2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

gunaydın herkese.valla şu evhamım bitmedi gitti.haftaya dr gidecem pazartesi yada salı.ödüm kopuyo.ilk defa böyle bi hamilelik geçiriyorum.bulantı yok ağzımın tadı yerinde.iştahım açık.yemeğimi filan yiyorum.inş Allahız izniyle sorun yoktur.normalde 4ayım bitene kadar bulantım olurdu.ne olur bana dua edin.hayırlı güzl haberler paylaşalım burda.sabah tartıldım gram almamışım.şaşırdım.ben enaz 3 kilo almışım sanıyordum.bana öyle gelmiş demek.ayrıca kabızlık sıkıntım var bu aralar çok kötüyüm.hatta dün akşam büyük abdestten baya kanamam oldu.komposto düzenli tüketiyorum ama işe yaramıyor.çünkü karbonhidrat çok tüketiyorum.her sabah 1 tane simit yerim.çok severim

Mrb temmuz anneleri arkadaşlar ayrıntılı ultrason yapıcak olanlarınız var mı varsa özel mi devlet mi fiyatları hakkında bilgisi olan var mı istanbul avrupa yakında tavsiye edebileceğiniz yerler varsa bilgi verir misiniz

Kızlar günaydın aranızda hamilelikte grip geçiren var mı?
Ne kullandınız, burnum tıkalı ateşim var bir de çalışma ortamı

Kızlar günaydın aranızda hamilelikte grip geçiren var mı?
Ne kullandınız, burnum tıkalı ateşim var bir de çalışma ortamı
hemde 15 günde 2 sefer grip oldum.dr parol verdi çok rahatsız olursan kullan diye o kadar.başkada bişey vermedi.ama benim ateşim yoktu.ateş iyi değil eğer yükselirse durma dr git yada parol at hafif terle ateşinide düşürebilir.ıhlamur tarçın zencefil ballı süt filan içmiştim bol bol.özellikle drum zencefili tüket dedi kaynat tazesinin suyunu iç tozunu limona balla karıştır ye.Allah acil şifalar versin inş

Magnezyum tablet yazdı bana doktorum ağrıları hafifletiyormus ama benim baş agrilarimi kesen bir şey olmadı böyle bir işkence olamaz bana da parol alabilirsin dedi ama almıyorum migren atağında bile
Aynen canım bende almadım uyudum geçti allahtan ama çok sıkıntı

Teşekkürler deneyeceğim

Bende şuanda da kabızlık oldu kan ilacını değiştik. Sizinde kan ilacından olabilir mi?
Kan ilacı kullanmıyorum ama doktorum geçen hafta multivitamin verdi bende ondan şüpheleniyorum.Biliyorum o ilacı evet şerbet ne kelime sanki ağda aman iyi gelsinde bu sıkıntıyı çekmekten iyidir.

Canım benim de hiç bulantım olmadı hiç tiksinmedim hatta karnım şişmese hamileyim demem iştahım iki kat arttı devamlı yemek istiyorum.O yüzden korkma.her hamilelik bir değil.Ama mesela ben de bugün çok kötü rüya gördüm çocuğu almamız lazım suyu yok bir anormallik var diyorlardı hep kabusla korkuyla geçiyor inşallah ayın 15ine randevum var iyi olduğunu görürüm.

inş canım.bende rüyamda usg cihazını karnıma bırakıyordum ikizdi bebelerim.en başta ikiz olmasını çok istemiştim bilinç altında kaldı sanırım.

Selam kızlar cinsiyet belli olan var mıı ne kadarlıkken belli oldu?? :)

kızlar selam dün kontrolüm vardı. li testim haftaya yapılacak .Doktor bir çıkıntı görmek kıza benziyor ama.haftayı bir tamamlayalım dedi....

Kan ilacı kullanmıyorum ama doktorum geçen hafta multivitamin verdi bende ondan şüpheleniyorum.Biliyorum o ilacı evet şerbet ne kelime sanki ağda aman iyi gelsinde bu sıkıntıyı çekmekten iyidir.
Vitamin genelde yapmaz ama bünyede önemli tabi. Portakal mandalina gibi lifli meyvelerden tüketin

kızlar selam dün kontrolüm vardı. li testim haftaya yapılacak .Doktor bir çıkıntı görmek kıza benziyor ama.haftayı bir tamamlayalım dedi....
Kaçıncı haftadasınız bende ona göre gideceğim.
Doktorun görmesi zor ise biraz daha bekleyim diyorum

Sizinle aynıyım ben de yarın gideceğim bakalım görecek mi cinsiyeti ama sanmıyorum kesin doğru düzgün bakmaz bile.kendi doktorumla randevum ayın 15ine.eminim o yorum yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…