2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende öncesinde yapıyordum şimdi daha da arttı gibi geliyor hamilelikte

bacak tüylerim lazerle bitmişti hamilelikte üst kısımlar geri döndü kabus gibi keşke sonra yaptırsaydım
Ben mesleğe ilk başladığımda hevesle lazere gitmiştim ama uyarmislardi ilerde hamilelik hormonlariyla hiç yapılmamış gibi olabilir diye zaten bitmemişti o zaman da şimdi doğumdan sonra tekrar gidicem

kucukbikadin eczacı kuzenime sordum çatlak kremi için lierac dedi kesinlikle biraz pahalıymis ama internetten alıma da çok güvenmiyorum orda bir tık uygun fiyatlar var bu ay içinde çatlaklar baslarmis bir an önce başlamak lazim

bu markanın ününü duymuştum eczaneye sorup bundan alayım canım bende

Bu gece ben de kötü bir rüya gördüm bebeğinin vücudunda yaralar var diyordu doktor hüngür hüngür ağlıyordum Sabah doktora gidecektim bi şey mi var diye de doktora ne diyecem rüya gördüm geldim mi diye vazgeçtim kendimi temizliğe verdim mutfak dolaplarını sildim. Böyle hormonlara da başlayacam ya bi uyutmadı

kucukbikadin canım benide eklermisin gruba ıremzynp yaş 28 sat 6 ekim tahmini doğum tarihi 12 temmuz 2020 2. Çocugum istanbul/medipol hastanesi

Doktora her gidişimde soracam diyorum unutuyorum lazer işini hamilelikten önce bütün vücuduma yaptırıyordum. Gittiğim merkeze sordum zararı olup olmadığı tam olarak teyit edilemediğinden hamilelikte vücudun hiçbir yerine yapmıyoruz emzirme döneminde de göğüs ve koltuk altı bölgesine yapmıyoruz dedi.
Kara kara düşünüyorum ben de ağdayı bırakalı yıllar oldu özellikle genital bölgeye ne yapıcam bilmiyorum.

Aynı ben de öyleyim ya gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim.Yarın ikili sonucum çıkacak onun etkisindeyim sanırım çocuk sakat falan diyorlardı tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…