oldu :)
İyi bari 2. Bir seçeneğin olmasına çok sevindim özelle devlet arasında uçurum bir fark var kadın doğumda özellikle en hassas olduğumuz dönemi sinir harbine çeviriyor devletteki vicdansız doktorlarBiz merkezdeyız sözde ama berbat bıryer ya ben adanalıyım canım ama esım kurumsal bır sırkette yonetıcı oldugu ıcın cok bırakıp gıdemıyor 2 saat malum adanada gıdıs gelıs gun bıtıyor ama bundan sonra en azından 2 kontrol devletse 1 kontrol adanadakı dogum yapacagım ozel hastanedeki doktora gidicem ınsallah cunku aydınlatmıyor bılgı vermiyorlar ınsanın aklı kalıyor bebekte
Merhaba randevunuz nasıl geçti?Cinsiyet belli oldu muYarin benimde kontrolüm var kızlarbelki söyler. 12+4 olcak yarın çok merak ediyorum
Kesinlikle öyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu dönemlerde, sağsalim kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimiziİyi bari 2. Bir seçeneğin olmasına çok sevindim özelle devlet arasında uçurum bir fark var kadın doğumda özellikle en hassas olduğumuz dönemi sinir harbine çeviriyor devletteki vicdansız doktorlar
Kayseriye gitmeni öneririm hem yakın da.
Merhaba ay çok düşünceli bi insanla karşılaştımMerhaba randevunuz nasıl geçti?Cinsiyet belli oldu mu
Kayseri benim canım ciğerim memleket kadar yakınım ben de sivaslıyım daha doğrusu kayseriye sınır bi ilçedenim o yüzden kayserili sayılırım.Doktorum orada.her iş için kayseriye gideriz akrabalarımızda orda hep.inşallah bizde bu yıl tayin isteyeceğiz.inşallah çıkarKayseride misin sen? Ankarada yasiyorum ama ben kayseriliyim memleketim benim 15 tatilde gidecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?