Ben de bilememiştim ama karar verdim şimdilik sıvı alayım diyorum siveno alacağım onunla yıkarım ilk zamanlar kaka dışında leke olmaz zaten herhalde, daha sonra granül sabuna geçerim diye düşündüm ya da almışken 1 paket de ondan alırımBende bu konuda kararsizdim. Kuzenime sordm o da gecen yil temmuzda dogum yapmisti. Kizimda sivi kullandim lekeler zaman zaman kaliyodu ama simdi hacisakir duru falan kullaniyorum cok temiz yikiyo daha cok hosuna gitti dedi.. bilemedim bende
Su da hic bir sıkıntı yok insallah biz de bi sıkıntı yaşamayızBöbrek kanallarında genişleme mi göründü? Benim hafif genişleme gördü doktorum, 20.haftada ayrıntılıda henüz sınırda değil dedi.
Erkek bebeklerde sıklıkla karşılaşıldığını söyledi.
Benim suyumda biraz fazla görüldü. Şeker yüklemesi yaptırdım ama o da gayet iyi çıktısanırım uzun ve kilolu olacak burda bir arkadaş yazmıştı zamanla önden gitmesi azaldı hiç bir sorun yaşamadım diye. Suyunuz nasıl?
Ne güzel ozaman hiç dert etmeyin bence :) amin inşaallahSu da hic bir sıkıntı yok insallah biz de bi sıkıntı yaşamayız
Yani resimdekilere benziyor bilemedim tam modelini amaHangi modeli sizin?
Bi ben bulamıyorum kimseyi ya minnetle geliyorlar temizliğeTemizlik icin ben de hazirani beklerim, dogumum zaten temmuz ortalarinda olur sanirim. Erken yapmak bana mantıksız geliyor zaten camlar bile iki haftada yine kirleniyoben de temizlige yardimci aliyordum ama iki iki aydir alamadım ins bu durum hafiflerde haziranda alabilirim. Ben temizligi gelen gidene degil de zaten kendi rahatligim icin yaptiririm. Genelde ayda bir aliyordum temizlikci büyük isler icin, dogumdan sonra daha sık alirim sanirim iki cocukla yetistirmem zor inşalllah ortalik yatişir ve virusten kurtuluruz temmuza kadar
Benimde bikc tane var biri olmazsa digeri geliyor felan, yoksa cidden zor bulmasiBi ben bulamıyorum kimseyi ya minnetle geliyorlar temizliğeHalı yıkatayım diyorsun halıcıları eve getirene kadar 3 gün geçiyor Ben de yapabildiğimi yaparım gerisi kalsın dün doğum yapanları görünce korktum valla bebeğim beni burda darlayacaksan çıkıyorum bak ben demesin
Benimde temizliğe başlamam lazım ama çok agirlastim kızımda var nasıl yapicam bilmiyorum 1 ay sonra vereyim diyorum halıları bendeHaziran bebişleri aceleci çıktı. Mayıs annelerinde bile yeni başlamış doğumlar.
Temizlik işine de haftaya başlamayı düşünüyorum ben. Eşim evden çalışacak 10 gün ona yetiştirmem lazım. Halıları falan yıkamaya veririm 2 haftaya anca gelir zaten bizim burdakilerin eli ağır.
Her işte bir hayır vardır derler virüs sayesinde yangından mal kaçırır gibi bebek görmeye gelmez kimse. Biz de ilk zamanları biraz rahat geçiririz. Anacım da gelemeyecek tabi bu durumda o biraz kötü oldu.
Annen niye gelemiyor canımHaziran bebişleri aceleci çıktı. Mayıs annelerinde bile yeni başlamış doğumlar.
Temizlik işine de haftaya başlamayı düşünüyorum ben. Eşim evden çalışacak 10 gün ona yetiştirmem lazım. Halıları falan yıkamaya veririm 2 haftaya anca gelir zaten bizim burdakilerin eli ağır.
Her işte bir hayır vardır derler virüs sayesinde yangından mal kaçırır gibi bebek görmeye gelmez kimse. Biz de ilk zamanları biraz rahat geçiririz. Anacım da gelemeyecek tabi bu durumda o biraz kötü oldu.
Aynen canım benimde temmuz sonu büyük ihtimal temmuzda yaparız bizde temizliği kayınvalidem gelir banada artıkTemizlik icin ben de hazirani beklerim, dogumum zaten temmuz ortalarinda olur sanirim. Erken yapmak bana mantıksız geliyor zaten camlar bile iki haftada yine kirleniyoben de temizlige yardimci aliyordum ama iki iki aydir alamadım ins bu durum hafiflerde haziranda alabilirim. Ben temizligi gelen gidene degil de zaten kendi rahatligim icin yaptiririm. Genelde ayda bir aliyordum temizlikci büyük isler icin, dogumdan sonra daha sık alirim sanirim iki cocukla yetistirmem zor inşalllah ortalik yatişir ve virusten kurtuluruz temmuza kadar
Bende gümüş kalkanlardan tercih etmeyeceğim sanırım kremide baya önceden kullanmaya başlayacağım inşallah en az yara ile atlatırızCanım ben de göğüs ucu yarası olayını son birkaç gündür epey araştırdım ve sonuç olarak lansinoh kremin ve avent göğüs kalkanının birlikte kullanıldığında yarayı en fazla 5 günde iyileştirdiğini rahatlattığını öğrendim.Kullanan anneler aşırı memnun kalmışlar. Ben de senin gibi lansinoh krem , avent göğüs kalkanı aldım, bence bunlar yeterli gibi.
Gümüş kapakların da akan sütü toplayamadığından ve göğüs ucunu sertleştirdiğinden ötürü göğüs kalkanına göre kullanışsız olduğunu okudum o yüzden gümüş kapak almadım.
Kremi önceden kullanmak etki eder mi ki doğum sonrası yara içinBende gümüş kalkanlardan tercih etmeyeceğim sanırım kremide baya önceden kullanmaya başlayacağım inşallah en az yara ile atlatırız
Ay görünce bende çok tedirgin oldum kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyosun canımBi ben bulamıyorum kimseyi ya minnetle geliyorlar temizliğeHalı yıkatayım diyorsun halıcıları eve getirene kadar 3 gün geçiyor Ben de yapabildiğimi yaparım gerisi kalsın dün doğum yapanları görünce korktum valla bebeğim beni burda darlayacaksan çıkıyorum bak ben demesin
Evet canım etki ediyormuş doğuma 1-2 hafta kala başlayın yazıyor her yerde hassasiyeti açısından sanırımKremi önceden kullanmak etki eder mi ki doğum sonrası yara için
Böbrek kanallarında genişleme mi göründü? Benim hafif genişleme gördü doktorum, 20.haftada ayrıntılıda henüz sınırda değil dedi.
Benim suyumda biraz fazla görüldü. Şeker yüklemesi yaptırdım ama o da gayet iyi çıktısanırım uzun ve kilolu olacak burda bir arkadaş yazmıştı zamanla önden gitmesi azaldı hiç bir sorun yaşamadım diye. Suyunuz nasıl?
Bana sag böbreginde büyüme var demisti 17.haftada bol bol su ic ve sol tarafina yat demisti. Bu genelde cogul gebelik ve boyu kisa annelerde olur dedi fakat benim boyum 1.73 ama cogul gebelik var tabiki. Eger 3cm olursa katater takilcak dedi doktorum fakat ben ondan sonra yurt disina geldim ve burda sokaga cikma yasagi var. Doktora da bi kac gune gtcem bobrek ne alemde hic baktiramadim. Merak ediyorum birde aranizda bunu yaşayan oldumu tecrubeleri ogrenmek istedimBöbrek kanallarında genişleme mi göründü? Benim hafif genişleme gördü doktorum, 20.haftada ayrıntılıda henüz sınırda değil dedi.
Otobüsler çalışmıyor ya 12 saatlik uzaklıkta zaten. Hadi büyükşehirlere giriş çıkışı izinle halletsek desem binip gelebileceği araba yok.Annen niye gelemiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?