Ben yapıyorum canım çünkü görüntü olarak benı rahatsız edıyor ama hamılelıkten oncede var ıse al eger hamılelıkten cıktıysa dokuluyormus sonrasında. Benım öncedende oldugu ıcın alıyorum
Ben yapıyorum canım çünkü görüntü olarak benı rahatsız edıyor ama hamılelıkten oncede var ıse al eger hamılelıkten cıktıysa dokuluyormus sonrasında. Benım öncedende oldugu ıcın alıyorum
Ben mesleğe ilk başladığımda hevesle lazere gitmiştim ama uyarmislardi ilerde hamilelik hormonlariyla hiç yapılmamış gibi olabilir diye zaten bitmemişti o zaman da şimdi doğumdan sonra tekrar gidicem
kucukbikadin
eczacı kuzenime sordum çatlak kremi için lierac dedi kesinlikle biraz pahalıymis ama internetten alıma da çok güvenmiyorum orda bir tık uygun fiyatlar var bu ay içinde çatlaklar baslarmis bir an önce başlamak lazim
kucukbikadin
eczacı kuzenime sordum çatlak kremi için lierac dedi kesinlikle biraz pahalıymis ama internetten alıma da çok güvenmiyorum orda bir tık uygun fiyatlar var bu ay içinde çatlaklar baslarmis bir an önce başlamak lazim
Bu gece ben de kötü bir rüya gördüm bebeğinin vücudunda yaralar var diyordu doktor hüngür hüngür ağlıyordum Sabah doktora gidecektim bi şey mi var diye de doktora ne diyecem rüya gördüm geldim mi diye vazgeçtim kendimi temizliğe verdim mutfak dolaplarını sildim. Böyle hormonlara da başlayacam ya bi uyutmadı
Doktora her gidişimde soracam diyorum unutuyorum lazer işini hamilelikten önce bütün vücuduma yaptırıyordum. Gittiğim merkeze sordum zararı olup olmadığı tam olarak teyit edilemediğinden hamilelikte vücudun hiçbir yerine yapmıyoruz emzirme döneminde de göğüs ve koltuk altı bölgesine yapmıyoruz dedi.
Kara kara düşünüyorum ben de ağdayı bırakalı yıllar oldu özellikle genital bölgeye ne yapıcam bilmiyorum.
Bu gece ben de kötü bir rüya gördüm bebeğinin vücudunda yaralar var diyordu doktor hüngür hüngür ağlıyordum Sabah doktora gidecektim bi şey mi var diye de doktora ne diyecem rüya gördüm geldim mi diye vazgeçtim kendimi temizliğe verdim mutfak dolaplarını sildim. Böyle hormonlara da başlayacam ya bi uyutmadı
Aynı ben de öyleyim ya gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim.Yarın ikili sonucum çıkacak onun etkisindeyim sanırım çocuk sakat falan diyorlardı tövbe tövbe