Üstten ölçülen başka bölge onuda ölçtüler benim ama eğer şüphe duyuyosan bü doktoruna danış istersenAma en son kontrolümde doktorum bunu karnıma tuttuğu ultrason cihazı ile ölçtü 38mm gayet normal dedi böyle yapılabiliyorsa neden alttan muayene ettiklerini anlamadım ben
Ben yaşıyorum.Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum biraz önce doktor kontrolünden geldim kızımın keyfi yerindeydi çok şükür294 gr olmuş miniğim ama doktor plasentanın olması gerekenden aşağıda olduğunu söyledi bunu yaşayanlar var mı?
Bende ayni durumdayim doktor bu konuda tavsiyelerde bulundumu..Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum biraz önce doktor kontrolünden geldim kızımın keyfi yerindeydi çok şükür294 gr olmuş miniğim ama doktor plasentanın olması gerekenden aşağıda olduğunu söyledi bunu yaşayanlar var mı?
Sizin de trombofili vardı yanlış hatırlamıyorsam değil mi benim de öyle Allah korusun herhangi bir kanama falan olursa ne yapacağız siz nelere dikkat ediyorsunuzBen yaşıyorum.
Var aslında ama normal korse de olur benceBen de yamuna korse var ama sezaryen için özel satılan bir korse var mıdır acaba?ben de kullanmayı düşünüyorum inş.
Doktor 6. Aya kadar olması gereken yere gelebilir dedi kanamam olup olmadığını sordu daha önce hiç kanamam olmadı benim dikkatli olmamı kendimi yormamamı söyledi ilişki olmasın dedi acil Bi kanama falan olursa diye 24 saat açık tel nosunu verdi bu kadar progestan falan neden vermedi bilmiyorumBende ayni durumdayim doktor bu konuda tavsiyelerde bulundumu..
Bana sadece doğum şeklini değiştirir bu durum dedi.Bi de doğumu perinatolog yaptıracak.İşini daha iyi biliyor.çok fazla ağır taşıma devamlı dinlen yatıp dedi.Size ne dedi.Salı günü gittim biraz toparlanmaya başlamış dedi.Sizin de trombofili vardı yanlış hatırlamıyorsam değil mi benim de öyle Allah korusun herhangi bir kanama falan olursa ne yapacağız siz nelere dikkat ediyorsunuz
Benim progestanı kestirmedi canım hala günde 3 defa alıyorum.Kanamayı da söyledi evet olursa hemen acile git dedi.zaten ilişki baştan beri yok bekliyoruz öyle.Doktor 6. Aya kadar olması gereken yere gelebilir dedi kanamam olup olmadığını sordu daha önce hiç kanamam olmadı benim dikkatli olmamı kendimi yormamamı söyledi ilişki olmasın dedi acil Bi kanama falan olursa diye 24 saat açık tel nosunu verdi bu kadar progestan falan neden vermedi bilmiyorum
Evet benim eşim aldı sağolsun. Sonra da aşkım 14 şubat hediyen demeyi ihmal etmediGünaydın kızlar bugün e bebekte lansinoh emzirme pompalarında %29 indirim varmış almak isteyenlere duyurulur. Birer 14 şubat hediyesi olarak düşüünün
Doktordan doktora değişiyor. Ben kullanmak istiyordum ama sezaryen sonrası vazgeçtim. Dikişlerin olduğu yere baskı yapmasını istemedim. İlk 2 hafta hele mümkün değil takamazdım. Dikişlerim toparlansın 3 ay falan öyle takmayı düşünüyorum. Normal ameliyatlardan biraz farklı oluyor sezaryen hem dikişin olduğu yer itibariyle hem de derinin kat kat olması.Çok şükür iki gündür bebişi mi hissetmeye başladımgece ve sabah ses yok ama gündüz bu saatlerde devamlı gıdıklıyor beni.özellikle de muz yeyince tecrübeli annelere bir sorum var sezaryen sonrası korse benzeri birşeyler kullanabiliyormuyuz?
Ben ay sonuna gideceğim kontrolüme. Haftadan kaynaklı olabilir herhalde. Bir de biraz eğilip kalkmak yorulmak tetikliyor sanırımGünlerimiz yakın ya acaba hafta ile alakalı mı bilemedim bende.kontrolum bu haftadaydı hersey normal dedi ama bakalım ınsallah önemli bir nedeni yoktur
Ben de bugün dikkat ettim yorulmak eğilip kalkmak vs tetikliyor. Aynı haftalardayız o da etkiliyor sanırımUzun sure ayakta kalirsam ya da yurursem oluyor
İnsallah hafta ıle alakalıdır da 18.haftada bişeyim kalmaz unuturuz giderBen ay sonuna gideceğim kontrolüme. Haftadan kaynaklı olabilir herhalde. Bir de biraz eğilip kalkmak yorulmak tetikliyor sanırım
İnşallah cnm.İnsallah hafta ıle alakalıdır da 18.haftada bişeyim kalmaz unuturuz giderbende günün büyük cogunu yatarak geçiriyorum.gecen hastaneye gittim biraz dışarda gezdim o zaman fazla oldu ayakta durmak kesinlikle etkiliyor.
Ben buradaki doktora sorduğumda herseye normal diyorlar.ama Türkiye ile Sağlık sektörü arasında bir en az 10 yıl var.benim bile şu kadınlar kadınlar kulübünden oyuduklarımla yaşadığım tecrübe ıle onlardan daha fazla bilgim vardır.
O yüzden senin doktor görüşmeni sabırsızlıkla bekliyorum
Bana da aynı şeyler kendini çok yorma dikkat et ilişki yok dedi 24. Haftaya kadar çıkması lazım yukarı dedi acil Bi kanama falan olursa diye tel nosunu verdi benide cumartesi tekrar görecek ne güzel inşallah zamanla olması gerektiği yere çıkar hepimizinkiBana sadece doğum şeklini değiştirir bu durum dedi.Bi de doğumu perinatolog yaptıracak.İşini daha iyi biliyor.çok fazla ağır taşıma devamlı dinlen yatıp dedi.Size ne dedi.Salı günü gittim biraz toparlanmaya başlamış dedi.
Cumartesi tekrar gideceğim progestanı ben de konuşayım böyle içim hiç rahat etmediBenim progestanı kestirmedi canım hala günde 3 defa alıyorum.Kanamayı da söyledi evet olursa hemen acile git dedi.zaten ilişki baştan beri yok bekliyoruz öyle.
İlaç derken bununla ilgili bir ilaç mı canım?şu an progestan,coraspin,decavit,devit3,magnezyum bi de sabah akşam oksaparım var.Bana da aynı şeyler kendini çok yorma dikkat et ilişki yok dedi 24. Haftaya kadar çıkması lazım yukarı dedi acil Bi kanama falan olursa diye tel nosunu verdi benide cumartesi tekrar görecek ne güzel inşallah zamanla olması gerektiği yere çıkar hepimizinkiilaç kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?