2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben sormuştum cnm normal demişti bana. Ben sabah akşam kullanmıyorum ama aspirin bende de var.

Benim kontrol pazartesi günü soracagim bi sürü sey var insallah unutmam
Kizlar sizede oluyomu vesvese
Acaba duruyormu yasiyor mu (tövbe) kalbi atiyomu vs bisürü sacma sapan fikir sanki herkes hissediyormus da ben de tık yok gibi
Sacmaladigimi biliyorum bu arada ama sizden de duymak iyi gelecek sanırım

Aynen bende acaba iyi mi nasıl sürekli aklımda rüyalarıma kadar giriyor artık analık işte

Ben de çok oluyo neden bilmiyorum , insan kontrolden iki gün sonra başlıyo. Ilk başta böyle değildim galiba ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey yolunda

Kızlar baş ağrısı için ne yapıyorsunuz acaba? Doktorum minoset içebilirsin dedi ama ben içmiyorum inatla
Magnezyum tablet yazdı bana doktorum ağrıları hafifletiyormus ama benim baş agrilarimi kesen bir şey olmadı böyle bir işkence olamaz bana da parol alabilirsin dedi ama almıyorum migren atağında bile

Benim bebiş küçüktü ya canım biraz buyumuş tabıkı iyi bişey ama normale gore hala 1 hafta küçük.muatafa beye göre 10 gün küçüktü hayrunnısaya gore 7 gün küçük Bana doktor kalp çarpıntını tiroit ilacı yapar dedı yinede dozu arttrmamız lazım dedı.Benim bugün çok arttıya 5 dkkada bi gelio

Ah bu koku hassasiyetim geçecek mi birgün herkes herşey kokuyor bulantilarim ..Allah'ım artık evimden tiksinmek istemiyorum evimi sevmek istiyorum :'(

Aynen en azından değişmeyeceği kesinleşti çok emin olarak kız dedi on güne bakalım yanına ne gelecek.
Cift yumurta mi ikizler
Kendimi dinlememeye çalışıyorum, dinlesem hep bi yerlerim ağrıyor. hani 2. trimester balayıydı.. bir de kızlar sağa sola yatmak sıkıntı yapmaz di mi gebelikte.
Ben rahat oldugum tarafa yatmayi tercih ediyorum. Zaten su haftalar henüz sorun olmaz, göbişler buyudukce zaten baski hissedip dogru tarafa yatariz merak etme canim rahat olmak ve bolca uyumak en sagliklisi
bi de doktor gebe yastığı alabilirsin dedi, sizin aldığınız kullandığınız var mıdır ? önerebileceğiiniz.
O kocaman gebe yastigini almadim almamda ben ilk gebelikte bacak arama yastik koyardim bazen de gobisimin altina koyup oyle rahat ederdim gereksiz kalabalik sevmedigimden o yastigi almayi hic dusunmedim
Ah bu koku hassasiyetim geçecek mi birgün herkes herşey kokuyor bulantilarim ..Allah'ım artık evimden tiksinmek istemiyorum evimi sevmek istiyorum :'(
Gececek insalllah canim, benim azalmaya basladi hatta Seninde zamanla gececektir, malesef cogumuz yasadik ve yasiyoruz ben de 2. Trimester icin umutluyum bakalim hayirlisi

Bende öyleyim canım bi kaç gündür hamıle gbı hissetmıodum çok şükür bugün gttım saglıklıymıs hamıle kıyafet bıle aldım sende inşallah güzel haber alırsın sıkma canını

He bide benki her muayene günü bir poşet hazırlayım gıdıorum bir kat kıyafet hasta bezi .Muayeneye gidip öldgnü öğrendgm için hep .yani senden beteri var burda

Master benim 4. doğacak inşallah ve aynı duyguları yaşıyorum elimde değil. Bunlar normal sanırım. Sağlıcakla kucağımıza alırsak hepsi geçecek.

Ben ilk 3 ayda yaşamadığımı 14. Haftada yaşamaya başladım. Tam 4. Aya geçmişken mide bulantilarim arttı. Uyku hali aşırılaştı. Halsizlik tavan durumda. Allah yardımcımız olsun hepimizin de. Hamileyken ayrı sıkıntılar , doğunca ayrı sıkıntılar :) En büyük derdimiz böyle olsun. Yeter ki evlatlar sağlıklı olsun.

Alyaliya bide benim kalbimde sızıntı var kalp kapağım sızsırıyor sanırım onunda etkısı var çarpıntıda

Ben ikili testi yaptırdım ama sonuçları aldıktan sonra dr değiştirmeyi düşünüyorum. Yeni dr başka hastane, tekrar ister mi ki acaba ikili test?

Ayy 4 mü ben 2.yi bile gözümde büyütüyorumda azicik içime su serpsen ne güzel olurdu zor zamanlar hemen gecicek ve büyüyecekler dimi

Ben ikili testi yaptırdım ama sonuçları aldıktan sonra dr değiştirmeyi düşünüyorum. Yeni dr başka hastane, tekrar ister mi ki acaba ikili test?
Yok canim test testtir onun sonucuna bakar isterse Ben özelde kontrollere gidiyorum ama kan testlerimi devlette yaptiriyorum doktoruma da onlari gosteriyorum, çünkü neden ekstra para vereyimki

Kızlar gören bilgisi olan varsa acil yazabilir mı? Ben ilk zamanlar çok kötü geçiriyodum her dk kusma vs. Hatta sürekli kan kusuyodum.ama atlatmıştık o dönemleri ara ara midem bulanıp çıkarsam da kan kurmamıştım. Bi anda kusmaya başladım yine kan geldi . Bi sıkıntı olur mu bi fikriniz var mı?

Petisko en güzel zamanları küçüklükleri desem :) Büyük kızım lgs ye girecek bu sene. Stresi evi kaplamis durumda. Oğlum çok afacan evde sürekli yaramazlık derdinde. Ufak kızım 2,5 yaşında ve en hareketli zamanları. Evdeki halimi tahmin edebilirsin :) Allah a şükürler olsun bütün evlatlarım için. Şunu da doğurup büyütsem bi 40 tan sonra bolca gezip tozucam :)) Evet çok zor ama çok güzeller yaaa. Allah isteyen herkese nasip etsin. Özet geçmem gerekirse bence en rahat zamanları ayaklanana kadar olan zamanları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…