2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ee tabi bir de virüsümüz var doğru söylüyorsun kim bilir ne zaman çıkartabileceğiz dışarı

valla bu hafta öyle çok aman aman beslenmedim sabah bir tartildım 2 kilo almışm neredeyse. hareketsizlikten mi bunların hepsi off. ama sanki biraz elllerim şişmiş gibi uykusuzlukta etkiliyormuş kilo alımını maalesef.

Benim bugün kontrolüm vardı duruma gore şeker yüklemesi yapılacaktı ama vazgeçtik gitmeyeceğiz . En son 22. Haftaya gelir ken gitmiştim. Bu gidişle doğuma kadar da zor.

Canım bu zamanda devlete gitmeni önermem oralarda virüs daha çok özelde de vardır ama en azından daha güvenilir geliyor bana. En son bende 14 martta detaylıya gittim daha gidemedim doktorum nisan sonuna kadar bekle dedi özellikle.

Bir de burda bi özel hastane çalışanında virüs cikmis yaşadığı bina karantinadaymış dün onu duyunca vazgectik. Yediklerime dikkat edeceğim bir de hareketlerini takip edeceğim allah korusun bebeklerimizi... doguma da ankaraya gidecegim zaten o zamana azalacak gibi degil ama napalim

Kizlar şu iki beşikten hangisi sizce?ikisi de 0-2 yaş beşiği ve tahteravalli markasına ait.İndirime girmişler biraz.Ya da park yatak mi.Artık karar verip almak istiyorum gönlüm bunlarda ama.

Eklentiler

• 2EAF65EB-ABB5-4296-BCEC-315CC62E674D.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 6E86785E-2072-4EA1-B3DE-CACCC1A92A24.webp
    21 KB · Görüntüleme: 39
Ben gecen hafta gittim ondan bir hafta önce side detayli ultrasonum vardi ona gittim
Bana kalsa bende iptal edip taa mayisda giderim diyodum ama doktorum israrla cagirdi
Ki hastanede sadece gebelik ve cocuk kontrolleri devam ediyor diger hepsi durmus
Soyle dusundum yani gebelik bu sonucta Hersey yolundami degilmi kontroller aksatilmamasi lazim
Kansizligimi ogrendim takviye yapiyorum mesela
Seker icin gereken tahlili yaptim bunlar onemli seyler
Evde maskeni kendin yap eldiven tak hastanede hic biyere dokunma
Eve gelince direk dusa gir elbiselerini disariya as
Bidahaki randevum mayisin basinda
Rutin 4haftada bir kontrollerime devam ediyorum

Arkadaşlar UYKUNUZ nasıl ?
Ben ağırlaştıkça dönememeye ve sancı duymaya başladım.
Rahat uyumak için tüyo verebilecek olan var mı ?

Kizlar şu iki beşikten hangisi sizce?ikisi de 0-2 yaş beşiği ve tahteravalli markasına ait.İndirime girmişler biraz.Ya da park yatak mi.Artık karar verip almak istiyorum gönlüm bunlarda ama.
Bence soldaki ama kullanışlı mi değil mi farklı yorumlar var. Benim de gönlüm bundan yanaydı ama vazgecirdiler parka döndüm.yani ona iyice araştırıp eşinle karar verin bence ama şiklık olarak dersen sol derim.

mesela bu tarz kapaklı bi kutu vardı kadında
İçine üç dört bez kremini mendilini tarağını yedek iki zıbınını falan koymuş pratik o an hepsini ayrı ayrı aramaktansa böyle biyerde toplanması fikri hoşuma gitti ben de yapacağım inşaallah tabi boyut olarak çok küçük almamak lazım kutuyu orta boy ideal gibi ☺
Bu arada ıslak mendillerle hergün toz alıyorum masa sehba falan takntı oldu bezle de hergğn uğraşmamak için elimin altında silip duruyorum

Yerine göre bence fikri beliriyo insanın mesela ben baby plus anne yanı alacağım inş çünkü yatak odamda giyinme odası oldğu için yatak yanım biraz dar. 7-8 ay kadar kullandıktan sonra oda yapacağım inş Sen de ölçülerine göre bakabilirsin kullanım olarak biraz araştır hangisi daha kolayına gelecekse ona karar vermelisin ikisi de çok güzel. Ama biri daha geniş oldğu için daha uzun ömürlü olur tabi

Arkadaşlar UYKUNUZ nasıl ?
Ben ağırlaştıkça dönememeye ve sancı duymaya başladım.
Rahat uyumak için tüyo verebilecek olan var mı ?

Pek rahat degilim ama son aylar hic uyuyamiyosun oturdugun yerde uyukluyosn diyenler var ona gore yinede uykum aliyorum parcali uykular ama yani duz sir ustu yatamiyorum bebegim cok kipirdiyo rahatsiz oluyo gibi doktor zaten saga veya sola yat duz yatma artk demisti. Donerken sanci oluyo bende de donus esnasinda

Anladım cnm haklsn aslında eşim bı yerde bulmuş bı paket alacak maske bu gidişle gelesi yok zaten peki özele mi gidiyorsn devlete mi gözümü karartıp gidicem Ramazan'da galiba artık merak ediyorum cunki gelisimi vs nasıl

Hımm bu şekilde diyorsun ben de böyle düzenli şeyleri severim ya her şeyi mini mini sepetlerde bir tutarım. Küçük sepetim var bi tane ona şampuanını, makasını, tarağını koyarım diyordum

Kızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…