2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben bu ay sonu halıları stor perdeleri yıkamaya verip koltukları da yıkatarak start veriyorum temizliğe

1 saat bakıldı 2dilim kepek ekmekli kaşarlı sandviç.5 çeri domates 3 zeytin kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Kızlar nasılsınız bu gün bende doktora gittim kadın doğum inanılmaz kalabalıktı ya herkes mi hamile diye geçirdim içimden. Doktorum haftanın iki günü çalışmıyormuş artık ondan bi yığılma vardı sanırım. Benim bıcırık iyi boyu uzamış kilo almış suyuda iyiymiş şükür doğum pozisyonunda devam ediyor bakalım inşallah hastalıkta kapmamışızdır

Rica ederim canım evet bu düşüncende de haklısın ama.sanirim.zaten suanda hastaneler kalabalıkta değilmiş yani..

Allah Korusun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah. Bende mayısın ilk haftasına gidicem 30 haftalıkken yani acaba sezeryan günü verir mi

Ben de bugun kontrole gittim,şuan 26+6 yiz 1260gr dedi, 1 hafta önde görünüyor ama ac si yani karin cevresi ondan da 1 hafdaonde görünüyor, sekerim yüklemede sinirdaydi, simdi bi kan aldi ptesi cikicak şeker icin, yediklerine dikkat et biraz hateketliligini arttir dedi, oyle cok panik bi dr.um yok ama ben korkuyorum biraz, bizden önce dogum yapan annelere baktim 27 hafta da bebegi bu kilolar da olanlar var, saglikla dogmuslar, rabbim bize de hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah

Kızlar doğum temizliği şu virüs halinde yapmaya gerek duymuyorum şahsen. Kimseyi eve kabul etmem ki ben. Anamlarla kayınvalidemler bile sıralı gelecek. Kimse de yanımda kalmıcak. Virüs biterse ne ala. O zaman daha rahat olurum ama bebek görmeye de bi zahmet zaten 40ı çıkmadan kimse gelmesin. Aman ben kimseyi istemem zaten kimse gelmesin

Hastane sağlık ocağından daha masum bence. Sağlık ocağına elini sallayan giriyor. Hastaneler dezenfekte etmeden hasta almıyor. Yada sürekli temizleniyor vs. Sağlık ocağına gittiysen hastaneye daha rahat gidersin.

Boy ve kilosu ne kadar olmus canim. Ben de haftaya randevu aldim bakalim..

Bende senin gibi düşünüyorum yaşadığım yer memuriyet yerim. Ne benim akrabam ne eşimin akrabası yok. Aileler yabancı değil annem doğumdan önce gelecek yaparım dedi. Arkadaşlarım hemen gelmez bu durum varken. Eylül den sonra buyursunlar. Çok çok yakın arkadaşlarım ancak gelir onlarda kız kardeş gibi çekinmem.

Ben de şimdi eşimle konuşuyordum tanıdılnkadın var çağırırız iyi biri falan dedi . Hiç hayatımda böyle bir şeyle karşılaşmadım nasıl oluyor o iş bilmiyorum güvenemiyorumda eşim ben çalışıyorum sen de yapamazsın diyor .

Canım bende de benzer bir durum var, iki hafta önden gidiyordu. 24 haftalıkken gittim 26 haftalık görünüyor dedi 1100 gr. Senin 26+6 gerçek haftan mı önde olduğun hafta mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…