2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Iste o kadinda ebe yerine doktora gitseydi belki onada denirdi ama iste acaba kadin yol yordam bilmiyo olabilir dili bilmiyodur belkide ben daha fazla bise soramadim

Günaydın kızlar bugün e bebekte lansinoh emzirme pompalarında %29 indirim varmış almak isteyenlere duyurulur. Birer 14 şubat hediyesi olarak düşüünün
ya alsam mı kararsız kaldım herkes göğüs ucu kremıne iyi dıyor ama ben Badger markasınınkini düşünüyordum eco sertıfıkalı çünkü

Tetenoz asisi olan var mi aranizda Ben carsamba gunu oldum yalniz bu pek korumuyo onemli olan ikinci dozu alman mutlaka bi ay sonra yeniden gel ikinci yapalim dediler size de Boyle soylendi mi?

Hiç mi doktora gitmemiş. Doğum olmayınca sezeryana almak akılllarına gelmemiş mi yazık ya ne kadar acı çekmiştir.
Canim sezeryan icin cok gec kalinmis bebegin kafasi rahimdeymis oyuzden sezeryan olmamis
Doktora niye gitmedi hic bilmiyorum
Tek aklima gelen ulkenin dilini bilmiyodur diye dusundum

Merhaba arkadaşlar.Ben ilk decaviti mi sağlık ocağından ücretsiz almıştım daha doğrusu onlar vermişti.Bugün bitti.üzerinde para ile satılmaz yazıyor.Ben bunu eczaneden gidip alabilir miyim ya da siz nereden aldınız yardımcı olur musunuz?

Eczane satıyor tabi. Sizin elinizdeki sağlık ocağına verilen örnek ya o yüzden öyle yazıyordur sağlık ocağından satan olmasın diye. Yanlış hatırlamıyorsam 8 liraya mı ne aldım geçen. Başka bir damla alacakken bunu almışım.

biz eczaneden almıstık 10 tl gibi bişeydi reçeteye yazılınca ücretsiz sanırım

Bu decavit mide yanmanızı coşturuyor mu sizin de? ben bir gün içip bir gün ara veriyorum ya mahvetti beni

Bu decavit mide yanmanızı coşturuyor mu sizin de? ben bir gün içip bir gün ara veriyorum ya mahvetti beni
Canım bence decavitten değildir.benimde midem çok yanıyordu doktora gittim çok normal dedi.şurup falan verdi.bir kaç kere kullandım geçti çok acı yemedikçe sıkıntı kalmadı.

Hormonlar uçuşta yazdığına ağlıyorum öyleymiş ve anne ol anlarsın sözünün olduğu yerdeyim

Tetenoz asisi olan var mi aranizda Ben carsamba gunu oldum yalniz bu pek korumuyo onemli olan ikinci dozu alman mutlaka bi ay sonra yeniden gel ikinci yapalim dediler size de Boyle soylendi mi?
Ben de öğleden sonra gideceğim, ebe aradı sabah ama 2 doz oluyormuş zaten

Kızlar son birkaç günde karnımın sadece bir noktasında ağrı gibi bir şey oluyor sanırım üç kez oldu toplamda bebek oraya falan mı toplanıyor ya da bi yerini mi dayıyor da böyle oluyor?

Maşallah ilk ölçümde kaç çıkmıştı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…