Bende bikac gündür iyiydim bugün yine kustum ve az önce ilk defa hafif kirmizi pihti da cikardim. Sanirim bogazlarimiz tahris oluyor öğürurkenKızlar gören bilgisi olan varsa acil yazabilir mı? Ben ilk zamanlar çok kötü geçiriyodum her dk kusma vs. Hatta sürekli kan kusuyodum.ama atlatmıştık o dönemleri ara ara midem bulanıp çıkarsam da kan kurmamıştım. Bi anda kusmaya başladım yine kan geldi . Bi sıkıntı olur mu bi fikriniz var mı?
Kızlar gören bilgisi olan varsa acil yazabilir mı? Ben ilk zamanlar çok kötü geçiriyodum her dk kusma vs. Hatta sürekli kan kusuyodum.ama atlatmıştık o dönemleri ara ara midem bulanıp çıkarsam da kan kurmamıştım. Bi anda kusmaya başladım yine kan geldi . Bi sıkıntı olur mu bi fikriniz var mı?
Lgs miPetisko en güzel zamanları küçüklükleri desem :) Büyük kızım lgs ye girecek bu sene. Stresi evi kaplamis durumda. Oğlum çok afacan evde sürekli yaramazlık derdinde. Ufak kızım 2,5 yaşında ve en hareketli zamanları. Evdeki halimi tahmin edebilirsin :) Allah a şükürler olsun bütün evlatlarım için. Şunu da doğurup büyütsem bi 40 tan sonra bolca gezip tozucam :)) Evet çok zor ama çok güzeller yaaa. Allah isteyen herkese nasip etsin. Özet geçmem gerekirse bence en rahat zamanları ayaklanana kadar olan zamanları :))
Kalp kapağı gevşekliği miAlyaliya bide benim kalbimde sızıntı var kalp kapağım sızsırıyor sanırım onunda etkısı var çarpıntıda
Bende de oluyor öğürmekten boğaz tahriş oluyor bana en son kontrolde kusmayı önlemek için zofer 8 mg hap verdi faydasını gördüm iki gündür içiyorum su bile içemiyordum çok kötüydümKızlar gören bilgisi olan varsa acil yazabilir mı? Ben ilk zamanlar çok kötü geçiriyodum her dk kusma vs. Hatta sürekli kan kusuyodum.ama atlatmıştık o dönemleri ara ara midem bulanıp çıkarsam da kan kurmamıştım. Bi anda kusmaya başladım yine kan geldi . Bi sıkıntı olur mu bi fikriniz var mı?
İgne felan olmuyorum ama o carpinti bende de var canim yaslilar gibi hohyy yaparak konusuyorum. Bu arada kizlar benim ilk gebeligimde sifir catlakla ciktim sadece hindistan cevizi surerek bunda suandan itibaren kizarmis karnimin alti sanirim catlamam baslamis benim cildim cok kurudu faekettim ama biraz gec harekete gectim kasintimda ondan. Onunde sonunda bozuluyormus vucut ne yapsandaCanım büyük çıkabilir normal.Benimki de 4 gün önde çıktı.bu bence iyi birşey.ama tabi başka bir doktorun teyit etmesi de lazım ben o kadını sevmiyorumilaç dozu artabilir bunun sakıncası yok canım ama kalp çarpıntısı bende de var hatta şimdi aklımdan geçiriyordum kızlara bi sorayım diye.özellikle yemek yedikten sonra ya da pıhtılaşma iğnesini yaptıktan sonra oluyor.şu an bile var mesela.nefesimi toplayamıyorum.
Bende düşüxndümde hamılelık bi engel olmaz demi muayene ederler yaniGeçmiş olsun o zaman kardiyoloğa da görün sen
Benım kızım daha senınkıler kadar buyumedı ama bende senın gbı düşünüyorum.Gece uyandıklarımız zor gelıyor ama en rahat dönemleri o dönemler.Sana itiraz yok ne versen yıyo ne gıydırsen giyiyor.Benım sıpa daha gecen gün bu havada yazlık ayakkabı giydi ikna edemedık kırmızı kırmızı yazlıkları gıydıPetisko en güzel zamanları küçüklükleri desem :) Büyük kızım lgs ye girecek bu sene. Stresi evi kaplamis durumda. Oğlum çok afacan evde sürekli yaramazlık derdinde. Ufak kızım 2,5 yaşında ve en hareketli zamanları. Evdeki halimi tahmin edebilirsin :) Allah a şükürler olsun bütün evlatlarım için. Şunu da doğurup büyütsem bi 40 tan sonra bolca gezip tozucam :)) Evet çok zor ama çok güzeller yaaa. Allah isteyen herkese nasip etsin. Özet geçmem gerekirse bence en rahat zamanları ayaklanana kadar olan zamanları :))
Aynen öyle oluo sanırım kan sızıomuş.şimdi dahada artmıştır herldeKalp kapağı gevşekliği mi
Ben testlerimden birini aile hekimliğinde yaptırmıştım. Dr aile hekimliği yanlış bakıyor dedi testi tekrarladık. Özeldi o da.Yok canim test testtir onun sonucuna bakar isterseBen özelde kontrollere gidiyorum ama kan testlerimi devlette yaptiriyorum doktoruma da onlari gosteriyorum, çünkü neden ekstra para vereyimki
Yok canım hatta keşke kadın doğumcuya söylesen o yönlendirirdi seni.bu önemli bir durum belki tavsiyeleri falan olurBende düşüxndümde hamılelık bi engel olmaz demi muayene ederler yani
Çıktı halinde riskler görünüyor yaş riski bir şey daha yazıyorBen testlerimden birini aile hekimliğinde yaptırmıştım. Dr aile hekimliği yanlış bakıyor dedi testi tekrarladık. Özeldi o da.
Bu ikili test papp-a free beta hcg falan sonucu çıkmış benim netten baktım ama sonuç olduğu gibi yazıyo düz sayılar, yani riskler falan yok. Dr mu hesaplıyo nasıl yapıyo bunu. Yoksa çıktı hali başka mı olur
Tamam o zamanÇıktı halinde riskler görünüyor yaş riski bir şey daha yazıyor
Günaydın önceki hamileliğimde duphalac vermişti doktorum. Kabızlık fena. geçmiş olsun.Kızlar aranızda kabızlık ilacı kullanan varmı.4 gündür tık yok patlıycam tüm herseyi denedim banamısın demedi.
Evet gerçekten çok fenaymış .çok teşekkür ederim .kaç haftalıkken başlamıştınız.Günaydın önceki hamileliğimde duphalac vermişti doktorum. Kabızlık fena. geçmiş olsun.
ben de adanalıyım :)Her komtrole gıtmek cok zor olucak ama ben adanalıyım zaten 2 hafta sonra adanaya gıdıcem doğum yapacagım özel hastanede muayene olacam canım artık orda cınsıyetı falanda ogrenecez ınsallah sonrasındada sureklı olamasada 2 kere devlete gıdıyorsam 1 kerede adanaya gıtmeye calısıcam boyle cunku cok sıkıntı bılgı bıle vermıyolar
Yine bu haftalardı. Yalnız çookk tatlı bir şurup. Tatlıyı sevmediğimden çok zor içerdim. Hiç ilaç tadı yok. Sanırsın şerbet içiyorsun.Evet gerçekten çok fenaymış .çok teşekkür ederim .kaç haftalıkken başlamıştınız.
Bende şuanda da kabızlık oldu kan ilacını değiştik. Sizinde kan ilacından olabilir mi?Evet gerçekten çok fenaymış .çok teşekkür ederim .kaç haftalıkken başlamıştınız.
Ben ikili testi yaptırdım ama sonuçları aldıktan sonra dr değiştirmeyi düşünüyorum. Yeni dr başka hastane, tekrar ister mi ki acaba ikili test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?