2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?
ben makineyi tıkayıp bozabildiğini okumuştum. kıyafetlerde de pütür pütür kalıyormuş o yüzden biz uni baby sıvı deterjanını tercih ettik

Kızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?
Ben hacışakir in granül deterjanını aldım. Sadece bir paket aldım. Olurda alerji yaparsa değişirim.

Kizlar şu iki beşikten hangisi sizce?ikisi de 0-2 yaş beşiği ve tahteravalli markasına ait.İndirime girmişler biraz.Ya da park yatak mi.Artık karar verip almak istiyorum gönlüm bunlarda ama.
sankı sagdakı daha genıs gıbı bıraz daha uzun sure kullanılabılır tabı yıne senın kararın canım

Kızlar kadınlar kulübünün bir app uygulaması var mı? ben hep Google’dan açıp giriyorum.

Kizlar penti indiriminden sunu aldim lohusa olarak Giyerim diye bir de sabahlıklı bi takim alirim

Eklentiler

• B8065E36-B9BD-4FD6-91C2-1A877444B34C.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 40
Hımm bu şekilde diyorsun ben de böyle düzenli şeyleri severim ya her şeyi mini mini sepetlerde bir tutarım. Küçük sepetim var bi tane ona şampuanını, makasını, tarağını koyarım diyordum ☺
Evet düzenli olmak lazım etrafımızdakiler bebek olduktan sonra düzeni unut diye bilinçaltımıza işlemeye çalışsa da pes etmek yok

Bende bu mantıkla içi bez hazır sepet alacağım. Dediğin gibi içine bir tane alt açma örtüsü, bi kaç bez, pişik kremi, zıbın koyacağım. Her zaman el altında olması çok pratik olur

Bende bu mantıkla içi bez hazır sepet alacağım. Dediğin gibi içine bir tane alt açma örtüsü, bi kaç bez, pişik kremi, zıbın koyacağım. Her zaman el altında olması çok pratik olur
O günler gelir hayırlısıyla inşaallah Böyle fikirleriniz olursa paylaşın kızlar

Kızlar bugün tetanozun ilk dozu için sağlık ocağına gittim bebeğin kalp atışını dinledik 150 lerdeymiş normal dedi bebek için ben henüz bi hastane çıkışı aldım o kadar 30lu haftalardan sonra alırım diye düşündüm doktor kontrolüne de bir buçuk iki ayı geçti gitmedim virüs olayından dolayı ama sağlık ocağındaki hemşire kontrole git bakılsın suyuna bebeğin kilosuna falan dedi haftaya gideceğim sanırım ama içim hiç rahat değil hastaneye gitmek konusunda sağlık ocağına da zorla gittim beş altı kez aradılar

30. Haftadan bildiriyorum geçen haftadan beri iştahım aldı başını gidiyor bebek kilosu normalse boşver açılmasın iştah. Cok zor cok kendini tutmak
bana göre hava hoşda ne bilim ya iştahım olmayınca yiyesim gelmiyor hiç. Bir ay geçiyor doktora gitmek bebek büyüyor mu acana diyorum . Yemek yiyince karnım büyüyor sanki normalde küçük gibi karnım ayy senin10 haftan kalmış

Endişelerinizi anlıyorum ama bebeğin kontrolleri de çok çok önemli. Ben maske eldivenle gidiyorum kontrollere hiç aksatmadım çünkü bizim fark edemediğimiz bir durum oluşursa bebekte bu sefer daha kötü hisseder insan kendini Allah korusun. Tabi bu benim düşüncem sizinde içinize sinmedi önemli. Biraz karışık ve zor bir tercih malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…