- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
ben makineyi tıkayıp bozabildiğini okumuştum. kıyafetlerde de pütür pütür kalıyormuş o yüzden biz uni baby sıvı deterjanını tercih ettikKızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?
ben kasılmam oldgu için nsty aldı doktr belki henz nst istemez.şeker yüklemesi yapılıyor.bn detaylıya girmiştim ama iç organlar görünmedi die kalmştı oyuzden tekrar detaylıya girdim
Yerine göre bence fikri beliriyo insanın mesela ben baby plus anne yanı alacağım inş çünkü yatak odamda giyinme odası oldğu için yatak yanım biraz dar. 7-8 ay kadar kullandıktan sonra oda yapacağım inşSen de ölçülerine göre bakabilirsin kullanım olarak biraz araştır hangisi daha kolayına gelecekse ona karar
vermelisin ikisi de çok güzel. Ama biri daha geniş oldğu için daha uzun ömürlü olur tabi
İkisi içinde 24 aya kadar kullanilir yazıyor ama
Ben hacışakir in granül deterjanını aldım. Sadece bir paket aldım. Olurda alerji yaparsa değişirim.Kızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?
sankı sagdakı daha genıs gıbı bıraz daha uzun sure kullanılabılır tabı yıne senın kararın canımKizlar şu iki beşikten hangisi sizce?ikisi de 0-2 yaş beşiği ve tahteravalli markasına ait.İndirime girmişler biraz.Ya da park yatak mi.Artık karar verip almak istiyorum gönlüm bunlarda ama.
eskısı gıbı degılımArkadaşlar UYKUNUZ nasıl ?
Ben ağırlaştıkça dönememeye ve sancı duymaya başladım.
Rahat uyumak için tüyo verebilecek olan var mı ?
ben makineyi tıkayıp bozabildiğini okumuştum. kıyafetlerde de pütür pütür kalıyormuş o yüzden biz uni baby sıvı deterjanını tercih ettik
Valla çok kararsız kaldım ya bakayım o zaman sağ olun kızlarBen hacışakir in granül deterjanını aldım. Sadece bir paket aldım. Olurda alerji yaparsa değişirim.
Evet düzenli olmak lazım etrafımızdakiler bebek olduktan sonra düzeni unut diye bilinçaltımıza işlemeye çalışsa da pes etmek yokHımm bu şekilde diyorsun ben de böyle düzenli şeyleri severim ya her şeyi mini mini sepetlerde bir tutarım. Küçük sepetim var bi tane ona şampuanını, makasını, tarağını koyarım diyordum ☺
Bu tarz gecelikler yazın çok işimize yarar gibi geliyor özellikle benim gibi evi hamama dönen varsaKizlar penti indiriminden sunu aldim lohusa olarak Giyerim diye bir de sabahlıklı bi takim alirim
İnşallahEvet düzenli olmak lazım etrafımızdakiler bebek olduktan sonra düzeni unut diye bilinçaltımıza işlemeye çalışsa da pes etmek yok
Eki Görüntüle 2620987
mesela bu tarz kapaklı bi kutu vardı kadında
İçine üç dört bez kremini mendilini tarağını yedek iki zıbınını falan koymuş pratik o an hepsini ayrı ayrı aramaktansa böyle biyerde toplanması fikri hoşuma gitti ben de yapacağım inşaallah tabi boyut olarak çok küçük almamak lazım kutuyu orta boy ideal gibi ☺
Bu arada ıslak mendillerle hergün toz alıyorum masa sehba falan takntı oldu bezle de hergğn uğraşmamak için elimin atında silipuruyora hasır sepet aldım. De
Bende bu mantıkla içi bez hazır sepet alacağım. Dediğin gibi içine bir tane alt açma örtüsü, bi kaç bez, pişik kremi, zıbın koyacağım. Her zaman el altında olması çok pratik olurEki Görüntüle 2620987
mesela bu tarz kapaklı bi kutu vardı kadında
İçine üç dört bez kremini mendilini tarağını yedek iki zıbınını falan koymuş pratik o an hepsini ayrı ayrı aramaktansa böyle biyerde toplanması fikri hoşuma gitti ben de yapacağım inşaallah tabi boyut olarak çok küçük almamak lazım kutuyu orta boy ideal gibi ☺
Bu arada ıslak mendillerle hergün toz alıyorum masa sehba falan takntı oldu bezle de hergğn uğraşmamak için elimin altında silip duruyorum
O günler gelir hayırlısıyla inşaallahBende bu mantıkla içi bez hazır sepet alacağım. Dediğin gibi içine bir tane alt açma örtüsü, bi kaç bez, pişik kremi, zıbın koyacağım. Her zaman el altında olması çok pratik olur
30. Haftadan bildiriyorum geçen haftadan beri iştahım aldı başını gidiyor bebek kilosu normalse boşver açılmasın iştah. Cok zor cok kendini tutmakBenim hala iştahım açılmadı kızlarne zaman açılıyor bu iştah bilen var mı ?
30. Haftadan bildiriyorum geçen haftadan beri iştahım aldı başını gidiyor bebek kilosu normalse boşver açılmasın iştah. Cok zor cok kendini tutmak
Endişelerinizi anlıyorum ama bebeğin kontrolleri de çok çok önemli. Ben maske eldivenle gidiyorum kontrollere hiç aksatmadım çünkü bizim fark edemediğimiz bir durum oluşursa bebekte bu sefer daha kötü hisseder insan kendini Allah korusun. Tabi bu benim düşüncem sizinde içinize sinmedi önemli. Biraz karışık ve zor bir tercih malesefKızlar bugün tetanozun ilk dozu için sağlık ocağına gittim bebeğin kalp atışını dinledik 150 lerdeymiş normal dedi bebek için ben henüz bi hastane çıkışı aldım o kadar 30lu haftalardan sonra alırım diye düşündüm doktor kontrolüne de bir buçuk iki ayı geçti gitmedim virüs olayından dolayı ama sağlık ocağındaki hemşire kontrole git bakılsın suyuna bebeğin kilosuna falan dedi haftaya gideceğim sanırım ama içim hiç rahat değil hastaneye gitmek konusunda sağlık ocağına da zorla gittim beş altı kez aradılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?