Ben sormuştum cnm normal demişti bana. Ben sabah akşam kullanmıyorum ama aspirin bende de var.Ben sabah akşam kullanıyorum bi de yanında coraspin içiyorum sanırım kan hızlı pompalanıyor bu süreçte o yüzden kalp çarpıntısı oluşuyor diye tahmin ediyorum.Ama özellikle sabah kahvaltısından sonra daha fazla oluyor.Bunu sorcam doktora gittiğimde.
Bana onu önerdi doktorum sürekli oluyor bende baş ağrısı ya uyusam geçer belki vicks zararlımı sürsemÇok şükür hiç ağrım olmadı ama parol da içebilirsin sanırım.
Aynen bende acaba iyi mi nasıl sürekli aklımda rüyalarıma kadar giriyor artık analık işteBenim kontrol pazartesi günü soracagim bi sürü sey var insallah unutmam
Kizlar sizede oluyomu vesvese
Acaba duruyormu yasiyor mu (tövbe) kalbi atiyomuvs bisürü sacma sapan fikir sanki herkes hissediyormus da ben de tık yok gibi
Sacmaladigimi biliyorum bu arada ama sizden de duymak iyi gelecek sanırım
Ben de çok oluyo neden bilmiyorum , insan kontrolden iki gün sonra başlıyo. Ilk başta böyle değildim galibaBenim kontrol pazartesi günü soracagim bi sürü sey var insallah unutmam
Acaba duruyormu yasiyor mu (tövbe) kalbi atiyomuvs bisürü sacma sapan fikir sanki herkes hissediyormus da ben de tık yok gibi
Magnezyum tablet yazdı bana doktorum ağrıları hafifletiyormus ama benim baş agrilarimi kesen bir şey olmadı böyle bir işkence olamaz bana da parol alabilirsin dedi ama almıyorum migren atağında bileKızlar baş ağrısı için ne yapıyorsunuz acaba? Doktorum minoset içebilirsin dedi ama ben içmiyorum inatla
Benim bebiş küçüktü ya canım biraz buyumuş tabıkı iyi bişey ama normale gore hala 1 hafta küçük.muatafa beye göre 10 gün küçüktü hayrunnısaya gore 7 gün küçükCanım büyük çıkabilir normal.Benimki de 4 gün önde çıktı.bu bence iyi birşey.ama tabi başka bir doktorun teyit etmesi de lazım ben o kadını sevmiyorumilaç dozu artabilir bunun sakıncası yok canım ama kalp çarpıntısı bende de var hatta şimdi aklımdan geçiriyordum kızlara bi sorayım diye.özellikle yemek yedikten sonra ya da pıhtılaşma iğnesini yaptıktan sonra oluyor.şu an bile var mesela.nefesimi toplayamıyorum.
Evet canım ama bi doktrda farklı birinde farklı cıkıoSenin geç döllenme miydi cnm?
Cift yumurta mi ikizlerAynen en azından değişmeyeceği kesinleşti çok emin olarak kız dedion güne bakalım yanına ne gelecek.
Ben rahat oldugum tarafa yatmayi tercih ediyorum. Zaten su haftalar henüz sorun olmaz, göbişler buyudukce zaten baski hissedip dogru tarafa yatariz merak etme canimKendimi dinlememeye çalışıyorum, dinlesem hep bi yerlerim ağrıyor. hani 2. trimester balayıydı..bir de kızlar sağa sola yatmak sıkıntı yapmaz di mi gebelikte.
O kocaman gebe yastigini almadim almamdabi de doktor gebe yastığı alabilirsin dedi, sizin aldığınız kullandığınız var mıdır ? önerebileceğiiniz.
Gececek insalllah canim, benim azalmaya basladi hattaAh bu koku hassasiyetim geçecek mi birgün herkes herşey kokuyor bulantilarim ..Allah'ım artık evimden tiksinmek istemiyorum evimi sevmek istiyorum :'(
Bende öyleyim canım bi kaç gündür hamıle gbı hissetmıodum çok şükür bugün gttım saglıklıymıs hamıle kıyafet bıle aldımBenim kontrol pazartesi günü soracagim bi sürü sey var insallah unutmam
He bide benki her muayene günü bir poşet hazırlayım gıdıorum bir kat kıyafet hasta bezi .Muayeneye gidip öldgnü öğrendgm için hep .yani senden beteri var burdaBenim kontrol pazartesi günü soracagim bi sürü sey var insallah unutmam
Ayy 4 müMaster benim 4. doğacak inşallah ve aynı duyguları yaşıyorum elimde değil. Bunlar normal sanırım. Sağlıcakla kucağımıza alırsak hepsi geçecek.
Ben ilk 3 ayda yaşamadığımı 14. Haftada yaşamaya başladım. Tam 4. Aya geçmişken mide bulantilarim arttı. Uyku hali aşırılaştı. Halsizlik tavan durumda. Allah yardımcımız olsun hepimizin de. Hamileyken ayrı sıkıntılar , doğunca ayrı sıkıntılar :) En büyük derdimiz böyle olsun. Yeter ki evlatlar sağlıklı olsun.
Geçmiş olsun o zaman kardiyoloğa da görün senAlyaliya bide benim kalbimde sızıntı var kalp kapağım sızsırıyor sanırım onunda etkısı var çarpıntıda
Yok canim test testtir onun sonucuna bakar isterseBen ikili testi yaptırdım ama sonuçları aldıktan sonra dr değiştirmeyi düşünüyorum. Yeni dr başka hastane, tekrar ister mi ki acaba ikili test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?