- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Ben bu ay sonu halıları stor perdeleri yıkamaya verip koltukları da yıkatarak start veriyorum temizliğeEvinizi kendiniz temizleyecekseniz büyük işleri kesinlikle son aya bırakmayın derim. Bugün camlarla balkon temizleyeyim dedim yardım edenim olduğu halde bitik haldeyim. Kalçam falan tutmuyor yürümekte zorlanıyorum o derece. Daha bebişim 1 kg bile değildir üstelik. Geçenki doğum temizliğimi annemlerle yapmıştım ama bu sefer virüsten dolayı onlar yardımcı olamaz gelemezler. Ufak ufak yapıyorum ben. Sona ağır işim kalmasın diye. Tavsiye ederim.
Off neler oluyor yaYa bu haziran annelerinde 3 kişi oldu erken doğum ben korkmaya başladım
1 saat bakıldı 2dilim kepek ekmekli kaşarlı sandviç.5 çeri domates 3 zeytin kibrit kutusu kadar beyaz peynirUyyy o da degisikmis ben 18 kilo alip bir yilde -17ye inmistim. Yine 18 civari alicam galiba
Tamamdir bayrak sendezaten 34 beden anne olmaz en az bi 38 beden lazim
Kilo kalirsa göbekte kaliyor yaaa kiloyu verince bisey kalmiyor
Hadi gozun aydin canim ikimizde ucuz atlattik
Benim de sali günü 730grdinyani haftalariyla uyumlular. Benim paşa bi hafta önde gidiyor
Ben de baby&me kullandim yine ondan alicam kaliteli ve yeterliKoparmai degil de tek tek ped seklindeydi.
Ben de tahteravallinin var memnun kaldim yine kullanicam nasipse
Ben de 3 senedir arada granul arada sivi kullaniyorum amamilk yil hep granul kullandim bir sorun cikmadi makinamda.
tokluk sekerin biraz ilginc geldiaclik guzel ama Ne yedin ki tokluktan once? 1. Saat mi bakildi tokluk?
Ayni ben
Valla ben de anlamadım çok üzücü insan kıyamıyorOff neler oluyor ya
Profil resmindeki ayak tam ısırmalıkBenim açıldı baya yemekten 1 saat sonra bile karnım kazınıyor sanki
Sanırım bu virüs fazla gerdi. Ve kesinlikle kontrol ihmal edilmemeli diye düşünüyorum.Şimdi bende okudum suyu patlamış( bence stres yapmamak lazım hepimiz için güzel olacak inşaallaahh
Bende tedirgin oluyordum ama evet karar verdim ihmal edilmemeli. Farkında olmadan suyumuz azalabilir tam tersi artabilir Rabbim korusun, önlemleri alıp gitmek lazımSanırım bu virüs fazla gerdi. Ve kesinlikle kontrol ihmal edilmemeli diye düşünüyorum.
Rica ederim canım evet bu düşüncende de haklısın ama.sanirim.zaten suanda hastaneler kalabalıkta değilmiş yani..Anladım canım teşekkürler vala çok zor ya şu durumlar cidden sağ salim kucaklarimiza alırız insAllah
Benim düşündüğüm özel hastanelerin de normalde devletten kalır yanı yok kalabalık konusunda herkes özele gidelim diye düşünüp hücum etmesi korkutuyor yine sıkıntı sanki öyle olursa ay ne düşüncegimi şaştım tşkler cevabın için
Allah Korusun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah. Bende mayısın ilk haftasına gidicem 30 haftalıkken yani acaba sezeryan günü verir miKızlar nasılsınız bu gün bende doktora gittim kadın doğum inanılmaz kalabalıktı ya herkes mi hamile diye geçirdim içimden. Doktorum haftanın iki günü çalışmıyormuş artık ondan bi yığılma vardı sanırım. Benim bıcırık iyi boyu uzamış kilo almış suyuda iyiymiş şükür doğum pozisyonunda devam ediyor bakalıminşallah hastalıkta kapmamışızdır
Dimi yaa bizimkilerin ayaklarda öyle olsunProfil resmindeki ayak tam ısırmalık
Yok zannetmiyorum ben her şey yolundaysa 36 da falan ancak tarih verirlerAllah Korusun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah. Bende mayısın ilk haftasına gidicem 30 haftalıkken yani acaba sezeryan günü verir mi
Hastane sağlık ocağından daha masum bence. Sağlık ocağına elini sallayan giriyor. Hastaneler dezenfekte etmeden hasta almıyor. Yada sürekli temizleniyor vs. Sağlık ocağına gittiysen hastaneye daha rahat gidersin.Kızlar bugün tetanozun ilk dozu için sağlık ocağına gittim bebeğin kalp atışını dinledik 150 lerdeymiş normal dedi bebek için ben henüz bi hastane çıkışı aldım o kadar 30lu haftalardan sonra alırım diye düşündüm doktor kontrolüne de bir buçuk iki ayı geçti gitmedim virüs olayından dolayı ama sağlık ocağındaki hemşire kontrole git bakılsın suyuna bebeğin kilosuna falan dedi haftaya gideceğim sanırım ama içim hiç rahat değil hastaneye gitmek konusunda sağlık ocağına da zorla gittim beş altı kez aradılar
Kızlar nasılsınız bu gün bende doktora gittim kadın doğum inanılmaz kalabalıktı ya herkes mi hamile diye geçirdim içimden. Doktorum haftanın iki günü çalışmıyormuş artık ondan bi yığılma vardı sanırım. Benim bıcırık iyi boyu uzamış kilo almış suyuda iyiymiş şükür doğum pozisyonunda devam ediyor bakalıminşallah hastalıkta kapmamışızdır
Bende senin gibi düşünüyorumKızlar doğum temizliği şu virüs halinde yapmaya gerek duymuyorum şahsen. Kimseyi eve kabul etmem ki ben. Anamlarla kayınvalidemler bile sıralı gelecek. Kimse de yanımda kalmıcak. Virüs biterse ne ala. O zaman daha rahat olurum ama bebek görmeye de bi zahmet zaten 40ı çıkmadan kimse gelmesin. Aman ben kimseyi istemem zaten kimse gelmesin
1280 kilosu 37 cm de boyu olmuş canım ama daha önce gittiğim doktor iki hafta önde demişti şimdi normal haftasını yakalamış çok şükürBoy ve kilosu ne kadar olmus canim. Ben de haftaya randevu aldim bakalim..
Ben de şimdi eşimle konuşuyordum tanıdılnkadın var çağırırız iyi biri falan dedi . Hiç hayatımda böyle bir şeyle karşılaşmadım nasıl oluyor o iş bilmiyorum güvenemiyorumda eşim ben çalışıyorum sen de yapamazsın diyor .Kızlar doğum temizliği şu virüs halinde yapmaya gerek duymuyorum şahsen. Kimseyi eve kabul etmem ki ben. Anamlarla kayınvalidemler bile sıralı gelecek. Kimse de yanımda kalmıcak. Virüs biterse ne ala. O zaman daha rahat olurum ama bebek görmeye de bi zahmet zaten 40ı çıkmadan kimse gelmesin. Aman ben kimseyi istemem zaten kimse gelmesin
Canım bende de benzer bir durum var, iki hafta önden gidiyordu. 24 haftalıkken gittim 26 haftalık görünüyor dedi 1100 gr. Senin 26+6 gerçek haftan mı önde olduğun hafta mı?Ben de bugun kontrole gittim,şuan 26+6 yiz 1260gr dedi, 1 hafta önde görünüyor ama ac si yani karin cevresi ondan da 1 hafdaonde görünüyor, sekerim yüklemede sinirdaydi, simdi bi kan aldi ptesi cikicak şeker icin, yediklerine dikkat et biraz hateketliligini arttir dedi, oyle cok panik bi dr.um yok ama ben korkuyorum biraz, bizden önce dogum yapan annelere baktim 27 hafta da bebegi bu kilolar da olanlar var, saglikla dogmuslar, rabbim bize de hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?