2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugün saglık ocagında drum 3 devit3 ile 3 kutuda demir ilacı yazdı cnm

Ertesi gün kullana bilirsin demişti doktorum kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim göbek kalır yoksa

Kızlar son birkaç günde karnımın sadece bir noktasında ağrı gibi bir şey oluyor sanırım üç kez oldu toplamda bebek oraya falan mı toplanıyor ya da bi yerini mi dayıyor da böyle oluyor?

dun benımde basıma geldi sankim.. Karnımın bı yerıne dayadı poposunu sankı sol tarafa özellikle .. Ağrım yoktu Elimle kontrol ettim sağ tarafım cok yumusak sol tarafım sertti.. Bebiş herhalde oraya yaslandı dıye dusundum bende..

Ertesi gün kullana bilirsin demişti doktorum kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim göbek kalır yoksa
Ben de yamuna korse var ama sezaryen için özel satılan bir korse var mıdır acaba?ben de kullanmayı düşünüyorum inş.

Benimde 3 gündür bir kaç defa aynı noktada ağrı oldu.sol tarafta.sancı gibi.biraz araştırdım normal diyor.
ağrı bende de oluyor anlam veremiyorum
Ben de yaslanmasına bağladım, aynı bi taraf daha sert olunca. Az önce aşı için gittim kalbini falan dinlerken unuttum sormayı

Ya siz iyi hissediyorsunuz maşallah oraya toplandı buraya toplandı hafif kıpırtılar dışında ben de hiçbir şey yok. Eşim de benden iyi bu konuda. Her akşam doktor gibi karnımın orasını burasını elliyor. Bak bak burası sert burda demekki diyor garibim 2 aydır bebek diye göbeğimdeki yağları seviyordu tecrübe kazandı herhalde şimdi yerini tespit edebiliyor.

Bende de oluyor ara ara bence ya hala rahim büyüdüğü için ya da üşütüyoruz da ağrıyor ben gece üstümü çok açarım mesela. Unuttun mu üşütünce de ağrır öyle adet ağrısı gibi Peki doktor normal değil dediyse neymiş yani?
Ben de yamuna korse var ama sezaryen için özel satılan bir korse var mıdır acaba?ben de kullanmayı düşünüyorum inş.
Yamuna korseyi sezaryenden hemen sonra kullanabilirmişsin sanki ben öyle okudum. Doktoruna sor balenli korse sorun olmazsa direkt onu kullan bence.

Şöyle göbeğini tutup salla bakalım ben öyle yapıyordum bi 10 gün önce

bizde aynı durumdayız canım bizde inşallah 1-2 haftaya kadar net hissederiz

Şöyle göbeğini tutup salla bakalım ben öyle yapıyordum bi 10 gün önce
Ay size saçma gelecek belki ama benim vücudumu inceleme korkum var birkaç kere göğsümü kontrol ederken sertlik fark ettim hemen karalar bağlamıştım en kötüyü düşünüp doktor kötü bir şey yok demesine rağmen aylarca kendime gelemedim bir kere de boyun bölgesinde hissettim aynı sertliği daha da kendim kontrol edemiyorum anca senede 1 kere doktora (yaptığım hiç doğru değil aman siz aksatmayın rutin kontrollerinizi)
Şimdide karnımı çok incelersem sanki ters giden birşeyler tespit edicem gibi korkuyorum halbuki bebek var içeride demi elbet bir gariplik olacak karında ama gel de anlat benim kafaya

O zaman hiç karışma

Benımde suyum gelmıştı ama herkesın suyu evde gelmiıo kı çoğunun ebe dogurturken patlatıomuş
Ah evet oda var canim
Bizim hastanede 5 seans var
Iste her seansda farkli bi konu oluyo
Doguma hazirlik, emzirmeye hazirlik vs vs...
Her seans 1 saat suruyo
Orada bilgilenirim insallah

Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum biraz önce doktor kontrolünden geldim kızımın keyfi yerindeydi çok şükür 294 gr olmuş miniğim ama doktor plasentanın olması gerekenden aşağıda olduğunu söyledi bunu yaşayanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…