Merhaba ay çok düşünceli bi insanla karşılaştımteşekkür ederim .erkek gibi dedi ama haftaya kesin söylerim dedi bilmiyorum ki sziin belli mı bu arada ;çok değişik bi his ilk gebelik diye mı böyle bilmiyorum ama
Merhaba ay çok düşünceli bi insanla karşılaştımteşekkür ederim .erkek gibi dedi ama haftaya kesin söylerim dedi bilmiyorum ki sziin belli mı bu arada ;çok değişik bi his ilk gebelik diye mı böyle bilmiyorum ama
İkili yarına kaldı.doktor baktı 12 haftalık dedı 11+4 dü normalde ama bilmiorum ya buyudu ya mustafa beyle hayrunnısanın ultrasyn farklı çıkarıo.dahiliyecide dozu arttrdı karamsar gibiydi kaç haftalık oldu dedı 12 dedım bu degerı düşürmemiz lazım dedı.kalp çarpntım var dedgm halde ilaç yapar arttırmak zorundayız dedı.cinsiyetide sordum daha küçük dedi bakmadı bence.yarın büyük ultrasynda da sorarım.Candysisters canım naptın?nasıl geçti?
Canım büyük çıkabilir normal.Benimki de 4 gün önde çıktı.bu bence iyi birşey.ama tabi başka bir doktorun teyit etmesi de lazım ben o kadını sevmiyorumİkili yarına kaldı.doktor baktı 12 haftalık dedı 11+4 dü normalde ama bilmiorum ya buyudu ya mustafa beyle hayrunnısanın ultrasyn farklı çıkarıo.dahiliyecide dozu arttrdı karamsar gibiydi kaç haftalık oldu dedı 12 dedım bu degerı düşürmemiz lazım dedı.kalp çarpntım var dedgm halde ilaç yapar arttırmak zorundayız dedı.cinsiyetide sordum daha küçük dedi bakmadı bence.yarın büyük ultrasynda da sorarım.
Sizinle de aynıyım benim cinsiyet de belli değil.ayın 15inde belli olur inşallah.diğer bebişin cinsiyeti neydiAllah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hamileliğin hepsi de ayrı güzel bence, benim de ikinci ama sanki ilk gibi heyecanla bekliyorum minnoşumu
Bize de doktor cinsiyetini net söylemedi, büyük ihtimal kız dedi, dün başka doktora gittik, o da erkek olabilir dedi, iyice meraklandıkbir haftaya kadar netleşir dedi, sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah
Bende de oluyor cnm, hem hamilelik hem de iğne etkiliyordur bence.Canım büyük çıkabilir normal.Benimki de 4 gün önde çıktı.bu bence iyi birşey.ama tabi başka bir doktorun teyit etmesi de lazım ben o kadını sevmiyorumilaç dozu artabilir bunun sakıncası yok canım ama kalp çarpıntısı bende de var hatta şimdi aklımdan geçiriyordum kızlara bi sorayım diye.özellikle yemek yedikten sonra ya da pıhtılaşma iğnesini yaptıktan sonra oluyor.şu an bile var mesela.nefesimi toplayamıyorum.
Senin geç döllenme miydi cnm?İkili yarına kaldı.doktor baktı 12 haftalık dedı 11+4 dü normalde ama bilmiorum ya buyudu ya mustafa beyle hayrunnısanın ultrasyn farklı çıkarıo.dahiliyecide dozu arttrdı karamsar gibiydi kaç haftalık oldu dedı 12 dedım bu degerı düşürmemiz lazım dedı.kalp çarpntım var dedgm halde ilaç yapar arttırmak zorundayız dedı.cinsiyetide sordum daha küçük dedi bakmadı bence.yarın büyük ultrasynda da sorarım.
Amin amin inşallah hayırlısıyla alalim kucağımizaAllah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hamileliğin hepsi de ayrı güzel bence, benim de ikinci ama sanki ilk gibi heyecanla bekliyorum minnoşumu
Bize de doktor cinsiyetini net söylemedi, büyük ihtimal kız dedi, dün başka doktora gittik, o da erkek olabilir dedi, iyice meraklandıkbir haftaya kadar netleşir dedi, sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah
Bakalım ya ,ay ne yalan soylıyım kızı bi tık daha fazla istemiştim .ama bugün onun varlığıni görünce de saglikli olsun da ne önemi varinşallah gönlünüzden geçen olur.sizinle günümüz aynı.benimki de belli değil kendi doktorumla randevum ayın 15inde.gerçekten değişik bir his inşallah benim de ilk olacak.Ama gördüğüm kadarıyla bu yıl erkek yılı
13.haftadayım normalde bugün 12+4 ama benim 4 gün önde bebek yani 14.haftaya girmiş oluyorum herhalde.burada ultrason görüntüsünü yollayıp cinsiyet tahmini yapan bir sayfa var.Nub teorisine göre cinsiyet öğrenme diye.istersen oraya ultrason görüntünü yolla tahmin etsinler.baya baya tutuyor onların tahmini.Amin amin inşallah hayırlısıyla alalim kucağımiza
Doğrudur o duyguyu bilmediğimiz için acaba mı diyoruz. Hepsinin heyecanı bambaşkadır . Annelik hissi olduğu gibi muhteşemdir yakaçıncı hafta sizinki
Sen de mi iğne kullanıyordun canımBende de oluyor cnm, hem hamilelik hem de iğne etkiliyordur bence.
ya hadi bakalım yumuş seninki de erkek mi acaba önden önden gidiyomuş13.haftadayım normalde bugün 12+4 ama benim 4 gün önde bebek yani 14.haftaya girmiş oluyorum herhalde.burada ultrason görüntüsünü yollayıp cinsiyet tahmini yapan bir sayfa var.Nub teorisine göre cinsiyet öğrenme diye.istersen oraya ultrason görüntünü yolla tahmin etsinler.baya baya tutuyor onların tahmini.
Ah keske bizde istesek esimin memleketi ankara ovyuzden buradayiz o kadar cok istiyorum ki bende kayseriye tasinmayi dogum esnasinda ne dua edersen olur derler ya ben kayseri diyecegimKayseri benim canım ciğerim memleket kadar yakınım ben de sivaslıyım daha doğrusu kayseriye sınır bi ilçedenim o yüzden kayserili sayılırım.Doktorum orada.her iş için kayseriye gideriz akrabalarımızda orda hep.inşallah bizde bu yıl tayin isteyeceğiz.inşallah çıkarben de 15tatilde orda olacağım devamlı gidip geleceğim inşallah
Ahh canım inşallah.Allah gönlümüzdekini versin.Ah keske bizde istesek esimin memleketi ankara ovyuzden buradayiz o kadar cok istiyorum ki bende kayseriye tasinmayi dogum esnasinda ne dua edersen olur derler ya ben kayseri diyecegim
Kendi doktorum kemik yapısından erkek olabilir demişti daha 10.haftada.Sonra çin takvimine baktım kız diyordu.ultrason görüntüsünü attım buradaki sayfalara bi taraf kız dedi bi taraf erkekya hadi bakalım yumuş seninki de erkek mi acaba önden önden gidiyomuş
Bi bakayım kuzum biraz supriz olsun istiyorum ama dayanmakta çok güç
Hayırlısı olsun hakkımızda
Valla evet ya insan her habere farklı sevinir galibaKendi doktorum kemik yapısından erkek olabilir demişti daha 10.haftada.Sonra çin takvimine baktım kız diyordu.ultrason görüntüsünü attım buradaki sayfalara bi taraf kız dedi bi taraf erkeko yüzden marak ediyorum ama bize ikisi de lazım ilk olduğu için.
Çok şükür hiç ağrım olmadı ama parol da içebilirsin sanırım.Kızlar baş ağrısı için ne yapıyorsunuz acaba? Doktorum minoset içebilirsin dedi ama ben içmiyorum inatla
Evet cnmSen de mi iğne kullanıyordun canım
Ben sabah akşam kullanıyorum bi de yanında coraspin içiyorum sanırım kan hızlı pompalanıyor bu süreçte o yüzden kalp çarpıntısı oluşuyor diye tahmin ediyorum.Ama özellikle sabah kahvaltısından sonra daha fazla oluyor.Bunu sorcam doktora gittiğimde.Evet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?