Martın ortası gibi gitmiştim detaylıya. Kendi doktoruma 2 ay olacak gitmeyeli. Mayıs başı gideceğim sanırım. 1 mayıs vs geçsin.İyi geceler kızlar uzun zmndr gelemedim topiğe hastne işini napiosnz ya gidiyor musunuz ben şu an gitmeye korkuyorum bı de maske de yok elimizde malum satın da alamıyoruz nasıl olacak bilemedm devlete gidiyordum takip için şimdi orda da randevu doktoruma bulamiyorum doğru düzgün hastaneye de güvenemiyorim özele ki gitmek mantıklı hiç bilemedm siz en son ne zmn gittiniz bu haftalarda gitmem gerek mi ki illa
Senle alakalı değil cnm. Bebişin şu ara çok kilo almaya başladı.valla bu hafta öyle çok aman aman beslenmedim sabah bir tartildım 2 kilo almışm neredeyse. hareketsizlikten mi bunların hepsi off. ama sanki biraz elllerim şişmiş gibiuykusuzlukta etkiliyormuş kilo alımını maalesef.
Uykular haram da olduuu zalım gecelerrrArkadaşlar UYKUNUZ nasıl ?
Ben ağırlaştıkça dönememeye ve sancı duymaya başladım.
Rahat uyumak için tüyo verebilecek olan var mı ?
Ben bundan aldım cnm. Kızımda da böyle Granül sabun kullandım bir problem yaşamadım.Kızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?
Valla dediğim gibi bu haftalar ihtiyacımı artıyor bebeğin nedir bilmiyorum ama gerçekten gece yatmadan bir ısırık kuru ekmek ısırıp yattığım gün oldu gece açlıkla uyanmayayım diyebana göre hava hoşda ne bilim ya iştahım olmayınca yiyesim gelmiyor hiç. Bir ay geçiyor doktora gitmek bebek büyüyor mu acana diyorum . Yemek yiyince karnım büyüyor sanki normalde küçük gibi karnım ayy senin10 haftan kalmış
Canim ben yurtdışında yasiyorumAnladım cnm haklsn aslında eşim bı yerde bulmuş bı paket alacak maske bu gidişle gelesi yok zaten peki özele mi gidiyorsn devlete mi gözümü karartıp gidicem Ramazan'da galiba artık merak ediyorum cunki gelisimi vs nasıl
Ben kizimda oyle yaptim, buyuk bir sepete bezlerini, pamuklarini, alt acma pedleri, kremleri felan koyuyordum. Evim iki katli oldugundan ben nereye sepet orayaAslında odada kapaklı bi kabın içinde taze su bekletip yapılabilir pamukla silme işiben kutu gibi bişeye devamlı kullanılan şeyleri koyup el altında bulundurmauo düşünüyorum ona göre kutu bakıyorum şimdi. Youtube da gördüm çok hoşuma gitti
Amiiinn hayırlısıyla inşallahO günler gelir hayırlısıyla inşaallah ☺ Böyle fikirleriniz olursa paylaşın kızlar
Benim açıldı baya yemekten 1 saat sonra bile karnım kazınıyor sankiBenim hala iştahım açılmadı kızlarne zaman açılıyor bu iştah bilen var mı ?
Makinede tıkanma falan yapmıyor değil mi?Martın ortası gibi gitmiştim detaylıya. Kendi doktoruma 2 ay olacak gitmeyeli. Mayıs başı gideceğim sanırım. 1 mayıs vs geçsin.
Senle alakalı değil cnm. Bebişin şu ara çok kilo almaya başladı.
Uykular haram da olduuu zalım gecelerrraklıma bu şarkı geldi valla hemen bende de uykular düzensiz sıkıntılı. Dönerken aynen sancım da oluyor
Ben bundan aldım cnm. Kızımda da böyle Granül sabun kullandım bir problem yaşamadım.
Yapmadı cnm. Hiç sıkıntı çıkmadı makinem hala aynıMakinede tıkanma falan yapmıyor değil mi?
Uyyy o da degisikmis ben 18 kilo alip bir yilde -17ye inmistim. Yine 18 civari alicam galibaHer hamilelik farkli, her bunye farkli
Ben ilk gebelikde 7kilo vermistim hic bi hastalanmam falan olmadi kendiliginden, bebegim de 3360 kg dogdu
Simdi bunda 26 hafta oldum 5bucuk kilo aldim
Ama ben emzirmede kilo alanlardanim
Ilkinde 7kilo vermistim ama 15 kilo emzirirken almistim
Tamamdir bayrak sendeKimseye vermeye niyetim yok bayrağı :)) 50 kiloyla folikasit kullanmaya başladım 34 beden ben 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 69-70 gidiyor :))
Kilo kalirsa göbekte kaliyor yaaa kiloyu verince bisey kalmiyorEmzirdikçe gidiyor bana da sezeryanda göbek kalıyor dediler hiç alakası yok Doğum dan sonra sıkı sararsan yada korse o bile kalmıyor
Hadi gozun aydin canim ikimizde ucuz atlattikbende dün gittim birşey çıkmadı akıntım çok oluodu ona fitil verdi ondan olabilirmiş kasılmalar alttan giren sancılar
Benim de sali günü 730grdinyani haftalariyla uyumlular. Benim paşa bi hafta önde gidiyorbenim bebişim 880 gr faln geldi szce nasıl sizin bu haftalarda kaç gramdı???
Ben de baby&me kullandim yine ondan alicam kaliteli ve yeterliKurumuyor ve pamuk suyun içinde de kalsa dağılmıyor aklınızdaa bulunsun. Belki markası farkediyor olabilir, ablamın kullandığı baby&me
Ben de tahteravallinin var memnun kaldim yine kullanicam nasipseKizlar şu iki beşikten hangisi sizce?ikisi de 0-2 yaş beşiği ve tahteravalli markasına ait.İndirime girmişler biraz.Ya da park yatak mi.Artık karar verip almak istiyorum gönlüm bunlarda ama.
Ben de 3 senedir arada granul arada sivi kullaniyorum amamilk yil hep granul kullandim bir sorun cikmadi makinamda.Kızlar duru granül kullanan var mı aranızda hesaplı olsun diye 3 lü paket alacağım da iyi değilse boşa almış olmayayım. Al mı dersiniz yoksa sıvı bebek deterjanı mı alayım?
tokluk sekerin biraz ilginc geldiKızlar tokluk kan şekerim 77 çıkmış açlık 73 . doktorla henüz görüşmedim ama bı fikriniz varmı tokluk çok mu düşük.10 gündür şeker diyeti yapiyordum.
Ayni benBenim açıldı baya yemekten 1 saat sonra bile karnım kazınıyor sanki
Ben de kendim yapacam bugün giysi dolabını düzenledim, atılacakları attım falan dermanım kalmadı yarın da mutfak dolabının içine girerim diyorum fark ettim ki 2 haftada bunları yaptım yaptım yoksa kalacakEvinizi kendiniz temizleyecekseniz büyük işleri kesinlikle son aya bırakmayın derim. Bugün camlarla balkon temizleyeyim dedim yardım edenim olduğu halde bitik haldeyim. Kalçam falan tutmuyor yürümekte zorlanıyorum o derece. Daha bebişim 1 kg bile değildir üstelik. Geçenki doğum temizliğimi annemlerle yapmıştım ama bu sefer virüsten dolayı onlar yardımcı olamaz gelemezler. Ufak ufak yapıyorum ben. Sona ağır işim kalmasın diye. Tavsiye ederim.
Aynen cnm, ufak ufak anca zaten. Yap bence de.Ben de kendim yapacam bugün giysi dolabını düzenledim, atılacakları attım falan dermanım kalmadı yarın da mutfak dolabının içine girerim diyorum fark ettim ki 2 haftada bunları yaptım yaptım yoksa kalacak
Cnm niye okuyorsun ki? Bakma hiç. Strese girme. Zaten gelmişsin 30.haftaya, 6 hafta sonra gelse kendini kurtarmış olur yavrun. Okuma olumsuz şeyler. Olumlama yap.Ya bu haziran annelerinde 3 kişi oldu erken doğum ben korkmaya başladım
Üçüncü kim biri daha mı doğum yaptıYa bu haziran annelerinde 3 kişi oldu erken doğum ben korkmaya başladım
Temmuz başı ya benimki onları da takip ediyorum. Sonuna kadar durur inşallah hepimizinkiAynen cnm, ufak ufak anca zaten. Yap bence de.
Cnm niye okuyorsun ki? Bakma hiç. Strese girme. Zaten gelmişsin 30.haftaya, 6 hafta sonra gelse kendini kurtarmış olur yavrun. Okuma olumsuz şeyler. Olumlama yap.
İnşallah canımÜçüncü kim biri daha mı doğum yaptıbi bakayım rabbim sıralı doğum nasip etsin hepimize inşallah
Ben korse kullanmadım Babanem sıkaca sardı ama doktorum hastaneden çıkarken yarın korse takabilirsin demiştiKorse aldım şimdiden zaten ama dikişler zararı olur mu diye düşünüyorum. Sen nasıl kullandın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?