2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Martın ortası gibi gitmiştim detaylıya. Kendi doktoruma 2 ay olacak gitmeyeli. Mayıs başı gideceğim sanırım. 1 mayıs vs geçsin.
Senle alakalı değil cnm. Bebişin şu ara çok kilo almaya başladı.
Arkadaşlar UYKUNUZ nasıl ?
Ben ağırlaştıkça dönememeye ve sancı duymaya başladım.
Rahat uyumak için tüyo verebilecek olan var mı ?
Uykular haram da olduuu zalım gecelerrr aklıma bu şarkı geldi valla hemen bende de uykular düzensiz sıkıntılı. Dönerken aynen sancım da oluyor
Kızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?
Ben bundan aldım cnm. Kızımda da böyle Granül sabun kullandım bir problem yaşamadım.

Valla dediğim gibi bu haftalar ihtiyacımı artıyor bebeğin nedir bilmiyorum ama gerçekten gece yatmadan bir ısırık kuru ekmek ısırıp yattığım gün oldu gece açlıkla uyanmayayım diye zor anacım zor ne güzel cok tatlı bir hamilesindir kesin. Evet az kaldı 10 hafta bile değil 8 hafta sezeryan olacak benim.

Canim ben yurtdışında yasiyorum
Devlet hastanesi ama ozelle arasinda cooook buyuk fark yok
Turkiyede cok fark oluyor sanirim
Burada ozeldede devlettede ayni
Yani benim gozumde oyle en azindan

Ben kizimda oyle yaptim, buyuk bir sepete bezlerini, pamuklarini, alt acma pedleri, kremleri felan koyuyordum. Evim iki katli oldugundan ben nereye sepet oraya cok kullanisli oluyor tavsiye ederim. Guzel bir kapakli plastik ya da cam bir kutuya da temiz su koyup pamugu bandirip sildim hep ilk 3 ay. Sonra saldim ve islak mendile gectim. Yine öyle yapacagim bu duzende nasipse

Makinede tıkanma falan yapmıyor değil mi?

Deterjan olarak roxy diye bi marka var onu kullnanda çok varmış nasıldır bilemiyorum bende granül alacağım ama markaya karar veremedim

Evinizi kendiniz temizleyecekseniz büyük işleri kesinlikle son aya bırakmayın derim. Bugün camlarla balkon temizleyeyim dedim yardım edenim olduğu halde bitik haldeyim. Kalçam falan tutmuyor yürümekte zorlanıyorum o derece. Daha bebişim 1 kg bile değildir üstelik. Geçenki doğum temizliğimi annemlerle yapmıştım ama bu sefer virüsten dolayı onlar yardımcı olamaz gelemezler. Ufak ufak yapıyorum ben. Sona ağır işim kalmasın diye. Tavsiye ederim.

Uyyy o da degisikmis ben 18 kilo alip bir yilde -17ye inmistim. Yine 18 civari alicam galiba
Kimseye vermeye niyetim yok bayrağı :)) 50 kiloyla folikasit kullanmaya başladım 34 beden ben 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 69-70 gidiyor :))
Tamamdir bayrak sende zaten 34 beden anne olmaz en az bi 38 beden lazim
Emzirdikçe gidiyor bana da sezeryanda göbek kalıyor dediler hiç alakası yok Doğum dan sonra sıkı sararsan yada korse o bile kalmıyor
Kilo kalirsa göbekte kaliyor yaaa kiloyu verince bisey kalmiyor
bende dün gittim birşey çıkmadı akıntım çok oluodu ona fitil verdi ondan olabilirmiş kasılmalar alttan giren sancılar
Hadi gozun aydin canim ikimizde ucuz atlattik
benim bebişim 880 gr faln geldi szce nasıl sizin bu haftalarda kaç gramdı???
Benim de sali günü 730grdinyani haftalariyla uyumlular. Benim paşa bi hafta önde gidiyor
Kurumuyor ve pamuk suyun içinde de kalsa dağılmıyor aklınızdaa bulunsun. Belki markası farkediyor olabilir, ablamın kullandığı baby&me
Ben de baby&me kullandim yine ondan alicam kaliteli ve yeterli Koparmai degil de tek tek ped seklindeydi.
Kizlar şu iki beşikten hangisi sizce?ikisi de 0-2 yaş beşiği ve tahteravalli markasına ait.İndirime girmişler biraz.Ya da park yatak mi.Artık karar verip almak istiyorum gönlüm bunlarda ama.
Ben de tahteravallinin var memnun kaldim yine kullanicam nasipse
Kızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?
Ben de 3 senedir arada granul arada sivi kullaniyorum amamilk yil hep granul kullandim bir sorun cikmadi makinamda.
Kızlar tokluk kan şekerim 77 çıkmış açlık 73 . doktorla henüz görüşmedim ama bı fikriniz varmı tokluk çok mu düşük.10 gündür şeker diyeti yapiyordum.
tokluk sekerin biraz ilginc geldi aclik guzel ama Ne yedin ki tokluktan once? 1. Saat mi bakildi tokluk?
Benim açıldı baya yemekten 1 saat sonra bile karnım kazınıyor sanki
Ayni ben

Ben de kendim yapacam bugün giysi dolabını düzenledim, atılacakları attım falan dermanım kalmadı yarın da mutfak dolabının içine girerim diyorum fark ettim ki 2 haftada bunları yaptım yaptım yoksa kalacak

Aynen cnm, ufak ufak anca zaten. Yap bence de.
Ya bu haziran annelerinde 3 kişi oldu erken doğum ben korkmaya başladım
Cnm niye okuyorsun ki? Bakma hiç. Strese girme. Zaten gelmişsin 30.haftaya, 6 hafta sonra gelse kendini kurtarmış olur yavrun. Okuma olumsuz şeyler. Olumlama yap.

Aynen cnm, ufak ufak anca zaten. Yap bence de.

Cnm niye okuyorsun ki? Bakma hiç. Strese girme. Zaten gelmişsin 30.haftaya, 6 hafta sonra gelse kendini kurtarmış olur yavrun. Okuma olumsuz şeyler. Olumlama yap.
Temmuz başı ya benimki onları da takip ediyorum. Sonuna kadar durur inşallah hepimizinki
Üçüncü kim biri daha mı doğum yaptı bi bakayım rabbim sıralı doğum nasip etsin hepimize inşallah
İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…