2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende bu konuda kararsizdim. Kuzenime sordm o da gecen yil temmuzda dogum yapmisti. Kizimda sivi kullandim lekeler zaman zaman kaliyodu ama simdi hacisakir duru falan kullaniyorum cok temiz yikiyo daha cok hosuna gitti dedi.. bilemedim bende
Ben de bilememiştim ama karar verdim şimdilik sıvı alayım diyorum siveno alacağım onunla yıkarım ilk zamanlar kaka dışında leke olmaz zaten herhalde, daha sonra granül sabuna geçerim diye düşündüm ya da almışken 1 paket de ondan alırım

Haziran bebişleri aceleci çıktı. Mayıs annelerinde bile yeni başlamış doğumlar.
Temizlik işine de haftaya başlamayı düşünüyorum ben. Eşim evden çalışacak 10 gün ona yetiştirmem lazım. Halıları falan yıkamaya veririm 2 haftaya anca gelir zaten bizim burdakilerin eli ağır.
Her işte bir hayır vardır derler virüs sayesinde yangından mal kaçırır gibi bebek görmeye gelmez kimse. Biz de ilk zamanları biraz rahat geçiririz. Anacım da gelemeyecek tabi bu durumda o biraz kötü oldu.

Su da hic bir sıkıntı yok insallah biz de bi sıkıntı yaşamayız

Hangi modeli sizin?
Yani resimdekilere benziyor bilemedim tam modelini ama bu tarz ahşap, bir tarafi asansorlu ve isterseniz yataga monte olanlardan. Biz yataga monte etmedik yataga yanastirdik sadece. Zaten emzirip yatagina koyuyordum direk.

Temizlik icin ben de hazirani beklerim, dogumum zaten temmuz ortalarinda olur sanirim. Erken yapmak bana mantıksız geliyor zaten camlar bile iki haftada yine kirleniyo ben de temizlige yardimci aliyordum ama iki iki aydir alamadım ins bu durum hafiflerde haziranda alabilirim. Ben temizligi gelen gidene degil de zaten kendi rahatligim icin yaptiririm. Genelde ayda bir aliyordum temizlikci büyük isler icin, dogumdan sonra daha sık alirim sanirim iki cocukla yetistirmem zor inşalllah ortalik yatişir ve virusten kurtuluruz temmuza kadar

Bi ben bulamıyorum kimseyi ya minnetle geliyorlar temizliğe Halı yıkatayım diyorsun halıcıları eve getirene kadar 3 gün geçiyor Ben de yapabildiğimi yaparım gerisi kalsın dün doğum yapanları görünce korktum valla bebeğim beni burda darlayacaksan çıkıyorum bak ben demesin

Benimde bikc tane var biri olmazsa digeri geliyor felan, yoksa cidden zor bulmasi Hali yikamada sorun yasamiyorum cok şükür ay yok yok gelmesinler günlerini beklesinler

Benimde temizliğe başlamam lazım ama çok agirlastim kızımda var nasıl yapicam bilmiyorum 1 ay sonra vereyim diyorum halıları bende

Doğum elbisesi pijama sabahlık vs sipariş verdim aslında şu an üstümde olan seyi pijamami almıştım LCW ama giye giye tuylendi resmen napayım mecbur giyiyorum diğer pijamalara sigmam ne mümkün

kızlar ya emzırme atletı mı emzırme sutyenı mı ? daha once anne olan arkadaşlar yardım edın:)yoksa şu lcw olan yarım atletler var ya onlar da işimi görür mü dıyorum. emzırme atletleri genelde kapsız oluyo sankı göğüs ucunu belli eder gıbı geldi.

Ben hamilelikte 26.haftadayım ancak 2 haftadır saatte birkaç damla, su şeklinde akıntım geliyor. Bembeyaz kokusuz bir akıntı. Son 2 gündür ise kahverengi lekeler buna eşlik ediyor. Doktorum kırmızıya dönerse haberleşelim dedi ama hem bu akıntı hem de lekeler beni korkutuyor. Corona nedeniyle sürekli hastaneye gitmek de riskli. Benim durumumu yaşamış olan var mı, sebebi ne olabilir?

Annen niye gelemiyor canım

Aynen canım benimde temmuz sonu büyük ihtimal temmuzda yaparız bizde temizliği kayınvalidem gelir banada artık

Bende gümüş kalkanlardan tercih etmeyeceğim sanırım kremide baya önceden kullanmaya başlayacağım inşallah en az yara ile atlatırız

Ay görünce bende çok tedirgin oldum kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyosun canım

Bana sag böbreginde büyüme var demisti 17.haftada bol bol su ic ve sol tarafina yat demisti. Bu genelde cogul gebelik ve boyu kisa annelerde olur dedi fakat benim boyum 1.73 ama cogul gebelik var tabiki. Eger 3cm olursa katater takilcak dedi doktorum fakat ben ondan sonra yurt disina geldim ve burda sokaga cikma yasagi var. Doktora da bi kac gune gtcem bobrek ne alemde hic baktiramadim. Merak ediyorum birde aranizda bunu yaşayan oldumu tecrubeleri ogrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…