2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende bikac gündür iyiydim bugün yine kustum ve az önce ilk defa hafif kirmizi pihti da cikardim. Sanirim bogazlarimiz tahris oluyor öğürurken bir sorun yoktur Alllahin izniyle icini ferah tut

Kusmaktan dolayı boğazda aşınma oluyor bazen ondan kanama olmuş olabilir. En kısa zamanda doktorunuza gorunseniz iyi olur. Ama kötü düşünmeyin inşallah sıkıntı yoktur.

Lgs mi ayyy yaş araliklari harikaymis benim de kizim 3 yasina merdiven dayadi ve acayip hareketli ben de keyfime düşkünüm ve azicikta sabirsiz Allah yardimcimiz olsun ama hikayeni cok sevdim darisi basima

Bende de oluyor öğürmekten boğaz tahriş oluyor bana en son kontrolde kusmayı önlemek için zofer 8 mg hap verdi faydasını gördüm iki gündür içiyorum su bile içemiyordum çok kötüydüm

İgne felan olmuyorum ama o carpinti bende de var canim yaslilar gibi hohyy yaparak konusuyorum. Bu arada kizlar benim ilk gebeligimde sifir catlakla ciktim sadece hindistan cevizi surerek bunda suandan itibaren kizarmis karnimin alti sanirim catlamam baslamis benim cildim cok kurudu faekettim ama biraz gec harekete gectim kasintimda ondan. Onunde sonunda bozuluyormus vucut ne yapsanda

Benım kızım daha senınkıler kadar buyumedı ama bende senın gbı düşünüyorum.Gece uyandıklarımız zor gelıyor ama en rahat dönemleri o dönemler.Sana itiraz yok ne versen yıyo ne gıydırsen giyiyor.Benım sıpa daha gecen gün bu havada yazlık ayakkabı giydi ikna edemedık kırmızı kırmızı yazlıkları gıydı bana gülen varsa gülmeyin komşunuza gelir başınıza Ben kime güldüysem artık sözün özü Allah sana kolaylık versin ergenlık dönemlerini düşünmek bile istemıorum

Yok canim test testtir onun sonucuna bakar isterse Ben özelde kontrollere gidiyorum ama kan testlerimi devlette yaptiriyorum doktoruma da onlari gosteriyorum, çünkü neden ekstra para vereyimki
Ben testlerimden birini aile hekimliğinde yaptırmıştım. Dr aile hekimliği yanlış bakıyor dedi testi tekrarladık. Özeldi o da.
Bu ikili test papp-a free beta hcg falan sonucu çıkmış benim netten baktım ama sonuç olduğu gibi yazıyo düz sayılar, yani riskler falan yok. Dr mu hesaplıyo nasıl yapıyo bunu. Yoksa çıktı hali başka mı olur

Çıktı halinde riskler görünüyor yaş riski bir şey daha yazıyor

Kızlar aranızda kabızlık ilacı kullanan varmı.4 gündür tık yok patlıycam tüm herseyi denedim banamısın demedi.

Kızlar aranızda kabızlık ilacı kullanan varmı.4 gündür tık yok patlıycam tüm herseyi denedim banamısın demedi.
Günaydın önceki hamileliğimde duphalac vermişti doktorum. Kabızlık fena. geçmiş olsun.

ben de adanalıyım :)

Evet gerçekten çok fenaymış .çok teşekkür ederim .kaç haftalıkken başlamıştınız.
Yine bu haftalardı. Yalnız çookk tatlı bir şurup. Tatlıyı sevmediğimden çok zor içerdim. Hiç ilaç tadı yok. Sanırsın şerbet içiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…