2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

inşallah gönlünüzden geçen olur.sizinle günümüz aynı.benimki de belli değil kendi doktorumla randevum ayın 15inde.gerçekten değişik bir his inşallah benim de ilk olacak.Ama gördüğüm kadarıyla bu yıl erkek yılı

Allah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hamileliğin hepsi de ayrı güzel bence, benim de ikinci ama sanki ilk gibi heyecanla bekliyorum minnoşumu
Bize de doktor cinsiyetini net söylemedi, büyük ihtimal kız dedi, dün başka doktora gittik, o da erkek olabilir dedi, iyice meraklandık bir haftaya kadar netleşir dedi, sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah

Candysisters canım naptın?nasıl geçti?
İkili yarına kaldı.doktor baktı 12 haftalık dedı 11+4 dü normalde ama bilmiorum ya buyudu ya mustafa beyle hayrunnısanın ultrasyn farklı çıkarıo.dahiliyecide dozu arttrdı karamsar gibiydi kaç haftalık oldu dedı 12 dedım bu degerı düşürmemiz lazım dedı.kalp çarpntım var dedgm halde ilaç yapar arttırmak zorundayız dedı.cinsiyetide sordum daha küçük dedi bakmadı bence.yarın büyük ultrasynda da sorarım.

Canım büyük çıkabilir normal.Benimki de 4 gün önde çıktı.bu bence iyi birşey.ama tabi başka bir doktorun teyit etmesi de lazım ben o kadını sevmiyorum ilaç dozu artabilir bunun sakıncası yok canım ama kalp çarpıntısı bende de var hatta şimdi aklımdan geçiriyordum kızlara bi sorayım diye.özellikle yemek yedikten sonra ya da pıhtılaşma iğnesini yaptıktan sonra oluyor.şu an bile var mesela.nefesimi toplayamıyorum.

Sizinle de aynıyım benim cinsiyet de belli değil.ayın 15inde belli olur inşallah.diğer bebişin cinsiyeti neydi

Bende de oluyor cnm, hem hamilelik hem de iğne etkiliyordur bence.

Senin geç döllenme miydi cnm?

Amin amin inşallah hayırlısıyla alalim kucağımiza
Doğrudur o duyguyu bilmediğimiz için acaba mı diyoruz. Hepsinin heyecanı bambaşkadır . Annelik hissi olduğu gibi muhteşemdir ya kaçıncı hafta sizinki

Bakalım ya ,ay ne yalan soylıyım kızı bi tık daha fazla istemiştim .ama bugün onun varlığıni görünce de saglikli olsun da ne önemi var evet farkettim onu ya Bakalım gerçekten tutturabilcekmiyiz günleri

13.haftadayım normalde bugün 12+4 ama benim 4 gün önde bebek yani 14.haftaya girmiş oluyorum herhalde.burada ultrason görüntüsünü yollayıp cinsiyet tahmini yapan bir sayfa var.Nub teorisine göre cinsiyet öğrenme diye.istersen oraya ultrason görüntünü yolla tahmin etsinler.baya baya tutuyor onların tahmini.

ya hadi bakalım yumuş seninki de erkek mi acaba önden önden gidiyomuş
Bi bakayım kuzum biraz supriz olsun istiyorum ama dayanmakta çok güç
Hayırlısı olsun hakkımızda

Ah keske bizde istesek esimin memleketi ankara ovyuzden buradayiz o kadar cok istiyorum ki bende kayseriye tasinmayi dogum esnasinda ne dua edersen olur derler ya ben kayseri diyecegim

Ah keske bizde istesek esimin memleketi ankara ovyuzden buradayiz o kadar cok istiyorum ki bende kayseriye tasinmayi dogum esnasinda ne dua edersen olur derler ya ben kayseri diyecegim
Ahh canım inşallah.Allah gönlümüzdekini versin.

ya hadi bakalım yumuş seninki de erkek mi acaba önden önden gidiyomuş
Bi bakayım kuzum biraz supriz olsun istiyorum ama dayanmakta çok güç
Hayırlısı olsun hakkımızda
Kendi doktorum kemik yapısından erkek olabilir demişti daha 10.haftada.Sonra çin takvimine baktım kız diyordu.ultrason görüntüsünü attım buradaki sayfalara bi taraf kız dedi bi taraf erkek o yüzden marak ediyorum ama bize ikisi de lazım ilk olduğu için.

Valla evet ya insan her habere farklı sevinir galibazaman geçmek bilmiyo valla
Yine doktora aynı zamanlarda gidicez galiba bende 17 sine aldım randevuyu bakalım nasıl olcak

Kızlar baş ağrısı için ne yapıyorsunuz acaba? Doktorum minoset içebilirsin dedi ama ben içmiyorum inatla

Ben sabah akşam kullanıyorum bi de yanında coraspin içiyorum sanırım kan hızlı pompalanıyor bu süreçte o yüzden kalp çarpıntısı oluşuyor diye tahmin ediyorum.Ama özellikle sabah kahvaltısından sonra daha fazla oluyor.Bunu sorcam doktora gittiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…