- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Bugün saglık ocagında drum 3 devit3 ile 3 kutuda demir ilacı yazdı cnmMerhaba arkadaşlar.Ben ilk decaviti mi sağlık ocağından ücretsiz almıştım daha doğrusu onlar vermişti.Bugün bitti.üzerinde para ile satılmaz yazıyor.Ben bunu eczaneden gidip alabilir miyim ya da siz nereden aldınız yardımcı olur musunuz?
Hadi gözünüz Aydın bizde pazar günü bekliyoruz sonucu nasıl dayanıyorsunuzKizlarrrr doktordan ciktim
Test sonuclari iyi cikti
Veeee Cinsiyeti ogrendik
Yani zarfa koydurdum duymadim cinsiyetini
Pazar gunu balondan cikan renk ile ogrenicez insallah
Ertesi gün kullana bilirsin demişti doktorum kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim göbek kalır yoksaÇok şükür iki gündür bebişi mi hissetmeye başladımgece ve sabah ses yok ama gündüz bu saatlerde devamlı gıdıklıyor beni.özellikle de muz yeyince tecrübeli annelere bir sorum var sezaryen sonrası korse benzeri birşeyler kullanabiliyormuyuz?
Kızlar son birkaç günde karnımın sadece bir noktasında ağrı gibi bir şey oluyor sanırım üç kez oldu toplamda bebek oraya falan mı toplanıyor ya da bi yerini mi dayıyor da böyle oluyor?
Ben de yamuna korse var ama sezaryen için özel satılan bir korse var mıdır acaba?ben de kullanmayı düşünüyorum inş.Ertesi gün kullana bilirsin demişti doktorum kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim göbek kalır yoksa
Cevabin icin tesekurlerCanım bendede oldu şu ara bir kaç gün biraz kendini sıcak tut geçiyorsa üşütmektendir ben yaptım geçti daha kalın giyindim
Benımde suyum gelmıştı ama herkesın suyu evde gelmiıo kı çoğunun ebe dogurturken patlatıomuşBenim bildigim bisey var suyun geldimi gidecen
Neden pazar kiKizlarrrr doktordan ciktim
Test sonuclari iyi cikti
Veeee Cinsiyeti ogrendik
Yani zarfa koydurdum duymadim cinsiyetini
Pazar gunu balondan cikan renk ile ogrenicez insallah
Benimde 3 gündür bir kaç defa aynı noktada ağrı oldu.sol tarafta.sancı gibi.biraz araştırdım normal diyor.
ağrı bende de oluyor anlam veremiyorum
Ben de yaslanmasına bağladım, aynı bi taraf daha sert olunca. Az önce aşı için gittim kalbini falan dinlerken unuttum sormayıdun benımde basıma geldi sankim.. Karnımın bı yerıne dayadı poposunu sankı sol tarafa özellikle .. Ağrım yoktu Elimle kontrol ettim sağ tarafım cok yumusak sol tarafım sertti.. Bebiş herhalde oraya yaslandı dıye dusundum bende..
Bende de oluyor ara ara bence ya hala rahim büyüdüğü için ya da üşütüyoruz da ağrıyor ben gece üstümü çok açarım mesela. Unuttun mu üşütünce de ağrır öyle adet ağrısı gibiMerhaba kizlar ben 20 haftalik hamileyim.bana yardimci olursaniz cok sevinirim 1 haftadir adet olacakmis gibi sancilar oluyor 2 ayri dr a gittim bebekte sikinti olmadigini soylediler.ama bu agrilarin normal olmadiginida soylediler bu durumu yasayan yada boyle bir sey duyan var mi?yazarsaniz sevinirim
Yamuna korseyi sezaryenden hemen sonra kullanabilirmişsin sanki ben öyle okudum. Doktoruna sor balenli korse sorun olmazsa direkt onu kullan bence.Ben de yamuna korse var ama sezaryen için özel satılan bir korse var mıdır acaba?ben de kullanmayı düşünüyorum inş.
Şöyle göbeğini tutup salla bakalım ben öyle yapıyordum bi 10 gün önceYa siz iyi hissediyorsunuz maşallah oraya toplandı buraya toplandı hafif kıpırtılar dışında ben de hiçbir şey yok. Eşim de benden iyi bu konuda. Her akşam doktor gibi karnımın orasını burasını elliyor. Bak bak burası sert burda demekki diyorgaribim 2 aydır bebek diye göbeğimdeki yağları seviyordu tecrübe kazandı herhalde şimdi yerini tespit edebiliyor.
Ben de hayatta bekleyemezdim ya zarfa gizlice bakıp partide de rol yapardımNeden pazar kibugun neden degıl ben bekleyemezdım
bizde aynı durumdayız canım bizde inşallah 1-2 haftaya kadar net hissederizYa siz iyi hissediyorsunuz maşallah oraya toplandı buraya toplandı hafif kıpırtılar dışında ben de hiçbir şey yok. Eşim de benden iyi bu konuda. Her akşam doktor gibi karnımın orasını burasını elliyor. Bak bak burası sert burda demekki diyorgaribim 2 aydır bebek diye göbeğimdeki yağları seviyordu tecrübe kazandı herhalde şimdi yerini tespit edebiliyor.
Ay size saçma gelecek belki ama benim vücudumu inceleme korkum var birkaç kere göğsümü kontrol ederken sertlik fark ettim hemen karalar bağlamıştım en kötüyü düşünüp doktor kötü bir şey yok demesine rağmen aylarca kendime gelemedim bir kere de boyun bölgesinde hissettim aynı sertliği daha da kendim kontrol edemiyorum anca senede 1 kere doktora (yaptığım hiç doğru değil aman siz aksatmayın rutin kontrollerinizi)Şöyle göbeğini tutup salla bakalım ben öyle yapıyordum bi 10 gün önce
O zaman hiç karışmaAy size saçma gelecek belki ama benim vücudumu inceleme korkum var birkaç kere göğsümü kontrol ederken sertlik fark ettim hemen karalar bağlamıştım en kötüyü düşünüp doktor kötü bir şey yok demesine rağmen aylarca kendime gelemedim bir kere de boyun bölgesinde hissettim aynı sertliği daha da kendim kontrol edemiyorum anca senede 1 kere doktora (yaptığım hiç doğru değil aman siz aksatmayın rutin kontrollerinizi)
Şimdide karnımı çok incelersem sanki ters giden birşeyler tespit edicem gibi korkuyorum halbuki bebek var içeride demi elbet bir gariplik olacak karında ama gel de anlat benim kafaya
Yaaa suan Elimin altinda sonuc ama ellemiyorumHadi gözünüz Aydın bizde pazar günü bekliyoruz sonucu nasıl dayanıyorsunuz
Ah evet oda var canimBenımde suyum gelmıştı ama herkesın suyu evde gelmiıo kı çoğunun ebe dogurturken patlatıomuş
Cunku kizim bize supriz hazirlicak pazar gunu balon patlaticazNeden pazar kibugun neden degıl ben bekleyemezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?