Kızlar son birkaç günde karnımın sadece bir noktasında ağrı gibi bir şey oluyor sanırım üç kez oldu toplamda bebek oraya falan mı toplanıyor ya da bi yerini mi dayıyor da böyle oluyor?
Çok şükür iki gündür bebişi mi hissetmeye başladım gece ve sabah ses yok ama gündüz bu saatlerde devamlı gıdıklıyor beni.özellikle de muz yeyince tecrübeli annelere bir sorum var sezaryen sonrası korse benzeri birşeyler kullanabiliyormuyuz?
Merhaba kizlar ben 20 haftalik hamileyim.bana yardimci olursaniz cok sevinirim 1 haftadir adet olacakmis gibi sancilar oluyor 2 ayri dr a gittim bebekte sikinti olmadigini soylediler.ama bu agrilarin normal olmadiginida soylediler bu durumu yasayan yada boyle bir sey duyan var mi?yazarsaniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar.Ben ilk decaviti mi sağlık ocağından ücretsiz almıştım daha doğrusu onlar vermişti.Bugün bitti.üzerinde para ile satılmaz yazıyor.Ben bunu eczaneden gidip alabilir miyim ya da siz nereden aldınız yardımcı olur musunuz?
İlk gebeligimde sadece 30. Hafta erken kasilma sebebiyle vajinal ultrason yapmisti doktorum. Bu genelikte hic yapilmadi. Parmakla yapilan cati muayenesi canim o son haftalarda yapiliyo normal doguma elverislimizin diye
Canim sezeryan icin cok gec kalinmis bebegin kafasi rahimdeymis oyuzden sezeryan olmamis
Doktora niye gitmedi hic bilmiyorum
Tek aklima gelen ulkenin dilini bilmiyodur diye dusundum
Bu durumda evde sancıyı beklemelde tehlıkelı hanı dıorlarya sancıyı evde çekip oyle hastanye gıtmek gerekır dıe .o aşamada sezeryanlık bi durum varsa bebek aşşa iner ve sezeryan olamaz.
Merhaba arkadaşlar.Ben ilk decaviti mi sağlık ocağından ücretsiz almıştım daha doğrusu onlar vermişti.Bugün bitti.üzerinde para ile satılmaz yazıyor.Ben bunu eczaneden gidip alabilir miyim ya da siz nereden aldınız yardımcı olur musunuz?
Canım bence decavitten değildir.benimde midem çok yanıyordu doktora gittim çok normal dedi.şurup falan verdi.bir kaç kere kullandım geçti çok acı yemedikçe sıkıntı kalmadı.
Kızlar son birkaç günde karnımın sadece bir noktasında ağrı gibi bir şey oluyor sanırım üç kez oldu toplamda bebek oraya falan mı toplanıyor ya da bi yerini mi dayıyor da böyle oluyor?
Merhaba kizlar ben 20 haftalik hamileyim.bana yardimci olursaniz cok sevinirim 1 haftadir adet olacakmis gibi sancilar oluyor 2 ayri dr a gittim bebekte sikinti olmadigini soylediler.ama bu agrilarin normal olmadiginida soylediler bu durumu yasayan yada boyle bir sey duyan var mi?yazarsaniz sevinirim
Agrılar normal degil dediler ama bi sebep yada ihtimal sölemedilermi?benımde oluyor senın hangı zamanlarda oluyor benım genelde yemek ywdgmde bide yorulduğumda oluo acaba aşşa baskı mı yapıo dıe dusunuorum
Agrılar normal degil dediler ama bi sebep yada ihtimal sölemedilermi?benımde oluyor senın hangı zamanlarda oluyor benım genelde yemek ywdgmde bide yorulduğumda oluo acaba aşşa baskı mı yapıo dıe dusunuorum
Kendi dr um bir hafta sonrasina randevu verdi.
Bide perinotoloji dr una gittim bebekte sikinti yok rahmi olcmemis gerek dedi erken dogum varmi diye bebek icin bu muayenenin zarari varmi dedim olabilirde olmayabilirde risk her zaman vardir dedi bende korktum oyle deyince baktirmadim.
Bu durumda evde sancıyı beklemelde tehlıkelı hanı dıorlarya sancıyı evde çekip oyle hastanye gıtmek gerekır dıe .o aşamada sezeryanlık bi durum varsa bebek aşşa iner ve sezeryan olamaz.
Kizlarrrr doktordan ciktim
Test sonuclari iyi cikti
Veeee Cinsiyeti ogrendik
Yani zarfa koydurdum duymadim cinsiyetini
Pazar gunu balondan cikan renk ile ogrenicez insallah
Amin canım hepimize inşallah. İnce uzun ucu küçük top gibi bi ultrason cihazı var vajinanın girişine yerleştiriyolar uç kısmını ve dik tutarak fotoğraf çekiyolar fotoğraftanda ölçüm yapıyolar 30 mm ve altı riskli oluyor. Eğer riskli bi gebelik değilse kasılma şikayetin yoksa hiç yapılmamış olması normal canım
Ama en son kontrolümde doktorum bunu karnıma tuttuğu ultrason cihazı ile ölçtü 38mm gayet normal dedi böyle yapılabiliyorsa neden alttan muayene ettiklerini anlamadım ben
Ama en son kontrolümde doktorum bunu karnıma tuttuğu ultrason cihazı ile ölçtü 38mm gayet normal dedi böyle yapılabiliyorsa neden alttan muayene ettiklerini anlamadım ben