2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bu arada hastanede doğumu beklerken falan giyerim lazım olur diye dizde gecelik almıştım ben penye şimdi benzerini lcw'de gördüm belki almak isteyen olur link bırakıyorum. 3 rengi varmış.

Ama en son kontrolümde doktorum bunu karnıma tuttuğu ultrason cihazı ile ölçtü 38mm gayet normal dedi böyle yapılabiliyorsa neden alttan muayene ettiklerini anlamadım ben
Üstten ölçülen başka bölge onuda ölçtüler benim ama eğer şüphe duyuyosan bü doktoruna danış istersen

Ben yaşıyorum.

Bende ayni durumdayim doktor bu konuda tavsiyelerde bulundumu..

Bende ayni durumdayim doktor bu konuda tavsiyelerde bulundumu..
Doktor 6. Aya kadar olması gereken yere gelebilir dedi kanamam olup olmadığını sordu daha önce hiç kanamam olmadı benim dikkatli olmamı kendimi yormamamı söyledi ilişki olmasın dedi acil Bi kanama falan olursa diye 24 saat açık tel nosunu verdi bu kadar progestan falan neden vermedi bilmiyorum

Sizin de trombofili vardı yanlış hatırlamıyorsam değil mi benim de öyle Allah korusun herhangi bir kanama falan olursa ne yapacağız siz nelere dikkat ediyorsunuz
Bana sadece doğum şeklini değiştirir bu durum dedi.Bi de doğumu perinatolog yaptıracak.İşini daha iyi biliyor.çok fazla ağır taşıma devamlı dinlen yatıp dedi.Size ne dedi.Salı günü gittim biraz toparlanmaya başlamış dedi.

Benim progestanı kestirmedi canım hala günde 3 defa alıyorum.Kanamayı da söyledi evet olursa hemen acile git dedi.zaten ilişki baştan beri yok bekliyoruz öyle.

Doktordan doktora değişiyor. Ben kullanmak istiyordum ama sezaryen sonrası vazgeçtim. Dikişlerin olduğu yere baskı yapmasını istemedim. İlk 2 hafta hele mümkün değil takamazdım. Dikişlerim toparlansın 3 ay falan öyle takmayı düşünüyorum. Normal ameliyatlardan biraz farklı oluyor sezaryen hem dikişin olduğu yer itibariyle hem de derinin kat kat olması.

Günlerimiz yakın ya acaba hafta ile alakalı mı bilemedim bende.kontrolum bu haftadaydı hersey normal dedi ama bakalım ınsallah önemli bir nedeni yoktur
Ben ay sonuna gideceğim kontrolüme. Haftadan kaynaklı olabilir herhalde. Bir de biraz eğilip kalkmak yorulmak tetikliyor sanırım

Ben ay sonuna gideceğim kontrolüme. Haftadan kaynaklı olabilir herhalde. Bir de biraz eğilip kalkmak yorulmak tetikliyor sanırım
İnsallah hafta ıle alakalıdır da 18.haftada bişeyim kalmaz unuturuz gider bende günün büyük cogunu yatarak geçiriyorum.gecen hastaneye gittim biraz dışarda gezdim o zaman fazla oldu ayakta durmak kesinlikle etkiliyor.
Ben buradaki doktora sorduğumda herseye normal diyorlar.ama Türkiye ile Sağlık sektörü arasında bir en az 10 yıl var.benim bile şu kadınlar kadınlar kulübünden oyuduklarımla yaşadığım tecrübe ıle onlardan daha fazla bilgim vardır.
O yüzden senin doktor görüşmeni sabırsızlıkla bekliyorum

İnşallah cnm.
Ben gün içinde çok hareketliyim, ama şu birkaç gündür hissettim yani, tuvalete falan daha çok sıkışıyorum hatta. Benim ikinci gebelik ya o da etkili olabilir diye düşünmüştüm ama bir problem olacağını zannetmiyorum. Gidince yazarım inşallah. Bebeğimi görünce her şeyi unutuyorum gerçi inş sormayı unutmam

Bana da aynı şeyler kendini çok yorma dikkat et ilişki yok dedi 24. Haftaya kadar çıkması lazım yukarı dedi acil Bi kanama falan olursa diye tel nosunu verdi benide cumartesi tekrar görecek ne güzel inşallah zamanla olması gerektiği yere çıkar hepimizinki ilaç kullanıyor musunuz

Benim progestanı kestirmedi canım hala günde 3 defa alıyorum.Kanamayı da söyledi evet olursa hemen acile git dedi.zaten ilişki baştan beri yok bekliyoruz öyle.
Cumartesi tekrar gideceğim progestanı ben de konuşayım böyle içim hiç rahat etmedi

İlaç derken bununla ilgili bir ilaç mı canım?şu an progestan,coraspin,decavit,devit3,magnezyum bi de sabah akşam oksaparım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…